Parkinson este o boală care este un mister complet pentru medicina modernă. Adevărata cauză a bolii este încă necunoscută și chiar și definiția bolii continuă să se schimbe în timp, pe măsură ce tot mai mulți pacienți își vizitează medicii cu noi simptome inexplicabile. Ceea ce se crede în mod obișnuit a fi Parkinson ar putea fi de fapt rezumat în termenul „simptome misterioase necunoscute”, deoarece înțelegem atât de puține despre ce se află de fapt în spatele acestei afecțiuni. În acest articol, vom împărtăși cauzele reale ale simptomelor misterioase asociate cu boala Parkinson și modul în care tu și cei dragi poți începe să te vindeci.

Diagnostic greșit

Boala Parkinson este definită inițial prin tremurături sau tremurături involuntare în diferite părți ale corpului, adesea în cap, picioare sau brațe. Aceste tremurături îngreunează funcțiile zilnice normale și, în timp, apare o defecțiune neurologică. Această defalcare acută poate apărea la ani de la prima apariție a tremorului. Deoarece pacienții care suferă de Parkinson prezintă adesea și alte simptome, comunitatea medicală a început să adauge aceste simptome persistente la definiția bolii Parkinson. Astfel, definiția acestei afecțiuni s-a extins de-a lungul timpului pentru a include simptome precum iluzii, halucinații, psihoze și chiar durere în diferite părți ale corpului.

În realitate, multe dintre aceste simptome nu au legătură, iar diagnosticul de Parkinson a fost diagnosticat greșit de la început. Clinici și comunități medicale foarte respectate au încercat să schimbe diagnosticul Parkinson prin includerea altor simptome neurologice misterioase raportate de pacienți ca simptome noi, dar acest lucru duce doar la mai multă confuzie și dezinformare pentru cei care suferă. Când vorbim despre Parkinson, la ce trebuie să ne gândim cu adevărat este simptomul unor tremurături misterioase și incontrolabile. În acest articol, vom explica exact ce cauzează aceste tremurături.

Este perfect normal ca mulți oameni să considere reconfortant să aibă un diagnostic despre ceea ce se întâmplă în corpul lor. Chiar și uneori este necesar, mai ales când vine vorba de a putea obține ajutor de la sistemul modern de sănătate, dar atunci când aceste diagnostice sunt destul de limitative, cel mai bine este să le îndepărtezi, măcar mental și emoțional dacă este posibil. Uneori este mult mai util să descrii ceva așa cum este cu adevărat - un simptom dificil și misterios care este necunoscut medicinei moderne, dar are o cauză specifică în organism, pe care o vom împărtăși cu tine în rândurile următoare.

Simptome neurologice misterioase

Pentru a înțelege toate simptomele neurologice misterioase, trebuie să vorbim despre ceea ce se întâmplă în creier. Ceva afectează creierul și provoacă aceste simptome. În funcție de ceea ce afectează creierul, acești factori declanșatori pot duce la o varietate de afecțiuni neurologice.

Care sunt unele dintre diferitele cauze care ne pot afecta funcția creierului? Este posibil să existe un virus în ficat care eliberează neurotoxine. Nimeni altcineva nu vă va spune că virusul din ficat vă poate afecta de fapt creierul, deoarece această relație nu a fost încă descoperită de cercetarea științifică și de medicină. HHV-6 (virusul herpesului uman-6) poate fi în ficat și poate afecta creierul, herpes zoster (ale cărui varietăți fără manifestarea erupției cutanate caracteristice, Anthony William le dezvăluie publicului în cartea sa „The Healing Medium”). sau chiar virusul Epstein-Barr , despre care se discută în detaliu în cartea „Vindecarea glandei tiroide” . De asemenea, comunitățile medicale și științifice nu sunt conștiente de faptul că virușii mănâncă! Virușii hrănesc și excretă deșeuri. Este extrem de important să acordați atenție acestui lucru. Când acești viruși își aruncă deșeurile, acele deșeuri sunt un produs secundar toxic care devine o otravă care irită sistemul nervos. Acest lucru în sine poate provoca durere care este de obicei asociată cu Parkinson, dar de fapt nu este deloc legată de cauza tremorului. Poate fi surprinzător să aflăm că un bacil comun găsit în ficat poate provoca dureri severe. Virusului Epstein-Barr , de exemplu, îi place să se cuibărească în ficat și să elibereze toxine care pot duce la o serie de simptome, inclusiv oboseală și rigiditate în organism. Tinitusul care este asociat în mod eronat cu Parkinson este de fapt un semn al unei supraabundențe de neurotoxine cauzate de o boală virală. Defalcarea înțelegerii acestui diagnostic și ajungerea la cauzele principale ale simptomelor care alcătuiesc această afecțiune poate fi o schimbare incredibilă pentru ca oamenii să le permită în sfârșit să se vindece.

