GHID DE CĂLĂTORIE CU SUPLIMENTE NUTRIȚIONALE

GHID DE CĂLĂTORIE CU SUPLIMENTE NUTRIȚIONALE

Călătoriile îți pot perturba rutina zilnică, iar consumul de suplimente este ceva ce poți uita adesea. Dar dacă te ții de rutina și călătorești cu suplimente nutritive, poate face minuni pentru sănătatea și energia ta. La urma urmei, ultimul lucru pe care ți-l dorești este să te îmbolnăvești și să fii nevoit să-ți amâni călătoria sau să vii acasă devreme. De fapt, veți avea nevoie de și mai multă energie și forță mentală pentru a rezista călătoriei.

Uneori, călătoria cu suplimente nutritive poate fi dificilă. Cu toate cerințele confuze de călătorie, s-ar putea să vă întrebați: „Pot să iau suplimente din plante cu mine în avion?” sau „Controlul vamal îmi va confisca suplimentele alimentare?”.

Am creat acest ghid de călătorie suplimentar pentru a răspunde la aceste întrebări și la multe altele. Vă vom oferi sfaturi despre cum să le împachetați și pe care să le alegeți pentru călătoria dvs. fără să vă faceți griji cu privire la problemele cu autoritățile.


Puteți călători cu suplimente din plante?

Răspunsul scurt este da. Puteți transporta suplimente cu pudră și capsule în avion în bagajul de cală sau de mână. Majoritatea vitaminelor și suplimentelor pe bază de plante sunt permise dacă trec prin procesul de control vamal la aeroport. Puteți păstra suplimentele alimentare în ambalajul lor original sau puteți folosi recipiente pentru pastile. Oricum, nu necesită tratament special din partea agenților vamali atunci când trec prin pază.

Cu toate acestea, suplimentele alimentare sub formă lichidă sunt supuse restricțiilor de control vamal în aeroporturi în ceea ce privește substanțele lichide. Pasagerii pot include în bagajul de mână un recipient cu lichid cu o capacitate de cel mult 100 ml. Orice mai mult decât atât trebuie pus în bagajul de cală. Pentru a evita aceste restricții, puteți folosi „pachetele de călătorie” ale unora dintre produsele Vimergy®, care includ atât suplimente nutritive lichide de 60 ml, cât și 30 ml. Puteți vedea toate pachetele de călătorie Vimergy® aici !

Există țări care restricționează anumite suplimente alimentare, așa că dacă călătoriți în străinătate este important să verificați cu țara în care călătoriți. Atâta timp cât deținerea suplimentelor dumneavoastră este legală în țara pe care o vizitați, nu ar trebui să aveți nicio problemă să călătoriți cu ele. Puteți verifica site-ul web al aeroportului din care veți zbura dacă nu sunteți sigur cu privire la suplimentele alimentare specifice. Amintiți-vă că, dacă un agent de control vamal consideră suplimentele dumneavoastră suspecte, vă poate cere să vă dați deoparte pentru a le putea deschide și inspecta.

Poți călători cu ceai?

Dacă ești un iubitor de ceai, te vei bucura să afli că nu trebuie să-ți lași pliculețele preferate de ceai acasă. Le poți lua cu tine. Înainte de a fi prea entuziasmat de băutura ta preferată în zbor, hai să vorbim despre cum să ne asigurăm că frunzele tale de ceai ajung în siguranță în avion.

Dacă de obicei păstrați ceaiul în pungi sau vrac într-o cutie, luați în considerare transferul într-o pungă resigilabilă. Va fi mai puțin voluminos și mai comod de transportat. În plus, nimic nu este mai patetic decât să îți scoți frunzele de ceai din fundul bagajului de mână!

Uneori, agenții vamali din aeroport vă pot cere să scoateți articole din bagajul de mână pentru o privire mai atentă, mai ales dacă ceaiul dvs. interferează cu imaginile aparatului cu raze X. Puneți ceaiul într-o pungă ușor de luat, bine sigilată, pentru a ușura acest proces.

Călătorind cu suplimente nutritive: cum să vă împachetați?

Indiferent dacă călătorești pentru afaceri sau pentru plăcere, este liniștitor să știi că suplimentele tale nutriționale sunt cu tine oriunde te-ai afla în lume. Dacă ați pierdut vreodată câteva zile din suplimentele de sprijin digestiv sau cognitiv și apoi v-ați simțit rău și dezechilibrat, știți importanța consecvenței.

Dar care este cel mai bun mod de a-ți împacheta suplimentele de călătorie? Avem trei sugestii pentru tine pentru a face ambalarea mai ușoară și aproape fără efort.

