Paralizia lui Bell este o afecțiune relativ comună care se poate manifesta în mai multe moduri. Fața poate cădea în zona ochilor, a nasului sau a gurii. Fața se poate lăsa pe una sau pe ambele părți. Poate dura doar temporar sau mulți ani. Uneori este foarte dureros și alteori nu există deloc senzație. Uneori, paralizia lui Bell afectează mai mult decât fața, ceea ce îi deranjează pe medici. Adesea, atunci când se întâmplă acest lucru, persoana cu această boală este diagnosticată greșit ca scleroză multiplă (SM) . Din păcate, aceste diagnostice sunt doar nume date unui set de simptome care sunt încă un mister pentru comunitatea medicală.

Adevărata cauză atât a paraliziei Bell, cât și a SM este necunoscută științei și cercetării medicale și, prin urmare, nu știu cum să se ocupe eficient de aceste probleme de sănătate. Anthony William a fost prima persoană care a subliniat că paralizia lui Bell a fost o problemă virală - în special, paralizia lui Bell a fost cauzată de o tulpină specifică nedescoperită a virusului herpes zoster . Comunitatea medicală nu este încă conștientă de acest adevăr. Dacă dumneavoastră sau o persoană iubită ați suferit sau suferă în prezent de paralizia lui Bell, acum aveți un răspuns la întrebarea despre ce cauzează această afecțiune, iar informațiile pe care le împărtășim aici vă pot ajuta să luați măsuri pentru recuperarea sau prevenirea ulterioară a stării de sănătate. probleme.probleme cauzate de acelasi virus.

Virusul herpes zoster

Doar o varietate a virusului herpes zoster este cunoscută în cercetarea medicală și în știință. Dacă cineva are o erupție cutanată care este roșie și dureroasă, aceasta este considerată zona zoster clasică, este foarte ușor de diagnosticat. Cu toate acestea, există 31 de soiuri nedescoperite de herpes zoster, pe care Anthony William le dezvăluie în cartea sa The Healing Medium . Uneori, virusul nu apare deloc ca o erupție cutanată. Sau cineva poate avea varietatea în care dezvoltă o erupție cutanată, dar poate avea alte simptome misterioase despre care comunitatea medicală nu știe că sunt cauzate și de virusul herpes zoster. În unele cazuri, virusul nu va provoca erupții cutanate, ci se va manifesta ca paralizia lui Bell. Într-un număr mic de cazuri, o persoană cu paralizie Bell poate dezvolta și o erupție cutanată cu zona zoster, dar în cele mai multe cazuri nu va exista erupție cutanată.

Tulpina virusului herpes zoster care provoacă paralizia lui Bell probabil nu va fi descoperită peste 30-40 de ani. Și dacă tendința actuală de medicină și cercetare care se concentrează doar pe gene continuă, atunci cauza paraliziei lui Bell s-ar putea să nu fie descoperită niciodată. Acest lucru, împreună cu faptul că herpesul zoster este încă recunoscut doar prin erupția cutanată caracteristică în cercurile medicale, este motivul pentru care pacienții nu aud despre herpes zoster atunci când își vizitează medicul sau furnizorul de asistență medicală cu paralizia Bell și multe alte simptome. Această tulpină particulară a virusului atacă de obicei nervul trigemen, sau nervii faciali, care sunt nervii responsabili pentru senzația facială și funcțiile motorii precum mușcatul și mestecatul, iar letargia cunoscută sub numele de paralizia lui Bell nu este singurul lucru pe care virusul îl poate provoca.

Deoarece virusul nu își atinge întotdeauna ținta, poate afecta și gingiile, dinții și gura și chiar poate provoca dureri în ureche. Virusul afectează adesea diferite părți ale nervilor sau ratează cu totul nervii faciali. Mulți oameni merg la dentist pentru a găsi o soluție la durerea din gură care duce la extracția dentară, doar pentru a constata că durerea nu s-a ameliorat și nu a fost nevoie deloc să fie extrași dinții. Acesta este un exemplu clasic de unde virusul herpes zoster poate fi de vină. Dentiștii din ziua de azi sunt puțin mai precauți când pacienții vin cu dureri de gingii, dinți și gură, deoarece au învățat din greșelile lor din trecut când au compromis integritatea dinților când nu era necesar.

