CUM AJUTĂ SUCUL DE TULPINI DE ȚELINĂ LA BOALA LYME

CUM AJUTĂ SUCUL DE TULPINI DE ȚELINĂ LA BOALA LYME

Sucul de tulpină de țelină distruge bacterii precum Borrelia, Bartonella și Babesia. Dacă credeți că aveți o infecție bacteriană, sucul de tulpini de țelină este remediul potrivit.

Având în vedere acest lucru, ați putea fi interesat să aflați că boala Lyme este o infecție virală cronică. Deși este posibil să fiți diagnosticat cu o infecție bacteriană, simptomele bolii Lyme sunt virale. Chiar dacă bacterii precum Borrelia sunt prezente, ele nu provoacă ceea ce îi face pe pacienții cu boala Lyme să sufere. Simptomele bolii Lyme sunt neurologice, iar bacteriile nu provoacă simptome neurologice deoarece nu produc neurotoxine. Doar virusurile care se hrănesc cu metale grele toxice, cum ar fi mercurul, aluminiul și cuprul, precum și glutenul, ouăle, produsele lactate, pesticidele, erbicidele și fungicidele găsite în ficatul nostru și în alte părți ale corpului nostru, creează neurotoxinele care cauzează boala Lyme. .

Mai exact, aici lucrează numai virușii din familia virusului herpes : toate soiurile de herpes zoster , inclusiv tulpinile necunoscute care nu provoacă erupții cutanate vizibile sau pustule, precum și mutații multiple ale HHV-6, HHV-7 și cele nedetectate. HHV-10 până la HHV-16. Acești virusuri eliberează neurotoxine care inflamează întregul sistem nervos, provocând simptomele neurologice ale bolii Lyme. Acesta este motivul pentru care mulți oameni cu boala Lyme ajung să fie diagnosticați cu alte boli cronice, cum ar fi scleroza multiplă (SM) , artrita reumatoidă (RA), tiroidita Hashimoto , fibromialgie și encefalomielita mialgică/sindromul de oboseală cronică (ME/CFS) . Acestea și alte boli sunt cauzate de virusul Epstein-Barr , precum și de boala Lyme. Toate provin din aceeași sursă.

Medicii nu realizează asta. Ei sunt învățați că, dacă ceva, unele dintre condiții sunt legate de EBV . Nu știu ei că aceasta este cauza nedescoperită a tuturor. Deci, în diagnostic, granițele sunt estompate și se fac greșeli. Ceea ce trebuie să știți este adevărul: că nenumăratele simptome neurologice pe care suferă de boala Lyme sunt cauzate de infecții virale cronice de grad scăzut, virușii hrănindu-se cu alimentele care le plac și eliberând neurotoxine.

Dacă încă ești atașat de trecutul și de vechile moduri de a gândi despre boala Lyme, atunci, așa cum spuneam, sucul de țelină este încă remediul tău, deoarece eradică Borrelia, Bartonella, Babesia și toate bacteriile noi pe care cercetarea medicală și știința încearcă să le atribuie. la boala Lyme în ignoranța lor. Nu lăsați suspiciunea că boala Lyme este virală să discrediteze sucul de țelină . Este un puternic agent antibacterian. El te va ajuta în continuare.

Apropo, așa cum am menționat deja, de când au fost publicate cărțile Vindecătorului Mediu, medicii au început să le folosească ca ghiduri în practica lor. Medicii sunt interesați în special de liniile directoare ale bolii Lyme. Că boala Lyme este virală are mai mult sens pentru ei decât teoriile bacteriene. Există deja mii de medici care susțin această informație. Sucul de țelină va ajuta, de asemenea, dacă această informație avansată despre boala Lyme – că este virală – rezonează cu tine. După cum am menționat deja într-o serie de articole, sucul de tulpini de țelină este un puternic antiviral.

Indiferent dacă credeți că boala Lyme este o problemă bacteriană sau știți deja că este un virus, sucul de tulpini de țelină este un puternic agent de vindecare . Sucul de țelină ucide atât bacteriile rele, cât și virușii. Puteți începe să faceți progrese cu tratamentul bolii Lyme, bând zilnic suc de tulpini de țelină , făcându-vă zilnic smoothie de detoxifiere cu metale grele și luând forma potrivită de vitamina B12 pentru a vindeca simptomele neurologice. Consultați, de asemenea, cărțile din seria Healing Medium pentru a afla ce alimente să evitați și ce suplimente să luați.

Puteți citi mai multe despre boala Lyme în articolele:

„Anthony William dezvăluie adevărul despre boala Lyme (Partea 1)” ;
„Anthony William dezvăluie adevărul despre boala Lyme (partea a 2-a)” .

Pentru proprietățile vindecătoare ale sucului de tulpini de țelină pentru alte afecțiuni și simptome, consultați și articolele: 

„Suc de tulpină de țelină pentru sindromul ovarului polichistic, fibrom și endometrioză” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu bolile tiroidiene” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină la tratarea eczemei ​​și psoriazisului” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu acneea chistică” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu sindromul de oboseală cronică” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină la tratarea colesterolului ridicat” ;
„Suc de tulpină de țelină în condiții autoimune și neurologice” .

Mai multe articole despre sucul de tulpini de țelină puteți găsi aici:

„Suc de tulpină de țelină” ;
„Suc de tulpină de țelină – întrebări frecvente” ;
„Cum se prepară suc de tulpină de țelină” ;
„De ce ar trebui să bem o jumătate de litru de suc de tulpină de țelină pe zi?” ;
„Cum vă ajută să vă vindecați sărurile de sodiu din sucul de tulpini de țelină” .

Publicații similare

[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.