PROBLEME DE MINGE, intestin și supragreutate

PROBLEME DE MINGE, intestin și supragreutate

Problemele intestinale, biliare și supraponderale sunt extrem de frecvente în zilele noastre și în multe cazuri o persoană poate suferi de probleme în toate cele trei zone. Există un motiv pentru asta: toate aceste probleme de sănătate sunt înrădăcinate în ficat. Esti surprins? Poate că ați auzit multe teorii diferite despre cauzele problemelor intestinale, ale bilei și ale excesului de greutate, dar nu ați auzit niciodată despre implicarea ficatului. Acest lucru se datorează faptului că această informație nu a fost încă descoperită de știință. Să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce se întâmplă în ficat pentru a provoca aceste probleme.

Când ficatul este slăbit, suprasolicitat și cu funcții întârziate, pot apărea o multitudine de simptome și afecțiuni, inclusiv probleme cu intestinul, greutatea și vezica biliară. Ce se întâmplă este că în timp ficatul se încălzește literalmente din ce în ce mai mult deoarece este supraîncărcat cu agenți patogeni, toxine, adrenalină și prea multe grăsimi în dietă. Există sute de așa-numiți „dăunători ai ficatului” care pot pune stres asupra ficatului. Anthony William le discută în detaliu în cartea Help for the Liver , precum și modalitățile prin care puteți vindeca aceste probleme de sănătate.

Atunci când ficatul se supraîncălzește, printre altele, nu mai produce bilă, ceea ce înseamnă că bila nu poate descompune grăsimile pe care le ingerați, fie că sunt grăsimi sănătoase sau nesănătoase și dacă provin din surse vegetale sau animale. Deoarece bila nu își face treaba, acidului clorhidric din stomacul tău i se cere să lucreze mai mult decât ar trebui. (Știința nu știe încă acest lucru, dar acidul din stomac este de fapt format dintr-o combinație de șapte acizi, nu doar unul). Acidul din stomac descompune proteinele și poate descompune unele grăsimi, dacă este necesar, dar bila este cea care trebuie să facă acest lucru.

O descoperire în permeabilitatea intestinală

Deoarece bila este slăbită, glandele stomacale lucrează din greu pentru a produce mai mult HCL pentru a face față a ceea ce bila nu poate face. Dar această supraproducție înseamnă că în cele din urmă HCL începe să se consume și să slăbească. Și aceasta este o veste proastă, deoarece HCL este prima linie de apărare a tractului digestiv.

Atunci când HCL nu este la fel de puternic, agenți patogeni precum bacteriile sau virușii se strecoară prin el și pot începe să se înmulțească și să crească în colonii din intestinele noastre. De asemenea, HCL nu poate descompune și grăsimea din dietă (nu ar trebui să fie nici măcar sarcina sa principală), așa că aceste grăsimi neprocesate trec și încep să se lipească de părți ale tractului intestinal și ale colonului.

Și ghici cine iubește acele grăsimi neprocesate? Tot ce este dăunător corpului tău! Microorganisme rele, ciuperci și bacterii, Clostridium difficile (c-diff), streptococi , stafilococi, Escherichia coli etc. În timp, acești agenți patogeni cresc și se deplasează în diferite părți ale corpului, iar acest lucru duce la aproape toate problemele de sănătate. Acest lucru duce, de asemenea, la boli autoimune. Aflați mai multe despre ceea ce se întâmplă cu adevărat cu bolile autoimune în cărțile lui Anthony William Liver Help and Thyroid Healing , inclusiv cauzele reale, nedescoperite a sute de simptome și boli încă necunoscute profesiei medicale, știință și cercetare sau au primit un diagnostic inexact și înșelător. .