Când această tulpină a virusului herpes zoster intră direct în nervi, provoacă paralizia lui Bell. Acești nervi sunt legați de creier și sunt foarte numeroși, situați foarte aproape unul de celălalt. Atunci când un nerv este afectat, acesta îi poate afecta pe cei vecini, ducând la simptome suplimentare care pot asemăna chiar cu un accident vascular cerebral.

Tratamentul paraliziei Bell

Mai jos sunt câțiva pași pe care îi puteți lua nu numai pentru a vă recupera după paralizia lui Bell, ci și pentru a preveni apariția acesteia. Uneori, dacă ați avut o dată paralizia lui Bell, aceasta poate reveni deoarece virusul este încă activ în corpul persoanei. Din acest motiv, este util să luați acești pași chiar dacă în prezent nu suferiți de paralizia lui Bell.

În plus, virusul herpes zoster , care provoacă paralizia lui Bell, poate provoca multe alte simptome și afecțiuni dacă virusul nu este tratat, așa că dacă dumneavoastră sau o persoană dragă ați avut paralizia lui Bell sau oricare dintre simptomele și afecțiunile enumerate mai jos, ar fi de ajutor pentru a face ajustările alimentare și suplimentele nutritive pe care le împărtășim în acest articol. Alte simptome pe care le poate provoca herpesul includ diferite tipuri de erupții cutanate, simptome neurologice cum ar fi tremor, furnicături, arsuri, spasme, migrene cronice și dureri de cap, umăr înghețat, dureri nervoase diabetice, colită, arsuri vaginale, TMS, dureri articulare, dureri musculare, gât dureri, dureri ale mușchilor fesieri, dureri nervoase ascuțite, dureri arzătoare ale nervilor, palpitații etc. Comunitatea medicală nu știe complet că aceste simptome sunt rezultatul uneia sau mai multor varietăți de virusul herpes zoster.

Pentru a vindeca de zona zoster există anumite alimente de evitat, precum și anumite alimente și suplimente care ajută la suprimarea și uciderea virusului. Să ne uităm acum la unele dintre ele. Pentru mai multe informații despre virusul herpes zoster, numeroasele sale varietăți și despre cum să vă vindecați de simptomele și afecțiunile pe care le provoacă, citiți cartea Mediul de vindecare .

Alimente de evitat

Ouăle sunt unul dintre cele mai importante alimente de evitat deoarece sunt combustibil pentru viruși. Când mănânci ouă, îi dai combustibilului virusului herpes zoster pentru a continua să se înmulțească. Cercetarea medicală încă nu este conștientă că virușii mănâncă, așa că s-ar putea să auzi că medicii susțin că virușii nu mănâncă absolut nimic. Aceasta este o concepție greșită și o altă eroare medicală clasică. Multe dintre dietele moderne ale medicilor de astăzi vă spun să evitați cartofii, care sunt de fapt de ajutor în uciderea virusului herpes. În același timp, vi se va sfătui să mâncați o mulțime de ouă, care de fapt vor hrăni virusul împreună cu mulți alți viruși responsabili de atât de multe boli și simptome diferite. Adevărul este că ouăle sunt alimentul numărul unu cu care se hrănesc virușii. Dacă vrei să vindeci paralizia lui Bell, ar fi util să stai departe de ouă cu totul.

