Această supă cremoasă și aromată oferă o combinație fantastică de arome la fiecare mușcătură. Serviți-l cu o salată pentru o masă sățioasă și vindecătoare.

Cartofii dulci sunt fitoestrogeni și îndeplinesc funcția vitală de a elimina organismul de estrogenul neutilizat, distructiv, cauzator de cancer, care interferează cu funcția hormonală a organismului.

Ingrediente:

 • 6-7 cani de cartofi dulci curatati si taiati cubulete (aproximativ 2 kg);
 • 2 1/4 linguriță. bulion sau apă medicată fierbinte;
 • 1 lingura. chili proaspăt copt tocat;
 • 2 catei de usturoi;
 • 1 1/2 lingura. praf de ceapa;
 • 1 lingura boia de ardei ;
 • 1/4 până la 1/2 linguriță. cayenne ;
 • 1/2 linguriță. oregano uscat ;
 • 2 linguri. suc de lămâie proaspăt stors;
 • 1 lingura. pasta de tomate;
 • 1/4 lingurita. frunze de coriandru tocate lejer, pentru servire;
 • 1/4 lingurita. ceapa verde culesă lejer tocată, pentru a servi.

Mod de preparare:

Pune cartofii dulci într-un coș de aburi pus peste o oală cu apă clocotită, acoperiți și fierbeți la abur timp de 15-18 minute până se înmoaie. Scoateți și răciți timp de 5 minute.

Puneți cartofii dulci aburiți într-un blender de mare viteză împreună cu bulionul sau apa medicată fierbinte, ardei iute proaspăt, usturoi, praf de ceapă, boia de ardei , ardei cayenne , oregano , suc de lămâie și piure de roșii. Se amestecă până se omogenizează timp de 2-3 minute la viteză mare.

Se pune în boluri cu supă și se ornează cu coriandru și ceapă. Serviți imediat.

Sfaturi:

 • Când alegeți între bulion medicamentos și apă pentru ingrediente, rețineți că bulionul va conferi o aromă mai bogată. Bulionul de legume cumpărat din magazin nu este recomandat pentru că este foarte dificil să găsești un soi care să nu conțină ulei, sare, arome naturale și/sau alți aditivi. Pentru un plus de confort, faceți din timp un lot de bulion de vindecare și înghețați-l (luați în considerare să-l turnați în cuburi de gheață pentru o dezghețare ușoară) pentru a avea la îndemână pentru rețete ca aceasta.
 • Căutați piure de roșii care conține doar roșii și fără alte ingrediente, cum ar fi sarea sau acidul citric.

Porție pentru 2 persoane

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.