Socul este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru infecțiile virale și bacteriene, cum ar fi răceala și gripa, și poate scurta semnificativ durata bolii dacă vă îmbolnăviți. Reteta de sirop de soc negru pe care vrem sa o impartasim cu voi este facuta doar din produse naturale, se prepara usor si este foarte vindecatoare. Acest sirop nu conține conservanți și aditivi pe care le puteți găsi în unele mărci de magazine. De asemenea, este dulce și delicios, făcându-l un remediu fantastic pe care chiar și copiii îl vor iubi și se vor bucura.

Socul negru conține proteine ​​și bioflavonoide speciale care au capacitatea de a distruge virușii care infectează celulele din organism la contact. Se știe, de asemenea, că socul are capacitatea de a stimula semnificativ funcția imunitară prin stimularea producției de citokine a organismului. De asemenea, sunt foarte utile pentru problemele bronșice și respiratorii și pot ajuta la slăbirea și eliminarea congestiei plămânilor.

Siropul de soc este, de asemenea, bogat în vitamina C și în numeroase alte vitamine importante, minerale, antioxidanți și mulți nutrienți nedescoperiți de știință și cercetare.

Cum se face sirop de soc?

Ingrediente:

  • 3/4 cană fructe de soc uscate;
  • 3 căni de apă;
  • 3/4 cană miere crudă.

Condimente la alegere:


Mod de preparare:

Puneți fructele de soc uscate și apa (cu condimente opționale) într-o cratiță medie pe aragaz. Se fierbe la foc mediu timp de 45 de minute până la 1 oră, până se îngroașă și se reduce la jumătate. Scoateți și răciți complet. Se strecoară siropul printr-o strecurătoare într-un bol, stoarce sucul din fructe cu o lingură de lemn și aruncă condimentele întregi. Se amestecă siropul cu mierea crudă și se toarnă în borcane.

Pentru a menține sănătatea, consumați 1 lingură. pe zi. Pentru răceală sau gripă, luați 1 lingură. de 3 ori pe zi.

Cantitate pentru 1-2 cani.


Sirop de soc Întrebări frecvente

Unde pot găsi fructe de soc uscate?

Poți găsi fructe de soc uscate în vrac pe Amazon sau în alte magazine online.

Cât durează un lot?

2-3 saptamani la frigider.

Pot face această rețetă cu fructe de soc proaspete?

Da, dacă vrei.

Pot lasa fructele in sirop sau trebuie sa-l strec?

Fructele trebuie strecurate și îndepărtate.

Ar trebui să fie refrigerat?

Da, ar trebui să fie la frigider.

Pot folosi sirop de arțar?

Da, dacă vrei.

Pot folosi agave?

Există îndulcitori mai buni de folosit dacă nu folosiți miere crudă. Siropul de arțar ar fi o alternativă bună.

Pot lua acest produs în timpul sarcinii sau alăptării?

Da, puteți lua acest produs în timpul sarcinii sau alăptării.

Pot să-l îngheț?

Da, îl poți îngheța. Puteți folosi această rețetă pentru a face înghețată de soc.

Cât sirop de soc pot bea?

Pentru a menține sănătatea, luați 1 lingură. pe zi. Pentru a vă ajuta să vă recuperați după o răceală sau gripă, luați 1 lingură. de 3 ori pe zi.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.