Sparanghelul este o legumă medicinală fantastică, bogată în minerale esențiale precum seleniu, zinc și mangan, care sunt vitale pentru un sistem imunitar puternic și sănătos. De asemenea, sunt bogate în vitaminele A, K și complexul B , inclusiv acid folic , care este un element de bază pentru un sistem cardiovascular sănătos și este recomandat femeilor care încearcă să rămână însărcinate.

Sparanghelul conține acid aspartic, un aminoacid care neutralizează excesul de amoniac din organism. Acest amoniac este adesea cauza epuizării, durerilor de cap și indigestiei. Sparanghelul conține cantități semnificative de fibre și proteine ​​sănătoase, care ajută la menținerea nivelului de zahăr din sânge, previne constipația, stabilizează digestia și opresc nevoia de a mânca în exces.

Conțin și un compus numit asparagină. Este un diuretic natural care descompune cristalele de acid oxalic și uric stocate în mușchi și rinichi și le elimină prin urină. Acest diuretic natural este util în reducerea retenției de apă, a balonării și a umflăturilor corpului. Sparanghelul este, de asemenea, bogat în glutation , care este un antioxidant puternic și este benefic în special pentru cei care suferă de boli autoimune, boli hepatice, boli de inimă, cancer și diabet.

Se știe că ajută la întărirea ficatului, rinichilor, pielii, ligamentelor și oaselor, iar conținutul lor de clorofilă îi face un mare constructor de sânge. Sparanghelul conține, de asemenea, inulină, care promovează bacteriile bune în intestin, care îmbunătățește absorbția nutrienților și ajută la menținerea funcționării corecte a sistemului imunitar. Sparanghelul este o legumă delicioasă, bogată în nutrienți, care poate fi consumată crudă sau aburită și adăugată în supe, salate, tocane, orez și/sau mâncăruri de legume.

Pentru mai multe informații despre proprietățile vindecătoare ale sparanghelului și despre simptomele și condițiile cu care poate ajuta, consultați bestsellerul New York Times The Healing Medium: The Best Foods . Vindecă-te pe tine și pe cei dragi cu puterile ascunse de vindecare ale fructelor și legumelor, precum și cu ajutorul celorlalte cărți din seria „Mediul vindecător” .

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.