Acești agenți patogeni se dezvoltă apoi și oamenii ajung cu o serie de probleme de sănătate și simptome și, în cele din urmă, un diagnostic, cum ar fi Supracreșterea bacteriană a intestinului subțire (SIBO) , care este de fapt cauzată de bacteria Streptococcus . Știința și cercetarea încă nu știu că streptococul este cel care provoacă SIBO și că se ridică în intestin, se revarsă în sistemul limfatic și în cele din urmă se încadrează sub piele, provocând acnee. Streptococul este o cauză necunoscută pentru tot felul de alte probleme, inclusiv infecții ale tractului urinar, creșterea excesivă a Candida, dureri în gât, dureri și congestie sinusurilor, orz și multe altele. Un alt exemplu este atunci când oamenii sunt diagnosticați cu colită - aceasta este de fapt o tulpină nedescoperită de herpes zoster în mucoasa tractului intestinal (există peste 30 de soiuri de herpes zoster , dar știința medicală a descoperit doar una). Provoacă inflamație în colon. În Ajutor pentru ficat, puteți găsi o listă de diagnostice și apoi pașii pe care trebuie să-i faceți pentru a vă vindeca, inclusiv alimentele pe care ar trebui să le consumați și dozele de suplimente nutritive pentru fiecare problemă.

Știința și cercetarea încă nu știu prea multe despre intestin. Avem chirurgi care pot deschide și tăia lucrurile, dar interiorul tractului intestinal pur și simplu nu este bine studiat. Există atât de multe lucruri necunoscute de comunitățile medicale și de sănătate, încât este extrem de important să te pregătești și să devii un expert în ceea ce se întâmplă cu adevărat în corpul tău.

Apărări slăbite

Stresul este un alt obstacol în calea sănătății, ficatului și intestinului. Glandele tale suprarenale eliberează adrenalină atunci când ești prea stresat și te confrunți cu suișurile și coborâșurile vieții. Așteptând mai mult de două sau trei ore pentru a mânca, declanșează și eliberarea de adrenalină (puteți citi despre asta în cartea Help for the Liver ). Ficatul tău trebuie să absoarbă toată acea adrenalină – o altă povară pentru acest organ deja suprasolicitat. Adrenalina intră și în stomac, slăbind glandele gastrice care produc HCL.

Dacă vă plimbați cu niveluri slabe sau scăzute de HCL, veți avea probleme cu patogeni. Să presupunem că mănânci la un restaurant și bucătarul are virusul Epstein-Barr activ (cum o fac mulți oameni). O picătură de sudoare a bucătarului poate ajunge pe felul tău de mâncare și atunci când o mănânci, poți, de asemenea, să contractezi virusul Epstein-Barr . Dacă ficatul tău este slab, bila este slabă și, ca urmare, HCL este slab, nu vei putea lupta împotriva virusului. Virusul se va stabili în intestinele tale, unde va continua să provoace probleme de sănătate. Sau deschizi ușa cabinetului medicului și prinzi stafilococ. Este atât de ușor să întâlniți aceste lucruri în viața de zi cu zi, de aceea este și mai important să știți cum să vă protejați și să vă protejați, astfel încât să fiți pregătit să întâlniți agenții patogeni și factorii de stres ai lumii în care trăim.

Concluzia este că îți dorești HCL puternic, vrei sucul biliar puternic, vrei ficatul tău puternic. Acest lucru va opri bolile din intestin, fie că este vorba despre SIBO, boala celiacă, boala Crohn, colita și orice altceva care se întâmplă în tractul intestinal - inclusiv cancerul de colon. Este extrem de important să ai grijă de ficatul tău, astfel încât să obții suc biliar bun și acid clorhidric gastric bun, iar apoi totul va deveni mai puternic și mai sănătos.

De ce suferă vezica biliară?

Vezica biliară este strâns legată de toate acestea, în special de sănătatea ficatului. În primul rând, să clarificăm problema pietrelor la ficat. Aflați adevărul complet despre pietrele la ficat și alte mituri ale ficatului în cartea Ajutor pentru ficat . Ficatul nu produce deloc calculi (deși vezica biliară produce calculi biliari). În primul rând, ficatul este prea fierbinte pentru a forma o piatră. De asemenea, căile biliare care părăsesc ficatul sunt cu adevărat înguste. Piatra nu ar putea trece niciodată prin aceste canale, s-ar bloca oricum. La nivel mondial, milioane de oameni vor avea nevoie constant de o intervenție chirurgicală la ficat. Toată această discuție despre înroșirea ficatului pur și simplu nu este adevărată, pur și simplu nu funcționează așa.

