L-Lizina este un aminoacid esențial* care este cel mai bine cunoscut ca un bloc de proteine ​​și ca un supliment nutritiv util pentru prevenirea și tratarea herpesului labial. Dar L-Lisina oferă mult mai mult decât atât.

* Aminoacizii esențiali sunt acei aminoacizi care nu pot fi sintetizați în organism. Din acest motiv, este necesar să le obținem prin alimentație.

O armă puternică împotriva virușilor

L-Lizina nu combate doar virusul herpes simplex care cauzează herpes labial. Inhibă și oprește toți virusurile din grupul herpesului, ceea ce este crucial deoarece această familie de viruși este responsabilă pentru sute de boli cronice și simptome diferite care afectează milioane de oameni din întreaga lume. Medicina modernă și oamenii de știință încă nu știu acest lucru, care este unul dintre principalele motive pentru care atât de mulți oameni încă suferă. Dacă adevărata cauză a atâtor boli și simptome este încă necunoscută științei, cum poate cineva să obțină răspunsurile de care au nevoie de la medicul sau de la profesionistul din domeniul sănătății pentru a-și vindeca și a pune capăt suferinței? Din fericire, informațiile Healer Medium ajung la tot mai mulți medici și profesioniști din domeniul sănătății care le folosesc pentru a-și ajuta pacienții să-și recapete sănătatea.

Există multe virusuri care se încadrează în familia virusului herpes, toate având mai multe tulpini nedescoperite. Virusul Epstein-Barr (EBV) are în prezent peste 60 de tulpini, herpes zoster are 31 (atât erupții cutanate, cât și care nu provoacă erupții cutanate), herpes simplex tip 1 (HSV-1) are aproape 10 tulpini, herpes simplex tip 2 (HSV). -2) are aproximativ 15 tulpini, precum și alte soiuri de herpes simplex. În plus, există 20 de tulpini de citomegalovirus care provoacă probleme de sănătate și multe tulpini nedescoperite de herpesvirus uman (HHV). Acești viruși sunt responsabili pentru mai multe simptome și condiții decât vă puteți imagina.

Dacă dumneavoastră sau o persoană iubită suferiți de afte, herpes labial, herpes labial, alte leziuni bucale și ale limbii, oboseală cronică, cancer, eczeme, scleroză multiplă, migrene, colită, boli autoimune, insomnie, bufeuri, probleme cu tiroida, durere, artrită reumatoidă, probleme cu greutatea, vedere încețoșată, furnicături, amorțeală, vertij, durere arzătoare, sindromul umărului înghețat, palpitații, fibromialgie, boala Lyme, gușă, convulsii, spasme musculare, sindrom Raynaud, psoriazis, sarcoidoză, scăderea vederii, boala Parkinson yotrophic scleroza laterală (ALS), neuropatie, dureri articulare sau sute de alte afecțiuni, înseamnă că există un virus în corpul tău care îți provoacă probleme de sănătate. Pentru a vindeca și a preveni agravarea viitoare a simptomelor sau apariția altor boli și simptome, este extrem de important să știi cum să reduci încărcătura virală din organism. L-Lizina este unul dintre cele mai importante suplimente nutritive care te pot ajuta să faci acest lucru. Acesta perturbă capacitatea celulelor virale de a se mișca și de a se reproduce.

L-Lizina este o armă puternică împotriva cancerului, a bolilor hepatice, a inflamației și a tuturor simptomelor și afecțiunilor cauzate de viruși, ceea ce înseamnă toate cele de mai sus și multe altele.

Susținerea ficatului și a sistemului imunitar

După cum descrie Anthony William în Help for the Liver : „L-Lisina pătrunde în ficat și acționează ca o cortină de fum pentru toți virusurile care cauzează boli hepatice și autoimune. Virușii urăsc lizina. Le împiedică să se reproducă. Întărește sistemul imunitar al ficatului și susține unele dintre cele mai importante funcții ale acestuia.”

Acțiune antiinflamatoare

L-Lizina are un efect antiinflamator asupra întregului sistem nervos, în special asupra sistemului nervos central și asupra nervilor vag și frenic. Acest lucru se datorează faptului că L-lizina suprimă și reduce încărcătura virală, ceea ce înseamnă că sunt produse mai puține neurotoxine virale care inflamează sistemul nervos. Pentru mai multe informații despre modul în care virușii creează neurotoxine și despre bolile la care aceasta duce, puteți citi cartea Thyroid Healing a lui Anthony William .

Suplimentarea L-lizină

Dacă aveți o boală sau un simptom cronic, este posibil să nu fie suficient să luați doar 500 de miligrame de L-lizină pe zi (așa cum se recomandă de obicei). Dacă te lupți cu Epstein-Barr sau cu alt virus herpes urât, inclusiv cu cei care provoacă herpes labial și afte, poate fi necesară o doză mai mare de L-lizină . Într-un astfel de caz, este important să discutați doza exactă pe care intenționați să o luați cu un medic sau specialist, astfel încât să vă puteți sprijini cel mai bine nevoile specifice de sănătate. Dacă nu vă confruntați cu un anumit simptom sau afecțiune, dar doriți să vă protejați de reactivarea oricăreia dintre sutele de posibile tulpini de virusuri herpetice, administrarea unei doze mai mici de lizină poate fi o măsură preventivă bună. Pentru mai multe informații despre dozele specifice de suplimente pentru diferite simptome și afecțiuni, dintre care multe includ L-Lizină , citiți cartea lui Anthony William Cleanse for Health și suplimentul său preferat de L-Lizină Vimergy® îl puteți găsi în magazinul nostru prividnik.com

Alimente bogate în L-lizină

Există unele alimente care conțin și L-lizină , deși dacă te confrunți cu simptome sau boli virale, este indicat să iei un supliment de L-lizină pe lângă alimentele bogate în L-lizină.

Cartofii sunt plini de nutrienți, inclusiv L-lizină . Cartoful umil este unul dintre cei mai buni ucigași de viruși și EBV și este grozav de inclus în dieta dvs., chiar dacă este atacat de multe tendințe ale dietei în zilele noastre. Aceste diete și experții din spatele lor nu înțeleg cât de des se află virușii în spatele bolilor și simptomelor cronice și nici nu înțeleg de ce are nevoie organismul pentru a se vindeca de ele. Cartofii aburiți, fără nicio brânză, smântână, unt, bucăți de slănină și alte alimente problematice servite cu ei, sunt un aliment extrem de vindecător. Kiwi, merele, cireșele și perele conțin și L-lizină și este util să le incluzi în mod regulat în alimentația ta.

Vezi videoclipul lui Anthony William în care vorbește despre L-Lizină ca inhibitor al patogenului: vezi videoclipul aici!

Produse din articol

L-Lizina, 270 capsule, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
105.59 лв.
Pret promotional
105.59 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
L-Lizina, 90 capsule, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
52.79 лв.
Pret promotional
52.79 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
MEDIUMUL VINDECATOR: AJUTOR PENTRU FICAT
pret habitual
19.95 лв.
Pret promotional
19.95 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
MEDIU TERAPEUTIC: PROCHISTANE ZA ZDOROVVE
pret habitual
19.95 лв.
Pret promotional
19.95 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.