AMBALAȚI SUPLIMENTELE ÎNTR-O SACĂ SAU CONTAINER SEGURĂ

Ultimul lucru pe care îl doriți este să vă găsiți capsulele plutind în partea de jos a rucsacului. Și vă puteți imagina mizeria pe care ar face un supliment sub formă de pudră dacă s-ar vărsa? Asigurați-vă că aveți o pungă sau un recipient care se închide ermetic. Dacă dozatorul dvs. de pastile are o minte proprie și se deschide fără avertisment, este timpul să îl înlocuiți cu unul nou.

Pachetele de călătorie Vimergy® sunt ușor de transportat, sigur de închis și îți vor oferi liniște sufletească, astfel încât să nu fii nevoit să cauți alte opțiuni pentru a le transporta.

AMBALAȚI DOZE SUPLIMENTARE

Nu numai că trebuie să vă asigurați că împachetați suficiente suplimente nutritive pe durata călătoriei, dar este și o idee bună să împachetați câteva doze suplimentare, pentru orice eventualitate. Ați scăpat vreodată o capsulă pe podea? Regula celor cinci secunde ar putea fi bine când ești acasă, dar ce se întâmplă dacă ești la o cafenea sau mergi pe un trotuar aglomerat? Câteva doze suplimentare vă vor menține calm și sănătos în timpul călătoriei.

AMBALAȚI-VĂ SUPLIMENTELE PENTRU ACCES UȘOR

Indiferent dacă călătoriți pentru câteva zile sau săptămâni, accesul ușor la suplimentele alimentare zilnice este esențial. Nu știi niciodată când vei avea nevoie de un impuls imunitar atunci când mănânci alimente necunoscute sau de ceva care să te calmeze după o zi deosebit de stresantă de călătorie. Poate fi util să luați cu dvs. unele dintre suplimentele nutritive în ieșirile zilnice.

Călătorind cu medicamente

Când călătoriți, controlul vamal nu necesită ca medicamentele să fie în sticle etichetate clar cu prescripție medicală. Cu toate acestea, este cea mai bună practică să păstrați toate medicamentele în ambalajul lor original, etichetate clar cu numele și doza dumneavoastră.

Dacă intenționați să călătoriți în străinătate, aduceți cu dvs. copii ale rețetelor. Nu aveți voie să călătoriți pentru a transporta medicamentele sau echipamentul medical al altor persoane în străinătate. Unele droguri care sunt legale în Bulgaria, dar nu sunt legale în alte țări și nu pot intra legal în țară, vor fi confiscate.

Călătorind cu suplimente: ce ierburi să iei cu tine?

Dacă luați în mod regulat diverse suplimente nutritive și vitamine din plante, împachetarea tot ceea ce aveți nevoie poate părea dificil. Este posibil să fiți tentat să vă ușurați încărcătura lăsând acasă unele dintre produsele dvs. de zi cu zi, deoarece ambalajul lor este mare.

Dar ce se întâmplă dacă ai avea o soluție pentru a-ți împacheta toate ajutoarele pe bază de plante? În loc să vă întrebați care dintre produse folosiți să lăsați doar pentru că ambalajul său este mare, vă recomandăm noile pachete de călătorie Vimergy®, convenabile și ușor de utilizat . Nu trebuie să vă schimbați sau să vă întrerupeți regimul zilnic cu suplimente nutritive.

Câteva recomandări de la noi pentru înainte, în timpul și după călătoria dvs.:

ÎNAINTE DE CĂLĂTORIE

Planificarea și organizarea unei călătorii și împachetarea tot ceea ce aveți nevoie poate fi stresant. Este esențial să ai grijă de sănătatea ta fizică și psihică în această perioadă stresantă. Prea mult stres vă poate slăbi sistemul imunitar, așa că este important să vă odihniți, să meditați și să vă întăriți imunitatea cu suplimente nutritive de înaltă calitate .

Ierburile care ameliorează stresul, cum ar fi ashwagandha , balsamul de lămâie și reishi, promovează un răspuns sănătos la stresul energetic și fizic. Încearcă să-ți închei ziua cu un ceai liniștitor sau bazează-te pe capsulele de glicinat de magneziu pentru a promova somnul și pentru a susține imunitatea în zilele premergătoare călătoriei tale.

Ultimul lucru pe care ți-l dorești este o răceală neplăcută care să te strecoare și să-ți deraieze planurile. În acest scop, vă recomandăm să luați sulfat de zinc lichid profilactic și noua pulbere Mikro-C Immune Power de la Vimergy®. Datorită noilor pachete de călătorie Vimergy®, ambele produse vin în dimensiuni prietenoase pentru călătorii, pe care le puteți lua cu dvs. De asemenea, vă sfătuim să citiți „Ghidul pentru răceală și gripă” de Anthony William , pe care îl puteți descărca gratuit de pe site-ul nostru.

ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI

Când călătoriți, fie pentru afaceri sau pentru plăcere, sistemul dumneavoastră digestiv poate fi supus mult stresului din cauza alimentelor noi. În timp ce explorați bucătăria locală, este o idee bună să vă susțineți sistemul digestiv cu suplimente nutritive precum Celeryforce® , Lemn dulce sau Hydrastis.

Eliberarea stresului în timpul călătoriei în sine este un alt punct important de luat în considerare. Chiar și cel mai ușor dintre călători poate avea momente de tensiune și anxietate. Itinerarul dinamic al călătoriei sau nefamiliaritatea noului mediu te pot deprima sau stresa. Luarea unui moment pentru a vă opri, a vă normaliza respirația și a vă concentra poate face minuni pentru a vă calma sistemul nervos, dar uneori este nevoie de mai mult. Anthony William recomandă Celeryforce® tocmai pentru astfel de momente de anxietate, greață, vertij și ceață cerebrală. Curăță creierul și calmează tensiunea cauzată de călătoria cu avionul, trenul, autobuzul, vaporul sau mașina. Pentru astfel de momente de stres, el recomandă și balsam de lămâie organic Vimergy® și extracte lichide organice de ashwagandha . Mai multe despre efectul lor calmant puteți auzi de la el personal în videoclipul: „Cum să folosiți balsam de lămâie și ashwagandha pentru stres – vorbește Anthony William” .

Pentru o bună dispoziție în timpul călătoriei, vă recomandăm 5-HTF pe bază de plante . 5-HTP este un precursor în căile neurotransmițătorilor și influențează direct producția de compuși legați de starea de spirit, cum ar fi serotonina.

Adăugarea acestor suplimente nutritive în regimul tău de călătorie te va ajuta să te bucuri de noile priveliști și sunete ale fiecărei destinații, în timp ce te simți calm și relaxat.

DUPĂ CĂLĂTORIE

Revenirea la viața de zi cu zi după o excursie de weekend sau o vacanță prelungită poate fi puțin inconfortabilă. Pe de o parte, s-ar putea să fii fericit să fii acasă în medii familiare, dar, pe de altă parte, s-ar putea să îți fie greu să te concentrezi.

5-MTHF pentru suport cognitiv este o alegere excelentă pentru călătorii care doresc să revină rapid la rutina lor zilnică, iar combinația de Adapto B-complex cu extract lichid organic de ashwagandha vă va ajuta să vă întoarceți mai ușor la rutina normală. claritate cognitivă, stare de spirit și memorie.

Dacă știi că ai sprijinul acestor suplimente nutritive atunci când ajungi acasă, îți este mai ușor să te destrezi și să-ți calmezi mintea.

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, continutul sau si toate materialele aferente sunt prezentate doar in scop informativ si nu inlocuiesc sfatul, diagnosticul, tratamentul sau prescriptia medicala. Nimic din ceea ce este continut in sau accesibil de pe acest blog nu trebuie considerat ca fiind un sfat medical, diagnostic, tratament sau prescriptie medicala, nici o promisiune de beneficii, o pretentie de vindecare, o garantie legala sau o garantie a rezultatelor care urmeaza sa fie obtinute. Nu ignorati niciodata sfaturile medicale sau nu renuntati sa le solicitati din cauza a ceea ce ati citit pe acest blog sau in oricare dintre materialele legate. Prirodnik Ltd si echipa sa nu sunt medici si nu pretind ca ofera servicii de asistenta medicala. Consultati un profesionist licentiat in domeniul sanatatii inainte de a schimba sau intrerupe orice medicamente, tratamente sau ingrijiri curente, sau de a incepe orice dieta, exercitiu sau program de suplimente, sau daca aveti sau suspectati ca ati putea avea o afectiune medicala care necesita asistenta medicala. Administratia pentru Alimente si Medicamente a R. FDA nu a evaluat nicio declaratie, afirmatie sau reprezentare facuta in sau disponibila pe acest blog sau in orice alt material asociat. Continutul acestui blog si orice material legat nu reflecta neaparat opiniile Prirodnik Ltd sau ale autorului principal si nu se garanteaza ca este corect, complet sau actualizat. Acest articol poate contine linkuri catre alte resurse de pe internet. Aceste linkuri sunt furnizate ca citate si ajutoare pentru a va ajuta sa identificati si sa localizati alte resurse de internet care ar putea fi de interes si nu au scopul de a declara sau implica faptul ca Prirodnik Ltd sau autorul principal recomanda, aproba, sprijina, sponsorizeaza sau sunt in vreun fel afiliati sau asociati cu orice persoana sau organizatie asociata cu materialul la care se face trimitere sau sunt autorizati in mod legal sa utilizeze orice nume comercial, marca inregistrata, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate fi reflectat in materialul la care se face trimitere.