Ceața creierului poate varia de la ușoară la severă și chiar devastatoare pentru mulți oameni. Această condiție poate interfera cu munca, relațiile, viața de zi cu zi și poate face ca o persoană să se îndoiască de ea însăși și să-și piardă încrederea. Pentru unii oameni, ceața creierului este atât de severă încât nu pot să-și păstreze un loc de muncă, să mențină relațiile sau chiar să se ridice din pat.

Ceața creierului este adesea respinsă ca fiind un simptom ușor, lene sau rezultat al lipsei de somn, dar poate fi de fapt o afecțiune debilitantă și ar trebui luată în serios. Primul pas pentru a trata ceața creierului este să înțelegem adevărata ei cauză.

Cauze reale ale ceață a creierului

Cele două cauze principale ale ceții cerebrale sunt virușii și metalele grele toxice din organism. Deși o persoană poate avea viruși fără metale grele toxice și invers, majoritatea persoanelor cu ceață cerebrală le experimentează pe ambele.

Virușii, cum ar fi Epstein-Barr , rezidă în ficat și se hrănesc cu alimentele care le plac. Studiile medicale și știința nu știu că virușii sunt vii și trebuie hrăniți pentru a supraviețui și că se bucură de anumite alimente pe care le consumăm, cum ar fi ouăle, glutenul și produsele lactate. Pe lângă aceste alimente, se hrănesc și cu toxinele pe care le avem în corpul nostru, cum ar fi metale grele toxice, pesticide și fungicide. După ce virușii mănâncă alimentele și toxinele cu probleme, ei eliberează un produs secundar și tocmai acest produs secundar îl numește neurotoxine virale. După ce virusul eliberează o neurotoxină, aceasta își face drum în fluxul sanguin și până în creier. Toți neuronii din creier sunt foarte sensibili și alergici la neurotoxine. Când neurotoxinele intră în creier, ele slăbesc neuronii și pot scurtcircuita neurotransmițătorii, ducând la simptome de ceață cerebrală.

O altă cauză a ceață a creierului este metalele grele toxice din organism , cum ar fi mercurul, aluminiul, cadmiul, arsenul, nichelul, cuprul și plumbul. Aceste metale grele nu numai că hrănesc virușii din ficat, așa cum am menționat mai sus, dar își fac drum spre creier și sunt reținute în țesutul creierului. Când metalele grele devin prinse în țesutul creierului, ele încep să se oxideze, să ruginească și să se corodeze în creierul tău. Această coroziune începe să se răspândească în alte țesuturi ale creierului și poate agrava ceața creierului de-a lungul anilor, ceea ce poate duce la afectarea memoriei.

Remedii

Primul pas în eliminarea ceață cerebrală este eliminarea corpului de metalele grele toxice, cum ar fi mercurul, aluminiul, cadmiul, arsenul, nichelul, cuprul și plumbul. Cele mai bune remedii pentru îndepărtarea acestor metale sunt spirulina , praful de suc de iarbă de orz , afinele sălbatice , coriandru proaspăt și dulce de Atlantic . Pentru a ajunge la metalele adânci din creier și ficat, cel mai bine este să combinați toate cele cinci alimente și ierburi sălbatice descrise mai sus. Dacă nu aveți acces la toate aceste cinci ingrediente, concentrați-vă pe includerea a cel puțin trei dintre ele, ceea ce poate fi, de asemenea, foarte util. Când combinăm aceste cinci ingrediente, ele lucrează împreună pentru a deplasa în siguranță și pentru a elimina metalele grele toxice din ficat, creier, sânge și țesuturi. O modalitate excelentă de a include toate aceste alimente și ierburi sălbatice vindecătoare în dieta ta este să consumi zilnic un smoothie de detoxifiere cu metale grele . O altă opțiune este să faci curățarea cu metale grele, așa cum este descrisă în cartea lui Anthony William Cleansing for Health .

Un pas important în tratarea ceței creierului este de a lucra pentru a distruge virușii din organism. Indiferent dacă vă confruntați cu ceața creierului sau aveți un alt simptom sau afecțiune, inclusiv fibromialgie , artrită reumatoidă, tendinită, lupus, scleroză multiplă (SM) , boala Lyme, sindrom de tunel carpian, fasciită plantară, migrene misterioase, furnicături și amorțeală, tulburări în ochii, durerea, oboseala sau anxietatea, toate sunt rezultatul unor viruși din organism, cum ar fi Epstein-Barr . Pentru a începe să lucrați la eliminarea virușilor din organism, cel mai bine este să începeți prin a elimina alimentele lor preferate, care includ: ouă, gluten, produse lactate precum laptele, brânza și untul. Când virușii și agenții patogeni din organism consumă aceste alimente, ele devin și mai puternice, simptomele și condițiile se pot agrava, iar ceața creierului poate persista.

