După toate probabilitățile, citiți acest articol sau unul dintre celelalte articole de pe blogul nostru, deoarece vă confruntați cu un simptom specific. Poate că a avut un impact asupra vieții, muncii sau stării tale emoționale. Poate că acest simptom sau grup de simptome v-a descurajat și v-a trimis la unul, doi sau mai mulți medici. Poate ai fost diagnosticat cu o boală autoimună sau altceva și starea ta a fost atribuită hormonilor sau stresului. Sau dacă nu este povestea ta, probabil că este o rudă apropiată, o cunoștință sau un prieten. În acest articol, veți găsi o listă cu alimente de care v-ați bucurat și chiar vi s-a spus că unele dintre aceste alimente sunt sănătoase, dar, de fapt, ele pot fi la baza tuturor problemelor voastre.

Nu ți-am spune că un aliment este rău pentru tine doar pentru că presupunem. Nu am insulta cine ești ca persoană. Noi nu jucăm jocuri. Nu ați întâlnit informații în care totul este „pentru” asta și „împotrivă”. Aceste informații se bazează în întregime pe cărțile Mediului de Vindecare și singurele cuvinte „anti” pe care le veți găsi aici sunt antivirale și antibacteriene - ceea ce este în numele vindecării dvs. Anthony William și noi, ca adepți ai săi, suntem totul despre adevăr, despre ceea ce se întâmplă în corpul nostru și despre cum ne putem vindeca în sfârșit.

Când te trezești în fiecare zi și realizezi instantaneu că simptomul cu care te lupți este încă acolo sau că următoarea programare la medic pentru boala ta cronică încă așteaptă și o parte din fiecare zi este consumată de faptul că nu te simți bine, asta contează pentru noi. Credem că aveți dreptul să vă vindecați și să trăiți fără simptome. Nu doar credem, ci o știm! Înțelegem prin ce treceți în timp ce suferiți emoțional, mental și fizic de un simptom care, cel mai probabil, rămâne neexplicat experților în sănătate. Chiar dacă ți-au dat un diagnostic, dacă problema nu a dispărut, atunci este un mister pentru ei. Ne dăm seama că este greu, foarte greu.

Nu doar că alimentele despre care vei citi în acest articol nu sunt bune pentru tine. Este vorba despre ceva ce se întâmplă în corpul tău și care rămâne inexplicabil pentru tine, pentru rude și prieteni, pentru medici și oameni de știință. Oamenii se îmbolnăvesc din cauza prezenței a două lucruri în organism - toxine și agenți patogeni. Acest lucru este extrem de important de știut când vorbim despre mâncare. Dacă înțelegeți cum anumite alimente vă susțin boala, veți vedea soluția și veți ști ce să faceți pentru a vă vindeca.

LISTA ALIMENTELOR PROBLEME

Aceasta este o listă pe niveluri de alimente problematice care rezumă toate alimentele despre care Anthony William spune că sunt problematice. Mai multe informații despre fiecare dintre ele, așteptați în blogul nostru sub formă de articole separate.

Nivelul 1

 • ouă
 • Lactate
 • Gluten
 • Bauturi nealcoolice
 • Ai grijă la aportul de sare

Nivelul 2

Toate cele de mai sus PLUS:

 • Porc
 • Pește de ton
 • Porumb

Nivelul 3

Toate cele de mai sus PLUS:

 • Uleiuri comestibile industriale (ulei vegetal, ulei de palmier, ulei de rapiță, ulei de porumb, ulei de șofran, ulei de soia)
 • Soia
 • carne de miel
 • Pește și fructe de mare (altele decât somonul, păstrăvul și sardinele)

Nivelul 4

Toate cele de mai sus PLUS:

Nivelul 5

Toate cele de mai sus PLUS:

 • Cereale (altele decât mei și ovăz)
 • Toate uleiurile (inclusiv cele mai sănătoase precum măsline, nucă, floarea soarelui, nucă de cocos, susan, avocado, struguri, migdale, macadamia, alune, in)

Primă

Pentru rezultate și mai bune și mai rapide:

 • Tăiați complet sarea și condimentele (condimentele monocomponente nu sunt o problemă)
 • Evitați grăsimile radicale pentru o perioadă de timp

De asemenea, limitați sau excludeți:

 • Alcool
 • Parfumuri naturale/artificiale
 • Drojdie nutritivă
 • Acid citric
 • Aspartam
 • Alți îndulcitori artificiali
 • Glutamat monosodic (MSG)
 • Formaldehidă
 • Conservanți

ADEVĂRUL DESPRE hrana separată

Dacă urmați dietele moderne cu nutriție divizată, ar trebui să știți că combinarea grăsimilor radicale și a zahărului va cauza probleme de sănătate. Evitarea combinației de grăsimi și zahăr ar trebui să fie concentrarea ta dacă încerci să mănânci separat. Rezistența la insulină este o preocupare majoră cu această combinație.

Grăsimi plus zahăr: aceasta este principala combinație de alimente de evitat și aici se înșală creatorii metodei split meal. Grăsime plus zahăr înseamnă și grăsime plus amidon și grăsime plus cereale. La fel și proteine ​​plus zahăr, proteine ​​plus amidon, proteine ​​plus cereale, deoarece proteinele conțin grăsimi. O gogoasa este grasime plus zahar. La fel și biscuitul. Opțiunile mai sănătoase sunt fulgii de ovăz cu unt de arahide sau iaurtul de nucă de cocos cu fructe, sirop de arțar, nuci și semințe – dar asta este totuși grăsime plus zahăr. Adevărata problemă în ecuația grăsimi plus zahăr sunt radicalii liberi.

Dacă îți place proteinele pe bază de plante, există șansa să nu încalci această regulă a adevăratei nutriții împărțite. De exemplu, puteți mânca orez și fasole și puteți tăia unt, brânză, avocado sau ulei. Spanacul este o sursă bogată de proteine ​​și nu conține grăsimi radicale. Așadar, spanacul cu cereale fără gluten este, de asemenea, o combinație bună, atâta timp cât nu includeți ulei, avocado sau proteine ​​animale pentru că așa adaugi grăsimi. Acest adaos de grăsime la amidon (pe care organismul îl descompune în zahăr) este cel care încurcă lucrurile. Nu amidonul este problema, ci grăsimile radicale.

Dacă vă plac proteinele animale, atunci proteinele animale plus legumele cu frunze verzi merg bine împreună. Cerealele și proteinele animale nu merg împreună. Problema este grăsimea din proteinele animale plus zahărul în care boabele se transformă în corpul nostru. De exemplu, puiul cu orez nu este o combinație bună, deoarece grăsimea din pui combinată cu amidonul din orez este o combinație de coșmar. Nici măcar experții care mănâncă împărțit nu își dau seama că grăsimile radicale sunt adevărata problemă a asortării alimentelor.

ADEVĂRUL DESPRE GRĂSIMI ŞI VINDECAREA

Oamenii urmează rareori diete cu conținut scăzut de grăsimi în zilele noastre. Chiar și printre pasionații de sănătate, fie că sunt sau nu pe bază de plante, este foarte rar ca cineva să lase grăsimile din alimentație sau să-și limiteze consumul pentru o perioadă suficient de lungă. Afirmația că lipsa grăsimilor sau cantitatea lor mică din meniu ne predispune la anevrism, accident vascular cerebral sau alte boli vasculare ale creierului este nefondată. Aceasta este mai degrabă o presupunere decât o concluzie bazată pe cercetare. Acestea sunt ficțiuni inspirate din ipoteze populare.

Oamenii din întreaga lume consumă cantități uriașe de grăsimi și există numeroase cazuri de accidente vasculare cerebrale, anevrisme și embolii. O mulțime de oameni sunt bolnavi și, evident, consumul de grăsimi nu este bun pentru sănătatea noastră. O dietă bogată în grăsimi sănătoase este cel puțin o opțiune mai acceptabilă decât cea standard. Nucile, semințele, măslinele și avocado pot reduce riscul unor boli dacă sunt luate în loc de carne roșie, pui, unt, ulei și slănină. Diverse boli neurologice, inclusiv accidente vasculare cerebrale, anevrisme, boala Alzheimer, demența și boala Parkinson, se pot îmbunătăți atunci când eliminăm alimentele procesate și gata preparate și caloriile goale care sunt bogate în grăsimi dăunătoare din dieta noastră.

