HERPES ZOSTER – CAUZA REALĂ A UNUI NUMĂR DE BOLI (PARTEA 2)

HERPES ZOSTER – CAUZA REALĂ A UNUI NUMĂR DE BOLI (PARTEA 2)

Continuarea articolului Herpes zoster - cauza reală a unui număr de boli (partea 1) , în care vom lua în considerare următoarele subiecte:

 • Zona zoster fără erupție cutanată
 • Tratamentul herpesului zoster
 • Exacerbare și simptome după vindecarea de herpes zoster
 • Alimente vindecătoare
 • Plante vindecătoare și suplimente alimentare

 • HERPES ZOSTER FĂRĂ Erupție cutanată

  Acest fapt este complet necunoscut comunității medicale, dar există opt tulpini de herpes zoster care nu prezintă de obicei erupții cutanate.

  În prima parte a articolului, am explicat cum erupțiile cutanate din primele șapte tulpini sunt rezultatul unei otravi sau neurotoxină-dermatoxină produsă de virus care se răspândește în nervii periferici și piele.

  Cele opt tulpini care nu au provocat erupții cutanate au produs și o neurotoxină. În aceste cazuri, veninul nu conține, de obicei, un element dermatotoxină care se deplasează spre exterior în nervii periferici mici și piele. În schimb, neurotoxina produsă de tulpinile neagresive călătorește spre interior, către nervii majori deja inflamați de virus, dar neurotoxina îi inflamează și mai mult, crescând presiunea asupra sistemului imunitar. (Rețineți că aceste soiuri de zona zoster pot produce și o anumită cantitate de dermatotoxină, care în unele cazuri poate crea o erupție cutanată foarte ușoară, misterioasă).

  Dacă sunteți purtător al oricăreia dintre aceste opt tulpini, știți că durerea din nervii tăi traumatizați este mult mai puternică decât cea care însoțește erupțiile cutanate cauzate de celelalte tulpini. De asemenea, veți experimenta aceste simptome fără semne exterioare care să vă avertizeze medicul că aveți zona zoster. În consecință, dacă medicul dumneavoastră nu este familiarizat cu informațiile Mediului Vindecătorului, ea sau el poate să nu aibă idee că simptomele dumneavoastră sunt legate de zona zoster și poate recomanda în schimb un set de teste mai bazate pe principii.

  De exemplu, medicul dumneavoastră poate bănui că suferiți de un sistem imunitar care a confundat o parte a corpului dumneavoastră ca fiind un invadator și a început să o atace. Ca tratament, medicul dumneavoastră vă poate prescrie imunosupresoare sau steroizi pentru a modera severitatea atacului. În acest caz, însă, așa cum am subliniat deja de mai multe ori, sistemul tău imunitar nu este doar complet nevinovat, ci este și principalul tău mecanism de apărare împotriva amenințării reale. Prin urmare, medicamentele care îl slăbesc oferă virusului posibilitatea de a se reproduce și de a se întări.

  Se înrăutățește și dacă medicul decide că aveți boala Lyme și sunteți atacat de bacterii și vă prescrie antibiotice. Astfel, va face dublu rău sănătății tale, deoarece antibioticele slăbesc sistemul imunitar și în același timp întăresc virusul herpes zoster. Când nervii sunt inflamați de zona zoster, unele antibiotice pot avea un efect abraziv, determinând nervii să devină puțin mai inflamați. Medicul dumneavoastră poate spune că „ucide” bacteriile Lyme, dar de fapt este vorba despre nervii inflamați de la zona zoster.

  Pentru a preveni o astfel de întorsătură nefericită a evenimentelor, aflați caracteristicile acestor opt soiuri de zona zoster fără erupție cutanată.