Produsele lactate și carnea de porc sunt alte alimente de care să nu țineți cont, mai ales din cauza conținutului lor ridicat de grăsimi. Știu că dietele bogate în grăsimi sunt populare în zilele noastre, dar sunt dăunătoare pentru oricine cu paralizia lui Bell. Când dieta ta include prea multe grăsimi, sângele se îngroașă și împiedică oxigenul să ajungă la nervi. O dietă bogată în grăsimi împiedică, de asemenea, sistemul imunitar să-și facă treaba pentru a lupta împotriva virusului care atacă nervii. Este util să reduceți aportul de grăsimi, indiferent dacă luați o dietă pe bază de plante sau includeți alimente de origine animală în dieta dvs. zilnică. Dacă urmați o dietă vegană, este important să reduceți cantitatea de uleiuri, nuci, semințe, nucă de cocos și avocado consumate. Și dacă mănânci proteine ​​de origine animală, încearcă să le limitezi la o dată pe zi sau de câteva ori pe săptămână și alege sursele de proteine ​​pure de cea mai bună calitate posibilă. Știu că carnea de pui este în general considerată o proteină curată, totuși cel mai bine este să se limiteze puiul, deoarece este prea bogat în grăsimi pentru cineva care încearcă să lupte cu paralizia lui Bell. Dacă locuiți într-un loc în care consumul de alimente de origine animală este singura dvs. opțiune, încercați să reduceți dimensiunea porțiilor de carne și să creșteți aportul de legume, împreună cu orice fruct pe care îl puteți mânca în timpul zilei. De vreme ce astăzi fructele sunt de temut pe nedrept mai mult ca niciodată - un subiect pe care îl discutăm în articolul „Adevărul despre fructe” și pe care îl puteți citi în capitolul special „Adevărul despre fructe” din cartea „Mediul vindecător” , ascultând acest lucru , poate contrazice sistemul modern de hrănire pe care l-ați adoptat. Dacă acesta este cazul, este important să înțelegeți că acesta este ceea ce va ucide virusul care provoacă paralizia lui Bell și vă va ajuta să vă reveniți la sănătate. Când cunoașteți adevărata cauză a simptomelor și afecțiunilor dumneavoastră, atunci dieta dumneavoastră ar trebui să fie ajustată pentru a le aborda, indiferent de sistemul de convingeri alimentară pe care îl aveți.

Aflați mai multe despre aceste alimente și despre alte alimente importante de evitat în cartea Thyroid Healing .

Alimente de inclus în dieta ta

Vestea bună este că există multe arme antivirale secrete în alimente care vă vor ajuta să vă vindecați și să preveniți paralizia lui Bell. Fructele sunt primul aliment pe care trebuie să te concentrezi. Fiecare fruct pe care îl mănânci te va ajuta să lupți împotriva virusului herpes zoster, deoarece substanțele fitochimice din fructe sunt antivirale. Cartofii sunt o altă armă secretă de inclus în dieta ta. Cartofii sunt încărcați cu L-lizină bioactivă extrem de puternică, care suprimă și reduce activitatea virusului. De asemenea, este util să includeți zilnic o mulțime de legume cu frunze verzi, cum ar fi salata verde și rozmarinul. Mănâncă o salată de castraveți și roșii cu coriandru, pătrunjel, salvie și rozmarin. Da, roșii. Nu ar trebui să vă fie frică de o roșie proaspătă, indiferent de ce auziți despre ea. Dacă crezi că roșiile nu sunt bune pentru tine, atunci te înșeli. Usturoiul și ceapa sunt antivirale perfecte pentru a vă proteja de virusul herpes zoster, la fel ca și chimenul și turmericul. Consumul de suc proaspăt și pur din tulpinile de țelină este o modalitate excelentă de a trimite săruri minerale sănătoase la terminațiile tale nervoase. Ceaiul din flori de trifoi roșu este o băutură grozavă de inclus în meniul tău datorită proprietăților sale antivirale puternice. Puteți afla mai multe despre unele dintre cele mai vindecătoare alimente pentru zona zoster și paralizia Bell în cartea lui Anthony William The Best Foods .

De asemenea, este important să eliminați metalele grele din corp și creier atunci când aveți paralizia lui Bell. Virusul herpes zoster, ca toți virusurile, se hrănește cu metale grele precum cuprul, mercurul, aluminiul, plumbul, nichelul, oțelul și altele. Prin reducerea cantității de metale grele din corpul dumneavoastră, virusul herpes zoster va avea mai puțin combustibil pentru a se multiplica și va provoca simptome precum paralizia Bell și altele. Consultați rețeta de smoothie de detoxifiere cu metale grele a lui Anthony William . Există cinci alimente specifice în această rețetă concepute pentru a scoate metalele grele din organism. Aceste alimente sunt spirulina , extractul de suc de iarbă de orz , dulse de Atlantic , afinele sălbatice și coriandru. Includeți aceste cinci alimente în decurs de 24 de ore unul de celălalt pentru a elimina în siguranță și corect metalele grele din organism. Este cel mai eficient protocol de detoxifiere cu metale grele existente. Rețeta o găsiți în cartea „The Healing Medium” sau pe blogul nostru .