Pe lângă faptul că aveți un virus în ficat, un alt motiv care este foarte important de luat în considerare este posibilitatea de a avea un virus în creier. HHV-6 poate pătrunde în creier, la fel ca și alți viruși necunoscuți, cum ar fi cei pe care Anthony William i-a dezvăluit în cartea sa The Healing Medium , cum ar fi HHV-10, HHV-11 și HHV-12, dar din nou acest lucru nu ar fi asociat cu simptom de tremor care este atât de definitoriu pentru diagnosticul Parkinson. În schimb, un virus în creier ar crea o cu totul altă varietate de simptome care sunt o enigma zilnică pentru oricine se luptă cu o boală cronică.

Care este cauza Parkinson?

Adevărata cauză a tremurului caracteristic bolii Parkinson sunt depozitele toxice de metale grele din creier. Medicina modernă nu va înțelege niciodată pe deplin și nici măcar nu va încerca să înțeleagă pe deplin poziția pe care metalele grele toxice o pot ocupa în creier sau modul în care aceste metale interacționează. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care această informație este crucială pentru cei care caută o modalitate de a se face bine. Când există o acumulare de metale grele în creier, aceste depozite pot fi formate din diferite tipuri de metale: cupru, plumb, arsen, aluminiu, cadmiu, mercur și aliaje metalice. Simptomele neurologice care apar depind de locul în care se află aceste depozite metalice și de ce tipuri de metale conțin. În multe cazuri, în multe alte afecțiuni neurologice, impulsurile electrice și neurotransmițătorii care sunt trimise la creier lovesc aceste depozite și își schimbă direcția inițială către alte zone ale țesutului cerebral. Acest fenomen este cauza multor dintre cele mai frecvente simptome neurologice, inclusiv ADHD (tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție), autism, TOC (tulburare obsesiv-compulsivă) și multe alte afecțiuni. Puteți afla mai multe despre metalele grele și despre cum să le curățați în siguranță de creier și corp în cartea lui Anthony William The Healing Medium și în articolele noastre de blog .

În boala Parkinson, se întâmplă ceva diferit. Boala este cauzată de un metal greu toxic specific. Acest fapt nu este cunoscut științei medicale sau diferitelor comunități alternative de sănătate. Boala Parkinson este cauzată de depozitele mari de mercur din creier. Acesta este ceea ce provoacă tremor în boala Parkinson. Puteți avea tremor fără ca acesta să fie legat de Parkinson, dar când vine vorba de tremurături severe și tremurări care vă împiedică complet capacitatea de mișcare, acestea provin de la acumularea de mercur în creier.

Ceea ce stomatologii înțeleg despre mercur, chiar dacă nu își dau seama, este modul în care mercurul se scurge și se scurge. Dentiștii văd adesea tatuaje cu mercur formate în gingiile pacienților lor din amalgame vechi. Acest lucru se datorează tocmai modului în care mercurul se revarsă și se scurge în țesuturile din jur pe măsură ce îmbătrânește și se descompune. Depozitele de mercur care pot fi găsite în creier se revarsă și se scurg exact în același mod.

Pe măsură ce mercurul se infiltrează în țesutul cerebral, impulsurile electrice din acea zonă încep să înnebunească și să se ciocnească unul de celălalt, dar în tremurăturile severe ale bolii Parkinson, acest lucru se întâmplă într-un mod foarte specific. Impulsul electric este trimis prin neuron în combustibilul neurotransmițătorului și se lovește de mercurul acumulat, ca și cum ar lovi un perete. Apoi, în loc să ocolească acumularea de mercur și să se îndrepte către o altă zonă a creierului (care provoacă alte afecțiuni neurologice, fizice, emoționale și mentale), se întoarce în aceeași direcție din care a venit. Același neuron este deja în proces de trimitere a unui alt impuls electric format din combustibil neurotransmițător și, pe măsură ce călătorește pe neuron, noul impuls electric se ciocnește cu primul. În același timp, exact pe partea opusă depunerii de mercur, un alt neurotransmițător face exact același lucru. Vor trece decenii, poate chiar 50-75 de ani, până când știința descoperă acest fapt, dacă o va face vreodată. Unul dintre motivele pentru aceasta este că mercurul și efectele sale asupra corpului uman sunt încă „acoperite” de industriile care îl folosesc.

