Streptococul este o bacterie care devine mai puternică la fiecare deceniu. Se aseamănă din ce în ce mai mult cu un superbbac în puterea și răspândirea sa. Există sute de tulpini de streptococ, unele mai puternice decât altele, care se pot transmite între oameni și pot infecta diferite medii.

Simptomele infecției cu streptococ sunt variate și numeroase. Acestea includ congestia și durerea sinusurilor, otita medie, infecțiile tractului urinar, tulburările intestinale, creșterea bacteriană intestinală subțire (SIBO) , durerea în gât, orzul, acneea chistică și multe altele. Streptococii pot provoca numeroase probleme aparent fără legătură, care provin de la una sau mai multe dintre numeroasele lor tulpini. Dureri de cap, oboseală, confuzie și febră scăzută sunt câteva alte efecte secundare ale streptococilor în organism. Nivelul de activitate al streptococilor în organism se modifică în funcție de starea sistemului imunitar al persoanei și de circumstanțele actuale de viață.

Majoritatea oamenilor fac prima dată când sunt tineri. Ele pot fi transmise de la o mamă, un tată, un alt copil sau chiar dintr-un loc cum ar fi o toaletă publică. Este posibil să fi fost diagnosticat cu o infecție streptococică în copilărie sau să fi avut o durere în gât care a fost un semn al faringitei streptococi adesea nediagnosticate. Streptococii la copiii mici se pot manifesta și ca infecție cronică a urechii și amigdalita. În timp ce bâzâitul, țiuitul, țiuitul în urechi sau pierderea auzului sunt simptome ale virusului Epstein-Barr , infecțiile cronice ale urechii sunt de obicei cauzate de streptococ. De asemenea, este important de menționat că streptococii sunt cel mai frecvent cofactor al virusului Epstein-Barr.

Pentru mulți oameni, streptococul a fost alături de ei pentru cea mai mare parte a vieții lor și, pe măsură ce îmbătrânesc, tinde să devină mai puternic și să facă mai multe ravagii în organism. În relații, oamenii își împărtășesc bacteriile și nu este neobișnuit ca o persoană să preia mai multe tulpini de streptococ de la diferiții parteneri cu care a fost. Toate tulpinile devin din ce în ce mai rezistente la antibiotice și, dacă credeți că aveți una sau mai multe tulpini de streptococ în organism, este foarte important să începeți să implementați protocolul de nutriție și suplimente prezentat mai jos. Streptococii sunt greu de eliminat, dar eliminarea acestei bacterii este posibilă.

Simptomele infecției cu streptococ

Acneea este adesea cauzată de streptococul din organism. Când vine vorba de acnee, streptococul se află în sistemul limfatic. Unele zone comune în care se găsește streptococul includ obrajii, fața, zonele din spatele urechilor și în jurul gâtului. O persoană care suferă de acnee a luat de obicei antibiotice de multe ori în copilărie. Poate dura ceva timp pentru a se vindeca complet de acnee, deoarece orice utilizare anterioară a antibioticelor a jucat în cele din urmă un rol în întărirea streptococului. Din fericire, prin curățarea dietei, luarea suplimentelor nutritive potrivite și întărirea sistemului imunitar, puteți scăpa de acnee și de cauza ei principală, streptococul. Oamenii care s-au luptat cu acneea timp de cincisprezece, chiar douăzeci de ani au reușit să scape de ea.

Cistita este țesut cicatricial de pe mucoasa vezicii urinare care rezultă din rezidența prelungită a streptococilor în vezică. Unii oameni au avut în trecut infecții ale vezicii urinare care semnalează streptococul, în timp ce alții nu au avut niciodată infecții ale vezicii urinare, dar observă diferite probleme care pot indica cistita și tulpina streptococică care o provoacă. Odată ce țesutul cicatricial se formează pe mucoasa vezicii urinare, pot apărea inflamații și umflături. Această zonă poate deveni sensibilă la anumite alimente pe care le consumi și la cantitatea de acid uric din corpul tău. Pot apărea numeroase complicații, care se vor opri abia după ce streptococii sunt distruși. Sunt femei care s-au confruntat cu o cistita atât de groaznică încât nu au putut funcționa normal și și-au pierdut dorința de a trăi. Dar unii dintre ei au descoperit și adevărata cauză a cistitei și s-au vindecat adăugând alimente și suplimente potrivite și crezând în capacitatea naturală a organismului de a se vindeca.