În timp ce vorbim despre metalele grele, vreau să împărtășesc un adevăr important despre umpluturile cu mercur. Mulți oameni doresc să li se îndepărteze amalgamurile de mercur, dar ar trebui să știți că îndepărtarea tuturor obturațiilor cu mercur poate fi periculoasă, deoarece va elibera mercur în sânge, care nu a cauzat probleme înainte. Apoi virusul zona zoster se va hrăni cu mercur și va cauza mai multe probleme. Acest lucru poate duce la dezvoltarea paraliziei lui Bell. Dacă ați decis să eliminați umpluturile cu mercur deoarece oricare dintre ele este ruptă sau se dezintegrează, asigurați-vă că le îndepărtați pe rând, cu câteva luni sau mai mult între fiecare îndepărtare. Acesta este cel mai sigur mod de a o face.

Suplimente nutritive pentru tratamentul paraliziei Bell

Aceasta este o listă de suplimente nutritive pe care Anthony William le recomandă celor care doresc să se recupereze din paralizia lui Bell. Pentru a vedea ce mărci recomandă, consultați directorul de suplimente de pe site-ul său – https://www.medicalmedium.com/preferred/supplements . Puteți găsi o mare parte din aceste suplimente nutritive în magazinul nostru online la prividnik.com . Dacă doriți, consultați-vă medicul pentru a decide ce doze din aceste suplimente nutritive sunt potrivite pentru dvs.

L-lizina perturbă capacitatea celulelor virusului herpes zoster de a se mișca și de a se reproduce.

Sulfatul de zinc lichid reduce răspunsurile inflamatorii la neurotoxina produsă de virusul herpes zoster.

Ceaiul din rădăcină de lemn dulce și tinctura sunt foarte eficiente în perturbarea capacității celulelor virale de a se mișca și de a se înmulți.

Melisa de lămâie ucide și respinge virușii.

Curcumina reduce umflarea nervilor cauzate de neurotoxinele herpes zoster.

Siropul de soc întărește sistemul imunitar.

Monolaurina ucide virusurile.

B12 cu adenozilcobalamina si metilcobalamina reface si intareste zonele

ale sistemului nervos care au fost afectate de virus.

Hydrastis întărește sistemul imunitar.

Spirulina susține sănătatea sistemului nervos central și este extrem de importantă în îndepărtarea metalelor grele cu care se hrănesc virușii.

Pulberea de extract de suc de iarbă de orz este, de asemenea, crucială pentru îndepărtarea metalelor grele, împreună cu spirulina, care ajută la prevenirea înmulțirii virușilor precum herpesul zoster .

Ceaiul de isop este o plantă puternică antibacteriană care ajută la combaterea bacteriilor care însoțesc de obicei virusul zona zoster.

Ceaiul de cimbru este un puternic tonic antiviral care este esențial pentru herpesul zoster.

Uleiul de oregano este un excelent agent antiviral care ajută organismul să detoxifice otrăvurile.

Tinctura de gheare de pisică suprimă virusul herpes zoster, care este unul dintre virușii responsabili de simptomele bolii Lyme. Veți afla mai multe despre boala Lyme în cartea The Healing Medium .

Tinctura de frunze de catnip are proprietăți antivirale puternice care o fac un tratament puternic pentru virusul herpes zoster.

L-glutamina elimină toxinele din creier și protejează neuronii.

Cum să mergi înainte

Făcând acești pași pe care i-am descris mai sus poate fi de ajutor în vindecarea paraliziei lui Bell care a apărut pentru prima dată cu ani în urmă, a paraliziei lui Bell care este actuală sau recentă și chiar pentru a preveni repetarea acesteia. De asemenea, vă vor ajuta să minimizați, să preveniți sau să vă recuperați de la alte simptome cauzate de zona zoster . Dacă vă simțiți copleșit de modificări și suplimente alimentare, faceți modificările pas câte și treceți mai departe. În timp, încercați să încorporați cât mai multe dintre aceste alimente antivirale.

Publicații similare

[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
În acest videoclip, Anthony William face ceai din ciuperci reishi și chaga, vorbește despre proprietățile medicinale ale acestei băuturi și
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.