Continuarea articolului Virusul Epstein-Barr (prima parte) , în care vom analiza următoarele subiecte:

 • EBV - complicații de la gripă și covid-19;
 • tratamentul EBV;
 • alimente medicinale;
 • plante medicinale și suplimente nutritive.

Complicații de la gripă și covid-19

Este un fapt binecunoscut că atunci când cineva face gripă, aceasta îi poate slăbi sistemul imunitar, permițând dezvoltarea altor viruși precum EBV. Gripa provoacă apariția virusului Epstein-Barr. Acesta este motivul pentru care unii oameni se recuperează de o gripă severă în câteva zile, în timp ce altora le ia luni pentru a se recupera. Covid-19 provoacă probleme similare, dar la scară mai mare.

Există multe tulpini diferite de gripă. Unele dintre ele sunt ușoare, altele mai grele. Dacă aceeași gripă severă lovește un grup de oameni, persoanele cu simptome sau afecțiuni preexistente (indiferent dacă știu sau nu despre ele) sunt susceptibile să se recupereze mai greu, cu excepția cazului în care au o înțelegere adecvată a sursei acestor probleme de sănătate subiacente. și instrumentele necesare pentru a le face față. Din nou, acest lucru se datorează faptului că cazurile grave de gripă pot declanșa alți viruși existenți în organism. EBV și herpes zoster sunt cele mai frecvente două virusuri care sunt declanșate de o gripă rea. Odată declanșate, pot apărea afecțiuni și simptome virale precum boala Lyme , sindromul de oboseală cronică (SFC), fibromialgia , ceața creierului , furnicături și amorțeală în tot corpul, slăbiciune a membrelor, depresie și anxietate.

În unele cazuri, aceste simptome și afecțiuni cauzate de EBV sau de alți viruși au existat înainte, iar gripa le-a adus înapoi sau le-a agravat.

În alții, aceste simptome sau afecțiuni cauzate de EBV sau de alte viruși s-au dezvoltat în organism și nu s-au manifestat încă până când gripa le declanșează. Aceștia sunt oameni în pragul unei infecții virale cronice de grad scăzut. Un exemplu în acest sens este dacă EBV din corpul tău (despre care nu știai) era chiar pe punctul de a intra în faza de infecție mononucleară. Sistemul tău imunitar a fost deja testat de EBV, iar apoi apare gripa - tot ce este nevoie pentru a declanșa EBV. Deci, după gripă, s-ar putea să te confrunți acum cu primul tău atac de mononucleoză. S-ar putea să te lupți cu oboseala, ceața creierului, durerile corporale sau slăbiciune la nivelul membrelor timp de săptămâni la rând, la mult timp după gripă. În același timp, este posibil ca prietenul tău să fi contractat aceeași gripă și după 10 zile să fi revenit la viața normală fără să se gândească măcar la gripă.

Covid-19, care este un catalizator și mai puternic, funcționează într-un mod similar. Simptomele trecute cu care cineva s-a luptat pot reveni cu ușurință sau pot apărea simptome noi de la viruși preexistenți (cum ar fi EBV) despre care nimeni nu știa că sunt deja în corpul lor, așteptând șansa de a ataca. Covid-19 accelerează de fapt simptomele și bolile viitoare ale oamenilor.

Aici intervine marea confuzie. Mulți oameni cred că totul se datorează covid-19. Ei cred că covid-19 în sine este motivul pentru care se luptă cu simptomele cronice noi descoperite. Dacă cineva dezvoltă probleme de respirație care devin cronice deoarece covid-19 i-a deteriorat plămânii, atunci da, este un rezultat al covid-19. Cineva ar putea avea, de asemenea, o recuperare lentă de la covid-19 dacă virusul a provocat o febră foarte mare pentru o perioadă lungă de timp. (Mai multe despre asta într-un moment.) Cu toate acestea, aceste scenarii descriu doar unele cazuri. În realitate, majoritatea problemelor de durată pe care oamenii le întâmpină după covid-19 nu sunt cauzate de covid-19. Sunt probleme preexistente sau invizibile care au fost declanșate. Simptome și afecțiuni cronice pe care oricum le-ar fi dezvoltat cineva din cauza activității virale deja prezente în corpul său. Covid-19 a acționat ca un catalizator pentru EBV sau alte viruși care au fost în organism, neobservate. A făcut ca simptomele și condițiile viitoare să apară mai devreme în viața unei persoane, în loc să dureze mai mult de 20 de ani pentru a se dezvolta.

Acum să comparăm acest lucru cu recuperarea efectivă de la o febră asociată cu covid-19. O febră mare și prelungită poate duce la deshidratare și criză severă de electroliți, care, la rândul său, duce la oboseală a creierului post-Covid-19, timp de aproximativ trei până la șase luni înainte de a vă simți înapoi la normal. Febra post-covid poate pune, de asemenea, un stres enorm asupra glandelor suprarenale, care sunt foarte sensibile la căldură, ceea ce poate slăbi glandele suprarenale până la punctul în care au nevoie de recuperare timp de una până la trei luni. Aceste efecte ale febrei mari nu duc la multe simptome diferite. Cineva poate să obosească mai ușor sau să se simtă mai slab și să aibă mai puțină energie decât în ​​mod normal, iar acest lucru se va îmbunătăți în timp. Acestea nu sunt condiții care vor rămâne permanente după covid-19.

În schimb, atunci când covid-19 declanșează manifestarea unei boli virale existente, cum ar fi EBV, simptomele pot fi mai răspândite și mai lungi ca durată.

