Mulți oameni se luptă cu durerile gastro-intestinale care se răspândesc în abdomen și trunchi fără să-și dea seama că își au originea în stomac sau tractul intestinal. Aloe vera are compuși chimici care neutralizează acizii și calmează nervii din mucoasa tractului intestinal, încetinind și oprind spasmele intestinale. Aloe neutralizează acizii și suprimă dezvoltarea bacteriilor și virușilor, precum și dezvoltarea drojdiei, ciupercilor neproductive și mucegaiurilor. Aloe vera calmează, de asemenea, membranele mucoase ale tractului intestinal, calmând nervii intestinali inflamați , suprimând spasmele nervilor stomacului și eliberând presiunea asupra nervilor vagi.

Sfaturi pentru utilizarea terapiei de șoc cu Aloe Vera a Healer Medium


Pentru dureri de stomac, dureri gastrointestinale , dureri de intestin și de stomac care urcă în piept sau trec prin spate și ajung la gât și umeri, colită, sindromul colonului iritabil (IBS), boala Crohn , boala celiacă, reflux acid, ulcere, arsuri la stomac, Helicobacter pylori, supra-creștere bacteriană în intestinul subțire (SIBO) , dureri de stomac imediat după masă, spasme stomacale și intestinale, gastrită, balonare severă și dureroasă , constipație, atacuri de acid, gastropareză.


Healer Medium Aloe Vera Shock Therapy Guidelines

 • Pentru un adult, consumați 5 până la 10 cm de gel proaspăt de aloe vera (cu coaja îndepărtată) la fiecare 2 până la 4 ore.
 • Continuați această terapie timp de 1 până la 7 zile.
 • După 3 sau mai multe zile de întrerupere a terapiei de șoc cu aloe vera, puteți trece din nou printr-un ciclu de 1 până la 7 zile de terapie. Între ciclurile de terapie cu șoc cu aloe vera, puteți lua 5 sau mai multe cc de gel proaspăt de aloe vera zilnic sau de două ori pe zi.
 • Pentru a pregăti gelul de aloe, tăiați cu grijă o bucată de 5 până la 10 cm de frunză de aloe vera, filetând-o ca peștele și tăind pielea verde și țepii. Îndepărtați gelul transparent.
 • Asigurați-vă că nu folosiți coaja. Pe măsură ce răzuiți gelul de aloe, aveți grijă să nu răzuiți pielea. Un compus chimic din scoarța verde poate fi iritant pentru unii oameni.
 • De asemenea, tăiați 2 cm de la capătul bazei frunzei de aloe și aruncați-o; este prea amar.
 • Dacă este posibil, mâncați gelul direct pentru cele mai bune rezultate. Dacă vă este greu să mâncați gelul de aloe, îl puteți amesteca cu apă. (Totuși, asigurați-vă că nu folosiți coaja verde.)
 • Această rețetă se bazează pe utilizarea unei frunze mari de aloe vera, cumpărată din magazin, pe care o puteți găsi în secțiunea cu produse alimentare a multor magazine alimentare. Dacă utilizați o plantă de aloe vera cultivată în casă, asigurați-vă că este din soiul comestibil.
 • Îți poți pregăti tot gelul de aloe vera pentru ziua respectivă. Păstrați porțiile de gel de aloe pentru mai târziu în cursul zilei într-un recipient ermetic la frigider.
 • Dacă depozitați o parte din frunză, înfășurați capătul tăiat într-o cârpă umedă sau folie de plastic și puneți-l la frigider.
 • Evita frunzele de aloe unde gelul este foarte rosu in interior si extrem de apos. Aceste frunze nu sunt proaspete și au început să se descompună.
 • Ca și în cazul altor terapii de șoc, puteți alege oricând să utilizați mai puțin decât cantitatea declarată. Utilizați cât de mult gel de aloe puteți tolera.

Iată care sunt cantitățile adaptate pentru copii cu gel proaspăt pentru această terapie:

 • 1-2 ani: 1 lingura. gel proaspăt la fiecare 2 până la 4 ore în timp ce copilul este treaz;
 • 3-4 ani: 2 lingurițe. gel proaspăt la fiecare 2 până la 4 ore în timp ce copilul este treaz;
 • 5-8 ani: 1 lingura. gel proaspăt la fiecare 2 până la 4 ore în timp ce copilul este treaz;
 • 9-12 ani: 2 linguri. gel proaspăt la fiecare 2 până la 4 ore în timp ce copilul este treaz;
 • Peste 12 ani: 5 cm de gel proaspăt la fiecare 2 până la 4 ore în timp ce copilul este treaz.
Pentru mai multe informații despre terapiile de șoc ale Healer Medium, citiți articolul introductiv de pe blogul nostru aici .

Publicații similare

[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.