Întâmpinați Anul Nou cu acest cocktail de șampanie, ușor carbogazos, răcoritor. Apa de cocos si sucul de lamaie nu numai ca ii dau acestei bauturi un gust deosebit, dar ofera si hidratarea necesara, glucoza si mineralele. Adăugați semințe de rodie pentru o senzație mai festivă.

Apa de cocos are capacitatea de a hidrata organismul la nivel celular profund, ceea ce o face o bautura esentiala pentru sportivi si persoanele care duc un stil de viata agitat si activ. De asemenea, sa demonstrat că ajută la echilibrarea nivelului pH-ului, întărește sistemul imunitar, ajută rinichii să filtreze toxinele și reduce riscul de pietre la rinichi. Apa de cocos este, de asemenea, extrem de benefică pentru sănătatea cardiovasculară, deoarece poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale și la promovarea circulației sănătoase. De asemenea, este o băutură vitală pentru cei care suferă de boli cronice precum migrene, sinuzită, bronhopneumopatie cronică obstructivă (BPOC), fibromialgie, astm, sindromul ovarului polichistic (SOP), cardiomiopatie, boala Crohn, epilepsie, hipertensiune arterială , scleroză multiplă , Boala Parkinson , hipotiroidism, artrita, lupus și sindromul de oboseală cronică.

Flavonoidele antioxidante din tei sunt un alt aliat în lupta împotriva bolilor. Și când te lupți cu o răceală, gripă, bronșită sau pneumonie, teiul este unul dintre cele mai eficiente expectorante pe care le poți găsi. Teiul este, de asemenea, un uimitor de curățare a ficatului, rinichilor, splinei, tiroidei și vezicii biliare. Curăță numeroasele substanțe toxice pe care le colectăm din expunerea la materiale plastice, substanțe chimice sintetice, radiații și alegeri alimentare slabe.

Ingrediente:

  • 1 cană de apă de cocos ;
  • 3/4 cană apă minerală carbogazoasă;
  • 2-3 linguri. suc de lămâie;
  • 1 lingura. sirop de arțar (opțional);
  • 1/4 cană semințe de rodie (opțional);
  • felii de lime, pentru a servi.

Mod de preparare:

Combinați într-o cană apa de cocos , apa spumoasă, sucul de lămâie și siropul de arțar. Amesteca bine. Se toarnă în pahare de șampanie și se servește imediat cu semințe de rodie (dacă se folosește) și felii de lime.

Porție pentru 2-3 persoane.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.