SALATA CALDA DE LEGUME PRAJITE CU ROGULA SI SPANAC

Топла салата от печени зеленчуци с рукола и спанак
Rucola proaspătă și spanacul combinate cu legumele calde prăjite sunt nepământene de delicioase. Această salată este o modalitate excelentă de a intra în acele verdețuri cu frunze foarte importante, în timp ce vă bucurați de legume coptioase.

Să ne uităm la modul în care unele dintre ingredientele cheie din această rețetă pot sprijini vindecarea:

Dovleac: Încărcat cu nutrienți pe care ficatul le poate stoca cu ușurință. Bogat în carotenoizi care protejează celulele hepatice de leziuni. Glucoza din dovleceii de iarnă poate stabiliza ficatul, ceea ce permite stabilizarea globală a zahărului din sânge în organism.

Dovlecel: Foarte asemănător cu castravetele în anumite privințe, deoarece este, de asemenea, un fruct care este util pentru hidratarea ficatului, permițând ficatului să stocheze micro buzunare de apă pe care le poate elibera mai târziu înapoi în fluxul sanguin în momente de deshidratare cronică a dumneavoastră. viaţă. Dovlecelul are un efect ușor de curățare asupra ficatului, permițându-i să elimine în siguranță iritanții toxici. De asemenea, calmează pereții tractului intestinal, împingând microorganismele patogene, cum ar fi bacteriile și ciupercile, permițând o mai bună absorbție a nutrienților care pot fi trimisi către ficat. Dovlecelul este un aliment bun pentru vezica biliară, deoarece conține substanțe fitochimice care reduc de fapt inflamația vezicii biliare.

Rucola: Induce un efect ușor de curățare în ficat, cu compuși fitochimici nedescoperiți care permit ficatului să decidă severitatea curățării și ce toxine dorește să elibereze în siguranță (comparativ cu o curățare care ar dăuna ficatului).

Ingrediente:
  • 1 lingura morcovi, tăiați cubulețe;
  • 2 lingurite dovleac, tăiat cubulețe;
  • 1/2 linguriță. ceapa rosie taiata cubulete;
  • 2 lingurite Dovlecel, tăiat cubulețe;
  • 1 lingura coriandru;
  • 1/2 linguriță. chimen măcinat ;
  • 1 lingura boia de ardei ;
  • 1 lingura miere crudă;
  • 2 lingurite spanac colectat compact;
  • 2 lingurite rucola colectată compact;
  • 1/4 lingurita. coriandru proaspăt colectat compact, tocat.
PENTRU ENSEMARE
  • 3 linguri. suc de portocale proaspat stors;
  • 1/4 lingurita. coaja de portocala rasa fin;
  • 1/2 catel de usturoi, ras fin;
  • 1 lingura miere crudă;
  • 1 lingura. suc de lămâie.
Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200°C.

Tapetați o tavă mare cu hârtie de copt. Aranjați morcovii, dovleacul, ceapa și dovlecelul și adăugați coriandru, chimen, ardei roșu și miere. Se amestecă bine și se coace la cuptor pentru 20-25 de minute până când legumele sunt fragede și aurii.

Între timp, pregătiți dressingul amestecând ingredientele. Se amestecă spanacul, rucola și coriandru, se pun deasupra legumele prăjite și se condimentează cu dressingul.

Serviți imediat.

Porție pentru 1-2 persoane.



Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William.

Material from Anthony William - Medical Medium® was used to create this article

Anthony William, Creator of the Worldwide Celery Juice Movement and #1 New York Times Bestselling Author - "Healer Medium: Cleanse for Health", "Healing Medium: Liver Help" , "The Healing Medium: The Most Helpful Foods" , "Healerth Medium", < em>“The Healing Medium: Thyroid Healing gland”, “Celery Juice” and “Brain Saver” (not yet translated into Bulgarian), was born with the unique ability to converse with the Spirit of Compassion, which provides him with extremely accurate health information ahead of its time.

This blog, its content and all related materials are presented for informational purposes only and are not a substitute for medical advice, diagnosis, treatment or prescription. Nothing contained in or accessible from this blog should be considered medical advice, diagnosis, treatment or prescription, nor a promise of benefits, claim of cure, legal guarantee or guarantee of results to be achieved . Never disregard medical advice or delay seeking it because of something you read on this blog or any of the related materials. Prirodnik EOOD and its team are not medical persons and do not claim to provide health services. Consult a licensed healthcare professional before changing or discontinuing any current medication, treatment or care, or starting any diet, exercise or supplement program, or if you have or suspect you may have a medical condition , which requires medical attention. The Food and Drug Agency of R. Bulgaria has not evaluated any statement, claim or representation made on or accessible from this blog or any related material. The content of this blog and any related material does not necessarily reflect the opinion of Prirodnik EOOD or the primary author and is not guaranteed to be correct, complete or up-to-date. This article may contain links to other resources on the Internet. These links are provided as citations and aids to help you identify and find other Internet resources that may be of interest and are not intended to state or imply that Prirodnik EOOD or the lead author recommends, endorses, supports, sponsor or are in any way related or associated with any person or organization related to the referenced material or are legally authorized to use a trade name, registered trade trademark, logo, legal or official seal, or copyrighted symbol that may appear in the referenced material.

Similar articles

Gingerbread cake

This gingerbread cake is the perfect solution for a healthy snack as it is gluten-free, dairy-free, egg-free and fat-free! Full of warming spices like ginger,...

By Aneliya Dikova
Read more
Fat-free apple pie

There's nothing better than apple pie! Unless it's fat-free, gluten-free, and dairy-free, which means you can enjoy it whenever you want! The cinnamon apple filling...

By Aneliya Dikova
Read more
Roasted Brussels sprouts with maple syrup

The Brussels sprouts in this recipe are incredibly appealing. They're sweet, spicy, tangy, and full of flavor. If spicy isn't your thing, don't worry about...

By Aneliya Dikova
Read more
Cranberry water

This cranberry water is the simple and perfect balance of tart and sweet. It's easy to make, beautiful to look at, and a delicious way...

By Aneliya Dikova
Read more