Acneea este un semn că există o infecție cronică cu streptococ de grad scăzut în ficat . Streptococii trăiesc în ficat atunci când acesta conține hrană abundentă pentru ei. Antibioticele sunt una dintre sursele de energie preferate ale streptococilor și unul dintre cei mai mari dușmani ai ficatului. În același timp, ele sunt adesea prescrise persoanelor care suferă de acnee împreună cu alte medicamente care încordează ficatul. Acesta poate deveni un cerc vicios fără sfârșit în care antibioticele hrănesc streptococul în sine care provoacă acneea, iar acneea îl determină pe dermatolog să scrie o rețetă pentru mai multe antibiotice.

Deci, care a fost primul – puiul sau oul – acneea sau antibioticele? Răspunsul este clar: antibiotice. Ficatul începe adesea să stocheze aceste medicamente și alte medicamente în compartimentele sale de deșeuri încă din copilărie, chiar și în copilărie. La fel ca multe alte cauze ale problemelor hepatice, acestea pot fi moștenite din partea mamei sau a tatălui, astfel încât să vă puteți începe viața cu antibiotice acumulate în ficat. Apoi, primii ani aduc adesea cu ei rețete pentru mai multe antibiotice. De exemplu, infecțiile urechii sunt cauzate de streptococ , deși sunt de obicei diagnosticate ca o simplă infecție bacteriană care necesită antibiotice.

(Când infecțiile urechii devin severe, medicii prescriu adesea picături lichide de steroizi și uneori introduc tuburi pentru urechi pentru a preveni închiderea canalelor, prevenind aplicarea acestor picături de steroizi în timpul inflamației. Acest lucru poate fi util în cazul unei infecții acute. cu toate acestea, prima ureche a unui copil De obicei, infecția nu este atât de gravă încă. În această etapă incipientă, infecțiile pot fi de obicei gestionate cu ușurință cu agenți antibacterieni și antivirali naturali, cum ar fi sirop de soc , rădăcină de lomatium, zinc , hydrastis , vitamina C și ulei pentru urechi cu chefal și usturoi. preveni necesitatea de a utiliza antibiotice, deoarece acestea abordează problema la rădăcină.)

În realitate, antibioticele standard nu ucid streptococii așa cum ar trebui, deoarece aceste bacterii sunt extrem de adaptabile în natură și dezvoltă rezistență la multe tipuri de antibiotice. Deci, pe măsură ce trecem prin diferitele infecții care pot apărea în viață, de la primele infecții ale urechii până la infecții respiratorii și infecții ale sinusurilor, și ni se prescriu antibiotice pentru a le trata, streptococii din corpul nostru dezvoltă rezistență la acestea și devin și mai virulenți în timp. - durabil. Infecțiile tractului urinar (ITU) și vaginoza bacteriană (BV), care sunt cauzate de streptococi, sunt adesea diagnosticate greșit ca infecții fungice, adică. candidoza pentru ca asa vad medicii. Medicamentele antifungice sunt adesea recomandate. (Candidoza în sine nu este niciodată problema - este doar un mesager. Pentru mai multe informații despre adevărul despre candidoză, citiți cartea „The Healing Medium” ). Când IPP și BV sunt diagnosticate corect, se prescriu antibiotice. Aceasta este o greșeală majoră în medicina modernă care intensifică bacteriile streptococi și provoacă infecții cronice continue ale tractului urinar și infecții cu drojdie la atât de mulți oameni, în principal femei, precum și vaginoză bacteriană. Cu cât antibioticele prescrise și chiar antifungice se acumulează în ficat și grăsimea subcutanată, cu atât streptococul devine mai rezistent și cu atât o persoană este condamnată să sufere pe termen lung.

ANTIBIOTICIILE VIN ÎNTOTDEAUNA ÎNTÂI

Ce legătură au toate acestea cu acneea? Există și multe. Acneea este rezultatul războaielor timpurii care rămân nedocumentate în viața oamenilor. Oricine suferă de acnee a luat mai multe antibiotice înainte de cele pe care le-a luat pentru acnee. Este ca puiul și oul - antibioticele sunt întotdeauna pe primul loc. Pentru cei puțini care se luptă cu acnee și totuși nu au luat niciodată antibiotice, chiar și în copilărie, antibioticele au fost transmise prin linia de sânge sau au pătruns în organism prin produse de origine animală.

