Partea a IV-a, capitolul 25 a cărții „Mediul de vindecare” – ediție revizuită și completată

Unii îngeri sunt bine cunoscuți după nume. De exemplu, toată lumea știe cine este Arhanghelul Mihail sau Arhanghelul Gavril. Aceștia sunt îngeri puternici care au luptat cu răul în numele lui Dumnezeu de milenii.

Iată ce trebuie să știți despre ei: sunt atât de populari și ocupați încât trebuie să fie selectivi cu privire la cine să ajute și răspund oamenilor care știu cu adevărat cum să le contacteze.

Există trei fapte de bază despre îngeri: ei slujesc lui Dumnezeu; puterea lor este imensă, dar nu nelimitată; și au liber arbitru!

Și din cauza acestora din urmă, ei sunt supuși ego-ului. (Fiecare făptură cu voință liberă, fie ea umană sau înger, este supusă ego-ului. Ați auzit de îngerii căzuți? Eul lor a devenit atât de mare încât s-au simțit mai puternici decât Dumnezeu și au încercat să-I ia locul, ca un rezultatul căruia a căzut în disfavoare.)

Și din moment ce toată lumea îi cunoaște pe Arhanghelii Mihail și Gavriil, ei sunt atât de copleșiți de cereri de ajutor din întreaga lume încât nu pot răspunde tuturor. Nu încerc să-ți spun să nu-i invoci. Ei sunt chemați și iubiți de Domnul și posedă o putere extrem de mare. Doar că nevoia de îngeri ai lui Dumnezeu este foarte mare chiar acum – mai mult ca niciodată. Ai putea spune că telefoanele lor se supraîncălzi.

Dar există și alți îngeri puternici pe care îi putem chema. Ei ne aud rugăciunile și ne pot ajuta cu adevărat. Au o înfățișare feminină și oamenii le se adresează rar. Fiecare dintre ele este cunoscut pentru o calitate care îi simbolizează esența.

27 de îngeri să ceară ajutor

Ediția originală a cărții a fost lansată cu o listă de 21 de îngeri primari care sunt esențiali pentru nevoile tale. Deși există mulți alți îngeri cunoscuți, aceștia sunt cei mai puternici și cei mai de ajutor în aceste vremuri de încercare. Din cauza vremurilor în schimbare și a amenințării cu epidemiile și neîncrederea în mediu, Spiritul Compasiunii mi-a spus că acesta este momentul să aduc mai mulți îngeri.

Numărul 21 este un simbol al renașterii, al noilor începuturi, al restaurării, al învierii din cenușă și al noilor începuturi. Acesta este încă cazul. Primii 21 de îngeri de pe această listă continuă să reprezinte toate acestea și sunt și astăzi necesari. De data aceasta vei găsi mai multe informații despre modul în care fiecare dintre ei te poate ajuta pe tine și pe cei dragi.

Veți constata, de asemenea, că lista continuă să crească. În total vei găsi acum 27 de îngeri principali. La fel ca medicamentul care salvează vieți, acești îngeri sunt foarte puternici și fiecare dintre ei are abilități diferite. Și așa cum folosești remediile singure sau în combinație, poți invoca îngerii individual sau în grup.

Despre cei 27 de îngeri principali. Cifra 27 este un simbol al unei fundații puternice. Înseamnă acasă, găsirea unei căminuri, stabilirea. Înseamnă că vezi lucrurile așa cum sunt cu adevărat. Înseamnă finalizare, mai ales când vine vorba de angajamente personale. Numărul 27 este asociat cu menținerea păcii pe termen lung după dificultăți, conflicte și războaie spirituale. Are de-a face cu revendicarea vieții tale. Are de-a face cu lumina - lumina în creștere, lumina strălucitoare. Pentru împlinirea profeției luminii care va nimici întunericul.

 • Îngerul Milostivirii: Cu siguranță cel mai puternic înger pe care îl poți apela în cele mai dificile momente. Ea este, de asemenea, mai puternică decât arhanghelii - unul dintre cei mai puternici îngeri din întreaga Împărăție Cerească. Dumnezeu o cheamă în mod repetat să lupte cu întunericul. Întunericul nu are milă de umanitate. Îngerul milostivirii nu își va preda puterile sacre răului și întunericului lui în niciun fel. Puterile ei sunt destinate doar suferinței umane și animale, indiferent de ce suferință este. Intrăm adesea în conflicte în care am dori ca cealaltă parte să fie mai deschisă și înțelegătoare, să aibă mai multă milă în acțiunile lor. Când vă confruntați cu aceasta, puteți chema îngerul milostivirii să fie trimis la cineva care nu este suficient de plin de compasiune pentru a arăta milă.
 • Îngerul Credinței: O poți invoca în orice formă dorești. Dacă începi să o faci zilnic, vei avea în curând credință reală. Spune-i îngerului credinței că acum ești gata. Cu toții avem o scânteie de credință adânc în noi. Puteți cere îngerului credinței să dezvolte acea scânteie, permițându-vă să simțiți eliberarea vindecătoare pe care o poate oferi credința.
 • Îngerul încrederii: apelează-o când încerci să-ți revină după infidelitate sau altă trădare. Apelați la îngerul încrederii atunci când vă simțiți atât de neîncrezători în tot ceea ce începe să vă domine viața până la punctul în care nu puteți avea încredere nici măcar în propriile decizii. Este foarte sănătos să nu ai încredere în toată lumea și totul pentru a te proteja. Îngerul încrederii vă va ajuta să recunoașteți care cale ar putea fi mai sigură atunci când ieșiți din propria zonă de confort. El este, de asemenea, unul dintre îngerii la care poți apela atunci când întâlnești oameni noi sau când începi un nou loc de muncă.
 • Îngerul vindecării: ea va aduce o ușurare temporară suferinței tale sau suferinței unei persoane dragi. (Pentru o vindecare de durată, chemați alți îngeri să vă ajute să vă întăriți suficient pentru a vă vindeca singur.) Îngerul vindecării este universal. Puteți, de asemenea, să îl apelați ca înger al vindecării sufletului, dacă este necesar. Pentru multe persoane care au fost rănite emoțional, vindecarea sufletului este un aspect important. Acest înger vă poate ajuta să vă întăriți sufletul, permițându-vă să vă simțiți mai puțin blocați și distras și, de asemenea, să vă împământeniți sufletul, să vă organizați gândurile și să vă calmați orice anxietate și teamă.
 • Îngerul Restaurării: Ea înțelege că spiritul și sufletul pot fi rupte și vă va ajuta să vă recuperați din trauma emoțională. Acest înger vă va ajuta să vă rezolvați cele mai profunde și grave probleme. De asemenea, vă va ajuta să decideți ce simți despre ceea ce ți sa întâmplat. Suntem deseori confuzi atunci când experimentăm abuz emoțional, traume sau orice alt tip de greutăți. Nu înțelegem de ce sau cum s-a întâmplat. Acest lucru ne poate face să ne simțim neliniștiți. Îngerul Restaurării ne poate ajuta să înțelegem de ce s-a întâmplat ceva, în speranța că putem câștiga o oarecare liniște sufletească. Este bine și pentru situațiile în care, chiar dacă ești confuz, tânjești senzația că ceva ți se va întoarce. Atunci când alții ne-au greșit sau ne-au rănit prin cuvinte sau acțiuni rănitoare, ne putem simți epuizați de asta și ne putem pierde energie. Îngerul Restaurării vă poate ajuta să restaurați ceea ce v-a fost supt sau luat de la voi.
 • Îngerul eliberării: dă alinare oamenilor care se află sub condamnarea altora - femeii care cere divorțul sau profesorului concediat pe nedrept. De asemenea, vă poate ajuta să vă eliberați sufletul de închisoarea fricii și a furiei și de amărăciunea de a fi victima înșelăciunii. Dacă una dintre părțile la o neînțelegere sau o dispută nu vrea să cedeze, puteți cere îngerului eliberării să ajute aceste părți să se împace și să-și repare relația. Când un cuplu se luptă, de exemplu, poate fi foarte dureros și intens. Cheamă-l pe îngerul eliberării să ajute la o înțelegere, un nou început cu cineva la care ții sau iubești. Apelați la îngerul eliberării dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă transmite mesajul altor îngeri prin gândurile voastre din cauza unui impediment de vorbire.
 • Îngerul Soarelui: apelează-o când ești afară, la soare, astfel încât celulele tale să se poată deschide și să absoarbă pe deplin puterea de vindecare a razelor soarelui. Mulți oameni iau soarele de la sine înțeles și nici măcar nu știu ce face pentru ei. Îngerul Soarelui este acolo pentru a vă conecta conștiința cu soarele care vă afectează corpul. Soarele are proprietăți de construcție pentru sistemul imunitar. Dacă invocați îngerul soarelui, ea vă va ajuta și va face aceste proprietăți mai puternice. În timp ce razele soarelui îți încălzesc corpul, concentrează-te pe faptul că ajută la întărirea sistemului imunitar. Soarele stimulează, de asemenea, o detoxifiere foarte blândă și blândă a otrăvurilor și toxinelor din organele din întregul corp. Pe măsură ce vă bucurați de soare, cereți-i Îngerului Soarelui să pătrundă adânc în organele voastre și să vă ajute să eliminați acele otrăvuri și toxine. Când soarele nu strălucește, poți să ceri îngerului soarelui să te ajute să-ți amintești de bucuria zilei însorite și să te conectezi cu ceea ce îți oferă. Acest lucru este util în special dacă faceți meditația de plajă din capitolul anterior într-o zi înnorată.
 • Îngerul luminii: cheamă-o să te scalde în lumina îngerească vindecătoare pe care i-o dă Dumnezeu. Acest înger este mai puternic decât toată lumina de pe pământ și chiar și lumina soarelui. Folosește îngerul luminii dacă te temi că ești în pericol sau dacă te temi că cineva ar putea încerca să te înșele. Îngerul luminii trebuie să strălucească și să expună ceea ce nu este în favoarea ta. Dacă te trezești dintr-un vis urât, poți chema îngerul luminii. Dacă ești consumat de gânduri neproductive sau neplăcute, cheamă-te pe îngerul luminii și imaginează-ți lumina în mintea ta, în sufletul tău, saturându-ți gândurile. (Ar putea ajuta să închideți ochii în timp ce faceți acest lucru.) Puteți, de asemenea, să apelați la îngerul luminii și să vă imaginați că ea aduce lumină în aerul pe care îl respirați în plămânii voștri.
 • Îngerul apei: Îi poți cere să schimbe frecvența apei în care te scalzi și să o facă purificatoare, hrănitoare și echilibrată. Dacă ai o rană, spală-l cu apă și roagă-i îngerului să-i grăbească vindecarea.De asemenea, cheamă-l pe îngerul apei să te ajute cu apa pe care o consumi. Înainte de a bea apă, îi puteți cere să vă ajute celulele să ia acea apă, mineralele și oligoelementele sale și să vă ajute să eliminați toxinele din organism. Când conduceți în ploaie, apelați la îngerul apei pentru a reduce la minimum ploile și bălțile de pe drum, în speranța de a vă face mai sigur.
 • Îngerul aerului: Imediat după o ceartă sau un conflict, cereți-i Îngerului aerului să curețe vibrațiile negative pe care le-ați captat de la cealaltă persoană. Energia ei specială, purificatoare, va schimba frecvența aerului din jurul tău și te va învălui în armonie. Aceasta este o tehnică puternică pe care o poți folosi pentru a-ți schimba mentalitatea. Puteți folosi și îngerul aerului dacă ați fost forțat să respirați ceva care simte, miroase sau arată ca aer toxic. Dacă ești îngrijorat că aerul tău este contaminat, cheamă-l pe îngerul aerului să-ți schimbe aerul, astfel încât să poți rămâne protejat de influențele dăunătoare. Dacă faceți orice tip de activitate de respirație, apelați la îngerul aerului în timp ce aerul intră în plămâni pentru a vă ajuta să obțineți cât mai mult oxigen și detoxifiere din el.