O persoană care consumă anumite tipuri de pește, măsline, avocado, nuci și semințe, în timp ce nu consumă alimente gata preparate și procesate, își poate spune: „Wow, am lovit zece” pentru că se simte mai bine după ce a îndepărtat grăsimile problematice. Ceea ce nu înțelege, totuși, este că poate depune un efort și mai mare - să reducă și mai multă grăsime și, ca urmare, să reducă probabilitatea acestor afecțiuni ale creierului și a altor boli. Grăsimile bogate, chiar și grăsimile bune, vă pot slăbi și arde ficatul în timp. Acest lucru, la rândul său, vă poate pregăti pentru boală și boală. Orice formă de grăsime îngroașă sângele. În timp ce grăsimile din junk, procesate și fast-food fac ca sângele să se coaguleze mai repede, grăsimile sănătoase au și ele acest efect. Oricum, sângele gros duce la mai puțin oxigen în celulele creierului - pentru că grăsimile ridicate din sânge sufocă oxigenul din circulație - și această lipsă de oxigen din creier îmbătrânește creierul mai repede.

Când spunem fără grăsimi, nu ne referim că sunt lipsite de grăsime. Este imposibil să nu consumi nicio grăsime. Bananele au grăsime. Cartofii dulci conțin grăsimi. Cartofii au grăsime. Mango conține grăsimi. La fel și salata verde. Toate fructele, legumele, legumele cu frunze verzi, algele marine și ierburile medicinale conțin acizi grași omega benefici. Unele alimente vegetale, precum smochinele, bananele sau salata verde, conțin puțin mai multe grăsimi naturale, în timp ce altele, precum țelina, conțin cantități neglijabile. Chiar și atunci când (și uneori mai ales când) conținutul este minim, organismul folosește aceste grăsimi sănătoase și, datorită nivelurilor lor scăzute, se combină perfect cu zaharurile naturale. Așa că atunci când eliminăm grăsimile radicale din dieta noastră, nu ne facem niciun rău. Când mâncăm „fără grăsimi” – adică nu luăm grăsimi radicale – primim în continuare grăsimile necesare. De exemplu, atunci când mâncăm cartofi aburiți (fără unt, ulei sau smântână) în combinație cu un fel de salată verde, obținem o cantitate mică de grăsime, care este suficientă pentru a ne menține sănătoși. Nu trebuie să mâncăm o mână de semințe amestecate pentru a obține grăsimi sănătoase. Ne-am aprovizionat deja cu necesarul.

Nimeni nu oprește creșterea anevrismului adăugând grăsime în cafea. Nu există niciun studiu care să demonstreze acest lucru și totuși oamenii sunt convinși că îi va salva. Și în timp ce ideea sună grozav, adevărul este că, dacă îți umpli sângele cu grăsime, vei cauza mai multe probleme creierului tău. Nu exagera cu grăsimi sănătoase și folosește grăsimi radicale rar și în cantități mici. În mod ideal, nu ar trebui să le consumați în fiecare zi.

Curățarea 3:6:9 vă va ajuta să vă dați seama cum să faceți acest lucru, intrând într-un ritm de a mânca alimente vindecătoare care nu conțin grăsimi radicale. Dacă starea ta este cu adevărat gravă, va fi o idee bună să te abții în continuare de la grăsimile radicale după curățare și să aștepți înainte de a le reintroduce în dieta ta. Grăsimile găsite în fructe, legume, legume cu frunze verzi, alge marine și ierburi nu suprasolicita ficatul, sistemul digestiv sau sistemul imunitar. Aceasta este cantitatea ideală pe care corpul dumneavoastră o poate procesa atunci când se vindecă.

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.