Dumneavoastră sau o persoană iubită ați fost diagnosticat cu o mutație a genei MTHFR? În aceste zile sunt organizate cursuri speciale pentru această mutație genetică, dar informațiile partajate sunt fundamental greșite. De fapt, nu există o mutație a genei MTHFR, iar dezinformarea pe acest subiect îi împiedică pe oameni să obțină răspunsurile corecte la problemele lor de sănătate. Deși inițial medicii au diagnosticat o singură mutație a genei MTHFR, acum există diferite diagnostice pentru această mutație a genei pe care vi le pot fi date și, pe măsură ce această dezinformare continuă să se instaleze, vor fi create tot mai multe mutații ale genei MTHFR.

Ceea ce trebuie să știți este că, dacă ați fost testat pozitiv pentru o mutație a genei MTHFR, există o altă problemă care cauzează rezultatul testului. Gena ta nu a suferit mutații. De dragul sănătății tale și a celor dragi, este important să cunoști adevărul despre această teorie eronată și să mergi mai departe odată ce îți dai seama. Anthony William explică acest adevăr în detaliu în Ajutor pentru ficat și Cum te poți vindeca singur. Deoarece mutația genei MTHFR nu este de fapt o problemă genetică, cauza de bază care poate provoca multe simptome și boli poate fi tratată.

Cine trebuie invinovatit?

Dacă aveți o boală autoimună, probabil că un medic sau un specialist bine intenționați ți-a spus că organismul tău se atacă. Această credință provine din cercetarea medicală și știința medicală care nu cunoaște adevăratele cauze fundamentale ale acestor boli misterioase. Dacă doriți să aflați mai multe despre bolile cronice și despre dezinformarea din jurul bolilor autoimune, consultați prima carte a lui Anthony William, The Healing Medium .

Din păcate, acesta nu este singurul joc de vina care se desfășoară în cercurile medicale în aceste zile. Genele oamenilor sunt, de asemenea, învinuite pe nedrept. Dacă suferi de o boală misterioasă cu cauze necunoscute, s-ar putea să ți se spună că ai „gene proaste”, „gene disfuncționale”, „mutație genetică” sau „gene defecte”. Din nou, vina cade pe tine și pe corpul tău, deoarece cercetarea medicală și știința medicală încă nu au găsit răspunsuri reale la aceste probleme de sănătate.

Subiectul mutațiilor genetice devine din ce în ce mai popular și este extrem de important ca tu și cei dragi să nu fii victima vina care se aruncă asupra genelor tale. Medicii și specialiștii bine intenționați se lasă duși de ideea că există o legătură între problemele de sănătate ale oamenilor și genele lor. Este ușor să te uiți la trăsăturile ereditare transmise din generație în generație și să începi să crezi că genele tale joacă un rol în problemele de sănătate cu care te confrunți. Da, mama, bunicul tău sau alți membri ai familiei pot arăta ca tine și chiar prezintă simptome de sănătate asemănătoare, dar asta nu înseamnă că genele tale sunt legate de bolile cronice care te chinuie! Dacă această concepție greșită dăunătoare continuă să se răspândească, generațiile viitoare vor crede că toate bolile lor cronice provin din probleme legate de gene și vor fi cheltuite miliarde de dolari pentru cercetarea acestei concepții greșite, în timp ce oamenii continuă să se îmbolnăvească din ce în ce mai mult.

Ce este mutația genei MTHFR?

Dacă medicul sau specialistul dumneavoastră vă spune că aveți o mutație a genei MTHFR, cel mai probabil ei vă vor explica că acest lucru înseamnă că organismul dumneavoastră nu este capabil să transforme acidul folic sau acidul folic într-o formă utilizabilă. Ele pot indica, de asemenea, că organismul dumneavoastră are dificultăți cu unele procese importante de conversie și metilare. Există o oarecare adevăr în această afirmație, dar incapacitatea corpului tău de a se converti, de a metila sau de a detoxifia în mod corespunzător nu are nimic de-a face cu problema mutației genetice.

Știința medicală sugerează acum că unii oameni au gene mutante care nu mai produc enzima necesară (metilentetrahidrofolat reductază) necesară pentru funcții precum producția de glutation și absorbția ușoară a folatului și acidului folic. Nu este adevarat. Există un alt motiv pentru care s-ar putea să nu te metilezi corect și nu se află în genele tale.

