ANTHONY WILLIAMS VORBEȘTE DESPRE ARTRITĂ REUMATOIDĂ (PARTEA 2)

ANTHONY WILLIAMS VORBEȘTE DESPRE ARTRITĂ REUMATOIDĂ (PARTEA 2)

Continuarea articolului: „Anthony William vorbește despre artrita reumatoidă (Partea 1)”

Ați fost diagnosticat cu poliartrită reumatoidă sau pe cineva drag? Ți s-a spus că cauza este misterioasă sau că corpul tău se atacă singur? Adevărul este că în spatele acestei boli există o cauză specifică pe care cercetarea medicală și știința nu o cunosc. Odată ce ați aflat cauza reală și vă concentrați pe problema de bază, puteți începe să vă tratați eficient.

Teoria autoimună

Majoritatea oamenilor li se spune că artrita lor reumatoidă și psoriazică este cauzată de anticorpii produși de organism care atacă articulațiile. Aceasta este o teorie eronată care nu numai că nu a fost niciodată dovedită, dar, din păcate, a devenit lege în comunitatea medicală. Când au fost descoperiți acești anticorpi, știința și cercetarea nici măcar nu știau ce fac și încă nu știu. Aceasta înseamnă că toate tratamentele și prognozele care s-au dat de la introducerea acestei teorii au fost echilibrate precar pe anticorpi a căror funcție este încă un mister complet, făcând adevărata cauză a RA și AP la fel de misterioasă cum era. aceste boli au început mai întâi. Mai mult, deoarece tratamentul actual și medicamentele prescrise pacienților se bazează pe această teorie eronată, există multe persoane care încă suferă de umflături, rigiditate și dureri la nivelul articulațiilor, precum și de celelalte simptome asociate acestor boli.

Când oamenii au început să sufere de boli misterioase în anii 1950, studiile și știința au fost forțate să dea vina pe hormoni. Asta pentru că, ca de atâtea alte ori în cercetarea medicală, toți banii sunt pe hormoni. În acel moment, se făceau atât de multe cercetări cu privire la hormoni, deoarece companiile farmaceutice erau gata să-și vândă noile medicamente hormonale pe care erau dornice să le promoveze.

Cu toate acestea, un medic care nu era atât de convins că hormonii sunt de vină a primit finanțare pentru cercetări ulterioare și a săpat mai adânc. În cele din urmă, a dat peste un anticorp despre care a crezut că este cheia. El a teoretizat că anticorpul era arma inexplicabilă a corpului împotriva lui însuși, deși cauza reală a apariției sale era încă complet necunoscută. Aceste studii au fost atât de puternic finanțate încât ar fi fost considerat inacceptabil să se prezinte și să explice că nu aveau idee ce a făcut anticorpul. Prin urmare, era necesar un fel de concluzie, un fel de teorie care să fie impusă. Motivul pentru care cercetătorii au ajuns în cele din urmă la concluzia că organismul se ataca pe sine a fost pentru a proteja instituția medicinei moderne. În această teorie, pacientul este principalul inculpat, ceea ce, la rândul său, împiedică atingerea cu degetele medicamentului. În prezent, cele mai multe fonduri merg către testarea genetică, care concluzionează întotdeauna că genele pacientului sunt de vină și nu se poate face nimic. Acesta este doar un alt mod de a evita identificarea problemei reale și de a pune toată vina pe persoana care suferă. Anthony William dezmintă și împărtășește adevărul despre aceste concepții greșite în cartea sa Thyroid Healing .

Adevărul despre anticorpi

Acest anticorp, care a devenit un slogan fals pentru bolile autoimune, este de fapt doar unul dintre mulți anticorpi care nu au fost încă descoperiți de știință și cercetare. Cea mai ironică parte a evenimentelor din ultima jumătate de secol este că tot ceea ce studiile medicale pretind că este adevărat despre acest anticorp este de fapt exact opusul. În loc să atace organismul, acest anticorp este produs de organism pentru a se proteja de un invadator exterior. Anticorpii, deși un indicator că ceva a fost atacat, nu sunt cei care atacă. Aceasta este dovada că corpul tău face tot ce poate pentru a te susține și a te proteja. Nu vizează celulele tisulare specifice, ci cele ale agentului patogen.

Ce este artrita reumatoidă?

Comunitatea medicală consideră că artrita reumatoidă este o boală autoimună cauzată de sistemul imunitar care confundă cumva articulațiile și alte părți ale corpului cu invadatori și le atacă. După cum Anthony William a subliniat de sute de ori, corpurile noastre nu se atacă singure. Corpurile noastre răspund doar la atacul patogenului.

