ZINCUL: UN MINERAL DE IMPORTANȚĂ PRIMARĂ PENTRU SĂNĂTATE

ZINCUL: UN MINERAL DE IMPORTANȚĂ PRIMARĂ PENTRU SĂNĂTATE

În zilele noastre este obișnuit ca oamenii să își facă griji că nu primesc suficientă vitamina D sau probiotice, dar nutrienții care necesită cea mai mare atenție pentru suplimente sunt tipurile potrivite de zinc și vitamina B12 . Aceștia sunt cei doi nutrienți care lipsesc cel mai adesea la oameni și care reprezintă cea mai mare amenințare pentru sănătatea noastră atunci când sunt insuficiente.

În acest articol, vom explica de ce aproape toată lumea are deficit de zinc și de ce este atât de important să îl includem nu numai pentru bolile cronice, ci și pentru menținerea sănătății și prevenirea bolilor viitoare.

Esențial pentru toată lumea

Deficiența acută de zinc poate duce la boli grave. Zincul este esențial pentru sănătatea ficatului, boli autoimune, acnee, probleme cu glandele suprarenale, artrită, cancer, eczeme, psoriazis, ceață cerebrală, boala hepatică a copilăriei și a sugarului (un nume dat de Anthony William unui anumit set de provocări de sănătate pe care mulți bebeluși și copiii suferă de - citește mai multe despre sănătatea copiilor în cartea Cleanse for Health ), diabet, oboseală, schimbări frecvente de dispoziție, gută, palpitații, hepatită, hipertensiune arterială, colesterol crescut, bufeuri , inflamație, migrene, SIBO (bacteria intestinală subțire) supra-creștere), infecții ale sinusurilor, probleme cu greutatea, vertij, tinitus, scleroză multiplă, lupus, boala Lyme, probleme cu tiroida, virusul Epstein-Barr , herpes zoster, infecții ale tractului urinar, candida și orice alte simptome și afecțiuni existente. Dacă aveți orice simptom sau doriți să preveniți simptomele în viitor, faceți din tipul potrivit de zinc cel mai bun prieten al dvs.

Ucigaș de viruși

Virușii sunt cea mai frecventă cauză a tuturor tipurilor de boli și afecțiuni cronice. Din păcate, medicina și cercetarea modernă nu au descoperit încă acest lucru și nici nu au descoperit existența a zeci de tulpini mutante de viruși care cauzează probleme de sănătate. Este regretabil că dacă o persoană nu află adevărul din informațiile oferite de Mediul de Vindecare sau nu le aude de la un prieten, rudă, medic sau vindecător care l-a obținut din aceleași surse, nu va primi răspunsurile de care are nevoie pentru a fi. vindecat. Informații mai detaliate despre acești viruși și despre modul în care provoacă sute de probleme de sănătate diferite pot fi găsite în cărțile lui Anthony William - „The Aviator Medium” , „The Most Useful Foods” , „Cleansing for Health” , „Help for the Liver” .

Zincul este una dintre cele mai puternice arme împotriva virusurilor precum Epstein-Barr (EBV) , herpes zoster, herpes simplex, citomegalovirus etc. Organismul își epuizează rapid rezervele și chiar rezervele profunde de zinc. Majoritatea oamenilor devin deficienți de zinc atunci când se îmbolnăvesc de un virus, dacă nu au făcut-o deja. Zincul ucide celulele virale și scade răspunsurile inflamatorii la neurotoxinele produse de familia virusului herpes, inclusiv EBV, zona zoster și altele.

Ajutorul ficatului tău

În cartea Help for the Liver , Anthony William împărtășește cât de important este zincul pentru sănătatea și buna funcționare a ficatului. Zincul (sub formă de sulfat de zinc lichid ) este responsabil pentru toate cele peste 2.000 de funcții chimice ale ficatului, inclusiv formarea lui în uter și dezvoltarea sa pe măsură ce creșteți la vârsta adultă.

