Sucurile sunt o modalitate excelentă de a obține o varietate de ingrediente vindecătoare. Acest suc de vindecare a tiroidei din cartea Mediul de vindecare: vindecarea glandei tiroide (pe care o puteți găsi pe site-ul nostru pentru pre-vânzare) este realizat în întregime din ingrediente care susțin sănătatea acestui organ important. Cea mai bună parte este că poți schimba cu ușurință rețeta în funcție de gusturile tale. Puteți înlocui cu ușurință țelina cu tulpină cu castraveți sau coriandru cu pătrunjel. Oricum, vei primi o doză mare de sprijin puternic pentru tiroida!

Țelina stimulează acidul clorhidric din intestin și ajută ficatul să producă bilă pentru a descompune alimentele. De asemenea, oferă minerale care contracarează virusul Epstein-Barr (EBV) și susțin sistemul nervos central cu electroliți puternici, în timp ce stabilizează și susțin glandele suprarenale. Tulpinile de țelină au capacitatea de a curăța glanda tiroidă de toxinele EBV și de a stimula producția de hormon tiroidian T3.

Merele sunt antiinflamatoare pentru glanda tiroidă, deoarece suprimă foamea de EBV. Când pectina lor intră în sistemul digestiv, eliberează substanțe fitochimice care se leagă de EBV, învelind celulele virusului, astfel încât acestea să nu se poată hrăni și să se reproducă.

Ghimbirul ajută la absorbția nutrienților și ameliorează crampele. Încărcat cu varietatea sa semnătură de vitamina C biodisponibilă, ghimbirul este, de asemenea, un puternic antiviral. Una dintre calitățile speciale ale ghimbirului este capacitatea sa de a scoate corpul dintr-o stare reactivă prin calmarea nervilor și a mușchilor. Ghimbirul ajută la echilibrarea și homeostazia glandei tiroide stimulând-o dacă este hipoactivă și calmând-o dacă este hiperactivă.

Coriandru face minuni în lupta împotriva EBV. Este crucial pentru legarea metalelor grele toxice, cum ar fi mercurul și plumbul, care alimentează virusul. De asemenea, se leagă de neurotoxinele EBV, care, atunci când sunt libere în organism, pot provoca amorțeală și rigiditate, durere, inflamație, depresie și anxietate.

Ingrediente:

  • 1 buchet de telina cu tulpina;
  • 2 mere, feliate;
  • 1 buchet coriandru;
  • 5 până la 10 cm bucată de ghimbir proaspăt.

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele printr-un storcator (pentru storcatoarele recomandate de Anthony William vezi: aici ). Pentru cele mai bune rezultate, bea sucul imediat pe stomacul gol.

Opțiune alternativă: mărunțiți mărunt țelina și merele cu tulpină. Adăugați toate ingredientele într- un blender . Se amestecă ingredientele până se obține un lichid gros, apoi se strecoară. Bea imediat sucul rezultat.

Sfaturi:

* Așa cum am spus, acest suc poate fi adaptat preferințelor tale de gust înlocuind mănunchiul de tulpini de țelină cu 2 castraveți sau 1 legătură de pătrunjel în loc de coriandru.

* In functie de storcator, va fi nevoie de mai mult sau mai putin ghimbir. Reglați cantitatea după gustul dvs.

Se obtin aproximativ 700 ml. suc.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
În acest videoclip, Anthony William face ceai din ciuperci reishi și chaga, vorbește despre proprietățile medicinale ale acestei băuturi și
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.