  Nevralgie herpes zoster (cunoscută și sub numele de neuropatie diabetică)

  Nevralgia herpetică, care afectează în primul rând extremitățile inferioare, provocând dureri nervoase, amorțeală și/sau arsuri la nivelul picioarelor și picioarelor, este adesea numită neuropatie diabetică și este confundată cu o complicație a diabetului. Acesta este un mit uriaș al medicinei moderne care trebuie dezmințit. Cu excepția cazului în care există leziuni sau obstrucții evidente ale nervilor, senzațiile pe care le experimentează pacientul nu sunt neuropatie, ceea ce spun medicii înseamnă că nervii dintr-o anumită zonă au murit. Mai degrabă, nervii sunt inflamați, creând nevralgie.

  Adevărul este că nu există nicio legătură între diabet și așa-numita neuropatie diabetică. (De fapt, această varietate de herpes zoster este mai frecventă la pacienții non-diabetici decât la pacienții diabetici.) Cu toate acestea, medicii habar n-au că au de-a face cu două probleme separate, așa că fie nu fac nimic, fie încearcă să trateze problema nevralgică cu mai multe medicamente – ceea ce face virusul mai puternic.

  Herpes zoster însoțit de mâncărime nebunitoare

  Această tulpină provoacă mâncărime constantă în diferite locuri care nu pot fi calmate prin zgâriere. Acest lucru se datorează faptului că virusul irită nervii care sunt prea adânci sub piele pentru a fi atinși de degete. Mâncărimea nu este însoțită de o durere arsătoare și, prin urmare, nu este deosebit de dureroasă, dar faptul că se mișcă constant și nu o poți alina în niciun fel te poate înnebuni. Dacă virusul este întărit de un sistem imunitar slab și/sau declanșează, mâncărimea devine atât de intensă încât nu vă va lăsa să clipiți, să mergeți la muncă și, în general, să duceți o viață normală.

  Herpes zoster vaginal

  Acest virus afectează doar femeile. Pătrunde adânc în pereții interiori ai vaginului și inflamează nervii de acolo. De asemenea, se mișcă în interiorul vezicii urinare și a rectului pentru a face mai multe ravagii, creând o mâncărime arzătoare chinuitoare.

  Dacă medicul nu o respinge ca fiind „totul în capul tău” pentru că nu poate găsi cauza, de obicei îl va diagnostica greșit ca un dezechilibru hormonal și va prescrie hormoni pentru a-l trata. Deoarece zona zoster se hrănește cu hormoni, uneori poate înrăutăți lucrurile. Multe femei suferă de această varietate, dar până acum industria medicală a închis ochii la ea.

  Colita herpes zoster

  Fără să știe comunitatea medicală, acest virus este responsabil pentru aproape toate cazurile de colită , care este o afecțiune care provoacă inflamație severă și sângerare în mucoasa interioară a colonului. Simptomele colitei includ dureri intestinale, sânge în scaun, oboseală și scădere în greutate.

  Colita a fost întotdeauna o boală misterioasă și va continua să fie așa până când cercetările medicale vor dezvălui că este o variantă a herpesului zoster. Nimeni nu știe asta încă! Societatea este din nou la trei sau patru decenii de a cunoaște adevărul.

  Studiile medicale și știința cred că colita este o afecțiune autoimună în care sistemul imunitar atacă mucoasa colonului, provocând inflamație. Această credință explică de ce medicii încearcă de obicei să trateze colita cu medicamente de suprimare a sistemului imunitar sau, mai rău, cu antibiotice care întăresc virusul. Steroizii pot determina colita să intre în remisie, dar deoarece medicamentele nu vizează zona zoster în sine, remisiunea nu este de obicei permanentă.

  Zona zoster cu dureri arzătoare în brațe și picioare

  Această tulpină a virusului provoacă dureri arzătoare la nivelul brațelor și picioarelor. Spre deosebire de tulpinile care provoacă erupții cutanate pe mâini și picioare, inflamația nervilor și durerea arsătoare din această tulpină apar adânc sub suprafața pielii și, prin urmare, nu pot fi localizate sau atenuate.