Streptococii nu numai că devin rezistenți la antibiotice, dar învață și să le folosească drept combustibil. (Când cineva cu acnee chistică nu ia antibiotice pentru ea, streptococul găsește alte surse de hrană.) Petrolul rafinat, care este practic un tip de ulei de motor, este în toate antibioticele - nu pentru că este necesar, ci pentru că pentru utilizarea sa, se ocupă au fost făcute și contracte semnate în ele, probabil cu mult înainte de a te naște. Antibioticele conțin și materiale plastice și, desigur, porumb OMG (organisme modificate genetic) cultivat în scopuri medicale. Acest tip de porumb este foarte diferit de porumbul OMG cultivat pentru hrana. Streptococii învață să consume aceste ingrediente antibiotice hrănindu-se chiar cu tratamentul conceput pentru a ucide bacteriile.

Antibioticele nu dispar doar din organism atunci când încetați să le luați. Acestea rămân și devin parte din gunoiul depozitat, ocupând spațiu în ficat. Ce se întâmplă în viață când casa ta este plină de dezordine? Călci sau te împiedici de ceva care nu ar trebui să fie acolo și te rănești. Rămășițele de antibiotice și multe alte toxine și otrăvuri care se găsesc în ficat creează un mediu foarte favorabil pentru streptococi . În același timp, nu lasă loc pentru substanțe utile.

Infecția streptococică a gâtului este una dintre formele pe care le provoacă streptococii din organism. Nu este obișnuit doar la copii și adolescenți - există și cazuri de adulți care mor din cauza infecțiilor streptococice cauzate de tulpini noi-nouțe de streptococ foarte rezistent la antibiotice pe care le-au înghițit accidental într-un restaurant sau au prins în toaletă. Amigdalita apare atunci când oamenii sunt infectați cu virusul Ebstein-Barr (care într-una dintre fazele sale incipiente se exprimă în mononucleoză) și cofactorul virusului - streptococi. Alergiile cronice apar din cauza depunerilor crescute de streptococi în organism. Orzul ochiului este cauzat în cea mai mare parte de streptococi. Infecțiile sinusurilor sunt cauzate de streptococ. La copii, infecțiile streptococice pot duce la așa-numitele tulburări neuropsihiatrice autoimune. Și totuși, ce legătură are asta cu acneea? Există, și multe. Acestea sunt afecțiuni care afectează foarte des tinerii, care determină prescrierea de antibiotice, ceea ce permite streptococilor să prindă un loc în organism și provoacă mai devreme sau mai târziu apariția acneei.

Sistemul tău imunitar monitorizează în mod constant și încearcă să controleze mediul în care se află corpul tău, astfel încât bacteriile streptococice de grad scăzut caută locuri de ascunde. Ficatul este ascunzătoarea perfectă. Sistemul imunitar al ficatului captează și distruge majoritatea streptococilor atunci când intră în el. Cu toate acestea, unii dintre ei reușesc să scape, strecurându-se pe lângă paznici și găsesc refugiu în compartimentul de gunoi din ficat. Acesta este grămada de gunoi în care s-au aruncat tone de gunoi, în speranța că persoana căreia îi aparține acest ficat va obține informațiile necesare pentru a face ceea ce trebuie și a le curăța.

