Sindromul de oboseală cronică (SFC) este cunoscut și sub numele de encefalomielita mialgică (ME), sindromul de disfuncție imună a oboselii cronice (CFID) și boala sistemică de intoleranță la efort (SED).

CFS, sau orice nume preferați, este oboseala neurologică a infecției cronice cu virusul Epstein-Barr (EBV) în stadiul patru. Fiecare dintre cele peste 60 de soiuri de virus Epstein-Barr, însoțită de metale grele toxice, cum ar fi mercurul și aluminiul, creează neurotoxine virale care inflamează și epuizează sistemul nervos central, creând o epuizare mult mai pronunțată și limitativă decât simpla oboseală. În formele lor mai agresive, neurotoxinele provoacă encefalită ușoară (nedetectabilă prin RMN sau CT), care creează oboseală și mai severă. Această inflamație neurotoxică a sistemului nervos central poate slăbi în cele din urmă glandele suprarenale, ficatul și sistemul digestiv și vă poate lăsa să vă simțiți epuizat.

Dacă ați mai auzit termenul de oboseală neurologică, acesta provine din informațiile Healer Medium. În acest moment, termenul este utilizat pe scară largă și nu a fost citat înapoi la sursa sa originală. Acesta este termenul pe care Anthony William l-a folosit în ultimele trei decenii pentru a-i învăța pe profesioniștii din domeniul sănătății despre neurotoxinele virale care afectează sistemul nervos central, ceea ce duce la sensibilitatea sistemului nervos și o reacție alergică la neurotoxine, provocând o inflamație ușoară până la severă a nervilor. Oboseala neurologică poate face parte din multe afecțiuni cauzate de EBV. Adesea, oamenii au mai mult de o afecțiune sau un set de simptome, iar această oboseală neurologică apare în combinație cu acestea.

Sindromul de oboseală cronică este în creștere. Este o boală care afectează un număr disproporționat de femei. Începe să afecteze și bărbații. Femeile tinere de la facultate vin din ce în ce mai mult acasă la jumătatea semestrului cu această boală, incapabile să facă altceva decât să stea întinse în pat. Din păcate, persoanele cu CFS aud adesea că sunt mincinoși, leneși, delirante și/sau nebuni. Dar SHU este foarte real.


PROTOCOL SUPLIMENT MEDIU VINDECATOR SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ

Motiv real: Oricare dintre cele peste 60 de soiuri ale virusului Epstein-Barr, însoțită de metale grele toxice precum mercurul și aluminiul, poate duce la o afecțiune pe care Anthony William o numește oboseală neurologică, care este mult mai pronunțată și limitativă decât oboseala normală. O dietă bogată în grăsimi și proteine ​​accelerează starea.

Află cum să te vindeci, ce alimente să mănânci, alimente de evitat, suplimente nutritive pe care să le iei cu dozele lor și rețete delicioase de vindecare în bestsellerul New York Times Cleanse for Health .

Pentru o analiză mai aprofundată a legăturii dintre virusul Epstein-Barr (EBV) și sindromul de oboseală cronică (CFS), citiți cele două articole de blog ale noastre:

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.