Sau cineva poate experimenta ambele în același timp: o recuperare lentă din cauza unei febre mari și prelungite asociată cu covid-19 și, în același timp, apariția sau exacerbarea simptomelor cronice de la o boală virală existentă cauzată de covid-19.

Atât gripa, cât și Covid-19 pot provoca confuzie în alte moduri. De exemplu, dacă cineva se luptă deja cu simptome cronice pe termen lung, cum ar fi oboseala, ceața creierului , durerea fizică, tristețea și este posibil să fi primit mai multe diagnostice în această perioadă. S-ar putea să i s-a spus că durerea lui se datorează problemelor intestinale, fibromialgiei , sclerozei multiplă , migrenelor oculare, artritei reumatoide, bolii Lyme, anxietății sau depresiei. Ulterior, aceeași persoană poate contracta gripa sau covid-19 și se poate simți și mai rău fără să-și dea seama de ce. Chiar și o formă mai ușoară de gripă poate agrava aceste simptome decât sunt deja. Deși acest lucru poate fi temporar, cum ar fi două sau trei săptămâni cu simptome mai grave, în funcție de ceea ce trece persoana respectivă. Numai acest fapt poate fi suficient pentru a încetini această persoană pe calea vindecării.

Tulpinile ușoare ale gripei sunt deosebit de înșelătoare. Simptomele pot fi cele mai de bază: dureri suplimentare ușoare ale corpului, o ușoară febră, gât zgârieturi și dureri de cap, iar atunci când acestea sunt amestecate cu simptomele pe care cineva le are deja, situația poate deveni dezordonată. Oamenii pot crede că afecțiunile lor cronice preexistente se înrăutățesc, că fac ceva greșit sau că sănătatea lor se deteriorează. În realitate, este vorba de a trece prin organism o tulpină ușoară de gripă. Este ușor să faci această greșeală. De obicei, este nevoie de scurgere și poate de o tuse pentru a-i face pe oameni să realizeze că ar putea fi prins ceva în plus. Că aceasta nu este o afecțiune sau un simptom normal, de la cei cu care sunt obișnuiți să trăiască periodic. Există tulpini ușoare de gripă în care secrețiile și tusea nu apar, așa că o persoană nu își dă niciodată seama că este gripă.

De asemenea, gripa stomacală derutează oamenii tot timpul. Ei se infectează, vomită, nu pot mânca și se simt cu adevărat dezamăgiți pentru o zi sau două pe măsură ce trece prin sistemul lor. Ei nu știu dacă este o afecțiune preexistentă sau poate au toxiinfecții alimentare.

Cu orice gripă, este posibil să aveți cele mai ușoare simptome atunci când vă simțiți puțin obosit și rău, care dispare rapid. Dar puteți transmite această tulpină de gripă altcuiva și acesta ar putea fi afectat mai grav, mai ales dacă persoana respectivă are simptome sau afecțiuni preexistente.

Covid-19 este foarte asemănător. Nu este doar o singură tulpină care se răspândește. Și covid-19 se transmite în același mod ca și gripa. În același mod în care oamenii răspândesc gripa în numeroasele sale tulpini, oamenii fac și răspândesc covid-19 în diferitele sale variante.

Covid-19 este un virus viu. Nu este o catenă de ARN moartă sau fragmente de informații din virusul însuși. Aceasta înseamnă că covid-19 este un virus viu. Gripa este, de asemenea, un virus viu. Virușii din familia herpesului sunt viruși vii, inclusiv EBV, herpes zoster, citomegalovirus, herpes simplex, HHV-6, HHV-7 și alte soiuri cunoscute și necunoscute de herpesvirus uman (HHV). Toți acești viruși sunt în viață și pentru a rămâne în viață au nevoie să se hrănească. La fel cum EBV se hrănește cu metale grele toxice precum mercurul și alte alimente, gripa și covid-19 fac același lucru.

Gripa și covid-19 sunt viruși fabricați. Au fost crescuți în laboratoare, au experimentat, au testat și au hrănit cu alimente pentru a rămâne în viață. Covid-19 și virusul gripal concurează între ele (deși nu cu virusurile herpesului) în interiorul corpului. Dacă cineva cu covid-19 se infectează și cu o tulpină de gripă rău, covid-19 își va crește puterea de a lupta împotriva gripei pentru a supraviețui. Cei doi viruși se atașează unul de celălalt până când unul dintre ei se descompune încet și îl distruge pe celălalt. O măsură preventivă care poate fi de ajutor este eliminarea anumitor alimente care pot alimenta gripa sau covid-19. Hrana principală sunt ouăle. Ouăle sunt folosite pentru a crește și înmulți virușii într-un laborator. Aceasta este doar o măsură preventivă utilă pe care o puteți lua. A avea ouă în organism zilnic sau săptămânal poate ajuta la declanșarea unui virus precum covid-19 sau chiar gripa atunci când îl contractați pentru prima dată.

Trăim vremuri în care virușii nu apar doar. Ele sunt manipulate, modificate și uneori chiar create prin mutarea intenționată a tulpinilor originale, naturale de viruși găsite în mediul nostru natural. Virușii gripei și covid-19 consumă metale grele toxice precum mercurul, dar numai mercur. Ambii viruși nu se hrănesc cu alte metale grele toxice. Acesta este motivul pentru care persoanele cu niveluri mai ridicate de mercur și niveluri mai mari de virus EBV și zona zoster care le provoacă simptomele și afecțiunile tind să fie mai susceptibile la covid-19. Putem analiza toate acestea sub noțiunea de „condiții preexistente”, dar este mai mult decât atât. Aceștia sunt viruși preexistenți pe care îi are persoana respectivă. Ce virusuri au? Sunt, de asemenea, bogate în metale grele toxice, cum ar fi mercurul? Acționarea și eliminarea metalelor grele toxice precum mercurul din organism este un alt pas pe care îl puteți face pentru a vă ajuta terapia preventivă pentru viruși precum gripa sau covid-19.

