Sensibilitate la produse chimice și alimente

Sensibilitate la produse chimice și alimente

Sensibilitatea la produse chimice și alimentare vă poate face viața extrem de dificilă. S-ar putea să te trezești dintr-o dată reacționând la diferite lucruri din motive pe care nu le poți explica — poate la parfumul din cabinetul stomatologului, la odorizantul din magazinul universal sau la un ingredient dintr-un fel de mâncare pe care nu ai avut nicio problemă să o consumi. .

Iritația și simptomele pot începe să se acumuleze: dureri de cap și migrene, oboseală, amețeli, oboseală, insomnie, furnicături și ace, anxietate și depresie, curge nasul, senzație de constricție în piept, incapacitatea de a respira adânc, gust ciudat în gură sau amorțeală a limbii.

Sensibilitatea chimică și alimentară reprezintă o provocare extrem de frustrantă și dificil de depășit. Știința și cercetarea încă nu știu prea multe despre aceste sensibilități. Majoritatea bolilor și simptomelor cronice sunt încă un mister. Dar sensibilitățile chimice și alimentare pot fi deosebit de frustrante. Lipsa de înțelegere din partea comunității medicale, combinată cu faptul că reacțiile oamenilor sunt adesea invizibile pentru ceilalți, îi poate lăsa pe cei care suferă să se simtă respinsi într-o lume neprietenoasă.

Totul e din cauza ficatului tău. Chiar dacă nu aveți sensibilități chimice sau alimentare până în acest moment, sunteți afectat și de toxine. Toti suntem. Veți beneficia în continuare de a afla mai multe despre ce organ uimitor este ficatul dvs. și despre modul în care sănătatea sa, sau lipsa acesteia, contribuie la sute de boli și simptome cronice.

Mulți oameni au sensibilități. A trăi cu această problemă înseamnă a trăi constant cu o amenințare invizibilă și imprevizibilă care pândește peste tot. Când ies în oraș, nu știu niciodată când vor inhala niște pesticide pulverizate în parc sau când se vor găsi în spatele unui camion care le va arunca gaze de eșapament. Dar acestea nu sunt singurele lor probleme, deoarece încep să se întrebe dacă materialele din casele lor le cauzează și problemele: mucegai, substanțe chimice fumante din mobilă, substanțe chimice pentru curățarea covoarelor, materiale ignifuge din saltele și multe altele. Pe deasupra, factorii declanșatori se schimbă și dintr-o dată se dovedește că șamponul natural pe care îl folosesc de ani de zile și micul dejun pe care l-au mâncat mereu sunt o problemă.

Frica oamenilor începe să crească. Se întreabă: „Ce ar putea declanșa data viitoare?”. "Ce se va întâmpla în continuare?" „O să mor?”. "Ce este sigur?" "Ce se intampla cu mine?". „Ar trebui să trăiesc într-o bulă?” Este ușor să devii paranoic încercând să-ți dai seama cum să gestionezi totul. Este complet de înțeles.

Ficatul tău este un erou

Ficatul tău este în esență un burete mare a cărui sarcină este să colecteze, să catalogeze și să filtreze tot ceea ce intră în organism. Corpul tău ia așa-numiții dăunători ai ficatului, inclusiv toxine, în moduri diferite.

Poți inspira toxine, cum ar fi substanțele chimice din parfumurile tradiționale sau fungicidul pe care îl pulverizează vecinul tău. Puteți mânca sau bea toxine prin aditivi alimentari, ingrediente medicamentoase sau substanțe chimice în apa de la robinet. De asemenea, puteți absorbi toxinele prin piele, cum ar fi substanțele chimice utilizate în deodorantele convenționale sau substanțele chimice pulverizate pe haine pentru a preveni șifonarea acestora. Nu în ultimul rând, corpul tău poate crea și toxine. De exemplu, atunci când ești stresat, glandele suprarenale eliberează adrenalină ca măsură de protecție, dar adrenalina este corozivă și mai ales toxică pentru creier.

Agenții patogeni sunt o altă categorie de factori de probleme pentru ficat și organism. Virușii și bacteriile, inclusiv multe tulpini mutante nedescoperite, sunt peste tot. Acești viruși pot pătrunde în ficat și se pot stabili acolo. Agenții patogeni se hrănesc apoi cu alte toxine și, astfel, eliberează deșeuri subproduse pe care Anthony William le numește neurotoxine și dermatotoxine care cauzează probleme sistemului tău nervos și, în consecință, pielii. (Un virus comun este virusul Epstein-Barr (EBV) , care este responsabil pentru multe dintre simptomele care determină oamenii să fie diagnosticați greșit cu boala Lyme .

Ficatul vrea să prindă în capcană cât mai mulți factori de probleme pentru a-i împiedica să dăuneze restului corpului, în special inimii și creierului. Ficatul tău este un erou altruist. Captează cele mai periculoase toxine și le blochează adânc în sine, în speranța că le va putea elibera în siguranță mai târziu. De asemenea, ficatul lucrează pentru a neutraliza anumiți dăunători, astfel încât aceștia să poată fi eliminați și detoxificati în siguranță, fără a dăuna organismului.

Ficatul lucrează prea des peste orele suplimentare

Problema este că ficatul poate face doar o anumită cantitate de muncă. De la Revoluția Industrială, cu utilizarea metalelor grele toxice și apariția substanțelor chimice nocive, ficatul a fost suprasolicitat. Ne naștem cu probleme pe care le-am moștenit de la generațiile anterioare, iar apoi povara continuă să crească.