Creșterea bacteriană intestinală subțire (SIBO) este cauzată de o creștere excesivă a streptococilor în intestine. Astăzi, medicii pot ști că aveți o problemă bacteriană, dar nu vă vor putea spune că SIBO indică o supraîncărcare de streptococ. O persoană diagnosticată cu SIBO are, cel mai probabil, numeroase alte simptome cauzate de streptococ. Ca și acneea, SIBO poate apărea după utilizarea frecventă a antibioticelor în copilărie sau la vârsta adultă. Utilizarea constantă a antibioticelor întărește virușii și bacteriile care se hrănesc cu ouă și produse petroliere. Înlocuirea lor cu alimente medicinale și suplimente nutritive va servi de fapt la eradicarea definitivă a tulpinii de streptococ. Antibioticele pot fi necesare și valoroase în anumite cazuri, cum ar fi o infecție severă și incontrolabilă a tractului urinar. În multe cazuri, totuși, antibioticele sunt folosite în mod excesiv sau inadecvat.

Streptococii pot pătrunde în colon și pot provoca sindromul colonului iritabil sau alte boli intestinale. Deși colita este cauzată de o varietate de virusul herpes zoster , se poate agrava atunci când nivelurile ridicate de streptococ din organism provoacă inflamație. Orice afecțiune cronică este complicată și agravată de prezența streptococilor în organism.

Foarte des, hordeolumul (orzul ochiului) pe care oamenii îl dezvoltă este asociat cu prezența streptococilor. Uneori pot fi cauzate de probleme virale, dar nu toate sunt la fel și multe sunt cauzate de streptococul din organism.

În 90% din cazurile de inflamație pelvină, agenții cauzali sunt streptococii. O altă afecțiune comună, vaginoza bacteriană, este, de asemenea, asociată cu streptococul.

Orice simptom al unei infecții cu streptococ este cel mai probabil să se agraveze în timpul sau în jurul ciclului menstrual al unei femei, atunci când sistemul ei reproducător are nevoie de energie suplimentară sau în timpul ovulației, când hormonii se schimbă. Nu menstruația sau hormonii înșiși agravează simptomele, ci problemele de sănătate subiacente, cum ar fi streptococul, pot fi mai pronunțate în această perioadă. Infecțiile severe ale tractului urinar, acneea crescută, problemele suplimentare ale sinusurilor, agravarea simptomelor endometriozei tind să se agraveze în aceste perioade.

Streptococi la copii

Părinții primesc rareori informațiile de care au nevoie despre cum să-și mențină copiii sănătoși, în principal pentru că există atât de multă dezinformare care luptă pentru atenția noastră astăzi. Pe lângă aplicarea informațiilor găsite în cărțile Healer Medium, emisiunile radio și toate materialele online, este de neprețuit să găsești un vindecător practicant care să înțeleagă și să sprijine informațiile pe care le găsiți aici și să vă ajute să navigați în problemele de sănătate ale copilului dumneavoastră. .

Este esențial pentru copii să-și construiască sistemul imunitar cu alimente vindecătoare și cantități adecvate de suplimente nutritive, cum ar fi sulfat de zinc , vitamina B12 cu metilcobalamină și adenozilcobalamină , vitamina C și sirop de fructe de soc . Dacă observați orice simptom al unei infecții streptococi, adăugarea unor hydrastis la planul de tratament al copilului dumneavoastră poate fi de mare ajutor. Este important să urmăriți orice semne de streptococ la copilul dumneavoastră, astfel încât să puteți utiliza suplimentele adecvate pentru a vă menține copilul sănătos și pentru a nu fi nevoit să utilizați antibiotice la fel de des.