Artrita reumatoidă este o variantă a virusului Epstein-Barr (EBV).

EBV afectează în mod cronic diferite părți ale corpului, inclusiv articulațiile, oasele și nervii. Acest virus este cel care creează durere și inflamație în articulații. ( În ceea ce privește sistemul tău imunitar, nu numai că nu este de vină, ci este principala apărare împotriva EBV. )

După cum am menționat deja, există peste 60 de soiuri ale virusului Epstein-Barr. Ar fi nevoie de zeci de ani pentru ca cercetările medicale să facă lumină asupra condițiilor și mutațiilor virale EBV care creează artrita reumatoidă. Când timpul, energia și resursele sunt în sfârșit direcționate către cauză - sperăm că în curând - cercetătorii vor descoperi cu ușurință variantele de EBV care au devastat articulațiile și nervii oamenilor de mai bine de un secol. Și când medicii vor săpa puțin mai adânc, vor ajunge la soluțiile reale pentru acest virus pe care Anthony William le dezvăluie de ani de zile în cărțile sale.

Știind că artrita reumatoidă este o formă de EBV dezvăluie toate misterele întunecate din jurul bolii. Deși EBV este extrem de compromițător, este tratat în detaliu în cărțile lui Anthony William - inclusiv pașii pe care îi puteți lua pentru a opri daunele cauzate de virus și pentru a ucide aproape toate celulele EBV din corpul dumneavoastră.

Vindecarea artritei reumatoide

Medicii tratează, de obicei, artrita reumatoidă prin prescrierea diferitelor medicamente antiinflamatoare și imunosupresoare pentru a gestiona criza de moment, pentru că asta este tot ce pot oferi. Având în vedere amploarea durerii și a inflamației cauzate de artrita reumatoidă, acest lucru este de înțeles. Cu toate acestea, există două probleme cu această strategie.

În primul rând, medicamentele nu abordează cauza principală a RA, care este virusul Epstein-Barr. Deoarece aceste medicamente nu fac nimic pentru a limita EBV, ele permit bolii să continue să se dezvolte în organism. Ele împiedică corpul tău să reacționeze la virus ca și cum acesta nu ar exista.

În al doilea rând, principala ta apărare împotriva EBV este sistemul tău imunitar, iar aceste medicamente eliberate pe bază de rețetă îți suprimă de fapt sistemul imunitar. Deci, nu numai că aceste medicamente nu vă ajută să învingeți EBV, ci pot ajuta potențial virusul.

Cea mai bună abordare este să citiți cu atenție informațiile pe care Anthony William le oferă în cărțile sale, precum și toate articolele pe acest subiect pe care le-am publicat pe blogul nostru, pentru a înțelege pe deplin EBV. Sperăm că vă este încurajator și credem că veți beneficia de recomandările pe care le veți găsi acolo.

Despre suplimentele nutritive care ajută la poliartrita reumatoidă, vom publica foarte curând un articol - așteptați-l în câteva zile. Deoarece EBV, care cauzează artrita reumatoidă, poate fi deosebit de neplăcut și greu de controlat, această listă conține antiinflamatorii naturale recomandate (adică, cele care nu vă vor slăbi sistemul imunitar). Acestea vor ajuta la ameliorarea durerii și la promovarea vindecării de EBV. Și amintiți-vă, deoarece EBV este cauza principală a inflamației RA, eforturile de a scăpa de virus și de combustibilul acestuia sunt singura modalitate de a scăpa de inflamația de la sursă.

Și nu în ultimul rând - folosește comprese reci și calde. Aplicați o compresă rece pe zonele dureroase timp de aproximativ 5 până la 10 minute la un moment dat (în funcție de cum vă simțiți) pentru un total de aproximativ o jumătate de oră pe zi pentru a reduce inflamația și a accelera vindecarea. Aplicați o compresă fierbinte pe aceleași zone timp de aproximativ 10 minute zilnic pentru a slăbi tensiunea musculară care s-ar putea să se fi acumulat în jurul articulațiilor afectate.

Dacă urmați aceste recomandări, și mai ales dacă urmați toate sfaturile relevante din articolele pe care le-am publicat pe această temă, puteți scăpa de EBV și RA și puteți prelua controlul asupra sănătății și vieții tale. Acordați o atenție deosebită capitolului 3 „Cura împotriva virusului Epstein-Barr” din cartea lui Anthony William: The Healing Medium - Revised and Expanded Edition pentru a înțelege diferiții factori care pot afecta cronologia vindecării dumneavoastră. Noi credem în tine. Răspunsurile sunt aici. Milioane de oameni din întreaga lume și-au luat viața înapoi prin implementarea acestor instrumente și protocoale.

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.