SALATA CALDA DE LEGUME PRAJITE CU ROGULA SI SPANAC

SALATA CALDA DE LEGUME PRAJITE CU ROGULA SI SPANAC
Rucola proaspătă și spanacul combinate cu legumele calde prăjite sunt nepământene de delicioase. Această salată este o modalitate excelentă de a intra în acele verdețuri cu frunze foarte importante, în timp ce vă bucurați de legume coptioase.

Să ne uităm la modul în care unele dintre ingredientele cheie din această rețetă pot sprijini vindecarea:

Dovleac: Încărcat cu nutrienți pe care ficatul le poate stoca cu ușurință. Bogat în carotenoizi care protejează celulele hepatice de leziuni. Glucoza din dovleceii de iarnă poate stabiliza ficatul, ceea ce permite stabilizarea globală a zahărului din sânge în organism.

Dovlecel: Foarte asemănător cu castravetele în anumite privințe, deoarece este, de asemenea, un fruct care este util pentru hidratarea ficatului, permițând ficatului să stocheze micro buzunare de apă pe care le poate elibera mai târziu înapoi în fluxul sanguin în momente de deshidratare cronică a dumneavoastră. viaţă. Dovlecelul are un efect ușor de curățare asupra ficatului, permițându-i să elimine în siguranță iritanții toxici. De asemenea, calmează pereții tractului intestinal, împingând microorganismele patogene, cum ar fi bacteriile și ciupercile, permițând o mai bună absorbție a nutrienților care pot fi trimisi către ficat. Dovlecelul este un aliment bun pentru vezica biliară, deoarece conține substanțe fitochimice care reduc de fapt inflamația vezicii biliare.

Rucola: Induce un efect ușor de curățare în ficat, cu compuși fitochimici nedescoperiți care permit ficatului să decidă severitatea curățării și ce toxine dorește să elibereze în siguranță (comparativ cu o curățare care ar dăuna ficatului).

Ingrediente:
 • 1 lingura morcovi, tăiați cubulețe;
 • 2 lingurite dovleac, tăiat cubulețe;
 • 1/2 linguriță. ceapa rosie taiata cubulete;
 • 2 lingurite Dovlecel, tăiat cubulețe;
 • 1 lingura coriandru;
 • 1/2 linguriță. chimen măcinat ;
 • 1 lingura boia de ardei ;
 • 1 lingura miere crudă;
 • 2 lingurite spanac colectat compact;
 • 2 lingurite rucola colectată compact;
 • 1/4 lingurita. coriandru proaspăt colectat compact, tocat.
PENTRU ENSEMARE
 • 3 linguri. suc de portocale proaspat stors;
 • 1/4 lingurita. coaja de portocala rasa fin;
 • 1/2 catel de usturoi, ras fin;
 • 1 lingura miere crudă;
 • 1 lingura. suc de lămâie.
Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200°C.

Tapetați o tavă mare cu hârtie de copt. Aranjați morcovii, dovleacul, ceapa și dovlecelul și adăugați coriandru, chimen, ardei roșu și miere. Se amestecă bine și se coace la cuptor pentru 20-25 de minute până când legumele sunt fragede și aurii.

Între timp, pregătiți dressingul amestecând ingredientele. Se amestecă spanacul, rucola și coriandru, se pun deasupra legumele prăjite și se condimentează cu dressingul.

Serviți imediat.

Porție pentru 1-2 persoane.Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William.

Publicații similare

[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.