MUCĂTURI DE CARTOF DULCI CU KETCHUP DE CASĂ

MUCĂTURI DE CARTOF DULCI CU KETCHUP DE CASĂ
Bucurați-vă de această versiune unică și vindecătoare a uneia dintre mesele noastre preferate din copilărie. Mușcăturile sunt foarte gustoase în combinație cu o salată sau pesto de spanac.

Cartofii dulci sunt un aliment important pentru stocarea glucozei și a glicogenului pentru ficat. Toți cartofii dulci și ignamele sunt buni, chiar și cartofii dulci albi. La fel ca și cartofii obișnuiți, ei ajută la susținerea aproape a tuturor funcțiilor pentru care este responsabil ficatul. Cartofii dulci au proprietăți fitochimice care calmează un ficat încălzit, furios, stagnant, lent și toxic și ajută la prevenirea spasmelor. De asemenea, oferă o serie de substanțe fitochimice pentru a echilibra hormonii din ficat, ajutându-l să regleze și să controleze unele dintre funcțiile sale hormonale.

Ingrediente:
  • 2 cartofi dulci de marime medie;
  • 1 lingura ierburi uscate precum oregano , cimbru sau rozmarin
PENTRU KETCHUP
  • 180 g piure de roșii (fără aditivi și sare)
  • 1/3 lingurita. Suc de mere;
  • 2 linguri. suc proaspăt de lămâie;
  • 2 lingurite miere crudă;
  • 1/4 lingurita. praf de ceapă uscată;
  • 1/4 lingurita. praf de usturoi;
  • 1/4 lingurita. oregano uscat ;
  • 1/4 lingurita. ardei rosu (optional).
Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 190°C.

Se fierb cartofii dulci timp de 20-25 de minute, până când se înmoaie pe exterior, dar încă fermi la mijloc. Scoate-le să se răcească complet. Curatam cartofii si ii dai pe razatoare grosier. Turnați-le într-un bol, adăugați ierburile și amestecați bine. Luați puțin cu o lingură și formați bucăți mici cilindrice cu mâinile.

Aranjați mușcăturile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți la cuptor pentru 40-45 de minute, întorcându-le la jumătate, până devin aurii închis. Pentru mai multă crocanta, dați cuptorul la 200°C în ultimele 10 minute. Lăsați mușcăturile să se răcească timp de 5-10 minute înainte de a mânca.

Pentru a face ketchup-ul, combinați toate ingredientele într-un castron și amestecați până la omogenizare. Serviți cu cartofii.

Porție pentru 2 persoane.


Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe

Acest blog, continutul sau si toate materialele aferente sunt prezentate doar in scop informativ si nu inlocuiesc sfatul, diagnosticul, tratamentul sau prescriptia medicala. Nimic din ceea ce este continut in sau accesibil de pe acest blog nu trebuie considerat ca fiind un sfat medical, diagnostic, tratament sau prescriptie medicala, nici o promisiune de beneficii, o pretentie de vindecare, o garantie legala sau o garantie a rezultatelor care urmeaza sa fie obtinute. Nu ignorati niciodata sfaturile medicale sau nu renuntati sa le solicitati din cauza a ceea ce ati citit pe acest blog sau in oricare dintre materialele legate. Prirodnik Ltd si echipa sa nu sunt medici si nu pretind ca ofera servicii de asistenta medicala. Consultati un profesionist licentiat in domeniul sanatatii inainte de a schimba sau intrerupe orice medicamente, tratamente sau ingrijiri curente, sau de a incepe orice dieta, exercitiu sau program de suplimente, sau daca aveti sau suspectati ca ati putea avea o afectiune medicala care necesita asistenta medicala. Administratia pentru Alimente si Medicamente a R. FDA nu a evaluat nicio declaratie, afirmatie sau reprezentare facuta in sau disponibila pe acest blog sau in orice alt material asociat. Continutul acestui blog si orice material legat nu reflecta neaparat opiniile Prirodnik Ltd sau ale autorului principal si nu se garanteaza ca este corect, complet sau actualizat. Acest articol poate contine linkuri catre alte resurse de pe internet. Aceste linkuri sunt furnizate ca citate si ajutoare pentru a va ajuta sa identificati si sa localizati alte resurse de internet care ar putea fi de interes si nu au scopul de a declara sau implica faptul ca Prirodnik Ltd sau autorul principal recomanda, aproba, sprijina, sponsorizeaza sau sunt in vreun fel afiliati sau asociati cu orice persoana sau organizatie asociata cu materialul la care se face trimitere sau sunt autorizati in mod legal sa utilizeze orice nume comercial, marca inregistrata, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate fi reflectat in materialul la care se face trimitere.