Mini frittatas vegane

Мини веган фритати

Aceste mini frittate nu conțin ouă și lactate - două alimente care alimentează adesea agenții patogeni din spatele unei multitudini de boli cronice. Fabricate cu făină de năut și bogate în legume, fructe și condimente colorate, aceste mușcături delicioase sunt grozave atât ca fel principal servit cu salată, cât și ca gustare într-o cutie de prânz.

Ingrediente:

  • 2 ore făină de năut ;
  • 1 lingura praf de copt ;
  • 2 lingurite praf de ceapa;
  • 1 lingura praf de usturoi;
  • 1 lingura ardei roşu ;
  • 1/4 până la 1/2 linguriță. fulgi de ardei cayenne ;
  • 1 lingura busuioc uscat sau oregano uscat ;
  • 1 ¾ oră apă;
  • 1/2 linguriță. l. suc de lamaie proaspat stors;
  • 1/2 ora ardei rosu tocat marunt;
  • 1/2 ora ceapa rosie sau galbena tocata marunt;
  • 1/2 ora dovlecel tocat marunt;
  • 1/3 ora morcov tocat marunt.

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180°C.

Într-un castron mare, amestecați făina de năut , praful de copt , ceapa și praful de usturoi, boia de ardei , fulgii de chili și condimentele uscate. Se amestecă bine.

Adăugați apa și sucul de lămâie și amestecați până se omogenizează. Se adauga apoi ardeiul, ceapa, dovlecelul si morcovul. Amesteca totul pana se omogenizeaza bine.

Folosind o cană de măsurare de 1/4 de cană, întindeți amestecul într-o tavă de brioșe unsă sau antiaderentă pentru a umple 12 godeuri.

Coaceți frittatas timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese uscată.

Lasati-le sa se raceasca in tava cel putin 10 minute inainte de a le scoate.

Transferați pe un grătar pentru răcire suplimentară.

Le puteți servi imediat sau le puteți păstra la temperatura camerei într-un recipient închis ermetic până sunt gata de mâncare.

Sfat:

  • Dacă aveți legume care trebuie folosite – cum ar fi broccoli, conopida sau ciuperci – puteți înlocui dovleceii cu ele în această rețetă.

Marimea portiei pentru 12 bucati.


Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale a sucului de țelină și autorul cel mai bine vândut al lui New York Times, „The Medium Healer: A Health Cleanse, „The Medium Healer: A Liver Cleanse, „The Medium Healer: The Most Benefic Foods”, „The Medium Healer : Thyroid Healing”, The Medium Healer: A Health Cleanse”, „The Medium Healer: A Liver Cleanse”, „ The Medium Healer: The Most Benefic Foods”, „The Medium Healer: Thyroid Healing , „The Medium Healer: A Health Cleanse”, „The Medium Healer: A Liver Cleanse” născut cu capacitatea unică de a conversa cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise, care sunt înaintea timpului său.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Produse din articol

Articole similare

Sorbet de piersici cu ghimbir

Acest deliciu de gheață fructat poate fi preparat pe tot parcursul anului – folosește atât piersici congelate ambalate, cât și cele pe care le-ai cules...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Trandafiri cu mere copți

Trandafirii cu mere copți sunt ca umplutura de plăcintă cu mere, dar fără crusta crocantă – frumos modelate în cupe și servite calde, direct din...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Clătite de cartofi cu castraveți proaspeți și salată de ridichi

Aceste clătite de cartofi aurii devin plăcut crocante la cuptor și sunt minunate completate de o salată proaspătă de castraveți și ridichi. Dacă vrei să...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Taitei de legume cu sos de curry galben

În zilele noastre, cele mai bune preparate sunt cele care pot fi adaptate preferințelor individuale. Acești tăiței cu curry pot fi serviți atât cruzi, cât...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult