TRATAMENTUL SUPLIMENTAREA BACTERIANĂ A INTESTINULUI SUBȚI (SIBO)

TRATAMENTUL SUPLIMENTAREA BACTERIANĂ A INTESTINULUI SUBȚI (SIBO)

Creșterea bacteriană intestinală subțire (SIBO) este o problemă larg răspândită, care a devenit recent un diagnostic popular. Acest articol abordează cauza principală a SIBO și dezvăluie pași pe care îi puteți lua pentru a vă vindeca.

Adevărata cauză principală 

Dacă primiți un diagnostic de SIBO, medicul dumneavoastră vă va sugera probabil să luați un antibiotic. Din păcate, în multe cazuri, orice antibiotic pe care îl utilizați va oferi doar o ușurare temporară. Deși comunitatea medicală recunoaște că SIBO este o infecție bacteriană, ei nu știu că SIBO provine de fapt din streptococul cronic din organism.

La mulți oameni, streptococii apar în copilărie. Ele pot fi transmise de la un părinte la concepție, astfel încât copilul să se nască cu streptococi deja prezenți în organism. Alții pot lua streptococ la grădiniță, la școală sau în alte locuri. Streptococul se transmite cu ușurință de la o persoană la alta și există multe tulpini pe care le puteți contracta.

De-a lungul anilor, profesioniștii din domeniul medical s-au concentrat pe streptococul de grup A și grupul B, care sunt două dintre cele opt grupuri de streptococ pe care știința și cercetarea le-au recunoscut acum public. Cu toate acestea, grupurile de la A la H sunt doar o mică parte din numărul real de grupuri de streptococi - nu există nici măcar suficiente litere în alfabet pentru a clasifica numărul de grupuri de streptococi.

Afecțiuni precum infecțiile tractului urinar (ITU) și vaginoza bacteriană rezultă, de asemenea, din streptococ, dar aceste probleme sunt adesea puse pe seama unei infecții bacteriene sau cu drojdie nespecificate. Pentru mai multe informații despre candida, citiți Mediul de vindecare . Chiar dacă unii medici sunt conștienți de faptul că aceste afecțiuni sunt asociate cu streptococul, probabil că vor avea dificultăți în a detecta streptococul. Dacă streptococul a fost în corpul dumneavoastră pentru o perioadă lungă de timp, poate deveni aproape imposibil să detectați prezența acestuia în corpul dumneavoastră cu testele disponibile astăzi.

În zilele noastre, una dintre puținele cazuri în care medicii și practicienii caută streptococ este atunci când o femeie este însărcinată sau încearcă să rămână însărcinată. Deși medicii și practicienii pot detecta uneori streptococul cu un test vaginal, aceste teste nu sunt 100% sigure.

SIBO în corp

În prezent, mulți experți presupun că SIBO este adesea pur și simplu o problemă în tractul intestinal al unei persoane, dar nu este cazul. Adevărul este că SIBO poate fi prezent în organism de la gură până la rect. Aceasta înseamnă că SIBO poate fi găsit în stomac, duoden, intestin subțire, colon, rect și esofag.

Mulți profesioniști din domeniul medical cred în mod eronat că bacteriile se dezvoltă în primul rând în tractul intestinal. Ei cred că da din cauza credinței larg răspândite, dar inexacte, că nu există acid clorhidric gastric în această zonă. Ei pot fi sceptici că bacteriile sunt capabile să facă ravagii în stomac, pentru că acolo se află acidul clorhidric din stomac, potrivit acestora. Se presupune că acest acid s-ar descompune și va ucide toate bacteriile, inclusiv streptococii .

Adevărul despre acidul din stomac

Comunitatea medicală mai crede că acidul clorhidric este o soluție acidă. Adevărul este că acidul clorhidric este un amestec complex de șapte acizi. Pentru prima dată, Anthony William împărtășește aceste informații în „Healer Medium” și abordează problema și mai detaliat în „Help for the Liver” .

Un medic vă poate spune că aveți acid clorhidric suficient sau puternic pe baza rezultatelor testelor, dar aceste teste nu țin cont de toate cele șapte componente din amestecul de acid clorhidric deoarece comunitatea medicală nu este conștientă de existența acestui amestec.

Cercetarea medicală și știința sunt cel mai familiarizate cu unul dintre cele șapte elemente care alcătuiesc amestecul. Prin urmare, dacă acest element, împreună cu trei dintre celelalte elemente care fac parte din amestec, sunt suficient de prezente, atunci testul poate arăta că aveți suficient sau chiar mult acid clorhidric, chiar dacă celelalte trei elemente sunt severe. epuizat sau complet absent. Când doar două sau trei dintre componentele din amestec sunt la un nivel scăzut, bacteriile nu vor muri când vor intra în stomac. Și asta te face susceptibil la simptomele asociate cu SIBO și alte probleme de sănătate intestinală.

S-ar putea să știți că bacteriile se pot mișca și călători în tot corpul. Dar ceea ce oamenii încă nu știu este că bacteriile pot călători din tractul intestinal înapoi până în stomac, cauzând probleme. Din acest motiv, este extrem de important să vă construiți amestecul de acid clorhidric din stomac, astfel încât să vă puteți vindeca de SIBO sau să vă protejați de alte probleme de sănătate intestinală.

Unii oameni cărora li se spune că au suficient acid clorhidric gastric încă suferă de ulcere gastrice. În acest caz, probabil că se datorează faptului că unul sau mai multe elemente critice nu mai sunt prezente în amestecul lor de acid clorhidric din stomac. Bacteriile care creează aceste ulcere se pot multiplica atunci când există o lipsă de acid clorhidric puternic din stomac pentru a menține intestinul în armonie. Indiferent dacă aveți un ulcer sau doriți doar să îl preveniți, construirea acidului clorhidric stomacal puternic este esențială.

Acumularea acidului clorhidric gastric

Mulți medici recomandă utilizarea antibioticelor pentru a trata SIBO, dar această practică poate întări bacteriile streptococi deja din organism. De asemenea, antibioticele pot suprima simptomele doar pentru o perioadă scurtă de timp. Streptococul poate dobândi rapid imunitate la antibiotice, iar utilizarea frecventă a antibioticelor poate duce la o formă agresivă, mutantă. Utilizarea excesivă a antibioticelor a dus la apariția unui număr de soiuri diferite de streptococi .

Cu zeci de ani în urmă, existau doar două grupuri de streptococi cu un număr mic de tulpini asociate cu fiecare. Din păcate, aceste grupe de streptococi au devenit din ce în ce mai rezistente la antibiotice, iar acum grupele A și B au devenit grupele de la A la Z etc. În plus, fiecare dintre aceste grupuri conține ramuri de tulpini mutante. Tulpinile rezistente la antibiotice pot persista în organism ani de zile, provocând acnee, probleme cu sinusurile, infecții ale tractului urinar, pneumonie și chiar apendicită.

Nu vă faceți griji dacă ați luat antibiotice în trecut pentru probleme legate de streptococ . Antibioticele pot fi necesare în anumite situații, dar scopul este de a continua să vă întăriți sistemul imunitar și să eliminați încărcătura bacteriană din organism, astfel încât să poată fi minimizată ori de câte ori este posibil.

Una dintre modalitățile prin care puteți începe să scăpați de streptococul din organism este prin creșterea acidului clorhidric din stomac. Acest lucru va ajuta la uciderea bacteriilor din stomac și a oricăror bacterii care ar putea încerca să intre în stomac. Acidul clorhidric funcționează nu numai în stomac, ci și în profunzime în duoden și intestinul subțire (deși acest lucru nu este cunoscut de comunitatea medicală). Unii dintre cei șase compuși ai acidului clorhidric neexplorați până acum sunt responsabili pentru lucrul cu sistemul imunitar pentru a proteja alte locuri decât stomacul, cum ar fi adâncimea intestinului subțire, unde anumite elemente ale compusului acid clorhidric lucrează pentru a distruge bacteriile.

O modalitate simplă și puternică de a acumula acid clorhidric în corpul tău este să bei 0,5 litri de suc pur de țelină pe stomacul gol în fiecare dimineață. Sărurile minerale din țelină ajută la refacerea tuturor elementelor lipsă din amestecul de șapte acizi care formează acidul clorhidric din stomac. Odată ce acidul tău este stimulat, acesta va putea distruge SIBO și ucide toate tipurile de streptococ.

Sărurile minerale vă întăresc, de asemenea, sistemul imunitar, deoarece unele celule ale sistemului dumneavoastră imunitar găsesc un sprijin excelent din sărurile minerale din tulpinile de țelină (săruri minerale similare se găsesc în tulpinile de spanac, dar asta nu înseamnă că tulpinile de spanac o pot înlocui pe aceasta, care tulpina de țelină). sucul vă poate oferi). Odată ce celulele albe din sânge preiau aceste săruri minerale, ele ajută la generarea de compuși chimici care pot scăpa de SIBO din organism. Au trecut sute de ani până când știința și cercetarea să descopere modurile fenomenale în care sucul de tulpini de țelină susține organismul.

Resetarea sistemului imunitar

Când lucrați pentru a depăși streptococul , este, de asemenea, important să vă reconstruiți sistemul imunitar. Acest lucru va permite corpului dumneavoastră să creeze noi compuși chimici – cei la care streptococul nu este imun – care pot ucide bacteriile și o pot elimina din organism.

Odată ce știi că un diagnostic SIBO înseamnă că corpul tău se luptă cu streptococul, s-ar putea să-ți amintești de vremuri în trecut când aceleași bacterii au cauzat alte probleme de-a lungul anilor: faringite streptococi, amigdale umflate, infecții ale sinusurilor, acnee chistică sau infecții ale tractului urinar . Aflați mai multe despre aceste și alte simptome citind Ajutor pentru ficat . Identificarea a ceea ce se întâmplă în corpul tău schimbă complet traiectoria procesului de vindecare. Vă permite să atacați cauza principală cu o încredere și o precizie pe care altfel nu le-ați avea.

De asemenea, înțelegerea adevărului că streptococul se află în spatele SIBO începe de fapt să descompună bacteriile care fac ravagii în corpul tău. Poate știi că gândurile tale îți afectează sistemul imunitar, dar acest lucru este mult îmbunătățit odată ce cunoști exact vinovatul care provoacă simptomele tale. (În acest moment, datorită noilor cunoștințe, vă reconectați sistemul imunitar pentru a face față mai bine bacilului).

Odată ce cunoașteți adevărul, începe un proces de identificare în care celulele ucigașe din corpul dumneavoastră se pot conecta pe deplin cu agentul patogen care vă cauzează simptomele sau condițiile. Prin frecvențele gândirii, sistemul tău imunitar poate modifica, corecta, redirecționa și absorbi informații noi. Aceste calități sunt doar începutul. Sistemul tău imunitar poate, de asemenea, restructura compuși chimici, un fapt pe care știința și cercetarea nu l-ar descoperi timp de trei sau mai multe decenii. Limfocitele, un subset al globulelor albe ale sistemului imunitar, folosesc informațiile de vindecare pe care le învățați și le primiți pentru a crea un nou compus chimic care se potrivește cu înțelegerea dumneavoastră a ceea ce se întâmplă în corpul dumneavoastră. Această dezvoltare permite sistemului tău imunitar să urmărească microorganismele care au fost cândva neafectate de eforturile sale de apărare.

Frica de fructe

Oamenii sunt adesea sfătuiți greșit să evite fructele dacă încearcă să-și scape corpul de drojdie, mucegai și bacterii sau să se vindece de simptome și afecțiuni precum candida și SIBO. Din păcate, acest sfat inexact poate duce la o teamă puternică de fructele care sunt de fapt esențiale pentru adevărata vindecare. (Aflați mai multe despre tendința dăunătoare de a vă teme de fructe în The Healing Medium ).

Unii oameni nu se simt cel mai bine când încep să mănânce fructe. S-ar putea să creadă că au prea mult zahăr sau că fructele nu sunt sănătoase pentru ei. Adevăratul motiv pentru care s-ar putea să nu se simtă bine este că fructele sunt foarte detoxifiante și ajută la scăparea corpului nostru de toxine. Acest lucru poate provoca disconfort temporar. Acizii prezenți în mod natural în fructe dizolvă bacteriile, inclusiv streptococul. Bananele coapte cu pete sunt deosebit de puternice pentru o persoană cu SIBO, deoarece pot sufoca bacteriile și le pot elimina din organism. Alte fructe hrănitoare sunt smochinele, cireșele, mango și pepenele verde. Aflați mai multe despre proprietățile miraculoase de vindecare fizice, emoționale și spirituale ale diferitelor alimente în Cele mai bune alimente .

Alimente medicinale

Includerea unor plante simple în dieta ta poate ajuta să scapi de SIBO și să omoare streptococul de bază. Unele ierburi deosebit de puternice sunt rozmarinul, cimbrul, salvie, oregano, pătrunjelul și coriandru. Există mai multe moduri de a le folosi:

  • Presărați ierburi proaspete peste orice fel de mâncare gătită sau crudă, inclusiv guacamole, hummus, salsa sau alte salse.
  • Bea ceai de cimbru în fiecare zi.
  • Oregano, proaspăt sau sub formă de capsule, este o armă uriașă împotriva SIBO.
  • Scurgeți pătrunjelul și combinați-l cu suc de tulpină de țelină (altul decât sucul pur de tulpină de țelină pe care îl faceți în fiecare dimineață). Sărurile minerale din pătrunjel ajută la combaterea SIBO.
  • Mănâncă coriandru, care elimină metalele grele din organism și, de asemenea, ajută la uciderea SIBO.

Suplimente nutritive medicinale

Unele suplimente pot fi o completare excelentă la protocolul de tratament:

Recomandări pentru suplimente nutritive de înaltă calitate pot fi găsite pe pagina Healer Medium, în secțiunea suplimente preferate .

Pentru mai multe suplimente nutritive și sugestii de tratament pentru a ajuta la gestionarea SIBO, consultați Ajutor pentru ficat .

Ce trebuie evitat

Dacă suferiți de SIBO, este extrem de important să evitați ciocolata până când veți elimina streptococul din organism și sunteți complet vindecat. Dacă ai SIBO, dar iubești ciocolata și nu vezi cum poți renunța la ea, reduce la ea până când te vindeci și alege o variantă mai curată, fără lactate sau zaharuri procesate.

Cum să mergi înainte

Dacă drumul către vindecare pare copleșitor, să știi că o poți face pas cu pas și schimba prin schimbare. Schimbarea dietei și a stilului de viață poate fi o provocare, așa că este important să fii plin de compasiune cu tine însuți pe măsură ce treci prin aceste schimbări. În timpul acestui proces, nu uita niciodată acest adevăr de bază: corpul tău iubește și este disperat să se vindece singur. Face tot ce îi stă în putere pentru ca acest lucru să se întâmple. Amintiți-vă că restaurarea corpului dumneavoastră necesită timp, răbdare și perseverență. Sărbătorește fiecare pas pe care îl faci și asigură-te că, cu informații corecte și instrumente potrivite, ești pregătit să te vindeci.

Publicații similare

[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
În acest videoclip, Anthony William face ceai din ciuperci reishi și chaga, vorbește despre proprietățile medicinale ale acestei băuturi și
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.