Adevărul despre gene

Genele din corpul nostru au scopuri multiple și acționează în mai multe moduri, dar nu pot muta niciodată. Este extrem de important să înțelegeți acest lucru - genele dumneavoastră nu pot muta. Dacă o genă interacționează cu un fel de poluant, s-ar putea să nu funcționeze la fel de bine, dar tot nu se va muta din punct de vedere tehnic. Dacă ești vreodată diagnosticat cu o mutație a genei MTHFR, știi că gena ta nu este mutată sau chiar problematică. Altceva în corpul tău cauzează testul defect al mutației genei MTHFR.

Testul de mutație a genei MTHFR

Testul de mutație a genei MTHFR este în prezent în stadiile incipiente de dezvoltare și nu este atât de precis pe cât crede comunitatea medicală. Dacă decideți să vă testați, este important să știți ce înseamnă cu adevărat rezultatele pentru dumneavoastră și sănătatea dumneavoastră. Testul de mutație a genei MTHFR, precum testul de anticorpi antinucleari (ANA) și testul de proteină C reactivă, este doar un test de bază care dezvăluie inflamația în organism. Deși acest test este efectuat sub pretextul unui test genetic și examinează o genă reală, în cele din urmă este capabil să arate doar dacă există inflamație în organism. Din fericire, odată ce ești conștient că testul este defect și există un alt motiv pentru care ai fost testat pozitiv, poți lua măsurile necesare pentru a începe tratamentul.

Acordați atenție ficatului

Dacă vi s-a spus că aveți o mutație genetică, acum puteți ignora aceste informații. Nu este exact. În realitate, este foarte probabil să aveți o problemă la ficat. Vă recomandăm să citiți Ajutor pentru ficat pentru a afla adevărul despre ce se întâmplă în corpul dumneavoastră și despre cum vă puteți vindeca și preveni bolile viitoare. Poate exista și o problemă la nivelul tractului intestinal, dar de obicei principala problemă este la nivelul ficatului. Inflamația care provoacă un test pozitiv de mutație a genei MTHFR se datorează unui produs secundar toxic care face ravagii pe măsură ce călătorește din ficat în sânge. Acest lucru poate juca un rol în formarea unor niveluri anormale de homocisteină. De obicei, ficatul găzduiește viruși, metale grele sau o combinație a acestora care produc produse secundare toxice. Pe măsură ce cantitatea de produse secundare crește în timp, ficatul devine din ce în ce mai ineficient și încetează treptat să purifice sângele. În cele din urmă, acest sânge „murdar” interferează cu metilarea adecvată sau conversia acidului folic sau a acidului folic. Indiferent dacă aveți greutate normală sau supraponderală, dacă vă simțiți sănătos sau rău, un diagnostic de mutație a genei MTHFR înseamnă că ficatul dumneavoastră prezintă semne de uzură și are nevoie de sprijin și îngrijire adecvată.

Probleme de metilare

Metilarea este implicată în transformarea și descompunerea unor substanțe chimice, compuși și fitochimice importante care sunt obținute din surse precum alimentele pe care le consumăm, apa curată pe care o bem și lumina soarelui pe care o absorbim. Defalcarea substanțelor chimice în substanțe chimice și mai mici este un proces foarte extins, iar o explicație a metilării oferită de un medic sau de un medic nici măcar nu va începe să abordeze complexitatea defecțiunilor chimice din organism. Cantitatea mare de substanțe chimice pe care le avem în corpul nostru este încă un mister pentru cercetarea medicală și știința medicală. Știința medicală mai crede că ficatul este responsabil pentru doar patru până la cinci sute de reacții chimice care ne mențin în viață și sănătoși, dar în realitate există mii de procese chimice care nu au fost încă descoperite. Multe dintre aceste reacții chimice necunoscute joacă un rol în procesul de metilare din organism.