Ficatul stochează rezerve mari de zinc deoarece știe că oamenii au deficit de zinc, în parte din cauza lipsei acestuia în alimentele pe care le consumăm. Fără el, ficatul nu își poate îndeplini funcțiile care vă protejează întregul organism, așa că, în ciuda rezervelor sale, are nevoie constant de mai mult zinc, deoarece pentru a face față provocărilor fizice și mentale, avem nevoie de o cantitate mare. Atacurile virușilor, bacteriilor și altor agenți patogeni epuizează aprovizionarea cu acest mineral.

Unul dintre scopurile speciale ale acestor magazine este eliminarea formelor toxice de cupru, ale căror niveluri sunt persistente ridicate în ficat și îl pot deteriora. Când deficiența de zinc a atins punctul în care până și rezervele de ficat sunt periculos de scăzute, se pot dezvolta o serie de boli autoimune virale, discutate pe parcursul cărților din seria Healing Medium . Zincul ajută sistemul imunitar al ficatului să respingă atacurile de la orice microorganism neprietenos care îl invadează.

Important pentru sănătatea tiroidei

Dacă dumneavoastră sau cineva pe care îl cunoașteți aveți o afecțiune tiroidiană, cum ar fi tiroidita Hashimoto, boala Graves, hipotiroidism, cancer tiroidian, noduli, chisturi sau tumori, zincul este esențial pentru dvs. Este extrem de important pentru toate afecțiunile tiroidiene, deoarece ucide virusul despre care medicina și cercetarea modernă încă nu știu că este responsabil pentru problemele tiroidiene, și anume virusul Epstein-Barr . Zincul, sub formă de sulfat de zinc lichid , ajută la protejarea glandei tiroide de inflamațiile cauzate de virus, precum și la reducerea creșterii nodulilor, tumorilor și chisturilor (atât canceroase, cât și benigne). In plus, iodul atomic (iodul nascut), care este crucial pentru oricine are probleme cu tiroida, deoarece este un antiseptic pentru virusi si alti agenti patogeni, este activat de zinc pentru ca acesta sa isi indeplineasca functiile cat mai eficient posibil.modul bun.

Ajutor pentru raceala si gripa - Terapia cu soc cu zinc

Dacă simți că ai o răceală sau o gripă, poți folosi terapia de vindecare a lui Anthony William, pe care el o numește „terapie cu șoc cu zinc. Este important să începeți de la primele simptome de răceală sau gripă, așa că este o idee bună să aveți întotdeauna la îndemână o sticlă de sulfat de zinc lichid de înaltă calitate . Puneți conținutul a două picături de sulfat de zinc lichid în gură și țineți timp de un minut înainte de a înghiți. Trei ore mai târziu, luați încă două picături, ținând din nou în gură timp de un minut înainte de a înghiți. Repetați acest lucru la fiecare trei ore (fără a include orele în care dormi) timp de două zile.

Deficitul de zinc este o cauză a bolii

Dacă se întâmplă să ai deficit de zinc sau să te naști cu o deficiență de zinc, ceea ce este foarte probabil pentru că moștenim deficiențele prin linia familiei, aceasta oferă o oportunitate excelentă pentru viruși să profite de sistemul tău imunitar slăbit și să devină mai puternici. Simptome și afecțiuni precum oboseală, erupții cutanate, amețeli, vedere încețoșată, palpitații, migrene, piele uscată, păr fragil, tinitus, probleme de somn, perioade dureroase, probleme cu tiroida etc. se poate dezvolta sau se poate agrava în timp.

Deficiența de zinc este, de asemenea, direct responsabilă pentru problemele unghiilor, cum ar fi unghiile slabe și casante, rugozitatea și lipsa lunilor de la baza unghiilor.