Ficatul tău dorește întotdeauna să faci lucrurile potrivite, cum ar fi să bei apă cu suc de lămâie în fiecare zi, să mănânci mai multe fructe, verdețuri cu frunze și alte legume și să bei suc de tulpini de țelină când poți. Cu toate acestea, nu învățăm să facem aceste lucruri. În schimb, experții care nu au idee ce cauzează bolile cronice ne spun să creștem grăsimea. Cu o asemenea lipsă de cunoștințe, nu ai obține o licență de pilot, dar pentru tratamentul bolilor cronice este posibil. Standardele sunt foarte diferite. Deci gunoiul se adună din ce în ce mai mult, iar streptococul găsește cu ușurință un colț în care să se așeze - în parte din țesutul conjunctiv al ficatului sau în mijlocul lobulului, împreună cu cuprul toxic din conductele de apă, aluminiul. din conserve, mercur din ton și produse farmaceutice, otrăvuri din bateriile din dispozitivele noastre, materiale plastice, pesticide, erbicide, substanțe chimice ignifuge din îmbrăcăminte, substanțe chimice pentru covoare, nanoparticule din spray-uri nanotehnologice sau antibiotice preferate de streptococ .

Dacă crezi că nici tu, nici nimeni altcineva din familia ta nu a luat antibiotice, mai gândește-te – tu sau vreunul dintre strămoșii tăi nu ai gustat vreodată pui simplu? Un hamburger dintr-un lanț de fast-food? Curcan crescut în mod convențional de Ziua Recunoștinței? Toate sunt pline de antibiotice. Chiar dacă încerci să infirmi faptele despre modul în care aceste medicamente ajung în corpul tău, până la urmă nu câștigi nimic, pentru că atunci când aceste deșeuri de antibiotice din organism se întâlnesc cu streptococii la care suntem expuși în mod constant, le oferă posibilitatea de a se reproduce și se inmultesc in mormanele de gunoi din ficat.

HORMONII SUNT DE VÂNĂ

Hormonii sunt adesea acuzați de acnee. Această credință răspândită și stabilită este, de asemenea, una dintre cele mai mari greșeli ale medicinei moderne. (Mulți medici susțin că acneea chistică poate fi o afecțiune autoimună, dar nici asta nu este adevărat.) Acneea apare în adolescență, așa că este de înțeles că medicina face legătura greșită între ea și hormoni. De fapt, bacteriile streptococice profită de pubertate. Odată cu debutul său, imunitatea scade. Acest lucru permite streptococilor foarte adaptabili să lase ficatul nedetectat și să se îndrepte către sistemul limfatic pentru a lupta împotriva limfocitelor. Streptococii simt ce se întâmplă, deoarece sunt capabili să simtă hormonii din corpul adolescentului și știu că modificările hormonale din organism înseamnă limfocite foarte slabe. Deși limfocitele distrug o parte din streptococi, mulți dintre ei scapă și sunt direcționați către țesutul subcutanat. La fel ca goana aurului care îi determină pe oameni să se confrunte cu urși, lupi, pisici sălbatice, șerpi mortali și vreme aprigă în căutarea scopului final, hormonii pubertății îi determină pe streptococi să facă tot ce este necesar pentru a depăși celulele albe periculoase din sângele limfatic. sistem și ajung la destinația finală - pielea.

Acneea care apare în timpul ciclului menstrual este un alt motiv pentru care medicii diagnostichează greșit acneea ca fiind hormonală. Adevărul este că sistemul imunitar al femeii este scăzut în timpul ciclului menstrual, motiv pentru care izbucnirile de acnee pot apărea înainte, în timpul sau chiar după acesta. Asta nu înseamnă că s-a terminat. Apoi are loc ovulația - mijlocul ciclului - și după ce sistemul imunitar scade din nou, streptococul își face loc și acneea apare din nou. Dacă femeile nu iau alimente vindecătoare, ierburi și suplimente și evită factorii declanșatori, ele devin mai susceptibile. Multe femei aflate la menopauză sau în postmenopauză se trezesc într-o zi și își dau seama că nu mai au acnee. Acest lucru nu se datorează hormonilor, ci pentru că sistemul lor imunitar nu mai scade pe un program constant de două ori pe lună pentru a permite streptococul scape în sistemul limfatic și apoi în piele.