Alimente de evitat

Ouăle hrănesc streptococul și trebuie evitate în timp ce sunteți tratat. Unii oameni li se spune în mod eronat să consume ouă atunci când tratează excesul bacterian intestinal subțire (SIBO) , dar aceasta este o dezinformare dăunătoare. Din păcate, ouăle vor continua să hrănească bacteriile din corpul tău. Cineva care suferă de cistită poate să nu simtă nicio iritație atunci când consumă ouă, dar de fapt continuă să hrănească problema și chiar creează probleme suplimentare de sănătate. De la sindromul ovarelor polichistice (PCOS) la cancer de sân, calcificări, noduli, tumori tiroidiene și multe altele, ovulele pot exacerba multe probleme și sunt cel mai bine evitate. Puteți citi mai multe despre ouă în cartea „Cele mai utile alimente” .

La fel ca ouăle, produsele lactate hrănesc și streptococul. Evitați laptele, brânza, untul sau ghee dacă vă luptați cu orice tulpină de streptococ. Încercați să stați departe de uleiul de porumb, grâu, orz, secară și canola. Nu vă faceți griji pentru sucul de iarbă de orz , este diferit de boabele de orz și nu conține gluten. Este un aliment remarcabil pentru tratarea streptococilor și este bun pentru sănătatea ta. Când iarba este smulsă, modificarea structurii conține o substanță fitochimică care protejează împotriva streptococilor.

Alimente medicinale

Pe măsură ce începeți să eliminați streptococul din organism, întărirea sistemului imunitar este o parte extrem de importantă. SIBO, cistita și toate celelalte simptome legate de streptococ pot dispărea definitiv, dar această vindecare poate începe doar odată ce adăugați alimentele și suplimentele potrivite. Când luptați cu streptococul, trecerea la o dietă pe bază de plante pentru o perioadă de timp poate fi de mare ajutor. S-ar putea să vă gândiți să încercați curățarea de 28 de zile găsită în cartea The Healing Medium .

Bananele, care au proprietăți antibacteriene și antivirale, sunt uimitoare în a culege streptococul și le elimină din organism. Bananele sunt deosebit de benefice pentru persoanele cu SIBO. Fructele de pădure sunt excelente pentru curățarea streptococului de oriunde în organism. Spanacul este un adaos excelent la dietă, în special pentru cei care suferă de acnee. Ceapa ajută la combaterea streptococilor din vezica urinară, sistemul reproducător, tractul intestinal, colon și poate ajuta, de asemenea, la tratarea orzului. Stoarce sucul de turmeric cu tulpini de castraveți sau țelină și vei avea o băutură foarte vindecătoare. Sucul de tulpină de țelină este o altă băutură puternică care începe instantaneu să elimine streptococul. Ardeiul Cayenne poate fi grozav, dar ai grijă să nu exagerezi dacă ești sensibil. Mierea crudă conține substanțe fitochimice care distrug toate tipurile de bacterii streptococice. Rucola, ghimbirul, usturoiul, dovleacul, cartofii dulci, varza kale și pulpa și apa de nucă de cocos sunt toate alimentele vindecătoare pe care trebuie să le includeți în dieta dumneavoastră. Consumul de oregano proaspăt și alte ierburi precum cimbru, rozmarin și salvie (salvie) este, de asemenea, foarte vindecător. Puteți citi despre beneficiile puternice de vindecare ale tuturor acestor alimente în cartea Cele mai bune alimente .

Suplimente nutritive medicinale

Dozele mari de vitamina C sunt o armă puternică împotriva streptococilor. Sulfatul de zinc este un supliment nutritiv important pentru combaterea streptococilor. Unul dintre motivele pentru care streptococul este atât de răspândit este faptul că majoritatea oamenilor au deficit de zinc, așa că este extrem de important să vă furnizați organismului acest mineral vital. Capsulele cu ulei de oregano sunt grozave pentru combaterea streptococilor, în special pentru simptomele SIBO și acnee. Gheara de pisică , melisa , hydrastis și monolaurina de cocos sunt alte patru suplimente nutritive foarte benefice. În cartea Cleanse for Health , puteți găsi protocoale de suplimente nutritive de inclus pentru o varietate de afecțiuni și simptome, inclusiv cele cauzate de streptococ.

