Roșii umplute cu orez conopidă și condimente proaspete

Roșii umplute cu orez conopidă și condimente proaspete

Roșiile sunt deseori evitate sau subestimate, când de fapt au atât de multe proprietăți vindecătoare de oferit. Aceasta reteta devine o capodopera atunci cand este preparata in sezonul legumelor si folosind cele mai proaspete si aromate rosii si produse pe care le putem gasi. Acoperiți cu planta proaspătă preferată sau combinația de condimente verzi și bucurați-vă de aroma și aromele simple ale acestui fel de mâncare.

Ingrediente:

 • 5-6 buc. roșii medii până la mari;
 • 3 ore buchetele de conopidă;
 • 1 lingura frunze de ierburi proaspete colectate liber – coriandru, patrunjel si/sau busuioc;
 • 1 lingura. suc de lamaie proaspat stors;
 • 1/2 lingura. miere crudă;
 • 1/2-1 linguriță. fulgi de ardei rosu;
 • 1/2 linguriță. praf de usturoi;
 • 1/2 linguriță. praf de ceapa;
 • 1 lingura Fulgi de dulse atlantic (opțional).

Mod de preparare:

Pregătiți roșiile tăind aproximativ 1 cm din disc de sus și scoțând partea cărnoasă. Pus deoparte.

Pregătiți orezul de conopidă combinând buchețele de conopidă, ierburile, sucul de lămâie, mierea crudă, fulgii de ardei roșu, pudra de usturoi, pudra de ceapă și fulgii de Atlantic Dulse (dacă folosiți) într-un robot de bucătărie. Pasați de câteva ori până obțineți o textură asemănătoare orezului.

Umpleți roșiile cu orezul de conopidă, împachetându-l strâns. Se serveste imediat sau se da la frigider pentru mai tarziu. Bucurați-vă!

Sfaturi:

 • Încercați să alegeți roșii cu cea mai închisă culoare roșie posibilă. Roșiile coapte sunt foarte aromate și sunt potrivite în special pentru această rețetă. În acest caz, roșiile pot avea o culoare diferită când sunt coapte, în funcție de varietatea lor.
 • Puteți păstra partea cărnoasă a roșiilor pentru a o amesteca într-un sos de salată, supă, bulion sau sos sau o puteți tăia și pune deasupra roșiilor umplute.

Porție pentru 2 persoane.

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.