Ceea ce se întâmplă este că ficatul este un organ natural mai cald din organism. Dar pe măsură ce devine mai toxic, devine mai fierbinte - ca și cum ar fi turnat benzină pe foc. Bilirubina și colesterolul din ficat se amestecă cu toxine precum metalele grele; pesticide; produse chimice de uz casnic, odorizante și produse de curățare convenționale; produse farmaceutice pe care le utilizați acum, utilizate cu ani în urmă sau consumați prin apă potabilă; fum de la țigări, șeminee sau grătare cu gaz; fungicide; alcool; droguri recreative și multe, multe altele.

De fapt, adăpostim toxine și otrăvuri care datează din Revoluția Industrială în jurul anului 1800. Otrăvurile compușilor chimici și metalelor grele toxice pe care oamenii au început să le folosească în timpul Revoluției Industriale au fost transmise din generație în generație. Unele metale grele toxice, cum ar fi mercurul, au fost transmise de 2.000 de ani.

Ne naștem cu aceste toxine în noi. Și apoi colectăm mai multe. Există tot felul de ingrediente toxice în corpul nostru care sunt conținute în produsele farmaceutice. Cu toții am consumat alimente procesate în viața noastră. Ne pulverizăm gazonul, parcurile și alimentele cu pesticide, erbicide și insecticide. Acestea sunt câteva dintre cauzele problemelor hepatice pe care le-am menționat mai devreme.

Toate acestea creează un nămol în ficatul fierbinte și se amestecă cu bilirubina și colesterolul și urcă în vezica biliară. Vezica biliară este în mod natural mai rece - are în jurul ei o înveliș subțire de lichid care o răcește. Când nămolul fierbinte din ficat se răcește, formează calculi biliari. Citiți Ajutor pentru ficat pentru mai multe informații despre tratarea calculilor biliari sau a infecțiilor vezicii biliare.

Știința și cercetarea nu vor descoperi ce este în sediment, faptul că este plin de metale grele toxice, chimicale și alte otrăvuri, pentru cel puțin încă 200 de ani. Dacă nămolul din vezica biliară ar fi analizat, ar fi nevoie de atât de mult timp, bani și energie pentru a verifica diferitele substanțe chimice. Și toate companiile chimice vor fi trase la răspundere. Vor exista procese mari de acțiune colectivă cu privire la modul în care toate aceste otrăvuri ajung în corpurile noastre și provoacă probleme de sănătate.

Verificarea dietei

Mulți oameni cred că mănâncă sănătos și nu consumă alimente procesate și nesănătoase, dar de obicei au o dietă grea pentru ficat. Dacă iei o dietă bogată în proteine ​​sau grăsimi (și aproape toată lumea o face), încetinește ficatul și ajută agenții patogeni să se ascundă și să prospere în organism. Indiferent dacă dieta ta este mediteraneană, vegană, paleo sau orice altceva și dacă grăsimea provine din produse vegetale sau animale, aproape toată lumea mănâncă prea multă grăsime pe care ficatul nu le poate suporta.

Mulți oameni încep o nouă dietă și descoperă că funcționează pentru ei, așa că atunci cred că noua dietă este modalitatea corectă de a mânca. Dar problema este că cele mai multe diete sunt oarecum benefice prin faptul că scapă oamenii de junk - alimente procesate, gogoși, prăjeli etc. Majoritatea dietelor încurajează oamenii să mănânce mai multe alimente curate și întregi. Dar, în cele din urmă, aceste diete nu vor curăța starea de sănătate a oamenilor. Dietele tind să devalorizeze fructele și să includă prea multe grăsimi, ceea ce va tensiona ficatul și va afecta sănătatea oamenilor. Aproape toată lumea ar trebui să-și reducă aportul de grăsimi și să mănânce mai multe fructe, legume cu frunze și legume. Capitolul „Tendința către dietele bogate în grăsimi” din cartea Ajutor pentru ficat intră în detaliu despre aceste diete problematice și despre reacțiile organismului la acestea. Din fericire, există atât de multe moduri în care vă puteți susține ficatul și corpul, astfel încât să vă puteți atenua simptomele și condițiile.

Ce se află în spatele creșterii în greutate

Creșterea în greutate se datorează și ficatului. În realitate, înseamnă că ficatul tău a încetinit. În Helping Your Liver, veți găsi un întreg capitol despre creșterea misterioasă în greutate și un capitol separat despre un ficat lent. În timp ce alți doi factori, tiroida și glandele suprarenale, pot fi adesea implicați, excesul de greutate este de fapt legat de ceea ce se confruntă ficatul tău.

