Dacă obișnuiești să mănânci salată de kale cu mult avocado, ulei sau dressing, vei fi surprins cât de delicioasă este această rețetă fără grăsimi, mai ales dacă adaugi usturoi, chili și curmale. Chiar dacă în mod normal nu mănânci kale crudă pentru că ți se pare tare, ar trebui să încerci această rețetă fantastică! Amestecarea ingredientelor într-un robot de bucătărie permite aromelor acestora să se amestece în timp ce alimentele vindecătoare sunt ușor de mâncat.

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Varza varza este un aliment benefic pentru intregul tract intestinal, deoarece infometeaza bacteriile si microorganismele neprietenoase in timp ce hraneste bacteriile si microorganismele benefice. Este de mare ajutor în îmbunătățirea mediului în ileon, care la rândul său îmbunătățește producția de vitamina B12, astfel încât ficatul să poată primi acest nutrient vital prin vena portă hepatică.

Ingrediente:

  • 1/2 grămadă de varză, tulpinile îndepărtate, frunzele tăiate grosier;
  • 1/2 legatura de ceapa proaspata, tocata grosier;
  • 1 castravete, tocat grosier;
  • 3 tulpini tulpini de telina, tocate grosier;
  • 4 roșii mari, tăiate grosier;
  • 3/4 linguriță. sparanghel tocat;
  • sucul a 1-2 portocale;
  • 1 cățel de usturoi, zdrobit (opțional);
  • 1 ardei iute, tocat marunt (optional);
  • 1 până la 2 curmale, tocate mărunt (opțional).

Mod de preparare:

Puneti varza varza tocata si ceapa verde uniform intr-un robot de bucatarie si procesati la viteza mare pana se toaca marunt. Turnați conținutul într-un castron mare, răzuind părțile laterale după cum este necesar.

Pune castravetele in robotul de bucatarie si pulsa pana se toaca marunt, aproximativ 3 secunde. Scoateți-l și adăugați-l la varză și ceapa verde.

Puneți țelina în robotul de bucătărie și pulsați de 1-2 ori până se toacă. Adăugați în bol. Pune roșiile în robotul de bucătărie și pulsați de 1-2 ori până se toacă grosier. Adăugați în bol.

Adăugați toate ingredientele pentru salată înapoi în robotul de bucătărie împreună cu sparanghelul tocat, sucul de portocale și suplimentele opționale. Pulsați de 1-2 ori până se amestecă uniform. Se pune în boluri și se servește.

Porție pentru 1-2 persoane.

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.