Pentru a înrăutăți lucrurile, dietele moderne sunt pline de alimente nesănătoase, dintre care multe conțin aditivi nocivi, conservanți și pesticide. În plus, oamenii consumă prea multe grăsimi, ceea ce pune o presiune suplimentară asupra ficatului deja suprasolicitat, deoarece procesarea grăsimilor necesită mai mult efort. Nu contează dacă grăsimile tale provin din cele mai bune produse animale organice sau din cea mai pură dietă vegană pe bază de plante. Concluzia este că oamenii mănâncă prea multe grăsimi.

Chiar și cineva care urmează o dietă cu conținut scăzut de grăsimi trebuie adesea să facă mai mult pentru a-și susține ficatul, cum ar fi să bea o halbă de suc pur de țelină în fiecare dimineață și să mănânce mai multe legume cu frunze verzi, pentru că trăim într-o lume extrem de toxică.

Pe măsură ce ficatul continuă să lucreze din ce în ce mai mult, în cele din urmă reacțiile ies la iveală. Persoanele care suferă de sensibilități chimice și alimentare au adesea presupuneri despre când și de ce a început. Își amintesc ziua în care casa lor a fost vopsită. Sau ziua în care s-au plimbat prin clădirea lor în timp ce era tratată cu pesticide. Momentul în care au mâncat o cupcake fără gluten. Dar asta nu este toată povestea. Acești factori au fost doar ultima picătură. Ele sunt un indiciu că ceva a fost în neregulă de mult timp și problemele s-au acumulat. Sensibilitatea era pe drum, iar declanșatorul final a fost observat atunci când ficatul tău nu a mai putut face față poverilor.

Toxinele sunt realitatea

Adevărul mai profund este că cauza sensibilității sunt substanțele chimice! Din păcate, trăim într-o lume toxică. Detergenții convenționali, fardurile, odorizantele și parfumurile noastre sunt pline de otrăvuri. Chiar și pomii de Crăciun sunt stropiți cu ceva. Chiar și toate alimentele de pe vasele de croazieră sunt stropite cu substanțe chimice pentru a proteja și conserva mesele.

Oamenii care reacționează la otrăvurile cu care ne inundă sunt demonstrații vii ale adevărului că aceste substanțe chimice sunt dăunătoare. Trebuie să reducem utilizarea lor la minimum ori de câte ori este posibil, altfel problemele noastre de sănătate vor continua să crească.

Cei din afară privesc uneori oamenii care au sensibilitate drept „nebuni” sau „ipocondri”. Asta cu excepția cazului în care reacțiile sunt evidente, cum ar fi o reacție anafilactică la consumul de arahide. În mod ironic, cercetarea și știința nu au un remediu pentru problema pe care au creat-o - tot ce au este un „mijloc” de a controla criza precum injectorul de epinefrină (adrenalină).

Celălalt răspuns nesimpatic și extrem de dăunător la o sensibilitate chimică sau alimentară este că cineva a „atras” problema sau a „manifestat-o” prin gândurile, emoțiile sau alte probleme. Bineînțeles că este adevărat că toți ne dorim să lucrăm la gândire pozitivă și energie bună, dezvoltare spirituală și generare de tot ce ne dorim în viață. Dar ideea că ți-ai creat propria boală nu este doar complet greșită; este atât lipsită de respect, cât și disprețuitoare față de tot ceea ce treci. Este deosebit de dezastruos când tinerii cred această teorie - nu numai că se luptă cu sănătatea lor fizică, dar acum ei înșiși sunt de vină pentru aceasta. Acest lucru poate zdruncina complet fundația și capacitatea unui tânăr de a face față emoțional, mental și fizic. Creează rușine, izolare și presiune periculoasă.

Acesta este ceea ce se întâmplă atunci când știința, cercetarea și furnizorii de servicii nu au răspunsuri despre bolile cronice, inclusiv sensibilitățile chimice și alimentare. Dar există motive reale și soluții reale. Trebuie să găsim compasiune pentru noi înșine și pentru ceilalți care suferă. Când o facem, s-ar putea să salvăm vieți.

Vindecarea este posibilă

Desensibilizarea necesită timp și este un proces chiar mai dificil decât detoxifierea. Dar este cu totul posibil, chiar dacă ai devenit atât de sensibil încât nu te descurci cu majoritatea suplimentelor nutritive, nu ai ghinion. Rețineți că acest lucru se poate datora adesea faptului că utilizați tipul și calitatea greșite de suplimente nutritive. Pentru suplimente nutriționale și doze adecvate, consultați secțiunea de pe site-ul lui Anthony William special pentru aceasta: https://www.medicalmedium.com/preferred/supplements Există, de asemenea, alimente care vă pot ajuta. Te poți vindeca bea suc pur din tulpini de țelină în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Și mâncând multe fructe proaspete și legume cu frunze verzi.

Dacă sistemul tău nervos este cu adevărat sensibil, poți continua să reacționezi la anumite expuneri chiar și după ce te-ai vindecat. În continuare va trebui să fii atent la alimente și să încerci să nu te expui excesiv la factori declanșatori și toxine în timp ce te vindeci. De asemenea, amintește-ți că nu tu ești problema și nu ai fost niciodată. A fi o persoană sensibilă este valoroasă. Conștientizarea ta sporită a pericolelor din lumea noastră te face dotat și te poate ajuta să te protejezi pe tine, pe ceilalți și pe planeta noastră. Știi adevărul pentru că corpul tău îl arată.

Publicații similare

[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
În acest videoclip, Anthony William face ceai din ciuperci reishi și chaga, vorbește despre proprietățile medicinale ale acestei băuturi și
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.