Pentru a înțelege mai clar ce se întâmplă exact în creier, imaginați-vă un perete mare de argint. Acum imaginați-vă doi sprinteri de nivel olimpic alergând spre zid cu viteză maximă pe părți opuse. Se lovesc de perete cu o forță incredibilă și apoi fug înapoi în direcția din care au venit. În același timp, încă doi alergători sprintează cu viteză maximă spre perete și se ciocnesc de primii sportivi. Vă puteți imagina explozia care urmează? Acesta este echivalentul cu detonarea unei bombe uriașe pe sol, dar la o scară micro sau nano în creier. Acest lucru face ca chirurgii creierului să se simtă ca și cum ar trebui să opereze mișcându-se în jurul țesutului creierului și a nervilor, ceea ce este de fapt o faptă uimitoare a științei. Chirurgii creierului sunt lucrători de minuni care pot elimina anevrismele din creier și pot salva vieți, dar în cazul Parkinson nu este vorba despre operație, ci despre detoxifierea de metale grele . În funcție de locul în care se află depozitele de mercur în creier, diferite părți ale corpului, cum ar fi capul, brațul, piciorul sau mâna, vor experimenta tremor și tremurături. Această legătură între mercur și activitatea neuronală rezultată nu ar fi descoperită de medicina modernă mult timp.

Diagnosticul „boala Lyme”

Mulți oameni care sunt diagnosticați cu Parkinson sau care prezintă simptome de Parkinson primesc un diagnostic de boală Lyme, în funcție de specialistul pe care îl văd. Medicii specializați în boala Lyme le pot spune acestor pacienți că problema a fost boala Lyme tot timpul. Acest lucru este valabil și pentru mulți pacienți cu scleroză multiplă care caută o a doua opinie cu privire la diagnosticul lor. Deși un nou diagnostic poate fi revigorant, este un fapt tragic că comunitățile medicale nu pot oferi răspunsuri și tratamente precise pentru diagnosticele pe care le fac cu privire la afecțiunile și simptomele pacienților lor. Pacienții ar beneficia de înțelegerea faptului că aceste diagnostice sunt pur și simplu termeni generali pentru simptome și afecțiuni misterioase despre care mulți profesioniști din comunitățile medicale convenționale și alternative știu foarte puțin. În încercarea de a reînvia diagnosticul de Parkinson, medicina modernă a început să adauge noi simptome definiției „Parkinson”, dar aceasta este în cele din urmă pentru a potoli anumite grupuri influente, cu acțiuni care nu sunt în interesul tău și nu vor ajuta medicii. pentru a ajunge la cauza principală a acestei afecțiuni.

Pași către tratament

Dacă suferiți de Parkinson, este posibil să aveți multe dintre simptomele neurologice care pot apărea pe lângă tremurături severe și tremurături. Acestea pot include dementa, psihoza, rigiditatea corpului, sindromul picioarelor nelinistite, furnicaturi, amorteli, dureri in diverse parti ale corpului etc. Dar aceste simptome sunt cauzate de cauze separate, altele decât tremor. Pentru a afla mai multe despre aceste simptome neurologice, asigurați-vă că consultați celelalte postări de pe blog , precum și cărțile lui Anthony William .

Cel mai mare pas pe care trebuie să-l faci în boala Parkinson este eliminarea în siguranță și corect a metalelor grele din organism, ceea ce necesită includerea zilnică a cinci alimente specifice, despre care poți citi pe blogul nostru . Persoanele cu Parkinson pot avea în corpul lor o serie de metale grele, altele decât mercurul, care pot fi un combustibil puternic pentru ca virușii să se hrănească și să provoace efecte secundare. Eliminarea mercurului împreună cu aceste alte metale grele este o măsură esențială. Vă recomandăm să vă familiarizați cu smoothie-ul de detoxifiere cu metale grele , a cărui rețetă o găsiți pe blogul nostru. Fă-l parte din rutina ta zilnică!