Dacă testul pozitiv pentru mutația genei MTHFR și medicul dumneavoastră sau specialistul presupune că aveți o problemă de metilare, este posibil să aibă dreptate. Dar problema de metilare nu este legată de o mutație genetică, așa cum s-ar putea presupune. De fapt, dacă luați măsurile necesare pentru a vă inversa problemele de metilare, nu veți mai fi testat pozitiv pentru mutația genei MTHFR. Vindecarea ficatului și purificarea sângelui sunt două părți importante ale rezolvării problemelor de metilare. Scăderea încărcăturii virale care creează produse secundare toxice în ficat este un alt pas important. Puteți afla mai multe despre acest lucru în cărțile „The Healing Medium” și „The Most Useful Foods” . De asemenea, puteți citi mai multe în articolele noastre de blog Virusul Epstein-Barr (Prima parte) , Virusul Epstein-Barr (Partea a doua) , Virusurile Herpes și Smoothies de detoxifiere cu metale grele . Dacă gena mutantă a cauzat de fapt problemele, nu ai putea niciodată să schimbi rezultatele testului de mutație genetică, dar deoarece este cauzată de o altă problemă, este posibil să te vindeci singur și să inversezi rezultatele testului.

Dacă rezultatele testului de mutație a genei MTHFR sunt negative, este posibil să aveți în continuare probleme de metilare. Uneori, testul este capabil să identifice inflamația, iar alteori nu va recunoaște inflamația nici măcar într-un organism inflamat. Chiar și testele medicale de cea mai înaltă calitate nu sunt întotdeauna perfecte și este important să luați în considerare toate simptomele de sănătate atunci când vă gândiți dacă aveți nevoie de ajutor pentru metilare.

Suport de metilare

Ileonul, care se află imediat după intestinul subțire, conține „biotice de suprafață” – așa le-a dat Anthony William după ce le-a scos la lumină pentru publicul larg. Superbioticele sunt probiotice puternice care pot fi obținute din consumul unor alimente organice proaspăt culese. Fructele dintr-o livadă ecologică sau legumele din propria grădină ecologică sunt exemple perfecte. Aceste produse proaspete, nespălate, conțin microorganisme care vă ajută la procesul intern de metilare prin producerea de vitamina B12 biodisponibilă. Microorganismele intră în ileon și pot sprijini metilarea într-un mod puternic. Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a susține procesul de metilare al corpului, încercați să culegeți legume organice din grădina unui prieten sau să căutați produse ecologice la piața locală de fermieri.

Infecții virale majore

Virușii joacă un rol în numeroase boli, inclusiv boala Lyme, artrita reumatoidă, scleroza multiplă, eczema, sindromul de oboseală cronică și multe altele. Puteți afla mai multe în cartea The Healing Medium . În toate aceste condiții de sănătate, virușii intră în ficat și eliberează un produs secundar toxic. Ca urmare, este posibil ca, dacă sunteți diagnosticat cu boala Lyme sau cu altă boală cronică legată de virus. , de asemenea, testează pozitiv pentru o mutație a genei MTHFR. Din nou, este important să rețineți că acest lucru nu înseamnă că aveți o mutație genetică. Problemele de metilare și homocisteină pe care le puteți întâmpina sunt rezultatul unui produs secundar viral care blochează ficatul și pătrunderea în fluxul sanguin. Să te gândești că ai o genă mutantă nu te va ajuta niciodată să te vindeci de boala Lyme, scleroză multiplă, eczemă, psoriazis, sarcoid, colită sau orice altă boală cronică, dar cunoașterea adevărului te poate ajuta să începi să-ți revină sănătatea. Dacă sunteți îngrijorat de problemele de metilare sau de detoxifiere, spuneți medicului dumneavoastră că credeți că ați putea avea probleme cu virușii de nivel scăzut în ficat care cauzează simptome și creează toxicitate sanguină. Folosind informațiile pe care le aflați aici și lucrând cu un medic calificat, este posibil să puteți inversa complet orice probleme virale de sănătate și de metilare pe care le întâmpinați.

Dezinformarea împiedică vindecarea

A crede că ai o mutație genetică atunci când nu o ai poate fi extrem de dăunător și te împiedică să te vindeci cu adevărat. Această idee dăunătoare se poate stabili în subconștientul tău și poate avea un efect dăunător asupra sistemului tău imunitar. Dacă vi s-a spus că aveți o mutație genetică, este important să realizați că aceasta este o informație înșelătoare, incorectă. Această conștientizare joacă un rol important în a putea începe cu adevărat să se vindece.