Beneficii multiple de vindecare

Încă câteva motive pentru care zincul este atât de important:

  • Sulfatul lichid de zinc oferă un impuls puternic sistemului imunitar, întărind celulele albe din sânge, cum ar fi limfocitele, bazofilele, neutrofilele, eozinofilele, macrofagele și monocitele.
  • Susține pancreasul și glandele suprarenale și ajută la stabilizarea nivelului de glucoză din sânge.
  • Întărește sistemul endocrin, inclusiv glandele suprarenale, tiroida și talamusul, care la rândul lor sprijină neurotransmițătorii.
  • Este crucial pentru fertilitate, inclusiv pentru sănătatea spermei la bărbați.

Alimente bogate în zinc

Unele alimente sunt deosebit de bogate în zinc și sunt foarte benefice pentru a le include în mod regulat în dieta ta, cum ar fi varza, fasolea, legumele crucifere, semințele de dovleac, ridichile, anghinarea, frunzele de urzică, pătrunjelul, ceapa și mierea crudă. Cu toate acestea, este important să vă gândiți să luați un supliment alimentar de tipul potrivit de zinc: sulfat de zinc lichid .

Alimentele pe care le consumăm în prezent nu mai conțin suficient zinc pentru a ne oferi cantitatea completă de care avem nevoie. Chiar și cele mai bune ferme ecologice le lipsește acest mineral în sol, în parte din cauza nivelurilor crescute de metale grele toxice care cad din cer, modifică echilibrul pH-ului solului, distrug microorganismele din sol și afectează negativ oligoelementele solului, cum ar fi zincul. Aceasta înseamnă că, în timp ce semințele de dovleac, care sunt renumite pentru conținutul lor de zinc, sunt benefice, precum și alte alimente cunoscute a fi bogate în zinc, dacă aveți simptome sau suferiți de orice boală, atunci consumați suplimentar sulfat de zinc lichid de înaltă calitate. vă va oferi un sprijin serios al sistemului imunitar.

Mai multe despre sulfatul de zinc

Zincul vine în diferite forme, dar este importantă ce formă luați. Nu toate vă vor oferi aceleași beneficii. Sulfatul de zinc este special prin felul în care vă susține sănătatea. De asemenea, ca și în cazul tuturor suplimentelor nutritive, multe produse includ ingrediente adăugate care nu promovează sănătatea, așa că este important să alegeți unul cât mai pur posibil. Evitați majoritatea suplimentelor lichide de zinc care conțin acid citric, arome naturale, alcool și alte ingrediente toxice. În schimb, căutați sulfat de zinc lichid pur, de înaltă calitate, precum cel pe care îl puteți găsi în magazinul nostru online www.prirodnik.com .

Consumul de alimente bogate în zinc și suplimentarea cu sulfat de zinc (în cantități normale, nu în doze mari) poate aduce o ușurare semnificativă unei persoane care suferă de o boală cronică.

Zinc și cupru

Există o teamă că luarea zincului ca supliment alimentar va epuiza rezervele de cupru ale corpului. Nu lăsa această concepție greșită să te oprească. Când luați zinc în forma sa adecvată, care este sulfat de zinc lichid , nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea de cupru. Acest tip de zinc nu epuizează oligoelementul important de cupru, care vă ajută sănătății. Îndepărtează doar cuprul toxic și există o diferență uriașă între aceste două tipuri. De fapt, chiar și luarea unui supliment de zinc nu atât de bun nu ar trebui să vă îngrijoreze cu privire la epuizarea cuprului, deoarece oligoelementul de cupru este unul dintre cele mai ușor absorbite și disponibile în alimentele de zi cu zi, așa că suntem cu toții bogati în el. , suntem capabili să-l reumplem rapid și nu suntem expuși riscului de deficiență. De asemenea, este foarte obișnuit să aveți niveluri ridicate de cupru toxic în organism, așa că presupunând că chiar și un supliment de zinc nu prea bun vă curăță de cupru toxic, vă face o favoare. Desigur, cel mai bine este să alegeți un sulfat de zinc lichid de înaltă calitate, fără conservanți , precum Vimergy's, pe care îl găsiți în magazinul nostru online!

Publicații similare

[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.