Suferiți de sensibilitate chimică, furnicături la mâini și picioare, tremor, ceață cerebrală , anxietate sau depresie? Acestea și multe alte simptome misterioase sunt legate de problemele neurologice și ale sistemului nervos central.

Simptomele pot varia în mod confuz, iar medicii, oricât de bine intenționați, uneori pot înțelege greșit semnele pe care le arată corpul tău și pot prescrie tratamente ineficiente. Nimeni nu ar trebui să-și petreacă timpul încercând lucruri care nu vor funcționa niciodată! În acest articol, vom detalia multe dintre simptomele misterioase care semnalează probleme neurologice, precum și alimentele și suplimentele care pot ajuta la tratarea acestora.

Simptome neurologice

Ticurile, smuciturile și spasmele musculare care sunt asociate cu spasmele nervoase sunt semne ale unor probleme neurologice . Dacă aveți amețeli sau vertij, nervul vag poate fi inflamat de neurotoxine de la viruși. Nervul vag se deplasează de la creier, prin gât, pe lângă gât și în jos în piept. Alte simptome legate de nervul vag includ bătăi inimii, dificultăți la înghițire sau dificultăți de a respira adânc.

Alte simptome neurologice pe care le puteți prezenta sunt: ​​furnicături sau ace în mâini sau picioare, țiuit, bâzâit sau țiuit în urechi, mâini sau picioare reci, o senzație de circulație deficitară, dureri de gât sau o senzație ciudată de foame în stomac.

Unii oameni au indigestie, deoarece pot simți de fapt mâncarea mișcându-se prin intestine până la colon. Acest simptom special poate fi confundat cu indigestie, anxietate sau sindrom de colon iritabil (IBS) , dar ceea ce simți cu adevărat sunt mii de nervi sensibili care provin din diferite locuri, cum ar fi nervul vag, nervul frenic și măduva spinării, care sunt conectați cu tractul intestinal, stomacul și colonul. Deci ceea ce pare o problemă digestivă este de fapt una neurologică.

Unii pot prezenta, de asemenea, oboseală neurologică, care este diferită de oboseala suprarenală. Anthony William vorbește pe unul dintre podcasturile sale despre acest subiect, deoarece este foarte important pentru comunitatea medicală și pentru noi toți să înțelegem cum funcționează și ce o cauzează. Dacă vă este greu să vă mișcați picioarele, capul este greu și amețit, sau pur și simplu să vă ridicați din pat și să vă ridicați în picioare pare imposibil, atunci este posibil să vă confruntați cu oboseală neurologică, care poate fi cauzată de virusul Epstein- Barr . Acesta este un tip grav de oboseală cronică. Cu toate acestea, nu toată oboseala neurologică este atât de gravă. Unii pacienți pot prezenta, de asemenea, simptome mai ușoare de oboseală neurologică.

Uneori se pune un diagnostic de „neuropatie” atunci când medicul nu este sigur exact ce este în neregulă, dar știe că este legat de problemele nervoase. Medicii diagnostichează adesea greșit pacienții cu neuropatie diabetică, un subiect pe care Anthony William îl discută în podcastul său despre diabet, dar de fapt, mai multe persoane fără diabet au neuropatie diabetică și numeroasele simptome care o însoțesc. Neuropatia nu este o complicație a diabetului, ci este un rezultat al virusului herpes zoster , care inflamează nervii de la extremități, cum ar fi picioarele. Anthony William numește această afecțiune herpes zoster nevralgic și împărtășește adevărul despre aceasta în cartea sa The Healing Medium . Când cineva se confruntă cu probleme nervoase sub formă de dureri de gingii, dureri de maxilare sau senzații ciudate, poate fi diagnosticat cu nevralgie, care este, de asemenea, cauzată de virusul herpes zoster.

Un număr mare de probleme neurologice sunt cauzate de virusul Epstein-Barr , herpes zoster și numeroasele lor tulpini care nici măcar nu au fost descoperite încă. Indiferent dacă aveți virusul Epstein-Barr care cauzează fibromialgie sau herpes zoster care cauzează nevralgie, obiectivul dvs. este să restabiliți sistemul nervos. Este vorba despre a face tot ce poți pentru a o întări și întări, și se poate!

Cauzele simptomelor neurologice

Există câteva cauze specifice care pot crea un sistem nervos sensibil și slăbit. Primul este neurotoxinele. Viruși precum Epstein-Barr, herpes zoster, HHV-6 și alții eliberează neurotoxine care pot provoca o varietate de sensibilități, simptome și afecțiuni legate de sistemul nervos. Dacă problemele virale subiacente nu sunt abordate, sistemul dumneavoastră nervos poate deveni hipersensibil.