Alimente medicinale și suplimente nutritive

Există multe alimente și suplimente nutritive care pot ajuta la tratarea bolii Parkinson. Cea mai importantă combinație dintre acestea este smoothie-ul de detoxifiere cu metale grele . Ciuperca Chaga este, de asemenea, extrem de benefică dacă o adaugi în dieta ta zilnică. Poate ajuta la distrugerea virușilor precum Epstein-Barr adânc în ficat. Vitamina B12 cu metilcobalamina si adenozilcobalamina este cruciala pentru toate problemele neurologice. Coenzima Q-10, glutationul și L-glutamina pot fi de asemenea utile. Luați în considerare, de asemenea, să luați Omega 3 vegan (EPA și DHA) , GABA , metilfolat și MSM .

Multe dintre aceste suplimente nutritive ajută la hrănirea și menținerea neurotransmițătorilor, ceea ce este esențial pentru bolnavii de Parkinson care au suferit o epuizare severă a neurotransmițătorilor. Ginsengul siberian poate fi, de asemenea, grozav, deoarece susține glandele suprarenale într-un mod care este deosebit de benefic pentru funcționarea creierului. Antiviralele precum zincul de calitate superioară , rădăcina de lemn dulce și gheara de pisică pot aduce beneficii oricui suferă de probleme neurologice. Acordăm o atenție deosebită ghearei de pisică , datorită proprietăților sale fenomenale antivirale. Spirulina este, de asemenea, uimitoare ca supliment nutritiv și poate fi inclusă cu ușurință într- un smoothie de detoxifiere cu metale grele . Deci, indiferent dacă aveți de-a face cu probleme legate de Parkinson sau cu orice alt simptom sau afecțiune neurologică, încercați să încorporați unele dintre aceste suplimente nutritive puternice. Discutați cu medicul dumneavoastră despre aceste suplimente nutritive pentru a afla care sunt cele mai bune pentru problemele dumneavoastră specifice.

Pentru o listă mai completă a suplimentelor nutritive, precum și a dozelor zilnice exacte ale acestora, potrivite pentru tratarea bolii Parkinson, puteți citi în cartea lui Anthony William „The Healing Medium: Cleansing for Health” .

Frunzele proaspete de aloe vera sunt un alt mod puternic de a elimina metalele grele din organism. Puteți profita de proprietățile acestei plante răzuind gelul transparent dintr-o bucată de frunze de aloe vera de mărimea unei palme și amestecând-o cu apă sau un smoothie. Dacă ești tratat pentru boala Parkinson, merele sunt un alt aliment important de inclus în dieta ta zilnică.

Hidratarea este esențială atunci când curățați corpul de metale grele. Dimineața, imediat după trezire, bea un pahar mare de apă cu lămâie pe stomacul gol. Se amestecă sucul de la o jumătate de lămâie storsă și o jumătate de litru de apă. Sucul de lamaie imbunatateste capacitatea apei de a elimina toxinele din organism si este incredibil de eficient in curatarea organelor.

Cum să mergi înainte

Cel mai important lucru de reținut când vine vorba de Parkinson este că afecțiunile neurologice nu sunt fără speranță. Este posibil să începeți vindecarea făcând pașii necesari pentru a vă sprijini corpul în acest proces. Este foarte important să ne concentrăm asupra cauzei exacte care provoacă simptomele în sine și să abordăm această cauză. De-a lungul anilor, Healer Medium Anthony William a ajutat multe persoane care suferă de tremor și tremor severe care fie au scăpat complet de aceste simptome, fie și-au redus semnificativ severitatea în timp.

Ideile din spatele tratamentului Parkinson în comunitatea medicală au nevoie de o schimbare completă și de aceea vă împărtășim aceste informații și ceea ce încercăm să facem aici, cu toții împreună. Avem mult de lucru în față pentru a realiza schimbarea, dar este posibil. Și începe prin a oferi propriului nostru corp ceea ce are nevoie pentru a fi sănătos. Nu renunța, continuă doar cu acești pași mici și știi că corpul tău luptă mereu pentru tine și mereu de partea ta!

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.