CUM SE FORMA ACNEEA

Să vorbim mai multe despre modul în care streptococul cauzează acnee în locuri comune, cum ar fi fața, gâtul, fruntea, pieptul, spatele, umerii, axilele și brațele. Ai un traseu preferat când trebuie să faci comisioane în drum spre o petrecere? Un drum principal care te duce la cabinetul medicului, la magazinul alimentar, la salonul de înfrumusețare și la oficiul poștal și, în sfârșit, la cinematograf și un restaurant grozav? Pentru streptococi, această cale preferată este sistemul limfatic - o serie de căi majore prin care pot pătrunde în țesutul subcutanat și se pot petrece acolo.

Similar cu ceea ce vezi când tai o bucată de pui crud și găsești acel strat galben de grăsime sub piele, pielea noastră are un strat de grăsime sub suprafață - face parte din țesutul subcutanat. Este menit să fie acolo, dar se dovedește a fi un refugiu pentru otrăvuri și celule adipoase în exces - așa cum se acumulează în ficat, se acumulează aici. Produsele lactate tind să-și găsească drumul în țesutul nostru subcutanat, oferind strepului o masă foarte gustoasă, la fel ca și ouăle din omletele de la micul dejun, grăsimea din mesele de pui, antibioticele din acele alimente care au fost hrănite animalelor pentru a le combate. infecțiile streptococi din fermele în care au fost crescute și antibioticele din sistemul public de apă. Este comoara promisă a goanei aurului, naluca care face ca streptococul să țipe: „Există aur în aceste dealuri!”, în timp ce trec prin sistemul imunitar al sistemului tău imunitar pentru a ajunge la piele. Streptococii aleg calea cu cea mai mică rezistență, prin urmare iau canalele limfatice, care sunt sub control slăbit din cauza numărului redus de limfocite. Calea pe care o aleg determină unde va apărea în cele din urmă acneea. De aceea, Jimmy are acnee pe piept și pe spate, pe Sarah pe frunte și pe bărbie și pe Jessica pe brațe și axile.

Înainte de apariția acneei, streptococul rămâne la locul lor fericit pentru un timp, hrănindu-se cu gustări gustoase, făcându-și încet drum prin grăsimea subcutanată și întărindu-se pentru noua bătălie care urmează. În cele din urmă, ele intră în stratul inferior al dermei. Sistemul imunitar personalizat al pielii începe să colecteze sebum, acționând ca nisip mișcător, pentru a preveni streptococul să continue în sus. Deoarece streptococul este bine hrănit și extrem de vibrant în acest moment, sebumul nu este suficient pentru a le opri. Acum, sistemul imunitar al pielii intră în trepte, determinând producția de sebum în cantități și mai mari, ca un ultim efort de a prinde bacteriile și de a proteja pielea. Când streptococii sunt foarte puternici, depășesc chiar și cantitatea suplimentară de sebum și supraviețuiesc prin limfocite și celulele ucigașe chiar sub epidermă. Apoi bacteriile urcă în acest strat exterior de piele și apare acneea chistică.

În multe cazuri, aceste focare sunt ușoare și temporare. În cazuri extreme, sunt devastatoare. Multe lucruri determină severitatea simptomelor - câte tulpini de streptococ aveți, câte toxine (de exemplu, metale grele) s-au acumulat în ficat și țesutul subcutanat care se hrănesc cu streptococul, câte antibiotice ați luat sau ați ingerat în alt mod de-a lungul vieții. , ce ai moștenit, ce adrenalină te confrunți zilnic, la ce pesticide ești expus și, bineînțeles, cum mănânci.

Vindecătorii alternativi cred că produsele lactate precum laptele, brânza și untul, precum și cerealele precum grâul, sunt problematice, deoarece sunt alergene. (Deși brânza revine. Dietele populare bogate în grăsimi promovează acum brânza ca aliment sănătos pentru longevitate.) Conform observațiilor lor, cu cât pacienții cu acnee consumau mai mult grâu și produse lactate, cu atât starea lor s-a înrăutățit. Această legătură nu se datorează unei alergii. Acest lucru se întâmplă deoarece streptococul iubește grâul și produsele lactate. Când le consumăm, streptococii formează o sărbătoare bogată, declanșând noi atacuri la nivelul pielii care se manifestă în cele din urmă ca acnee chistică. În timp ce produsele lactate sunt cunoscute pentru crearea unui sistem limfatic lent, acest lucru nu îngreunează călătoria streptococilor de-a lungul rutei lor preferate. De fapt, devine și mai ușor, deoarece atunci când sistemul limfatic este lent, mecanismele dumneavoastră de apărare – limfocitele – sunt prinse și reduse la minimum. Autostrăzile limfatice cu cele mai puține limfocite, datorită cantității mai mari de alimente prietenoase cu streptococul, cum ar fi laptele, brânza și untul, devin calea cu cea mai puțină rezistență pentru streptococ.