Metalele grele toxice sunt a doua cauză. Mercurul este extrem de dăunător, iar alte metale precum aluminiul, plumbul, arsenul, cuprul și nichelul fac, de asemenea, ravagii. Aliajul acestor metale din creier se poate oxida în timp, scurtcircuitând neurotransmițătorii pe măsură ce călătoresc prin neuroni. Imaginează-ți că neuronul este ca un curent și neurotransmițătorii sunt ca apa vie care curge prin el. Metalele grele sunt cele care blochează și distrug atât fluxul, cât și energia pulsatorie care trece prin el. Metalele grele slăbesc funcția neurotransmițătorilor și neuronilor, perturbă impulsurile electrice și pot provoca convulsii dacă se află în creier și în sistemul nervos pentru o perioadă lungă de timp. Puteți afla mai multe despre metalele grele toxice și despre cum să vă curățați de ele în cartea lui Anthony William Cleanse for Health .

Trebuie să fii vigilent pentru a evita a treia cauză - Glutamatul monosodic (MSG). Se găsește în multe alimente ambalate, chiar și în cele aparent sănătoase, și este ascuns în spatele unor termeni precum „arome naturale”, „acid citric” și „aromă de vanilie”. Poate fi găsit chiar și în shake-uri de proteine ​​și ceaiuri naturale din plante! Glutamatul monosodic îți mănâncă creierul, creează leziuni și distruge sistemul nervos, agravând problemele neurologice.

Sensibilitatea chimică poate apărea și atunci când substanțele chimice interacționează cu sistemul nervos central deja slab și sensibil. Simptomele unui sistem nervos central sensibil pot include uitare, vorbele neclare, perplexitate fără motiv, confuzie, senzație de supărare sau confuzie ușor, ceață a creierului , dezorientare sau senzație de distanță de ceilalți. Oricine se confruntă cu anxietate sau depresie are un sistem nervos central sensibil. Expunerea la substanțe chimice toxice poate intensifica aceste simptome și poate crea noi simptome pentru o persoană care este deja foarte sensibilă.

Încă câteva motive sunt aspartamul, care provoacă probleme neurologice grave și poate provoca chiar convulsii la unele persoane. Mucegaiul poate fi, de asemenea, un vinovat grav. Mucegaiul nu cauzează probleme neurologice, dar poate fi un catalizator pentru alte simptome și afecțiuni. Stresul poate fi, de asemenea, un declanșator și poate avea un impact negativ grav asupra sistemului nervos central datorită adrenalinei corozive care se eliberează atunci când suntem stresați.

Cauzele problemelor neurologice cu care se confruntă toată lumea sunt strict individuale. Puteți să vă înarmați cu informațiile pe care le oferim aici, precum și cu cele din cărțile „The Medium Healer” și să implementați consecvent în viața voastră liniile directoare pe care le veți găsi, astfel încât să vă puteți restabili sănătatea sistemului nervos.

Alimente medicinale

Un fapt important de știut când începeți tratamentul este că creierul, sistemul nervos central și nervii sunt alimentați de glucoză și săruri minerale. Aceasta înseamnă că creierul și sistemul nervos sunt alimentate de legumele sărate în mod natural și de glucoza din fructe! Nu vă lăsați păcăliți de tendința actuală care susține în mod fals că creierul dumneavoastră funcționează cu grăsime. Adevărul este că, pentru a vindeca orice probleme neurologice, trebuie să oferi organismului tău o abundență de zaharuri și săruri minerale, nu prin sirop de porumb, zahăr din trestie și sare de masă, ci prin fructe și legume proaspete.

Afinele sălbatice sunt un aliment uimitor și pot ajuta la repararea țesutului creierului. Consumul de suc pur din tulpini de țelină este un alt plus puternic la dieta ta pe care ar trebui să-l incluzi zilnic, așa cum recomandă Anthony William în toate cărțile sale . Spanacul, salata romană, salata verde, salata roșie, salata de iarnă și ciupercile porcini sunt, de asemenea, alimente vindecătoare excelente, pline de săruri minerale. Puteți adăuga măsline sau alge precum dulce și nori. Pentru glucoză, consumați mai multe banane, papaya, zmeură, mure, mango, mere, pere, curmale, caise, piersici, cartofi dulci, dovlecei de iarnă, cartofi dulci sau cartofi dulci. Puteți mânca alimentele recomandate de Anthony William pentru sănătatea suprarenalelor pe tot parcursul zilei și/sau puteți încerca Curățarea vindecătoare în 28 de zile din cărțile sale The Healing Medium și Cleansing for Health .

Suplimente nutritive medicinale și ceaiuri

Unele suplimente nutritive utile includ B-12 cu adenozilcobalamină și metilcobalamină , Adapto B-complex , GABA , praf de suc de iarbă de orz și o combinație de calciu și magneziu. Unele ceaiuri din plante, cum ar fi ceaiul din frunze de urzică sau extractul de urzică fără alcool , ceaiul din frunze de zmeură, precum și extractul de melisa sau ceaiul de melisa sunt, de asemenea, grozave de băut.

Restaurarea sistemului nervos central

Recuperarea sistemului nervos central necesită timp, dar nu renunțați niciodată la capacitatea și puterea incredibilă a corpului dumneavoastră de a se vindeca! Hrănirea corpului cu glucoză, minerale, suplimentele nutriționale potrivite și o doză uriașă de autocompasiune poate duce la o sănătate și vitalitate mai bună pentru sistemul nervos, creier și organism în ansamblu.

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.