 • Îngerul purității: Acest înger te poate ajuta să spargi cătușele dependenței de care vrei să te eliberezi. De asemenea, vă poate ajuta să vă eliberați de gândurile care creează dependență. Folosește îngerul purității pentru a ajuta la ghidarea sau neutralizarea ispita în orice domeniu al vieții tale. Poate că este tentația de a rămâne treaz după ora de culcare, tentația de a dovedi cuiva cât ai dreptate, tentația de a continua o ceartă care ar fi putut fi rezolvată altfel sau tentația de a ignora abilitățile naturale ale corpului tău, cum ar fi și tu. multă presiune asupra lui cu dorința ta de a atinge obiectivele fizice.
 • Îngerul Fertilității: Ajută la conceperea și nașterea cu succes a unui copil. Îi poți cere să ajute la stimularea și trezirea sistemului reproducător pentru a-l pune în modul optim pentru concepție. Îi poți cere să se detoxifice și să elimine toxinele din organele de reproducere critice, astfel încât acestea să nu interfereze cu fertilitatea. Cheamă-l pe Îngerul Fertilității să te ajute pe tine și pe copilul tău. Îi poți cere să te ajute cu orice ar putea afecta copilul, cum ar fi consumul anumitor alimente. Îi poți cere să facă mediul și mai sigur pentru copil. Puteți să-i cereți să vă ajute să vă minimizați expunerea la riscuri. De asemenea, puteți cere Îngerului Fertilității să ajute o altă persoană care are probleme de fertilitate. Vă puteți ruga în fiecare seară pentru a ajuta la fertilitatea unui prieten sau a unei persoane dragi. Îngerul Fertilității poate ajuta și după naștere, ajutând la o recuperare mai rapidă. Rețineți că fertilitatea nu este întotdeauna luată în considerare în cadrul concepției. Poate fi legat de finalizarea unui proiect sau a unei alte acțiuni sau poate însemna renașterea în suflet. Apelează la Îngerul Fertilității pentru orice din viața ta care vrei să fie rodnic.
 • Îngerul nașterii: are grijă de sănătatea mamei și a copilului în timpul nașterii. Acest lucru este valabil pentru fiecare ființă vie. Puteți invoca îngerul nașterii, de exemplu, atunci când un animal naște sau când eclozează puii de păsări. Îngerul nașterii vă poate ajuta și atunci când ați finalizat un proiect și îl transmiteți sau îl împărtășiți cu alte persoane. Apelați la Îngerul Nașterii dacă încercați să vă deblocați propria experiență de naștere, să vă duceți înapoi la momentul în care v-ați născut, să vă ajutați să vă amintiți prima dată când v-ați deschis ochii în copilărie sau să vă conectați cu călătoria sufletului vostru din sus până la pământ.
 • Îngerul Păcii: ajută la ameliorarea tensiunii mentale și te umple de optimism și atitudine pozitivă. Îl poți folosi pe Îngerul Păcii și pentru aspectele exterioare ale vieții - apelează-l pentru cauze care sunt de mare importanță pentru cine ești și pentru credința sufletului tău. Sau când încerci să-ți calmezi mintea înainte de a merge la culcare, când încă te gândești la evenimentele din ziua trecută sau la cele din ziua următoare, poți chema îngerul păcii să stea lângă patul tău. Cere-i să-și pună mâna pe corpul tău acolo unde se simte confortabil și imaginează-l făcând asta.
 • Îngerul Frumuseții: Dacă te simți orb la frumusețea naturală care te înconjoară - soarele, copacii, dealurile sau râurile, chemați-vă pe Îngerul Frumuseții. Vă va ajuta să vă deschideți spre frumusețe și să o experimentați în moduri pe care nu le-ați imaginat niciodată. Ea este și aliatul tău atunci când ai probleme cu partenerul romantic care este obsedat de aspectul celorlalți, sau cu colegul a cărui atractivitate a transformat-o într-o persoană deșartă, sau cu sora ta frumoasă care captează toată atenția și admirația celor. in jurul ei. Cere-i îngerului frumuseții să schimbe atitudinile oamenilor și să-i ajute să vadă adevărata frumusețe - frumusețea sufletului strălucitor. De asemenea, poți cere îngerului frumuseții să te ajute să vezi ce văd alții în ceva. Spune că cineva îți spune: „Uite ce frumos este orizontul”, îngerul frumuseții îți poate deschide ochii și te poate conecta la ceea ce experimentează acea persoană.
 • Îngerul Vieții Scop: Apelați-o atunci când vă chinuiți care este scopul vieții voastre aici pe Pământ, când sunteți confuz, îngrijorat sau vă temeți că nu sunteți de nici un folos altora sau chiar pentru voi înșivă. Dacă ți-ai pierdut încrederea în ceva sau în orice, scopul vieții îngerului te va sprijini. De asemenea, poți apela la ea dacă o cantitate excesivă de stres te împiedică să lucrezi la obiectivul tău în orice moment. Unii oameni își pierd din vedere obiectivul la jumătatea drumului spre el. Scopul Îngerului Vieții reaprinde sensul oricărui scop de viață pe care îl aveți.
 • Îngerul Cunoașterii: când o persoană iubită are nevoie de sfaturi și nu știi ce să spui sau vrei să-l susții cu mai mult decât o bătaie pe umăr, vei fi surprins din ce vor ieși cuvinte vindecătoare și mângâietoare. gura ta dacă chemi pe acest înger . De asemenea, îi poți cere ajutor atunci când tu însuți ai nevoie de informații sau sfaturi și nu știi la cine să apelezi. Chemați-l pe îngerul cunoașterii dacă aveți dificultăți în a înțelege ce oferă un prieten, o persoană iubită sau o altă sursă cu sfatul lor - dacă știți că cunoștințele date pot fi valoroase sau fructuoase, dar nu sunteți pregătit să auziți sau să primiți aceasta. Când ai construit un zid al dreptății sau al îndoielii pentru că cunoștințele cuiva nu par atrăgătoare sau aplicabile în acest moment, poți cere îngerului cunoașterii să-ți dea o perspectivă, astfel încât să nu rămâi ignorant și să ratezi informații importante. Te va ajuta să devii mai deschis la sfaturile pe care le primești sau le citești pentru a vedea dacă ar putea fi de ajutor.
 • Îngerul înțelepciunii: apelează-i pentru îndrumare atunci când ești pe cale să iei o decizie importantă. Îngerul înțelepciunii ajută la a vedea imaginea de ansamblu în procesul de luare a deciziilor. În fiecare decizie există și alte decizii de luat. Acest lucru este adevărat chiar și atunci când nu pare sau când acele alte decizii vin mult mai târziu. Luarea unei decizii înțelepte nu garantează că vom lua o decizie bună sau sănătoasă într-o etapă ulterioară. Pentru a evita dificultățile în luarea deciziilor viitoare, ține îngerul înțelepciunii aproape de inima ta. Îngerul Înțelepciunii poate fi de mare ajutor atunci când deciziile pe care le iei sunt legate de viața altei persoane, nu doar de viața ta. Vă poate ajuta să vedeți ce efect poate avea o decizie asupra persoanelor la care țineți.
 • Îngerul conștientizării: Oamenii încearcă mereu să fie mai prezenți și mai conștienți. În acest scop, este foarte important să invoci îngerul conștientizării, pentru că numai atunci vei putea experimenta și aprecia pe deplin momentul prezent. De asemenea, dacă vrei ca oamenii din jurul tău să fie mai puțin critici și să poată comunica mai bine cu ei, acest înger îi va ajuta să-și deschidă mintea. Poți folosi îngerul conștientizării pentru a deveni mai conștient de cine ești. Ceea ce iese adesea în calea conștientizării este modul în care ne gândim despre noi înșine. Tindem să ne judecăm pe noi înșine, să nu ne apreciem intențiile sau realizările. De multe ori nu avem compasiune de noi înșine, nu ne vedem propria valoare sau credem că avem valoare. Îngerul Conștientizării ne ajută să vedem cine suntem cu adevărat. Lumea asta e grea. Mulți dintre noi încearcă în mod constant să-i mulțumească pe alții și să ne pierdem în ea. Tindem să-i vedem pe ceilalți ca trăind în adevărul lor, dar simțim că noi nu suntem. Pierdem urma cine suntem. Nu ne dăm seama de bunătatea din noi. Cheamă-l pe îngerul conștientizării să-ți arate valoarea ta interioară. Ea este, de asemenea, o alegere bună pentru a fi chemată pentru a vedea prin ce a trecut altcineva în viața lui. Fără o adevărată conștientizare, avem tendința de a deveni auto-absorbiți. Îngerul Conștientizării ne permite să simțim la ce a sacrificat și a renunțat cineva, cum a suferit sau s-a luptat în viață.
 • Îngerul relațiilor: apelează-i dacă ai o problemă cu soțul tău sau partenerul intim și, de asemenea, dacă ești singur și cauți persoana potrivită. Apelați la Îngerul Relațiilor pentru ajutor în parteneriate de orice natură, fie că sunt legate de muncă sau de prietenie. Dacă te simți pierdut, ca și cum nu ai fi auzit în parteneriatul tău sau te confrunți cu alte dificultăți, poți cere ajutorul acestui înger. Poți apela și la ea dacă nu asculți cealaltă persoană într-o relație, dacă ai nevoie de o relație mai egală în speranța că comunicarea se poate îmbunătăți.
 • Îngerul Viselor: Cere-i să intre în visele tale și să rezolve și să rezolve tulburările tale emoționale. Mulți oameni au cunoscut-o în tinerețe - ea a fost cea care i-a ajutat să zboare în somn. Poți apela la ea și atunci când ai probleme în viața reală. Te va ajuta să experimentezi libertatea spirituală de care te bucuri în visele tale. Ele conțin adesea mesaje semnificative pe care le uităm până dimineața. Chemați îngerul viselor dacă doriți să vă amintiți visele. De asemenea, apelați la îngerul viselor dacă nu sunteți un visător și doriți să experimentați vise, să învățați și să creșteți din ele. Dacă te lupți cu vise dificile din cauza experiențelor dificile de viață, cere-i îngerului din vis să-ți facă visele mai pașnice, permițându-ți în același timp să procesezi și să te vindeci prin ele. Îngerul de vis transcende starea noastră de vis. De asemenea, putem încerca să folosim îngerul de vis pentru visele și aspirațiile noastre în partea de veghe a vieții noastre.
 • Îngerul timpului: apelează-i pentru ajutor pentru a-și aminti evenimentele din viața ta. Puteți folosi îngerul timpului pentru a vă întoarce la un moment în timp pentru a vă aminti sau a alege să vă amintiți părți din el pe care le-ați uitat sau aspecte critice ale a ceea ce nu erați conștient la momentul respectiv. Acestea ar putea fi momente fericite la care ai dori să te întorci, să înveți și din care să crești, sau situații nerezolvate. Folosește acest înger pentru a te ajuta să eliberezi orice vinovăție pentru un moment neplăcut. Să vezi elemente ale unei situații care nu au fost într-adevăr vina ta, să descoperi că o situație nu era ceea ce părea. Îngerul timpului te poate ajuta să te întorci acolo pentru a realiza problema și a găsi o soluție. Rețineți că aceasta nu este o retraumatizare. Nu fiecare moment dificil din viață trebuie amintit. Pentru a merge înainte fără a reveni la amintirea dureroasă, chemați ajutor îngerului restaurării.
 • Îngerul liberului arbitru: Mulți se simt prinși într-un fel de conformitate, incapabili să-și aleagă propria cale sau să ia propriile decizii. Îngerul Liberului Arbitru te ajută să iei decizii care sunt controlate de tine, nu de cineva care te controlează. Te ajută să te eliberezi de oricine are control asupra ta, chiar dacă este un control ascuns, subconștient sau inconștient și te ajută să-ți navighezi pe propria cale. Vă ajută să vă folosiți liberul arbitru pentru a vă determina și a vă proiecta propriul viitor, fără a fi convins de altfel. Pentru ajutor în folosirea liberului arbitru pentru a obține cel mai bun rezultat, cereți îngerului înțelepciunii în același timp cu îngerul liberului arbitru.
 • Îngerul promisiunii: Invocați acest înger în speranța că promisiunile vor fi ținute sau pentru a face față consecințelor promisiunilor încălcate. Când promisiunile sunt încălcate, rugăciunea către îngerul făgăduinței te va ajuta să spargi căderea. Te va ajuta în durere și dezamăgire. Dacă ai pe cineva în familie care își încalcă promisiunile, îi poți spune acelei persoane: „Î chem îngerul făgăduinței în speranța că nu vei încălca această promisiune. Îți cer să-i spui îngerului făgăduinței că nu o vei sparge.” Acest lucru vă va ajuta să eliminați dacă cineva a plănuit cu adevărat să-și încalce promisiunea, să-l tragă la răspundere și să îl încurajeze să ți-o țină. De exemplu, când cineva care întârzie în mod regulat îți spune: „Voi fi aici la ora două”, poți să spui: „Uite, îi cer îngerului făgăduinței să facă acest lucru. Poți să-l întrebi pe înger. de promisiune?" Îngerul Făgăduinței poate ajuta și dacă tu ești cel care are nevoie de ajutor pentru a ține o promisiune sau când ai încălcat o promisiune. Mulți oameni încalcă din neatenție promisiunile. Anumite situații sunt adesea în afara controlului tău și provoacă asta: un tren întârziat, un blocaj în trafic, tot felul de alte obstacole mari și mici care te pot face la fel de nefericit că nu ți-ai ținut promisiunea. Apelați la îngerul promisiunii să vă ajute să găsiți o modalitate de a vă repara și de a merge mai departe. Îngerul promisiunii este, de asemenea, destinat situațiilor în care vedeți o persoană sau o oportunitate promițătoare sau când aveți nevoie de ajutor pentru a crede că viitorul și viața în sine sunt promițătoare.
 • Îngerul previziunii spirituale: pentru ca oamenii să se poată privi în ei înșiși și să se înțeleagă. Când te confrunți cu dificultăți emoționale, tristețe sau anxietate sau când te simți pierdut, ca și cum nu te afli la locul potrivit la momentul potrivit sau ca și cum ți-ar lipsi ceva, îngerul previziunii spirituale te va ajuta să privești înăuntru. . Când ești capabil să introspectezi, este neprețuit. Îngerul previziunii spirituale este despre deschiderea unui dialog cu tine însuți. Nu te judeci pe tine însuți, te analizezi pentru a te putea înțelege pe tine și acțiunile tale. Și această înțelegere adevărată este importantă - este de fapt antidotul autosugestiei. Îți poți cere îngerului previziunii spirituale să te ajute să-ți vezi și să-ți înțelegi comportamentul, ce îl motivează și ce efect are asupra celor din jur.
 • Îngerul Forței: Cheamă-l pe acest înger atunci când cauți puterea de a suporta orice ți se întâmplă sau când trebuie să fii puternic pentru alții. Fie că se întâmplă ceva în viața altcuiva sau se întâmplă ceva în viața ta care afectează pe altcineva, apelează la îngerul puterii pentru ambele părți și pentru ambii oameni. Îngerul Forței poate fi cu adevărat de ajutor atunci când cineva trebuie să se ridice și să fie un sprijin pentru altcineva.
 • Îngerul Dimensiunii: roagă-te acestui înger pentru a-și da seama că există mai mult pentru noi decât ne vedem. Îngerul dimensiunii ne aduce o viziune asupra împrejurimilor. Tindem să ne închidem sau să ne pierdem în bula în care trăim, când de fapt se întâmplă multe în jurul nostru la care participăm fără să ne dăm seama. Când se întâmplă ceva neașteptat în viața noastră sau când asistăm la neașteptat, putem experimenta șoc. S-ar putea să simțim că nu putem înțelege de ce s-a întâmplat. Îngerul dimensiunii te ajută să ajungi la pace și să înțelegi că ceva se întâmplă în jurul și deasupra noastră, care nu depinde de noi. Te ajută să te împaci, să realizezi că este mai mult în asta și că imaginea este mult mai mare decât ceea ce pare în acest moment. Când se întâmplă ceva inexplicabil, când nu-i poți da sens, îngerul dimensiunii ajută să lumineze drumul.