Când acneea este tratată cu antibiotice, ficatul trebuie să le absoarbă, ceea ce îi poate slăbi sistemul imunitar și poate permite și mai multor bacterii streptococi să se ascundă în haldele de gunoi printre vechile antibiotice stocate. În plus, streptococii se pot hrăni cu aceste antibiotice. Procesul va continua să se repete. Din fericire, corpurile noastre sunt rezistente și au un spirit de luptă.

Chiar și cercetarea medicală și știința știu acum că există mai mult decât streptococul de grup A și grupul B. În timp ce grupurile recunoscute din punct de vedere medical se opresc la o parte a alfabetului, adevărul este că există suficiente grupuri de streptococ pentru a depăși aceasta. Aceste grupuri diferite contribuie la diferitele varietăți de acnee pe care cineva le poate experimenta. Tipurile foarte agresive de streptococ, de exemplu, provoacă cicatrici și grupuri mari de erupții cutanate. De-a lungul vieții, este foarte ușor să te infectezi cu multe varietăți de bacterii streptococice prin contact intim, alimente în restaurante, toalete etc. Odată cu asta, te poți infecta cu o tulpină care a devenit foarte rezistentă la un antibiotic puternic pe care cineva l-a luat în timpul vieții. Și unele femei care au un nou partener sexual mai târziu în viață dezvoltă prima lor infecție a vezicii urinare sau o infecție a vezicii urinare mai severă decât media, deoarece au contractat o tulpină de streptococ greu de tratat, care necesită antibiotice puternice pentru a fi controlată.

ELIMINAREA ESTE LA DISTANȚA DE MÂNĂ

De aceea, construirea unui sistem imunitar puternic în întregul corp este un pas important în tratarea și prevenirea acneei și a altor boli legate de streptococ , cum ar fi creșterea excesivă a bacteriilor intestinale subțiri (SIBO) , despre care veți citi în articolul nostru special de blog. Cel mai important loc de început este ficatul. A fi proactiv și a face din acest organ intern un mediu neprietenos pentru streptococul va face mult mai mult pentru a vă proteja pielea decât tratarea acesteia cu cea mai bună cremă de față, cea mai bună cremă de față, cea mai bună loțiune, cea mai bună pastilă și cea mai căutată poțiune pentru pete. combinate. Întărirea sistemului imunitar limfatic va face, de asemenea, o diferență uriașă. Limfocitele pe care te bazezi pentru a opri streptococul din sistemul limfatic se hrănesc cu vitamine și minerale din fructe, legume, ierburi și condimente. Acest lucru face ca alimentele să fie o parte importantă a tratamentului acneei. În ultima parte a articolului, vă oferim protocolul suplimentului nutrițional pentru acnee, care va ajuta la uciderea streptococilor pentru a găsi în sfârșit alinare.

PROTOCOL SUPLIMENTUL NUTRITIONAL ACNE

Cauza reală: Una sau mai multe tulpini din cele peste 50 de grupuri de streptococi care se găsesc atât în ​​ficat, cât și în sistemul limfatic. Prezența acneei nu înseamnă neapărat prezența unei infecții streptococice, cum ar fi faringele streptococice. Acneea se dezvoltă atunci când bacteriile s-au stabilit de mult timp în organism după (uneori mult timp după) o infecție cu streptococ.

Pentru articol au fost folosite materiale din cărțile lui Anthony William „Liver Help” și „Cleansing for Health” .

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.