Sucul de tulpină de țelină este una dintre cele mai bune arme pentru combaterea ceață a creierului. Acest suc nu este doar un electrolit complet, care este crucial pentru creier și organism, dar este și un antiviral și poate ajuta la uciderea virușilor din ficat care contribuie la aburirea creierului. Sucul de tulpină de țelină este un medicament pe bază de plante și consumă 500 ml. până la un litru de suc de țelină în fiecare dimineață poate ajuta la o îmbunătățire vizibilă atunci când suferiți de ceață pe creier. Dacă sunteți nou în utilizarea suc de tulpini de țelină, nu ezitați să începeți cu 100 ml. si ajung treptat la 500 ml. sau litru zilnic.

Suplimentele nutritive care pot susține creierul și sistemul nervos includ: glicinatul de magneziu , B12 sub formă de adenozilcobalamină și metilcobalamină și GABA . Consultați directorul medicalmedium.com pentru recomandări pentru suplimente de înaltă calitate, dintre care majoritatea le puteți găsi și în Bulgaria la prividnik.com . În cartea „Clease for Health” găsiți protocolul complet cu suplimentele nutritive recomandate și cantitățile acestora pentru tratamentul ceții cerebrale (gândirea ceață).

Reducerea cantității de grăsimi din dieta dumneavoastră este un alt instrument important de tratament. Mâncarea unei diete bogate în grăsimi îngroașă sângele și poate face imposibilă eliminarea virușilor, a metalelor grele și a altor toxine din ficat și corp, ceea ce face ca ceața creierului să persiste. Radicalii de grăsime blochează, de asemenea, accesul glucozei necesare la creier. De ce este necesar ca glucoza să intre în creier? Glucoza, care este zahăr, este una dintre cele mai importante părți ale tratării ceții cerebrale! Creierul funcționează pe bază de glucoză și din acest motiv este extrem de important să obțineți suficient. Cel mai bun mod de a crește glicemia este să includeți fructe, cartofi dulci, dovlecei de iarnă și cartofi dulci în dieta dumneavoastră. Când sunt utilizate corect, aceste alimente pot fi remedii uimitoare și sunt o necesitate pentru curățarea ceață din creier. Când introduceți aceste alimente vindecătoare, luați în considerare reducerea consumului de alimente bogate în grăsimi, cum ar fi carnea, puiul, peștele, nucile, uleiurile de nuci, semințele, uleiul de cocos, avocado, uleiurile și soia. Limitați aceste alimente la o dată pe zi în loc de două sau trei ori pe zi. Cel mai bine este să evitați cu totul carnea de porc.

Includerea mai multor ierburi medicinale, legume cu frunze verzi și fructe în dieta dumneavoastră, cum ar fi pătrunjel, salvie, ceapă, kiwi, mandarine și salată verde, poate ajuta la menținerea echilibrului organismului în timp ce lucrați pentru a vă curăța corpul și circulația de metale grele și viruși. Elixirul mediu al vindecătorului de varză și ghimbir cu miere este un alt remediu uimitor care poate oferi o ușurare rapidă din ceața creierului și te poate ajuta să ieși din buclă în timp ce lucrezi la vindecare.

Elixirul vindecătorului Mediu de kale și ghimbir cu miere

Ingrediente:

  • 4-6 crengute de kale, tocate
  • 1 lingurita de ghimbir proaspat ras
  • 2 lingurițe de miere crudă
  • 2 căni de apă fierbinte
  • Stoarceți sucul unei lămâi

Mod de preparare:

Amestecați tulpinile de varză tocate, ghimbirul proaspăt ras, mierea și sucul de lămâie. Adăugați 2 căni de apă fierbinte și amestecați bine. Lăsați apa să se înmoaie cel puțin 15 minute și apoi strecoară. Consumați în decurs de o oră pentru ameliorarea rapidă a ceții din creier.

Cum să mergi înainte

Astăzi, mai mulți oameni decât oricând se confruntă cu ceața creierului. Pentru persoanele cu simptome, poate deveni o dificultate și chiar o luptă pentru a trece peste viața de zi cu zi. Ceața creierului nu trebuie luată niciodată cu ușurință, deoarece atunci când suferiți poate fi extrem de severă și debilitantă. Acum că înțelegi cauza reală a ceață cerebrală și cunoști remediile pe care să le folosești pentru a elimina virușii și metalele grele toxice din corpul tău, poți începe să lupți cu ceața creierului și să te vindeci singur.

Publicații similare

[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.