Oamenii nu știu că există o altă categorie de îngeri care nu au nume. Aceștia sunt îngerii necunoscuți.

Ca număr sunt exact 144 000. Acesta este numărul sacru al lui Dumnezeu.

Și din moment ce nu au nume, acești îngeri nu se bucură de nicio faimă sau recunoaștere și, prin urmare, nu sunt supuși ispitelor ego-ului. Și deși sunt cele mai puternice creaturi, sunt cele mai puțin căutate. Dacă crezi în ei, ei pot face minuni pentru tine. În timp ce dormi, ei lucrează cu tine și îți restaurează sufletul și corpul.

Acest grup de îngeri este foarte puternic, deoarece oamenii se tem în general de necunoscut. Pe Pământ, totul are un nume. Așa că avem nevoie de o schimbare a percepției pentru a aprecia valoarea necunoscutului și pentru a câștiga credință în acești îngeri. Când dezvoltăm în noi înșine această formă superioară de încredere, ea va avea un efect radical asupra vieții noastre.

De exemplu, poți cere îngerului luminii să-ți vegheze sufletul în timp ce ești treaz, dar când te culci, cheamă-i pe îngerii necunoscuți să-ți aducă vindecare și reînnoire în timp ce dormi. Ele vă pot ajuta să scăpați și de bolile cronice. Puteți convoca unul sau mai mulți dintre ei - de exemplu, trei sau patru deodată.

Ei așteaptă cu nerăbdare să le oferiți șansa de a lucra cu dvs. Chemând îngerii necunoscuți, vă conectați la un potențial vast de vindecare a corpului, minții, inimii, spiritului și sufletului.

Articolul este un citat din cartea lui Anthony William – „The Healing Medium – edition revizuită și completată”

Pentru a citi restul capitolului despre ajutorul angelic, consultați articolele de pe blog:

 • „Cum să ceri ajutor îngerilor”
 • „Cum să obții ajutor de la îngeri”
 • Publicații similare

  [VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
  [VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
  Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
  Mai multe
  [VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  [VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
  Mai multe
  [VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  [VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
  Mai multe

  Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.