De asemenea, este important să fii proactiv în înțelegerea virusului existent care creează simptomele cu care trăiești în fiecare zi, deoarece munca pentru a depăși simptomele cronice prin uciderea virușilor precum EBV te poate face mai puternic și mai capabil să faci față gripei și covid-19. ne confruntăm astăzi.

Această tulpină originală specială de covid-19 care a pătruns pentru prima dată în oameni a fost mult mai agresivă la începutul pandemiei, deoarece nu a intrat niciodată în corpul uman înainte. Pe măsură ce trece prin populația umană, devine mai puțin agresivă (cu excepția cazului în care concurează cu o tulpină de gripă foarte agresivă). Pe măsură ce trece prin milioane de oameni, covid-19 își pierde puterea deoarece trebuie să lupte cu sistemul imunitar uman pe drum. Sistemul imunitar al tuturor luptă împotriva covid-19 și, în timp, pe măsură ce pătrunde din ce în ce mai mulți oameni, virusul în sine se schimbă și se slăbește.

Acesta este exact opusul modului în care funcționează viruși precum EBV. După cum am menționat deja în capitolul „Tipuri de Epstein-Barr” din prima parte a articolului , odată cu răspândirea și mutațiile EBV de-a lungul anilor, se dezvoltă noi grupuri de EBV, care devin mai agresive. Grupul 1 a fost ușor și susceptibil la tratament. Apoi, pe măsură ce EBV infectează din ce în ce mai mulți oameni de-a lungul deceniilor, se mută și devine mai puternic. Mutațiile mai noi ale EBV sunt mai puternice decât tulpinile anterioare.

Covid-19, pe de altă parte, a dat o lovitură gravă rasei umane la începutul izbucnirii pandemiei. Se slăbește în timp pe măsură ce sistemul imunitar uman îl modelează, îl schimbă și îl slăbește, ceea ce înseamnă că nu vom ajunge să luptăm împotriva celor mai agresive tulpini. Pe măsură ce anii trec, ne vom confrunta cu o formă mai blândă a versiunii actuale a covid-19. Acest lucru nu înseamnă că este imposibil ca o nouă tulpină de covid-19 să intre în populație prin reproducere artificială, revenindu-ne în aceeași poziție în care eram la început când am întâlnit primele ei tulpini.

De mai bine de 35 de ani, Anthony William îi învață pe oameni despre viruși. Medici, profesioniști din domeniul sănătății, nenumărați alții, Healer Medium îi învață cum funcționează virușii în organism, cum ne putem proteja și cum putem scăpa de viruși pentru a ne vindeca și a depăși simptomele și afecțiunile noastre. Oamenii tind să nu știe că au viruși până când se îmbolnăvesc suficient pentru a presupune că ceva nu este în regulă. Conștientizarea faptului că Anthony William a provocat viruși de-a lungul anilor a rezonat cel mai mult la acești oameni, cei care s-au luptat deja suficient cu simptomele lor pentru a fi gata să își dea seama că un virus este în spatele lor.

Această nouă experiență globală cu pandemia covid-19 trezește comunitatea de sănătate mai largă la realitatea că virușii pot fi o problemă pentru sănătatea noastră. Acest lucru nu este suficient. Focalizarea va fi întotdeauna în afara țintei. Afirmații precum „covid-19 nu este un virus viu” se vor răspândi din ce în ce mai mult, precum și teoriile „Virușii nu sunt în viață”, „Virușii nu mănâncă” și „Singurul virus pentru care trebuie să ne îngrijorăm este covid- 19 și poate gripa”. Vom auzi, de asemenea, „Când te îmbolnăvi de covid-19, poate provoca o boală cronică pe termen lung”, fără a înțelege că boala cronică provine de la viruși preexistenți despre care oamenii îi aveau despre care medicina modernă nu știa. Acestea sunt doar câteva exemple despre modul în care mesajele inexacte vor exista întotdeauna. Argumentul există de mult timp că mulți oameni nici măcar nu cred că covid-19 este o problemă sau motiv de îngrijorare. Așa suntem anti-virus astăzi ca societate. Și nu antivirus în sensul util al cuvântului, protejând împotriva virușilor. Încă trăim într-o lume în care dacă nu o poți vedea, nu este o problemă.

Într-o lume puternic lovită de boala Covid-19, pandemia a sensibilizat mulți oameni cu privire la viruși. Puteți folosi această oportunitate pentru a vă răspândi cunoștințele. În cărțile sale , Anthony William ne oferă instrumentele pentru a face față virușilor. Chiar și cu primele ediții, ne oferă informațiile de care avem nevoie pentru a ne proteja și a deveni mai puternici, astfel încât amenințările precum virușii să nu ne poată doborî.

