Beneficii de vindecare

Fructele de soc (Sambucus nigra) sunt unul dintre cele mai eficiente remedii pentru infecțiile virale și bacteriene, cum ar fi răceala și gripa, și pot scurta semnificativ durata bolii dacă vă îmbolnăviți. Conțin proteine ​​și bioflavonoide speciale care au capacitatea de a distruge virușii care infectează celulele din organism la contact. Se știe, de asemenea, că socul are capacitatea de a stimula semnificativ funcția imunitară prin stimularea producției de citokine a organismului.

În plus, fructele de soc sunt foarte benefice pentru problemele bronșice și respiratorii și pot ajuta la eliberarea și eliminarea congestiei din plămâni. Sucul de soc este cunoscut pentru a ameliora spasmele neurologice și ticurile de pe față și corp, precum și pentru a ameliora durerea în condiții neurologice, cum ar fi sciatica. Extractul de soc are abilități antioxidante puternice și s-a dovedit că crește producția de limfocite sau celule imunitare, care sunt necesare pentru a lupta împotriva infecțiilor și sunt deosebit de benefice pentru herpes zoster, hepatită, HIV, astm, artrita reumatoidă și bolile cardiace și cardiovasculare.

Întărește sistemul imunitar al copiilor tăi

Dacă tu sau cineva pe care îl cunoști are copii, știi că aceștia sunt expuși în mod regulat la agenți patogeni de la alți copii sau adulți – aproape imposibil de evitat! Sistemul imunitar în dezvoltare al copiilor poate prelua multe lucruri pe această planetă. Deși este perfect normal ca copiii să se îmbolnăvească, poate fi foarte util să-și întărească sistemul imunitar, astfel încât să se poată recupera cât mai bine!

Siropul de soc este o modalitate fantastică pentru copii și adulți de a-și susține sistemul imunitar! În sezonul răcelii și gripei, sau când copiii se întorc la școală, sau chiar doar în viața de zi cu zi, siropul de soc poate fi un aliat foarte bun pentru a-ți menține copiii sănătoși.

Modalități de a consuma

Există mai multe moduri de a consuma fructe de soc. Boabele de soc uscate pot fi inmuiate in apa fierbinte pentru a face un ceai vindecator si imunostimulator pentru prevenirea zilnica. Siropul de soc este un remediu popular pentru raceala si gripa, de obicei facut cu miere sau glicerina. Acest medicament dulce este plăcut chiar și copiilor care se bucură de el și îl iau de bunăvoie.

Tincturile și capsulele de soc sunt un alt mod convenabil de a folosi acest fruct puternic în regimul tău de sănătate. Puteți găsi produse din fructe de soc online sau la magazinul local de produse naturiste.

Cu toate acestea, cea mai recomandată formă de fructe de soc de către Anthony William este extractul fără alcool sirop organic de soc Vimergy® .

Sirop organic de soc, extract nealcoolic 16:1, 240 ml. Vimergy®

Una dintre cele mai noi completări la suplimentele nutriționale Vimergy® este Siropul organic de soc, extract non-alcoolic 16:1, 240 ml ! Compania a dedicat trei ani întregi perfecționării acestui produs, iar în cele din urmă, rezultatul incredibil al eforturilor lor este acum un fapt!

Fiecare doză din acest sirop unic de soc conține 15.040 mg. echivalent din plante de fructe de soc proaspete organice, suplimentar 100 mg. vitamina C tamponată, care este blândă pentru stomac, și 1.000 mg. echivalent pe bază de plante al fructelor proaspete organice de dud! Făcut cu miere crudă organică, Siropul de soc Vimergy® nu are echivalent pe piață! De asemenea, are un gust bun, făcându-l extrem de potrivit pentru copii sau adulți.

Siropul de soc este cunoscut pentru proprietățile sale de susținere a sistemului imunitar, dar nu fiecare sirop de soc oferă trinitatea eficacității, calității și purității ingredientelor și multe au adăugat ingrediente precum zahăr, acid citric, alcool sau arome naturale sau artificiale care nu sunt. recomandat. Siropul Vimergy® Elderberry este îndulcit doar cu miere crudă organică și extract organic de dud. Nu veți găsi niciodată arome artificiale, acid citric sau alcool în produsele Vimergy®. Și pentru un efect și mai bun, fiecare doză vă oferă și 100 mg. a adăugat vitamina C tamponată, care duce acest sirop de soc la un nou nivel de susținere a sănătății tale! Aceasta este o modalitate excelentă de a le oferi copiilor tăi vitamina C foarte importantă.

Vimergy® Sirop de soc ajută la susținerea sistemului imunitar, a sistemului cardiovascular, a sănătății pielii și este o sursă excelentă de vitamina C antioxidantă. Este extrem de ușor de luat - doar turnați o linguriță de sirop de soc și luați de 1 - 2 ori pe zi ( copii de la 2 la 12 ani – 1 lingurita pe zi). Il poti consuma direct sau il poti adauga in apa, suc sau smoothie-uri.

Caracteristici ale siropului organic de soc Vimergy:

  • Extract organic de suc de soc 16:1 oferă 15.040 mg. echivalent pe bază de plante al fructelor de soc proaspete organice în fiecare doză
  • Extractul de dud organic 4:1 oferă 1.000 mg. echivalent pe bază de plante al dudului organic proaspăt în fiecare doză
  • 100 mg. vitamina C tamponată din ascorbat de magneziu și ascorbat de calciu în fiecare doză - acesta este un avantaj incredibil care face ca acest produs să fie complet unic!
  • Acest produs conține forme tampon de vitamina C, care sunt mai blânde pentru stomac decât forma tradițională de vitamina C
  • Susține un sistem imunitar sănătos la adulți și copii
  • Vitamina C susține un sistem cardiovascular sănătos
  • Vitamina C susține sănătatea pielii
  • Creat cu miere crudă organică
  • Organic USDA, fără alcool, fără gluten, fără OMG, fără porumb, fără soia, vegetarian, cușer, paleo.
  • Fără acid citric, umpluturi, aditivi, arome artificiale sau naturale.

Puteți cumpăra online toate produsele Vimergy® la prividnik.com 

PRIRODNIK este reprezentantul oficial și exclusiv al Vimergy® pe teritoriul Bulgariei și vă oferă întreaga gamă de produse a companiei americane pentru suplimente nutritive de înaltă calitate.

Urmărește videoclipul lui Anthony William în care vorbește despre proprietățile vindecătoare ale siropului de soc și de ce preferă cel mai mult suplimentul nutrițional Vimergy®: vezi videoclipul aici!

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.