CINCI MODALITĂȚI DE A ȚI ȘTIREA SISTEMUL IUNITAR

CINCI MODALITĂȚI DE A ȚI ȘTIREA SISTEMUL IUNITAR

Odată cu următoarele luni de iarnă, întoarcerea copiilor la școală este un moment în care se confruntă cu provocări mai mari pentru imunitatea lor în general. Sălile de clasă și holurile aglomerate, stresul social și academic crescut și cea mai mare parte a timpului petrecut în interior, combinate cu obiceiurile de igienă personală adesea slabe ale copiilor, contribuie la mai multe oportunități de expunere la infecții și la un mediu mai puțin favorabil pentru un răspuns imun puternic. De asemenea, atunci când sistemul imunitar al copiilor este copleșit, poate afecta și restul familiei! Ca să nu mai vorbim de impactul asupra unor aspecte suplimentare ale vieții, cum ar fi impactul financiar al zilelor de muncă ratate, impactul academic al orelor de școală ratate și impactul social al activităților sportive și recreative ratate.

A-ți menține familia sănătoasă poate părea un loc de muncă cu normă întreagă! Ca întotdeauna, Vimergy® este aici pentru a vă ajuta să aveți grijă de dvs., astfel încât să puteți avea grijă de toți ceilalți. Suplimentele lor nutritive pure și puternice sunt ideale pentru menținerea sănătății din cap până în picioare și din interior spre exterior și sunt un plus ușor la dieta ta. Familiile cu vieți ocupate caută mereu modalități eficiente de a se asigura că toată lumea primește ceea ce are nevoie, atunci când are nevoie și într-un mod care este cel mai benefic pentru membrul familiei lor. Iată cinci modalități excelente de a menține întreaga familie sănătoasă – de la cei mai în vârstă precum bunicii, până la copii mici și adolescenți – pe drumul cel bun al îngrijirii sănătății, făcând obiceiurile sănătoase ușor de implementat!

  1. Stai hidratat. Cercetările arată că deshidratarea poate afecta negativ numărul și activitatea globulelor albe responsabile pentru un sistem imunitar sănătos.Toată lumea are nevoie de o cantitate diferită de apă pentru a fi sănătos și cel mai bun mod de a o obține este să o ții aproape de tine! Paharele și sticlele cu apă distractive și personalizate fac ca menținerea hidratată să fie personală și importantă.
  2. Începeți ziua cu un smoothie delicios! Creșterea aportului de fructe și legume este un factor major de sănătate la toate vârstele. Dar a-i face pe toți să-și mănânce partea lor poate fi o provocare! Smoothi-urile au posibilități nelimitate de rețetă, dar încorporarea unor stimulente ale sistemului imunitar, cum ar fi citricele, spanacul și fructele de pădure, poate ajuta la creșterea imunității și mai mult!
  3. Adauga si suc proaspat! Sucul proaspăt stors este un mijloc extrem de gustos de obținere a nutrienților concentrați. Studiile arată că cei care beau sucuri au mai multe șanse să îndeplinească recomandările de bază de a consuma porții suficiente de fructe și legume. Nivelurile de nutrienți cheie care susțin imunitatea, cum ar fi vitamina C și D, precum și mineralele importante, au fost mai mari decât cei care nu au consumat sucuri.
  4. Renunță la zahărul procesat/rafinat și concentrează-te pe o mulțime de fructe! Tehnologia industrială a condus la includerea zaharurilor concentrate, foarte procesate și rafinate în majoritatea produselor comercializate pentru copii.Conform studiilor recente, aporturile mari de zahăr adăugat (inclusiv toate zaharurile adăugate în alimente și băuturi, dar excluzând zaharurile naturale, cum ar fi în fructe și sucuri de fructe) a fost asociată cu 45 de efecte negative diferite asupra sănătății care afectează atât copiii, cât și adulții.
  5. Mixology by Vimergy® pentru toată lumea! Odată cu lansarea celor mai noi doi membri ai familiei noastre, Vitamina B12 lichidă pentru copii și sulfatul de zinc , Vimergy® este aici pentru a oferi următorul nivel de sprijin personalizat de care are nevoie fiecare membru al familiei, cu puritatea și eficacitatea pe care le merită!
Suplimentele nutritive Vimergy® oferă formule pure cu un potențial nelimitat de personalizare care se potrivesc cu ușurință în viața și rutina familiei tale. Formulele curate, necomplicate, făcute fără lianți și materiale de umplere, lasă nutrienții să fie cel mai important lucru! Suplimentele nutritive Vimergy® oferă flexibilitatea necesară pentru a se integra cu ușurință și fără probleme în regimul dumneavoastră existent. Pot fi adăugate în apă, suc, smoothie-uri sau luate direct din sticlă. Formulele pentru copii vin chiar și cu un picurător pre-grafat pentru a facilita obținerea dozei potrivite pentru diferite vârste ale copiilor. Asigurați-vă că toată lumea are un sistem imunitar sănătos cu suplimentele Vimergy® astăzi!

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, continutul sau si toate materialele aferente sunt prezentate doar in scop informativ si nu inlocuiesc sfatul, diagnosticul, tratamentul sau prescriptia medicala. Nimic din ceea ce este continut in sau accesibil de pe acest blog nu trebuie considerat ca fiind un sfat medical, diagnostic, tratament sau prescriptie medicala, nici o promisiune de beneficii, o pretentie de vindecare, o garantie legala sau o garantie a rezultatelor care urmeaza sa fie obtinute. Nu ignorati niciodata sfaturile medicale sau nu renuntati sa le solicitati din cauza a ceea ce ati citit pe acest blog sau in oricare dintre materialele legate. Prirodnik Ltd si echipa sa nu sunt medici si nu pretind ca ofera servicii de asistenta medicala. Consultati un profesionist licentiat in domeniul sanatatii inainte de a schimba sau intrerupe orice medicamente, tratamente sau ingrijiri curente, sau de a incepe orice dieta, exercitiu sau program de suplimente, sau daca aveti sau suspectati ca ati putea avea o afectiune medicala care necesita asistenta medicala. Administratia pentru Alimente si Medicamente a R. FDA nu a evaluat nicio declaratie, afirmatie sau reprezentare facuta in sau disponibila pe acest blog sau in orice alt material asociat. Continutul acestui blog si orice material legat nu reflecta neaparat opiniile Prirodnik Ltd sau ale autorului principal si nu se garanteaza ca este corect, complet sau actualizat. Acest articol poate contine linkuri catre alte resurse de pe internet. Aceste linkuri sunt furnizate ca citate si ajutoare pentru a va ajuta sa identificati si sa localizati alte resurse de internet care ar putea fi de interes si nu au scopul de a declara sau implica faptul ca Prirodnik Ltd sau autorul principal recomanda, aproba, sprijina, sponsorizeaza sau sunt in vreun fel afiliati sau asociati cu orice persoana sau organizatie asociata cu materialul la care se face trimitere sau sunt autorizati in mod legal sa utilizeze orice nume comercial, marca inregistrata, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate fi reflectat in materialul la care se face trimitere.