De când era copil, Spiritul Compasiunii îi spusese lui Anthony că zincul este arma împotriva virușilor. Unul dintre motivele pentru aceasta este că există o lipsă de zinc în lume. A lipsit de mult din mâncarea noastră. Zincul lipsește chiar și din cele mai bune alimente organice pe care le cultivăm. Zincul este un ajutor al sistemului imunitar. Îl menține într-un mod care împiedică sistemul imunitar să reacționeze excesiv sau insuficient. Cu covid-19, sistemul nostru imunitar tinde să reacționeze exagerat, deoarece este un virus nou. Corpurile noastre îl văd ca pe un complet străin, iar covid-19 poate răspunde prin război, determinând în același timp sistemul imunitar să reacționeze exagerat. Acest lucru creează un adevărat haos. Zincul poate face trei lucruri: (1) calmează sistemul imunitar, (2) întărește sistemul imunitar deoarece celulele imunitare se hrănesc cu zinc și (3) în același timp slăbesc virusul covid-19 și gripa. Atunci când zincul slăbește covid-19, face virusul mai puțin agresiv și mai susceptibil la tratament. Aceasta este o măsură care poate fi foarte utilă pentru covid-19, gripă și alți viruși care sunt în proces de producere artificială și vor fi în circulație în anii următori.

Vitamina C este utilă și pentru viruși precum gripa și covid-19. Poate face două lucruri: (1) să întărească sistemul imunitar și (2) să prevină virușii. Vitamina C are un efect iritant asupra membranelor virusurilor. Dozele mai mari de vitamina C au tendința de a crea mici gropițe și adâncituri în membrana virusului, învelișul său protector exterior și scutul, ajutând la slăbirea și inhibarea virusului.

Continuați să citiți cărțile și materialele Mediului de Vindecare și veți găsi mai multe instrumente pentru a vă întări sistemul imunitar, a scăpa de cei care fac probleme care hrănesc viruși și a vă restabili corpul. Acest lucru este mai important decât oricând în aceste zile.

De asemenea, este important să ai grijă de sănătatea ta emoțională. În Capitolul 24 – „Meditații și tehnici pentru vindecarea sufletului”, din ediția actualizată din 2021 a bestseller-ului New York Times „Healer Medium” (netradus încă în bulgară), veți găsi meditații extinse cu care să vă stabilizați sănătatea emoțională, pentru a face față numeroaselor emoții care vin cu incertitudinea, frământările și un stil de viață închis. Vei redescoperi resursele de vindecare din tine și din lumea pe care o vezi prin fereastra ta. În ultimul capitol al cărții, „Continuă să crezi.” vei găsi o tehnică puternică pentru a merge mai departe.

În acest moment ai un scop special. Pe măsură ce covid-19 trece prin mai mulți oameni în următoarele luni și ani, va continua să acționeze și ca un catalizator pentru simptomele și afecțiunile cronice. Valul de oameni care suferă după covid-19 a început deja. Oamenii încep să se lupte cu probleme cronice de sănătate pe care altfel le-ar dezvolta mai târziu în viață - de exemplu, oboseală persistentă, dureri corporale, vedere încețoșată, slăbirea membrelor, furnicături și amorțeală, ticuri și spasme sau migrene. Din nou, majoritatea simptomelor persistente nu se datorează covid-19 în sine. Ele apar deoarece covid-19 poate acționa ca un catalizator, accelerând viitoarele simptome și afecțiuni cronice ale oamenilor.

Cu toate acestea, oamenii nu își vor da seama că aceste probleme de sănătate îi așteaptă deja. Ei vor crede că problemele lor de sănătate sunt efecte permanente ale covid-19 în sine. Se vor simți pierduți și neputincioși și se vor gândi: „Nu mai am covid-19, așa că nu pot face nimic în privința asta”. Ei sunt în întuneric și vor continua să fie în întuneric dacă informațiile de aici nu ajung la ei.

De aceea joci un rol important în poveste. Înțelegeți că atunci când apar simptome (non-respiratorii) care persistă mult timp după covid-19, adevărul este că covid-19 a provocat probabil un alt virus, cum ar fi EBV sau herpes zoster, care era deja în corpul persoanei și acesta este de obicei cauza reală a simptomelor. Dacă cineva are o recidivă a bolii Lyme după gripă sau covid-19, știți că este pentru că EBV sau un alt virus herpes preexistent a intervenit și a adus înapoi simptomele bolii Lyme. Înțelegi că poți face ceva tu și ceilalți pentru a depăși acest lucru și a merge mai departe. Nu numai că vă puteți proteja, dar îi puteți ajuta pe ceilalți să găsească aceste informații și să înțeleagă ce este în neregulă, astfel încât să se poată proteja pe ei înșiși și pe familiile lor.

Dețineți cunoștințele care vor lumina drumul celorlalți.

Tratamentul EBV

Deoarece acest virus este ușor de prins, dar greu de detectat și provoacă o serie de simptome inexplicabile, cineva poate deveni speriat și descurajat.

Vestea bună este că, dacă urmați cu atenție și răbdare pașii descriși în acest articol, s-ar putea să vă vindecați. Este posibil să-ți reconstruiești sistemul imunitar, să scapi de EBV, să-ți vindeci corpul, să preiei controlul deplin asupra sănătății tale și să mergi mai departe.

Cât durează acest proces de vindecare depinde de tine și de o serie de factori. Unii oameni trec peste virus în mai puțin de trei luni. Majoritatea o fac în aproximativ un an. Și unii au nevoie de puțin mai mult timp - aproximativ un an și jumătate. Există peste 60 de soiuri de EBV, fără a număra varietățile altor virusuri (cum ar fi herpes zoster) care pot apărea în corpul uman în același timp cu EBV. Unii oameni pot avea o varietate de EBV, iar alții două. Unii oameni pot avea EBV și herpes zoster sau alt virus herpes. Unii oameni pot avea mai mult mercur de metale grele toxice care cauzează simptome neurologice, alții pot avea mai mult cupru toxic care provoacă boli de piele.

