De ce uleiurile comestibile industriale sunt un aliment problematic

De ce uleiurile comestibile industriale sunt un aliment problematic

Uleiuri comestibile industriale (ulei de palmier, ulei de rapiță, ulei de porumb, ulei de șofran, ulei de soia)

Aceste tipuri de uleiuri sunt extrem de dăunătoare în timpul detoxificării, deoarece nu numai că sunt o sursă de grăsimi care îngroașă sângele, blochează toxinele și otrăvurile să părăsească organismul în timpul curățării și tensionează sistemul vascular, dar unele dintre ele sunt și acide și irită mucoasa tractului digestiv. În plus, uleiurile comestibile industriale creează inflamație deoarece au potențialul de a hrăni agenți patogeni, cum ar fi numeroasele tulpini și mutații de streptococi , Escherichia coli, stafilococi și sute de alte bacterii neproductive din interiorul intestinului subțire și gros, precum și viruși din ficat, cum ar fi multe tulpini și mutații Epstein-Barr , herpes zoster , citomegalovirus, virus herpes uman tip 6 (HHV-6) și herpes simplex 1 și 2 . După cum a devenit deja clar, activitatea patogenă provoacă inflamație. De asemenea, aceste uleiuri suprasolicita pancreasul și ficatul, ducând la o digestie slabă și rezistență la insulină, ceea ce împiedică alimentele vindecătoare să curețe și să vindece organismul și împiedică pătrunderea carbohidraților necesari în celulele întregului organism. Excludeți aceste uleiuri în timpul curățării.

Alte uleiuri (inclusiv uleiuri mai sănătoase, cum ar fi măsline, nucă, floarea soarelui, nucă de cocos, susan, avocado, semințe de struguri, migdale, macadamia, alune și in)

Unele tipuri de uleiuri și uleiuri vegetale sunt benefice pentru sănătate și conțin substanțe nutritive precum acizii grași omega-3 și altele, dar împiedică curățarea completă a organismului. Sângele se saturează rapid cu grăsimile din aceste uleiuri și grăsimi, mult mai repede decât dacă consumăm produsele din care sunt făcute. De exemplu, organismul procesează avocado sau nuca destul de diferit față de uleiul de avocado sau de nucă.

Când consumăm avocado, acesta rămâne în stomac, de acolo trece în duoden, fiind descompus încet de bilă când intră în intestinul subțire. Grăsimile de avocado sunt absorbite în vasele de sânge ale mucoasei intestinale și ajung în ficat prin vena portă hepatică pentru procesare ulterioară. Ficatul stochează o parte din grăsime, astfel încât toate acestea să nu ajungă prea repede prin sânge până la inimă. Grăsimea stocată va fi curățată de ficat într-un ritm sigur pentru inimă și creier.

Pe de altă parte, uleiul extras din alimente precum avocado nu mai este un aliment întreg. Saturează sângele și ocolește mecanismele de apărare ale organelor. Din stomac, untul intră în duoden și intestinul subțire mai repede decât dacă ar fi mâncare integrală. Ocolește ficatul și nu își poate face treaba. În loc să se îndrepte către el prin vena portă hepatică și să fie alimentat în restul corpului treptat, uleiul intră în vasele de sânge ale tractului intestinal, ceea ce nu este de obicei cazul grăsimilor din alimente integrale. Acest lucru duce la o creștere mai rapidă și periculoasă a grăsimii din sânge. Uleiul oprește imediat curățarea deoarece îngroașă sângele, reduce nivelul de oxigen din acesta, captează toxinele și încetinește procesul de eliberare a acestora din organe. Hrănirea prea des cu grăsime pune stres asupra inimii, astfel încât glandele suprarenale hipersensibile se pregătesc să secrete adrenalină pentru a subția sângele și pentru a proteja inima de bombardarea grăsimilor. Toate acestea împiedică detoxifierea și în cele din urmă împiedică vindecarea. Prin urmare, atunci când doriți să scăpați de problemele de sănătate, ar trebui să încetați să luați uleiuri și grăsimi.

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.