Cum să mergi înainte

Dacă medicii le spun pacienților că acneea chistică este doar erupții hormonale, oamenii vor fi lăsați bolnavi și extrem de dezinformați. Dacă oamenii continuă să creadă în concepția greșită că infecțiile sinusurilor sunt cauzate de polenul din aer, ei vor continua să se simtă rău. Dacă oamenii presupun că scurgerile vaginale sunt o ciupercă și nu sunt informați în mod corespunzător că este o tulpină de streptococ, ei vor continua să sufere. Împreună trebuie să înlăturăm dezinformările și să răspândim adevărurile care vor aduce adevărata vindecare.

Alimentele medicinale și suplimentele nutritive pot învinge chiar și cele mai puternice tulpini de streptococ din lumea modernă. Cu timp, răbdare și determinare, puteți învinge streptococul și puteți experimenta libertatea unei sănătăți vibrante. Fii blând cu tine însuți, caută sprijin, apelează la îngeri pentru ajutor (puteți citi mai multe despre asta în cartea „The Medium Healer” ) și urmăriți-vă că viața începe să se schimbe!

Produse din articol

Pulbere Micro-C Immune Power, 125 g, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
76.72 лв.
Pret promotional
76.72 лв.
pret habitual
90.26 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Pulbere Micro-C Immune Power, 250 g, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
112.92 лв.
Pret promotional
112.92 лв.
pret habitual
132.85 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Pulbere Micro-C Immune Power, 500 g, Vimergy®
Economic
Recomandat de Anthony William
pret habitual
186.62 лв.
Pret promotional
186.62 лв.
pret habitual
219.55 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Micro-C, 90 capsule, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
67.00 лв.
Pret promotional
67.00 лв.
pret habitual
78.82 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Micro-C, 180 capsule, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
112.29 лв.
Pret promotional
112.29 лв.
pret habitual
132.11 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Micro-C, 300 capsule, Vimergy®
Economic
Recomandat de Anthony William
pret habitual
151.36 лв.
Pret promotional
151.36 лв.
pret habitual
178.08 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Zinc organic (sulfat de zinc), lichid, 60 ml, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
45.94 лв.
Pret promotional
45.94 лв.
pret habitual
54.05 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Sulfatat de zinc organic, lichid, 115ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
76.49 лв.
Pret promotional
76.49 лв.
pret habitual
89.99 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Zinc pentru copii, lichid, 55 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
55.58 лв.
Pret promotional
55.58 лв.
pret habitual
65.39 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Total Immune Blend™, 115 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
89.75 лв.
Pret promotional
89.75 лв.
pret habitual
105.59 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Organic B12, lichid, 30 ml, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
65.08 лв.
Pret promotional
65.08 лв.
pret habitual
76.56 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Organic B12, lichid, 115 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
191.40 лв.
Pret promotional
191.40 лв.
pret habitual
225.18 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Vitamina B12 pentru copii, lichid, 55 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
120.58 лв.
Pret promotional
120.58 лв.
pret habitual
141.86 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Hydrastis bio, extract nealcoolic 10:1, 115 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
76.49 лв.
Pret promotional
76.49 лв.
pret habitual
89.99 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Balsam de lamaie, extract nealcoolic 10:1, 30 ml, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
33.99 лв.
Pret promotional
33.99 лв.
pret habitual
39.99 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Balsam de lamaie, extract nealcoolic 10:1, 115 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
76.49 лв.
Pret promotional
76.49 лв.
pret habitual
89.99 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Unghi organic de cat, extract nealcoolic 10:1, 60 ml, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
49.77 лв.
Pret promotional
49.77 лв.
pret habitual
58.55 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Unghi organic de cat, extract nealcoolic 10: 1, 115 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
84.22 лв.
Pret promotional
84.22 лв.
pret habitual
99.08 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat

Publicații similare

[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.