Toate acestea înseamnă asta: unii oameni pot descoperi că doar sucul de tulpini de țelină , fără alte modificări, funcționează pentru simptomele lor; alți bolnavi ar putea avea nevoie de mult mai mult, cum ar fi începerea curățării de vindecare de 28 de zile, alte curățări din cartea Curățare pentru sănătate și/sau planuri de vindecare cu suplimente nutritive.Toate răspunsurile pot fi găsite în seria de cărți Healer Medium .

Toată lumea este diferită. Toată lumea are șansa să se vindece.

Amintiți-vă că un mediu de vindecare nu este doar o tehnică sau un plan de tratament. De aceea milioane de oameni din întreaga lume și-au recuperat deja viața. Nu există așa ceva de genul „Am încercat Mediul de Vindecare și nu a funcționat pentru mine”. Mai mulți oameni au fost restabiliți cu ajutorul seriei de cărți și informații Medium Healer decât oriunde altundeva în timpul nostru. Deci rezultatele sunt în. Există dovezi că această informație schimbă vieți. Dacă sunteți nou în acest subiect, vă rugăm să țineți cont de această experiență. Dacă depuneți efort și vă faceți timp să citiți cărțile și să înțelegeți diferitele planuri de tratament, aveți posibilitatea de a vă personaliza planul personal în cadrul acestor informații, astfel încât să puteți merge atât de departe cât aveți nevoie.

Toate informațiile sunt furnizate astfel încât să puteți înțelege cât mai ușor posibil cum să vă gestionați planul individual de tratament pentru simptomele, boală sau boală. Dacă este necesar, puteți prezenta informațiile din cărțile Healer Medium unui medic personal sau unui specialist pentru îndrumări suplimentare.

Rețineți că, dacă cineva spune că „a încercat sucul de tulpini de țelină și nu a funcționat”, este posibil să lipsească un punct cheie. Poate că a încercat doar 200 ml. o zi si nu pe stomacul gol sau nu a mai avut de mult timp. Sau poate a folosit suplimente nutritive care conțineau alcool sau erau de foarte proastă calitate. Sau poate că nu și-a făcut timp să se gândească la ce plan de tratament este cel mai potrivit pentru el. Poate nu a urmat pas cu pas planul de tratament.

Dorința noastră este ca toată lumea să se vindece cât mai curând posibil. Mulți oameni se vindecă repede. Unii oameni au o infecție virală cronică pe termen lung, metale grele foarte toxice și este posibil să fi încercat multe abordări diferite în trecut, care nu numai că au fost inutile, ci chiar dăunătoare. Într-o persoană aflată în această situație, chiar și atunci când omorâți EBV și eliminați metalele grele toxice, este posibil ca sistemul nervos să fi fost compromis atât de virus, cât și de metalele grele toxice în timpul bolii și, prin urmare, are nevoie de mai mult timp pentru a se vindeca. Mulți oameni care urmează planurile de vindecare ale Vindecătorului Mediu încep să simtă ușurare la început din cauza curățării organismului, dar apoi durează mai mult pentru ca simptomele neurologice să dispară cu adevărat. Din nou motivul este că sistemul nervos are nevoie de timp pentru a se recupera în cadrul unui plan de tratament.

Crede în tine. Cu ajutorul cunoștințelor și puterii te poți vindeca pe tine însuți. Fii răbdător!

Alimente medicinale

Anumite fructe și legume pot ajuta organismul să scape de EBV și să se vindece singur. În această parte a articolului, vă vom oferi cele mai bune sugestii de inclus în meniul dvs. (în ordinea aproximativă a importanței). Încearcă să mănânci cel puțin trei dintre ele pe zi – și de preferință cât mai multe – alternându-le astfel încât într-o săptămână sau două să-ți hrănești corpul cu cât mai multe dintre ele!

De asemenea, încercați să evitați alimentele descrise în capitolul „Ceea ce nu ar trebui să mănânci” din cartea lui Anthony William The Healing Medium . Când vă confruntați cu un simptom sau o afecțiune cauzată de EBV, este extrem de important să începeți procesul de eliminare a cel puțin unul sau două dintre alimentele care hrănesc virusul. Dacă trebuie să mergeți și mai departe în tratamentul dumneavoastră, încercați să eliminați toate alimentele care hrănesc virusul.

