În această rețetă, frunzele de varză roșie oferă o coajă robustă în stil taco, care poate conține o varietate de umpluturi și sosuri delicioase. Suflecă-ți mânecile și abordează acest preparat distractiv! Această rețetă este din ediția revizuită și extinsă a cărții lui Anthony William - „The Healing Medium” .

Varza roșie ajută ficatul în multe feluri. Rolul său cel mai important este legat de tractul intestinal, unde minimizează microorganismele patogene, elimină amoniacul gazos din organism, distruge ciupercile și bacteriile și curăță reziduurile vechi și alimentele putrede, creând un mediu mai bun pentru ca ileonul să poată produce vitamina B12 . Varza roșie este arma secretă a ficatului pentru că toate aceste beneficii pentru tractul intestinal sunt bune și pentru ficat. Tocmai când crezi că sarcinile varzei roșii sunt îndeplinite, compușii ei sulfuri combinați cu pigmentul roșu-violet intens își fac drum spre ficat, unde revitalizează și regenerează țesutul deteriorat, inclusiv țesutul din miezul interior profund al ficatului, care face din varza roșie un mijloc eficient de refacere a acestui organ vital.

Ingrediente:

Tacos:

 • 1 cap mic de varză roșie, ruptă în frunze;
 • 1-2 rosii de marime medie, taiate cubulete;
 • 1/4 cană ceapă roșie, tăiată cubulețe;
 • 1/2 avocado, feliat subțire (opțional; dacă nu doriți ca rețeta dvs. să conțină grăsime, poate fi lăsată deoparte);
 • 1 ardei gras rosu, taiat felii subtiri;
 • 1/4 cană coriandru proaspăt, pentru servire.

Sos de mango ghimbir:

 • 1 cană de mango tăiat cubulețe;
 • 2 linguri suc de lamaie;
 • 1 cm bucată de ghimbir proaspăt;
 • 1/4-1/2 linguriță. fulgi de cayenne sau ardei roșu ;
 • 2 curmale soi Medul;
 • 3 linguri. apă.

Mod de preparare:

Aranjați frunzele de varză pe farfurii în formă de taco și umpleți-le cu roșii tăiate cubulețe, ceapă roșie, avocado (dacă este folosit), ardei roșu și coriandru. Pus deoparte.

Pregătiți sosul combinând mango, sucul de lămâie, ghimbir, fulgi de cayenne sau ardei roșu , curmale și apă într-un blender. Se amestecă până se obține un amestec omogen.

Turnați sosul peste tacos cu varză roșie. Serviți imediat.

Porție pentru 2 persoane.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.