Substanțele care distrug ficatul enumerate în Ajutor pentru ficat menționate mai devreme slăbesc ficatul. Agenții patogeni, cum ar fi virușii (inclusiv virușii nedetectați) sunt prezenți în ficat. De asemenea, atunci când suntem stresați, înseamnă că adrenalina pompează prin corpul nostru și ficatul trebuie să o absoarbă și el. Există și toxine pe care le-am moștenit și pe care le ingerăm în viața de zi cu zi. Adăugați dieta bogată în grăsimi și proteine, care pune multă presiune asupra ficatului și suntem pe drumul spre un ficat gras sau, eventual, către un ficat gras și un ficat lent și slăbit.

În mod ideal, ficatul ar trebui să fie suficient de puternic și fără compromisuri pentru a procesa grăsimile, toxinele și hormonii cu ușurință, neutralizând și scăpând complet de toxine, păstrând doar grăsimile și hormonii de înaltă calitate care pot fi buni pentru organismul tău mai târziu. Realitatea este că la majoritatea oamenilor, ficatul este pur și simplu suprasolicitat și nu poate procesa grăsimea în mod corespunzător, astfel încât celulele adipoase încep să se adune în ficat într-un ritm mai rapid.

Ficatul devine atât de congestionat intern încât grăsimea se acumulează în jurul exteriorului său, dezvoltând un ficat gras și apoi un ficat gras. Celulele adipoase încep apoi să se acumuleze în tractul gastrointestinal și în cele din urmă sature inima și arterele. Greutatea începe să se acumuleze în zona taliei. Greutatea limfei este, de asemenea, un factor cheie discutat în cartea Help for the Liver .

Într-un fel sau altul, excesul de greutate este rezultatul unui ficat supraîncărcat. Uneori, ficatul devine atât de stresat încât nu durează șase luni sau chiar un an până când persoana începe să se îngrașească rapid. Dar, în timp, pe măsură ce dieta se curăță și acești dăunători ai ficatului sunt eliberați și îndepărtați, ficatul va începe să se vindece și greutatea se va desprinde.

Cum să mergi înainte

Există atât de multă dezinformare și chiar tendințe dăunătoare pentru sănătate. Este vital să ai aceste fapte, astfel încât să poți avea grijă de tine și de cei dragi.

* Cea mai bună sursă de informații despre problemele cu vezica biliară, intestine și excesul de greutate este cartea Help for the Liver . În acest articol, ne oprim doar pe o mică parte din ceea ce puteți găsi în carte. Vă recomandăm să studiați această carte pentru a avea putere asupra sănătății voastre și pentru a ști ce este adevărat și ce este dăunător.

* Reduceți aportul de grăsimi. Amintiți-vă că, indiferent dacă mâncați grăsime vegetală sau animală, totul pune o presiune asupra ficatului.

* Bea suc de telina. În fiecare dimineață, pe stomacul gol, bea 0,5 litri de suc pur de țelină fără a mai adăuga nimic. Apoi așteptați 15 minute înainte de a lua micul dejun. Acest lucru va ajuta la curățarea celulelor hepatice problematice și la curățarea organului, printre multe alte beneficii.

* Bea zilnic un smoothie de detoxifiere cu metale grele. Această rețetă va elimina în siguranță și eficient metalele grele toxice din organism, ușurând povara ficatului și ajutând la restabilirea sănătății.

* Mănâncă mai multe fructe. De fapt, fructele ajută la curățarea grăsimilor din ficat și, de asemenea, au proprietăți puternice de vindecare. Aflați care sunt fructele, ierburile și suplimentele nutritive specifice cu dozele lor recomandate pentru diferite probleme de sănătate în Ajutor ficatului .

Oricare dintre acești pași vă poate ajuta să mergeți mai departe. Puteți începe să vă restabiliți sănătatea și să vă ajutați să depășiți suferința. Fie că este vorba despre probleme ale vezicii biliare, probleme intestinale sau obezitate cu care vă confruntați dumneavoastră sau o persoană dragă, luați în considerare sprijinul pentru ficat. Luați drumul, pas câte un pas! Vindecarea este posibilă!

Urmăriți videoclipul lui Anthony William despre problemele obezității: urmăriți videoclipul aici!

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.