 • Suc de tulpină de țelină : susține nivelul de acid clorhidric din intestin, ajutând la repararea glandelor gastrice. Oferă săruri minerale (săruri de grup de sodiu, un subgrup de sodiu care se găsește doar în sucul de țelină) sistemului nervos central. Sărurile cluster de sodiu au proprietăți antivirale și antibacteriene. Sucul de țelină este singurul aliment sau remediu pe bază de plante care conține electroliți completi, nu parțiali. Ajută la eliminarea neurotoxinelor, dermatotoxinelor și bacteriilor precum streptococul din organism.
 • Afine sălbatice : ajută la restabilirea sistemului nervos central și la eliminarea neurotoxinelor EBV din ficat.
 • Cartofi: creează o formă ușoară și stabilă de glucoză care ajută la stabilizarea glandelor suprarenale, hrănește sistemul nervos, restabilește glicogenul în creier și are proprietăți antivirale și antibacteriene.
 • Germeni : bogați în zinc și seleniu, întăresc sistemul imunitar și îl ajută să lupte împotriva EBV.
 • Bananele: ajută la curățarea virușilor și bacteriilor din tractul intestinal; conțin compuși antivirali și antibacterieni.
 • Sparanghel : curăță ficatul și splina și întărește pancreasul.
 • Spanacul : creează un mediu alcalin în organism și furnizează sistemului nervos micronutrienți foarte digerabili.
 • Coriandru : Îndepărtează metalele grele (cum ar fi mercurul și plumbul) care sunt hrana preferată a EBV.
 • Pătrunjel : neutralizează nivelurile ridicate de cupru și aluminiu cu care se hrănește EBV.
 • Ulei de cocos : are efect antiviral și antiinflamator.
 • Usturoiul : are efect antiviral și antibacterian și protejează împotriva EBV.
 • Ghimbir : ajută la absorbția nutrienților și ameliorează spasmele cauzate de EBV.
 • Zmeura : bogata in antioxidanti, elimina radicalii liberi din organe si sange.
 • Salată verde : stimulează peristaltismul intestinelor și ajută ficatul să se curețe de EBV.
 • Varza de Bruxelles: detoxifică ficatul; compușii săi fitochimici de sulf au un efect antiviral.
 • Papaya : reface sistemul nervos central; întărește și regenerează acidul clorhidric din intestine.
 • Caise : ajută la restabilirea sistemului imunitar și la întărirea sângelui.
 • Rodia : ajută la detoxifierea și purificarea sângelui și a sistemului limfatic.
 • Grapefruit : o sursă bogată de bioflavonoide și calciu, întărește sistemul imunitar și ajută la eliminarea toxinelor din organism.
 • Varza varza (cale): bogata in alcaloizi specifici care protejeaza organismul de virusi precum EBV.
 • Cartofi dulci : ajută la curățarea ficatului de toxine și de produsul secundar al EBV.
 • Castraveți : întăresc glandele suprarenale și rinichii și ajută la eliminarea neurotoxinelor din sânge.
 • Roșii: blânde cu sistemul digestiv, mai ales când vine vorba de nervii sensibili cauzați de EBV; cu un continut ridicat de forma usor digerabila si asimilabila de vitamina C. Se hidrateaza si la nivel celular profund – cantitatea mica de suc proaspat pe care o obtii din consumul unei rosii este foarte utila pentru hidratarea ficatului.
 • Fenicul (fenicul sălbatic, fenicul): conține ingrediente antivirale puternice care ajută la eliminarea EBV.

Plante medicinale și suplimente nutritive

Următoarele plante și suplimente (în ordinea aproximativă a importanței) vă vor întări și mai mult sistemul imunitar și vor ajuta organismul să se vindece de efectele nocive ale virusului:

Puteți amesteca suplimente nutritive din diferitele liste din acest capitol. De exemplu, puteți decide să vă bazați planul de tratament pe lista pentru fibromialgie și apoi să includeți câteva suplimente nutritive din lista pentru sindromul de oboseală cronică. Sau vă puteți personaliza planul de suplimente alegând suplimente atât din Lista de boli autoimune, cât și din Lista de suplimente pentru eczeme, psoriazis și erupții cutanate de tip lupus. Puteți citi mai multe opțiuni pentru personalizarea planului de vindecare în cărțile lui The Medium Healer - Anthony William .

Este foarte important de reținut că atunci când vorbim despre crearea unui plan de tratament personalizat cu aceste suplimente nutritive, nu vorbim de alte suplimente nutritive decât cele recomandate de Anthony William în cartea sa The Healing Medium sau Cleanse for Health . Puteți citi în capitolul „Ce să nu mănânci” din The Healing Medium cum folosirea altor suplimente decât cele recomandate ar fi putut contribui de fapt la problemele tale.

Suplimente nutritive pentru mononucleoză (virusul Epstein-Barr în stadiu incipient)

Puteți folosi această listă de suplimente nutritive dacă ați fost la medic și un test de sânge a detectat EBV, indiferent dacă ați fost diagnosticat cu mononucleoză. Puteți apela și la aceste suplimente nutritive dacă aveți simptome misterioase care rămân nediagnosticate și care seamănă foarte mult cu unele dintre simptomele descrise în acest articol.

Vă puteți personaliza planul de tratament cu suplimente nutritive între cele incluse în această listă și listele care urmează pentru etapele ulterioare ale EBV.

 • Suc proaspăt de tulpină de țelină: până la 1 litru pe zi
 • Gheara de pisică organică : 3 picături de două ori pe zi
 • Extract de Ochanka: 3 picături de două ori pe zi
 • Ghimbir: 1 cană de ceai sau suc proaspăt ras sau stors, după gust de patru ori pe zi
 • Hidrastis organic : 4 picături de două ori pe zi (cu pauze la fiecare două săptămâni)
 • Melisă de lămâie, extract nealcoolic : 4 picături de două ori pe zi
 • Lemn-dulce organic : 1 picătură de două ori pe zi (cu pauze la fiecare două săptămâni)
 • L-lizină : 6 capsule a 500 miligrame de două ori pe zi
 • Lomatium, extract de rădăcină: 3 picături de două ori pe zi
 • Monolaurină: 2 capsule de două ori pe zi
 • Sumac, tinctură: 4 picături de două ori pe zi
 • Extract de rădăcină de struguri din Oregon: 2 picături de două ori pe zi (cu pauze la fiecare două săptămâni)
 • Osha (rădăcină de urs): 3 picături de două ori pe zi
 • Cimbru: 2 crenguțe de cimbru proaspăt în apă fierbinte sub formă de ceai sau 4 crenguțe în apă la temperatura camerei zilnic
 • Vitamina C (sub formă de Micro-C) : se recomandă să faceți mai întâi Terapia de șoc cu vitamina C a Mediului Vindecător, apoi 10 capsule de două ori pe zi
 • Zinc (sub formă de sulfat de zinc lichid) : se recomandă să faceți mai întâi Terapia de șoc cu zinc a Mediului Vindecător, apoi 3 picături de două ori pe zi

Suplimente nutriționale în tulburările și bolile autoimune (VEB în stadiu ulterioară, inclusiv lupusul și artrita reumatoidă)

Dacă aveți o boală care nu este enumerată în acest capitol și totuși simptomele dumneavoastră se potrivesc cu EBV, puteți apela la aceste suplimente nutritive. În cele mai multe cazuri, atunci când cineva este diagnosticat cu o boală autoimună, poate fi EBV în stadiu avansat.

