CUM AJUTĂ SUCUL DE TULPINI DE ȚELINĂ LA TRATAREA ECZEMELOR ȘI A PSORIAZULUI

CUM AJUTĂ SUCUL DE TULPINI DE ȚELINĂ LA TRATAREA ECZEMELOR ȘI A PSORIAZULUI

Eczema și psoriazisul sunt cauzate de o infecție cu virus herpes de grad scăzut în ficat. Cel mai adesea, acest virus este EBV . Când virusul se hrănește cu metale grele toxice precum cuprul și mercurul, care se găsesc și în ficat, apoi le excretă, sub formă de dermatotoxine. Aceste dermatotoxine se acumulează în și în afara ficatului, ajungând în cele din urmă către straturile inferioare ale dermului. Odată ce ajung acolo, organismul încearcă să scape de ele împingând dermatotoxinele în sus prin piele. Acest lucru poate duce la aproape 100 de soiuri de erupții cutanate care sunt considerate a fi eczeme sau psoriazis sau care primesc nume diferite. În niciunul dintre aceste cazuri sistemul imunitar nu atacă pielea. Aceasta este o afirmație falsă care provine dintr-o înțelegere greșită a modului în care funcționează de fapt eczema și psoriazisul .

Deoarece sucul de tulpini de țelină hrănește pielea, oamenii care îl beau beneficiază de beneficii uimitoare ale pielii. Aceasta include dispariția eczemelor și a psoriazisului în timp. Cumarinele din sucul de tulpini de țelină ies la suprafață prin piele, revitalizând celulele pielii din adâncul interior. (Puteți citi mai multe despre cumarine în cartea lui Anthony William „Suc de țelină” – încă netradusă în bulgară). Acest lucru reduce moartea și deteriorarea celulelor pielii și susține nervii, vasele de sânge și fluxul de sânge prin piele. Varietatea specială de vitamina C din sucul de tulpini de țelină ajută la restabilirea sistemului imunitar al ficatului pentru a lupta împotriva oricărei încărcături virale prezente.

Rozaceea este o formă specială de eczemă care poate apărea sub diferite forme pe față și gât. Sucul de țelină ajută prin eliminarea toxinelor pe bază de mercur care se află în intestinul subțire și hrănind EBV care este, de asemenea, acolo. Odată ce sărurile de sodiu ale sucului de tulpini de țelină minimizează încărcătura virală din intestin și ajută la neutralizarea și neutralizarea toxinelor de mercur și a produselor secundare prezente, rozaceea poate începe să se limpezească. Evitarea alimentelor precum ouăle, lactatele și glutenul care alimentează EBV poate accelera procesul.

Keratoza actinică este o altă formă de eczemă. De data aceasta este o infecție virală de grad scăzut care se hrănește cu mercur și puțină miere. Sucul de țelină ajută în același mod în care ajută cu rozacee și eczeme, ajutându-vă să scăpați de metale și să ucideți virusul ascuns.

Persoanele cu cazuri mai avansate și mai severe de eczemă și psoriazis tind să aibă încărcături virale mai mari și mai multe metale grele toxice în ficat. Când încep să bea suc de tulpini de țelină și începe să înroșeze ficatul, să se deplaseze în jurul metalelor grele toxice și să lupte împotriva virusului, duce la creșterea morții celulare virale. Această moarte poate elibera mai multe dermatotoxine în ficat decât în ​​mod normal, ceea ce poate duce la apariția eczemelor severe și a erupțiilor cutanate cu psoriazis. Dacă vi se întâmplă acest lucru, știți că acesta este un răspuns temporar de vindecare. Reduceți cantitatea de suc de tulpini de țelină pe care o beți și lăsați-i puțin timp să lucreze. Sucul de tulpină de țelină este cel mai bun prieten pentru a vă ameliora eventual starea pielii. Între timp, puteți citi cărțile din seria Healing Medium pentru a afla ce altceva puteți face pentru a vă ajuta pielea.

Oamenii caută adesea sfaturi de sănătate peste tot, încercând unele care ar putea să nu fie atât de utile. De multe ori, atunci când oamenii încep un nou regim, cum ar fi smulgerea tulpinilor de țelină, încep și alte inițiative. De exemplu, ei pot începe o nouă dietă în același timp - una care nu se potrivește cu ceea ce au nevoie cu adevărat. Deoarece tocmai au început să bea și suc din tulpini de țelină, este adesea acuzat de lipsa rezultatelor. Țineți cont de acest lucru dacă aveți vreo reacție adversă de la sucul de tulpină de țelină. Ai început să urmezi și sfaturi de sănătate din altă sursă în același timp în care ai început să bei suc de tulpină de țelină? S-ar putea să consumați alimente care hrănesc virusul și care este cauza reală a reacției tale acute, mai degrabă decât creșterea morții virale sau detoxifierea ficatului. Dacă începi să eviți și alimentele neproductive (citește mai multe despre ele în cartea „Suc de țelină” – încă netradusă în bulgară), te vei ajuta pe drumul către tratament.

Acest articol folosește material din cartea lui Anthony William „Celery Juice” (netradusă încă în bulgară), din care veți afla mai multe despre modul în care sucul de țelină vă poate ajuta pe dumneavoastră și pe cei dragi să vă vindecați. Veți primi, de asemenea, instrucțiuni precise despre cum să-l beți și despre cum să evitați greșelile comune pentru a vă asigura că profitați la maximum de proprietățile sale vindecătoare. Sucul de țelină este un remediu puternic din plante care te poate ajuta cu adevărat să mergi mai departe.

Pentru mai multe informații, consultați articolul: „Eczeme și psoriazis”

Vezi și videoclipul lui Anthony William: „Eczeme și psoriazis” .

Pentru proprietățile vindecătoare ale sucului de tulpini de țelină pentru alte afecțiuni și simptome, consultați și articolele:

„Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu acneea chistică” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu sindromul de oboseală cronică” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină la tratarea colesterolului ridicat” ;
„Suc de tulpină de țelină în condiții autoimune și neurologice” .

Mai multe articole despre sucul de tulpini de țelină puteți găsi aici:

„Suc de tulpină de țelină” ;
„Suc de tulpină de țelină întrebări frecvente” ;
„Cum se prepară suc de tulpină de țelină” ;
„De ce ar trebui să bem o jumătate de litru de suc de tulpină de țelină pe zi?” ;
„Cum vă ajută să vă vindecați sărurile de sodiu din sucul de tulpini de țelină” .

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.