Bucurați-vă de aromele rafinate ale plăcintei cu mere în acest smoothie divin. Cremoasă, sățioasă și dulce, se va simți ca un desert, dar fără defectele dăunătoare ale grâului, ouălor, untului și zahărului rafinat care fac parte din rețeta standard de plăcintă cu mere. De fapt, această rețetă este plină de ingrediente vindecătoare, așa că o poți face cu ușurință din nou și din nou.

Nu subestima niciodată puterea unui măr. Proprietățile antiinflamatorii ale acestui fruct îl fac cea mai bună alegere atunci când te confrunți cu aproape orice boală. Encefalita (inflamația creierului), IBS (sindromul intestinului iritabil) și infecția virală (care poate duce la inflamarea nervilor) sunt doar câteva afecțiuni în care merele pot juca un rol nutrițional crucial în calmarea organismului prin reducerea încărcăturii virale și bacteriene care creează inflamaţie.

Merele oferă, de asemenea, apă vie pentru a ajuta la hidratarea ficatului, astfel încât să poată stoca apă și să o elibereze înapoi în circulație atunci când apare deshidratarea sau sindromul de sânge toxic. Acizii din fructe din mere ajută la curățarea ficatului prin dispersarea filmelor toxice care se acumulează în compartimentele sale de depozitare. Merele elimină bacteriile, drojdia, mucegaiurile, alte ciuperci și virușii din tractul intestinal și ficat.

Ingrediente:

  • 2 mere roșii de mărime medie, fără miez și tăiate bucăți;
  • 1 1/2 banană congelată;
  • 1 cană de apă;
  • 1 lingura. sirop de arțar sau 1 curmal soi medjool (opțional);
  • 3/4 linguriță. scorțișoară măcinată ;
  • 1/4 lingurita. pudră de ghimbir ;
  • Un praf de nucsoara macinata.

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele într-un blender și amestecă până se omogenizează. Serviți imediat.

Porție pentru 1 persoană.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.