  Și, din moment ce nicio erupție cutanată nu pare să indice prezența virusului herpes zoster, este posibil ca medicii să prescrie medicamente neadecvate care agravează semnificativ starea.

  Herpes zoster oral, sindromul articulației temporomandibulare (TMJS) și paralizia Bell

  Această tulpină afectează gingiile și/sau zona maxilarului. De asemenea, este responsabilă de paralizia Bell (inflamația virală a nervului facial) și sindromul articulației temporomandibulare (rezultat al inflamației și durerii nervului trigemen). Este adesea confundat cu o problemă dentară, ceea ce duce la curățarea inutilă a canalului radicular. Manipularea dentară nu numai că nu ajută, dar și medicamentele incluse în ea slăbesc sistemul imunitar, ceea ce permite virusului să se dezvolte și mai puternic. Și astfel tortura poate dura ani de zile.

  Herpes zoster și sindromul umărului înghețat

  Acest virus agravează starea nervilor din umăr, provocând rigiditate care poate dura de la o lună la un an.

  Această afecțiune este adesea diagnosticată greșit ca bursită infecțioasă și tratată cu antibiotice... ceea ce nu face decât să întărească virusul. Uneori se fac chiar și operații inutile, deoarece medicii habar nu au că boala este cauzată de herpes zoster.

  Zoster, făcându-ți corpul să se simtă ca și cum ar fi în flăcări

  Acest virus face ca fiecare parte a corpului tau sa experimenteze o senzatie de arsura implacabila in acelasi timp. Funcționează prin găsirea unei locații centrale în ganglionii adânci în sistemul nervos și eliberând neurotoxina, care se răspândește în tot corpul și inflamează nervii de pretutindeni. Inutil să spun că creează o mare anxietate și teamă... iar aceste emoții provocatoare pot declanșa glandele suprarenale să producă cantități mari de hormoni suprarenalii intensi care pot hrăni virusul și îl pot face și mai puternic.

  Aceasta este o tulpină cu adevărat îngrozitoare care, din fericire, este relativ rară. Rețineți că organismul are întotdeauna capacitatea de a se vindeca singur - chiar și din această varietate neobișnuită. Sute de oameni de-a lungul anilor s-au vindecat de această afecțiune cu ajutorul instrumentelor potrivite. Există, de asemenea, versiuni mai blânde ale acestui soi care se pot vindeca mai repede.

  TRATAMENTUL HERPES ZOSTER

  Toate tipurile de zona zoster sunt o experiență dureroasă și stresantă. Indiferent dacă aveți sau nu varietatea care provoacă erupții cutanate, acestea vă pot înnebuni.

  Din fericire, există protocoale de Healing Medium simple, dar eficiente pentru această afecțiune. Scopul este de a readuce virusul într-o stare latentă, de a distruge cât mai mult posibil sau de a-l ucide complet - astfel încât să devină practic inofensiv.

  Cât timp durează acest proces depinde de mulți factori – cât timp a fost virusul în corpul tău, dacă te afli într-un mediu toxic și dacă trăiești un stil de viață sănătos (de exemplu, mănânci ouă, lactate și gluten?). În plus, medicamentele luate de-a lungul vieții ajung în ficatul nostru, făcându-l stagnant și lent, ceea ce poate duce la deficiențe nutriționale, deoarece nu poate funcționa optim. Cât timp durează vindecarea de zona zoster depinde, de asemenea, dacă sistemul tău imunitar este folosit pentru a lupta împotriva altor viruși, cum ar fi virusul Epstein-Barr , herpes simplex 1 sau citomegalovirusul sau streptococul sau alte forme de bacterii. Persoanele care trăiesc cu simptomele soiurilor de zona zoster manifestă adesea simptome suplimentare de la EBV . Acest lucru poate însemna că sistemul tău imunitar va dura mai mult pentru a se recupera.