Pași pentru a începe

Dacă ați fost testat pozitiv pentru mutația genei MTHFR, știți că puteți începe să tratați problemele de sănătate care au cauzat acest rezultat. În cele din urmă, s-ar putea chiar să-ți poți surprinde medicul obținând un al doilea test de mutație a genei MTHFR care iese negativ! Reducerea încărcăturii virale din organism, curățarea ficatului și purificarea sângelui sunt trei pași importanți de urmat pe măsură ce începeți să vă vindecați și să aprindeți capacitatea corpului de a se metila. Umplerea dietei cu alimentele potrivite și adăugarea de suplimente nutritive de înaltă calitate poate juca un rol important în acest proces. Este foarte important să citiți „Ajutor pentru ficat” .

Suplimente nutritive medicinale și ceaiuri

Adoptarea unui protocol antivirus poate fi un prim pas de sprijin. Luarea unui supliment de sulfat de zinc de înaltă calitate poate fi de mare beneficiu. Este posibil ca medicul dumneavoastră sau specialistul să vă fi recomandat deja să luați un supliment de metilfolat pentru a vă ajuta cu problemele de metilare, dar metilfolatul funcționează numai dacă includeți și un supliment de B12 care conține adenozilcobalamină în rutina dumneavoastră zilnică. Obținerea suficientă a vitaminei C de înaltă calitate este valoroasă datorită capacității sale de a detoxifica sângele. L-Lizina este un alt supliment nutritiv excelent care ajută la scăderea încărcăturii virale din organism. Alte suplimente nutritive care vă pot fi utile includ oregano, frunze de măslin , gheara de pisică , șarvea și capsulele de melisa . Ceaiul de cimbru, ceaiul de flori de trifoi roșu și ceaiul din frunze de urzică pot fi incredibil de vindecatori.

Alimente medicinale

Afinele sălbatice sunt un uimitor de curățare și vindecare a ficatului. Sucul de tulpini de țelină este, de asemenea, fenomenal pentru asta. O halbă de apă cu lămâie de două ori pe zi poate oferi un sprijin profund pentru ficatul și metilare. Încercați să includeți cartofi dulci și dovlecei de iarnă în unele dintre mesele dvs. Pe lângă includerea alimentelor de susținere în dieta ta, este important să elimini alimentele care nu-ți servesc bine organismul în timpul procesului de vindecare. Încercați să eliminați lactatele, ouăle și grâul.

Reducerea grăsimilor din dieta dumneavoastră este un pas important de făcut în timpul tratamentului hepatic. Când reduceți aportul de grăsimi, ficatul nu trebuie să producă atât de multă bilă pentru a descompune alimentele și are mai mult timp și energie pentru a scăpa corpul de toxine care contribuie la problemele de metilare și la alte simptome. Dacă mănânci carne, încearcă să reducă cantitatea de proteine ​​animale pe care o consumi. Daca iti poti limita consumul de proteine ​​animale la o data pe zi, pentru o perioada de timp, ideal la cina, probabil ca ficatul tau se va putea imbunatati mai repede. Cel mai bine este să folosiți surse de proteine ​​animale cu un conținut mai mic de grăsimi, cum ar fi somonul sălbatic sau alți pești sălbatici. Dacă dieta dumneavoastră este pe bază de plante, încercați să mențineți dieta săracă în grăsimi, cum ar fi nuci și avocado, și includeți mai multe fructe și legume proaspete. Odată ce reduceți aportul de grăsimi, ficatul poate curăța, repara și ajuta la depășirea problemelor de metilare. Consultați rețetele de pe blogul nostru pentru câteva idei de mese delicioase, sănătoase și cu conținut scăzut de grăsimi. Cele cinci alimente de detoxifiere cu metale grele sunt, de asemenea, foarte utile pentru problemele de metilare.

Cum să mergi înainte

Sperăm că acest articol v-a ajutat să vă eliberați de informațiile greșite care v-au împiedicat să vă vindecați. Deși nu aveți o mutație genetică, este posibil să aveți probleme de conversie și metilare care pot fi rezolvate prin alegeri alimentare, suplimente adecvate, răbdare și încredere în capacitatea miraculoasă a corpului dumneavoastră de a se vindeca.

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.