Partea a IV-a, capitolul 25 a cărții „Mediul de vindecare” – ediție revizuită și completată

Iată cel mai important lucru pe care vreau să-ți spun despre îngeri în acest capitol: trebuie să le ceri ajutor cu voce tare. Nu te poți ruga doar mental. (Cu excepția cazului în care dintr-un motiv oarecare nu poți vorbi, la care vom ajunge într-o clipă.)

Acest lucru este extrem de important. Îngerii sunt ocupați să curățeze o cantitate imensă de negativitate de pe planetă - violență, epidemii, corupție - așa că trebuie să le atragem atenția în mod activ (și activ atunci când este posibil). Mințile noastre sunt ca labirinturi de gânduri și emoții: obsesii, frici, furie, nesiguranțe, vinovăție, îngrijorare, durere, reclame TV și muzică, conversații imaginare cu oameni de care suntem obsedați, gânduri fericite... și îngerii nu vor să rămână blocați. Toate acestea. Este prea dificil pentru ei să distingă cererile autentice de ajutor între toate aceste semnale.

Amintiți-vă că au liberul arbitru. Prin urmare, trebuie să încercăm să le arătăm că suntem onești, sinceri și serioși. Îngerii nu le place să fie jucați sau testați. Vor să-i luăm în serios.

Pentru a atrage atenția unui înger, trebuie să ne concentrăm pe deplin mintea asupra lui și să-i rostim numele cu voce tare. Nu trebuie să strigi, poți chiar să o șoptești. Când iese din gură, mesajul este clar și emfatic și se deosebește de toate celelalte semnale pe care le emiti.

Dacă ești surd și mut sau prea slab pentru a vorbi, folosește limbajul semnelor pentru a transmite mesajul tău îngerului eliberării. Ea va transmite celorlalți îngeri dorința sufletului tău.

Acesta este secretul care vă va transforma relația cu îngerii. Oamenii care și-au pierdut încrederea în ei pentru că nu au văzut rezultate din rugăciunile lor sau cred că întreaga idee de îngeri este o prostie, clar nu știu exact asta.

Comunicarea cu îngerii este similară cu a vorbi la telefon. Ce faci când vrei să comanzi îngrășământ de grădină? Te uiți la telefon și îți dorești mental livrarea în cauză? Nu - formezi numărul pepinierei, ei îți răspund, îți exprimi politicos dorința cu voce tare (sau dacă nu poți vorbi, folosește un dispozitiv special de mesagerie) să ți se livreze ceva îngrășământ pentru plantele de grădină. Apoi, când sosește transportul, trebuie să o acceptați cu ușurință - mutați mașina din alee pentru a face loc camionului. De asemenea, trebuie să vă dați ostenelii de a împrăștia prăjitura în jurul plantelor, proces care necesită voință și intenție.

Dacă doriți să contactați îngerul vindecării, îndreptați-vă atenția asupra ei și spuneți cu umilință:

- Te rog, înger al vindecării, am nevoie de ajutorul tău.

Este suficient să o faci cu intenție concentrată și cu dorința de a primi ajutorul ei. Și dacă nu este prea ocupată să ajute pe altcineva - puterea angelica este vastă, dar nu infinită - ea va răspunde în câteva secunde sau minute pentru a vă ajuta și a vă consola. Minunea s-ar putea să nu se întâmple imediat, dar dacă vei continua să apelezi la ea, ea va avea grijă să ajungi unde te duci.

Astfel, poți contacta Împărăția Cerurilor de oriunde și în orice moment, atâta timp cât ești pe deplin concentrat pe cel la care chemi, ai credință și ești cu adevărat deschis la posibilitatea de a primi ajutor. (Dacă vă lipsește credința, întoarceți-vă mai întâi la îngerul credinței.)

Le poți cere îngerilor să aranjeze lucrurile așa cum crezi de cuviință, dar fii deschis către alte posibilități. Amintiți-vă că îngerii pot răspunde în moduri la care nu vă așteptați. Dacă te rogi îngerului din relație să te distanțeze puțin de partenerul tău, s-ar putea să fii surprins când ea schimbă vibrația partenerului tău și îl face să-ți ceară scuze pentru comportamentul care te-a determinat să vrei să te distanțezi de el sau de ea.

Un alt scenariu: te rogi ingerului fertilitatii sa-i dea fiicei tale un fratior, dar tot nu ramai insarcinata. Asta nu înseamnă că îngerul nu ți-a auzit rugăciunile. Poate că nu ești menită să ai ceea ce îți dorești, sau îngerul știe că un alt bebeluș îți va agrava situația financiară sau îți va afecta grav sănătatea. Dar, între timp, sora ta dă naștere unui băiat, pe care fiica ta ajunge să-l iubească ca pe un adevărat frate.

Nu-ți fie teamă să ceri îngerii să te ajute să-ți rezolvi problemele. Că ai nevoie de ajutor, nu; înseamnă că ești slab. Și nu trebuie să vă încadrați rugăciunile numai în cuvinte sau afirmații pozitive. Nu vei perpetua negativul din viața ta spunând:

- Corpul meu este slab. Nici măcar nu mă pot da jos din pat să trag draperiile și să văd ziua. Te rog, înger al luminii, am nevoie disperată de ajutor și speranță.

Pur și simplu expuneți faptele. Și dați dovadă de o forță extraordinară și de onestitate în a vă accepta adevărata situație și a fi dispus să mergeți mai departe.

Și într-adevăr vei merge mai departe. Te vei vindeca și te vei bucura de lucrurile bune care ți se vor întâmpla în continuare. Dacă chemați îngerii așa cum am descris mai sus, viața voastră se va schimba.

Articolul este un citat din cartea lui Anthony William – „The Healing Medium – edition revizuită și completată”

Pentru a citi restul capitolului despre ajutorul angelic, consultați articolele de pe blog:

 • „Cum să ceri ajutor îngerilor”
 • „Adevărul despre îngeri”
 • Publicații similare

  [VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  [VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
  Mai multe
  [VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  [VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
  Mai multe
  [VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
  [VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
  Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
  Mai multe

  Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.