  Fiecare este diferit în ceea ce se confruntă. Deși poate dura ceva timp pentru a vă personaliza protocolul folosind instrumentele din informațiile Healer Medium, aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a face acest lucru. Și nu uitați, rezultatele sunt acolo. Nenumărați oameni au fost deja vindecați de zona zoster cu ajutorul cărților lui Healing Medium . Aceste informații au fost deja dovedite. Dacă lucrați cu aceste protocoale, aveți ocazia să mergeți atât de departe cât aveți nevoie și să depășiți provocarea simptomelor de zona zoster. Îndrumări mai utile pot fi găsite citind întreaga ediție revizuită și completată a cărții „The Healing Medium” .

  EXPERIENTA SI SIMPTOME DUPA EXPERIENTA HERPES ZOSTER

  Pe măsură ce treceți prin procesul de vindecare, rețineți că este posibil să aveți în continuare simptome post-zona zoster care pot dura ceva timp. Acest lucru se datorează faptului că nervii pot avea nevoie de timp pentru a se vindeca de neurotoxina și dermatotoxina produse de acest virus. Deci, după ce ați luptat împotriva unei infecții cu zona zoster sau a unei crize, aceste simptome neurologice reziduale nu sunt surprinzătoare. Au nevoie doar de mai mult timp pentru a se calma.

  De asemenea, rețineți că, chiar și după ce v-ați recuperat de zona zoster, este esențial să rămâneți activ cu măsurile dumneavoastră antivirale. Dacă nu continuați să fiți proactiv după ce v-ați recuperat dintr-un singur caz de zona zoster, este posibil să fiți în continuare susceptibil la accese recurente ale acestei tulpini a virusului sau puteți chiar să contractați o tulpină complet nouă de zona zoster. Ține minte acest lucru și continuă să ai grijă de tine.

  ALIMENTE MEDICINALE

  Anumite fructe, legume cu frunze verzi, ierburi, alimente sălbatice și legume pot ajuta foarte mult organismul în tratarea zona zoster cu sau fără erupții cutanate. Un motiv este că nu numai că aceste anumite alimente nu vor hrăni virusul zona zoster, dar au și proprietăți antivirale și antibacteriene care pot respinge, slăbi și chiar ucide celulele virusului. Ele atacă diferitele tulpini ale virusului, ajută organismul să se recupereze de leziunile neurotoxinelor, susțin sistemul imunitar, vindecă și întăresc nervii, calmează pielea inflamată și curăță corpul de toxine. Alimentele ideale asupra cărora să se concentreze sunt afinele sălbatice, usturoiul, ghimbirul, tulpinile de țelină, coriandru, varza, roșiile, papaya, mere roșii, cartofi, anghinare, banane, cartofi dulci, spanac, sparanghel, salată verde (cu frunze de culoare verde închis și/sau roșie). ), fasole verde, kiwi, pitaya roșie (fructul dragonului) și rozmarin. Includeți cât mai multe dintre aceste alimente posibil în dieta dumneavoastră.

  De asemenea, încercați să evitați alimentele din Capitolul 19, „Ceea ce nu ar trebui să mănânci” din ediția revizuită și extinsă a Mediului de vindecare . Când vă confruntați cu un simptom sau o afecțiune cauzată de zona zoster, este extrem de important să începeți procesul de eliminare a cel puțin unul sau două dintre alimentele care hrănesc virusul. Dacă trebuie să mergeți și mai departe în tratamentul dumneavoastră, încercați să vă aclimatizați să eliminați toate alimentele care hrănesc virusul.

  PLATE MEDICINALE SI SUPLIMENTE NUTRITIONALE

  Protocol de tratament cu suplimente alimentare în tratamentul herpesului zoster din cartea lui Anthony William - Cleansing for Health :

  Pentru articol au fost folosite materiale din cărțile lui Anthony William „Cleansing for Health” și ediția revizuită și completată a cărții „The Healing Medium” .