Vă puteți personaliza planul de tratament cu suplimente nutritive din această listă și lista anterioară pentru EBV în stadiu incipient.

Dacă vă lupți cu lupusul și problemele legate de piele sunt mai proeminente, puteți consulta lista de suplimente nutritive pentru „Eczeme, psoriazis și erupții asemănătoare lupusului” de la sfârșitul acestui capitol. Dacă te lupți mai mult cu alte simptome de lupus, poți începe cu această listă. Sau puteți personaliza un plan de tratament pentru dvs. folosind ambele liste.

 • Suc proaspăt de tulpină de țelină: ajunge la 1 litru de două ori pe zi dacă este posibil; daca nu, mergi pana la 1 litru in fiecare dimineata.
 • Celeryforce® : 3 capsule de două ori pe zi
 • 5-MTHF : 1 capsulă de două ori pe zi
 • ALA (acid alfa-lipoic): 1 capsulă de 500 miligrame de două ori pe săptămână
 • Aloe vera: gelul de 5 cm frunze de aloe bine decojite, zilnic
 • Pulbere organică de suc de iarbă de orz : 2 lingurițe sau 6 capsule de două ori pe zi
 • Gheara de pisică organică : 2 picături de două ori pe zi
 • Chaga organic : 2 lingurițe sau 6 capsule de două ori pe zi
 • Curcumină : 2 capsule de două ori pe zi
 • Glutation : 1 capsulă pe zi
 • Hibiscus: 1 cană de ceai pe zi
 • Melisă de lămâie, extract nealcoolic : 2 picături de două ori pe zi
 • Lemn-dulce organic : 1 picătură pe zi (cu pauze la fiecare două săptămâni)
 • L-lizină : 4 capsule a 500 miligrame de două ori pe zi
 • Lomatium, extract de rădăcină: 1 picătură pe zi
 • MSM : 1 capsulă de două ori pe zi
 • Sumac, tinctură: 2 picături de două ori pe zi
 • Tinctura de iod: 3 picaturi mici (nu un picurator intreg) de doua ori pe zi
 • Urzică organică : 2 picături de două ori pe zi
 • Extract de rădăcină de struguri din Oregon: 1 picătură de două ori pe zi (cu pauze la fiecare două săptămâni)
 • Miere de casă: 1 până la 3 lingurițe pe zi
 • Seleniu: 1 capsulă pe zi
 • Spirulina : 2 lingurite sau 6 capsule de doua ori pe zi
 • Cimbru: 2 crenguțe de cimbru proaspăt în apă fierbinte sub formă de ceai sau 4 crenguțe în apă la temperatura camerei zilnic
 • Turmeric : 1 capsulă de două ori pe zi
 • Vitamina B12 organică (amestec de metilcobalamină și adenozilcobalamină): 2 picături de două ori pe zi
 • Vitamina C (sub formă de Micro-C) : 6 capsule de două ori pe zi
 • Pudră de afine sălbatice : 1 lingură pe zi
 • Zinc (sub formă de sulfat de zinc lichid) : până la 2 picături de două ori pe zi

Suplimente nutritive pentru sindromul de oboseală cronică (SFC)

Suplimente nutritive pentru fibromialgie

Suplimente nutritive pentru tinitus

Suplimente nutritive pentru vertij și boala Ménière

Suplimente nutritive pentru eczeme, psoriazis și erupții cutanate de tip lupus

Cunoașterea este putere

Primul pas în procesul de vindecare este să înțelegi că virusul Epstein-Barr este cauza bolii tale și să realizezi că nu este vina ta.

Problemele de sănătate care însoțesc EBV nu sunt rezultatul vinei sau slăbiciunii dumneavoastră morale. Nu ai făcut ca virusul să apară în niciun fel și nu este vina ta că te-ai îmbolnăvit. Nu ai materializat boala și nici nu ai atras-o. Ești o ființă umană vibrantă, frumoasă și Dumnezeu ți-a dat dreptul să te vindeci.

Eficacitatea EBV se datorează în mare măsură capacității sale de a se ascunde inteligent, astfel încât nici sistemul tău imunitar, nici medicii să nu-i simtă prezența. Acest lucru nu numai că îi permite să facă ravagii netulburat, dar creează și emoții negative în tine, cum ar fi vinovăția, frica și neputința.

Lucrurile stau altfel acum. Acum aveți o înțelegere profundă a cauzei problemelor dumneavoastră de sănătate. Chiar și ea singură este suficientă pentru a vă întări sistemul imunitar și pentru a slăbi pozițiile virusului. Deci, atunci când vine vorba de lupta împotriva EBV, putem spune literalmente că cunoașterea este cu adevărat putere.

Au fost folosite informații din ediția actualizată din 2021 a bestsellerului New York Times „The Healer Medium” , care nu a fost încă tradusă în bulgară.

