5-MTHF: Cel mai bun prieten al lui B12

5-MTHF: Cel mai bun prieten al lui B12

5-MTHF (5-metiltetrahidrofolat sau metilfolat) este un ajutor puternic în metilarea vitaminei B12 , care este un nutrient vital fără de care nu putem supraviețui. 5-MTHF se leagă de B12 pe care bioticele de suprafață o creează în ileon. Bioticele de suprafață sunt microorganisme care se găsesc pe suprafața plantelor proaspăt culese - de exemplu, merele, legumele cu frunze sau fructele de pădure. Aceste biotice de suprafață sunt încă necunoscute comunității medicale și științei.

5-MTHF intră în ficat, aprinzând și revitalizând depozitele de B12 pe care ficatul le păstrează pentru situații de urgență, ajutând în același timp ficatul să o transforme într-o formă bioactivă pe care o poate livra în fluxul sanguin, codificată cu mesaje atașate pentru anumite autorități. Compușii chimici pe care îi produce ficatul se leagă de 5-MTHF și B12, astfel încât alte organe să poată identifica și absorbi cu ușurință B12 .

Când vine vorba de menținerea sănătății reproductive, 5-MTHF este aliatul tău. Problemele de sănătate a reproducerii, inclusiv infertilitatea, sindromul ovarului polichistic (PCOS), endometrioza, chisturile uterine, chisturile ovariene, chisturile vaginale și chisturile cervicale, sunt cauzate de agentul patogen Epstein-Barr, adesea în combinație cu diferite toxine și otrăvuri . Infecțiile cu agenți patogeni și toxine de grad scăzut pune un stres enorm asupra organelor reproducătoare feminine, permițând celulelor reproducătoare să slăbească și să fie mai ușor atacate de toxine și agenți patogeni. 5-MTHF ajută la problemele legate de sănătatea reproductivă, ajutând la întărirea nucleului interior al celulelor reproductive. Este, de asemenea, un nutrient care acționează ca un combustibil folosit pentru a reproduce și a recrea celulele reproductive noi, sănătoase.

5-MTHF întărește sistemul endocrin și nervos central și, de asemenea, reduce nivelul de homocisteină.

Pentru mai multe informații despre cum să utilizați 5-MTHF și alte suplimente nutritive, inclusiv dozele recomandate, vă rugăm să consultați cartea Cleanse for Health .

Produse din articol

5-MTCHF, 60 capsule, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
119.99 лв.
Pret promotional
119.99 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Organic B12, lichid, 30 ml, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
76.56 лв.
Pret promotional
76.56 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Organic B12, lichid, 115 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
225.18 лв.
Pret promotional
225.18 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.