  Produse din articol

  Unghi organic de cat, extract nealcoolic 10: 1, 115 ml, Vimergy®
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  99.08 лв.
  Pret promotional
  99.08 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Unghi organic de cat, extract nealcoolic 10:1, 60 ml, Vimergy®
  Pe drum
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  58.55 лв.
  Pret promotional
  58.55 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Curcumin cu turmeric, 270 capsule, Vimergy®
  Economic
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  229.79 лв.
  Pret promotional
  229.79 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Curcumin cu turmeric, 90 capsule, Vimergy®
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  89.99 лв.
  Pret promotional
  89.99 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Balsam de lamaie, extract nealcoolic 10:1, 115 ml, Vimergy®
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  89.99 лв.
  Pret promotional
  89.99 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Balsam de lamaie, extract nealcoolic 10:1, 30 ml, Vimergy®
  Pe drum
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  39.99 лв.
  Pret promotional
  39.99 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Lemn dulce organic, extract nealcoolic 10:1, 115 ml, Vimergy®
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  89.99 лв.
  Pret promotional
  89.99 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  L-Lizina, 270 capsule, Vimergy®
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  105.59 лв.
  Pret promotional
  105.59 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  L-Lizina, 90 capsule, Vimergy®
  Pe drum
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  52.79 лв.
  Pret promotional
  52.79 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Copriva bio, extract nealcoolic 10:1, 115 ml, Vimergy®
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  83.32 лв.
  Pret promotional
  83.32 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Propolis pur organic, extract fără alcool, 115 ml, Vimergy®
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  106.97 лв.
  Pret promotional
  106.97 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Spirulina cultivata in SUA, 180 capsule, Vimergy®
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  59.99 лв.
  Pret promotional
  59.99 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Spirulina cultivata in SUA, 135 g, Vimergy®
  Pe drum
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  58.99 лв.
  Pret promotional
  58.99 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Spirulina cultivata in SUA, 250 g, Vimergy®
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  77.87 лв.
  Pret promotional
  77.87 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Spirulina cultivata in SUA, 500 g, Vimergy®
  Economic
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  145.86 лв.
  Pret promotional
  145.86 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Organic B12, lichid, 115 ml, Vimergy®
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  225.18 лв.
  Pret promotional
  225.18 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Organic B12, lichid, 30 ml, Vimergy®
  Pe drum
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  76.56 лв.
  Pret promotional
  76.56 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Vitamina B12 pentru copii, lichid, 55 ml, Vimergy®
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  141.86 лв.
  Pret promotional
  141.86 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Zinc pentru copii, lichid, 55 ml, Vimergy®
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  65.39 лв.
  Pret promotional
  65.39 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Zinc organic (sulfat de zinc), lichid, 60 ml, Vimergy®
  Pe drum
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  54.05 лв.
  Pret promotional
  54.05 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Sulfatat de zinc organic, lichid, 115ml, Vimergy®
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  89.99 лв.
  Pret promotional
  89.99 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Micro-C, 90 capsule, Vimergy®
  Pe drum
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  78.82 лв.
  Pret promotional
  78.82 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Micro-C, 300 capsule, Vimergy®
  Economic
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  178.08 лв.
  Pret promotional
  178.08 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Micro-C, 180 capsule, Vimergy®
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  132.11 лв.
  Pret promotional
  132.11 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Pulbere Micro-C Immune Power, 500 g, Vimergy®
  Economic
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  219.55 лв.
  Pret promotional
  219.55 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Pulbere Micro-C Immune Power, 250 g, Vimergy®
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  132.85 лв.
  Pret promotional
  132.85 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat
  Pulbere Micro-C Immune Power, 125 g, Vimergy®
  Pe drum
  Recomandat de Anthony William
  pret habitual
  90.26 лв.
  Pret promotional
  90.26 лв.
  pret habitual
  Pret unitar
  pentru 
  Epuizat

  Publicații similare

  [VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
  [VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
  Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
  Mai multe
  [VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
  [VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
  În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
  Mai multe
  [VIDEO] AI ACNEE?
  [VIDEO] AI ACNEE?
  Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
  Mai multe

  Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.