Produse din articol

Pulbere Micro-C Immune Power, 125 g, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
76.72 лв.
Pret promotional
76.72 лв.
pret habitual
90.26 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Pulbere Micro-C Immune Power, 250 g, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
112.92 лв.
Pret promotional
112.92 лв.
pret habitual
132.85 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Pulbere Micro-C Immune Power, 500 g, Vimergy®
Economic
Recomandat de Anthony William
pret habitual
186.62 лв.
Pret promotional
186.62 лв.
pret habitual
219.55 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Micro-C, 90 capsule, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
67.00 лв.
Pret promotional
67.00 лв.
pret habitual
78.82 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Micro-C, 180 capsule, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
112.29 лв.
Pret promotional
112.29 лв.
pret habitual
132.11 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Micro-C, 300 capsule, Vimergy®
Economic
Recomandat de Anthony William
pret habitual
151.36 лв.
Pret promotional
151.36 лв.
pret habitual
178.08 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Organic B12, lichid, 30 ml, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
65.08 лв.
Pret promotional
65.08 лв.
pret habitual
76.56 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Organic B12, lichid, 115 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
191.40 лв.
Pret promotional
191.40 лв.
pret habitual
225.18 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Vitamina B12 pentru copii, lichid, 55 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
120.58 лв.
Pret promotional
120.58 лв.
pret habitual
141.86 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Zinc organic (sulfat de zinc), lichid, 60 ml, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
45.94 лв.
Pret promotional
45.94 лв.
pret habitual
54.05 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Sulfatat de zinc organic, lichid, 115ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
76.49 лв.
Pret promotional
76.49 лв.
pret habitual
89.99 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Zinc pentru copii, lichid, 55 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
55.58 лв.
Pret promotional
55.58 лв.
pret habitual
65.39 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Total Immune Blend™, 115 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
89.75 лв.
Pret promotional
89.75 лв.
pret habitual
105.59 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Pudra de Afine salbatice, 120 g, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
86.13 лв.
Pret promotional
86.13 лв.
pret habitual
101.33 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Pudra de Afine salbatice, 250 g, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
143.56 лв.
Pret promotional
143.56 лв.
pret habitual
168.89 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Celeryforce®, 60 capsule, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
46.73 лв.
Pret promotional
46.73 лв.
pret habitual
54.98 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Gaba, 60 capsule, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
76.49 лв.
Pret promotional
76.49 лв.
pret habitual
89.99 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Magnesium glycinate, 60 capsule, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
38.24 лв.
Pret promotional
38.24 лв.
pret habitual
44.99 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Magnesium glycinate, 180 capsule, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
74.65 лв.
Pret promotional
74.65 лв.
pret habitual
87.82 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Magnesium glycinate, 300 capsule, Vimergy®
Economic
Recomandat de Anthony William
pret habitual
103.67 лв.
Pret promotional
103.67 лв.
pret habitual
121.97 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Balsam de lamaie, extract nealcoolic 10:1, 30 ml, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
33.99 лв.
Pret promotional
33.99 лв.
pret habitual
39.99 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Balsam de lamaie, extract nealcoolic 10:1, 115 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
76.49 лв.
Pret promotional
76.49 лв.
pret habitual
89.99 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Frunza de maslin bio, extract nealcoolic 10: 1, 115 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
52.01 лв.
Pret promotional
52.01 лв.
pret habitual
61.19 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Copriva bio, extract nealcoolic 10:1, 115 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
70.82 лв.
Pret promotional
70.82 лв.
pret habitual
83.32 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
L-Lizina, 90 capsule, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
44.87 лв.
Pret promotional
44.87 лв.
pret habitual
52.79 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
L-Lizina, 270 capsule, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
89.75 лв.
Pret promotional
89.75 лв.
pret habitual
105.59 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Adapto B-complex, 120 capsule, Vimergy®
Epuizat
Recomandat de Anthony William
pret habitual
122.59 лв.
Pret promotional
122.59 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Vegan Omega 3 (EPA si DHA), 90 capsule, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
98.09 лв.
Pret promotional
98.09 лв.
pret habitual
115.40 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Glutation, 60 capsule, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
69.35 лв.
Pret promotional
69.35 лв.
pret habitual
81.59 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Organic Vegan D3, lichid, 15 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
47.85 лв.
Pret promotional
47.85 лв.
pret habitual
56.29 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Spirulina cultivata in SUA, 135 g, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
50.14 лв.
Pret promotional
50.14 лв.
pret habitual
58.99 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Spirulina cultivata in SUA, 250 g, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
66.19 лв.
Pret promotional
66.19 лв.
pret habitual
77.87 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Spirulina cultivata in SUA, 500 g, Vimergy®
Economic
Recomandat de Anthony William
pret habitual
123.98 лв.
Pret promotional
123.98 лв.
pret habitual
145.86 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Spirulina cultivata in SUA, 180 capsule, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
50.99 лв.
Pret promotional
50.99 лв.
pret habitual
59.99 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Suc de pulbere de iarba de orz bio, 120 g, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
74.65 лв.
Pret promotional
74.65 лв.
pret habitual
87.82 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Suc de pulbere de iarba de orz bio, 250 g, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
124.41 лв.
Pret promotional
124.41 лв.
pret habitual
146.36 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Suc de pulbere de iarba de orz bio, 500 g, Vimergy®
Economic
Recomandat de Anthony William
pret habitual
209.91 лв.
Pret promotional
209.91 лв.
pret habitual
246.95 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Suc de pulbere de iarba de orz bio, 240 capsule, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
78.48 лв.
Pret promotional
78.48 лв.
pret habitual
92.33 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.