RĂDĂCINA DE HYDRASTIS - UN ANTIBIOTIC PUTERNIC din plante

RĂDĂCINA DE HYDRASTIS - UN ANTIBIOTIC PUTERNIC din plante

Rădăcina de Hydrastis este o plantă populară din America de Nord, care acționează ca un puternic antibiotic pe bază de plante și un stimulent al sistemului imunitar. Hydrastis este o sursă bună de vitamine A, C, E și complexul B și de minerale precum calciu, fier și mangan. Această plantă are proprietăți puternice antibacteriene, antimicrobiene, antifungice și antiinflamatorii și conține, de asemenea, alcaloizi despre care se știe că sunt eficienți în tratarea diareei și a problemelor stomacale cauzate de gripă sau de toxiinfecțiile alimentare.

Hydrastis este foarte util și pentru alte probleme digestive precum ulcerul peptic, gastrita, dispepsia și colita. Ajută la creșterea enzimelor digestive și îmbunătățește semnificativ funcțiile ficatului și splinei. Această plantă este o uimitoare luptă împotriva infecțiilor și este cunoscută că este deosebit de utilă în tratarea infecțiilor sinusurilor, tractului respirator, gurii, gâtului, vezicii urinare și ale tractului urinar.

Hydrastis este un remediu eficient pentru hemoroizi, ciuperci ale picioarelor, afte și pentru a opri sângerările menstruale abundente. Hydrastis este o plantă obligatorie în timpul sezonului de răceală și gripă, deoarece poate ajuta la prevenirea și ameliorarea simptomelor de răceală, gripă, febră, bronșită, congestie severă și chiar pneumonie. De asemenea, este util împotriva febrei fânului, laringitei, cistitei, hepatitei și bolilor hepatice.

Extern, se poate face o spălare cu extract de hydrastis pentru a ajuta la tratarea conjunctivitei și a pleoapelor inflamate. Se poate face și o apă de gură pentru a face gargară cu dureri de gât și infecții ale gingiilor, iar cremele/unguentele hydrastis sunt foarte eficiente pentru tratarea eczemelor, pecinginei, furunculelor, tăieturilor și erupțiilor cutanate. Hydrastis este adesea combinat cu alte plante, cum ar fi Echinacea, care funcționează sinergic și îmbunătățesc proprietățile vindecătoare ale celor două plante împreună.

Proprietățile antibacteriene ale hidrastului

Când hidrastis intră în ficat, se sufocă rapid și distruge agenții patogeni. De asemenea, suprimă agenții patogeni care se află în apropierea ficatului în sistemul limfatic. Hydrastis are un efect de curățare blând care elimină resturile bacteriene, subprodușii patogeni, neurotoxine și alte deșeuri patogene.

Hydrastis este o plantă fantastică pentru infecțiile patogene acute, cum ar fi răceli, răceli și alte afecțiuni. Ajută la refacerea și hrănirea limfocitelor, care sunt responsabile de protejarea zonelor critice ale corpului, inclusiv urechile, nasul, gâtul și plămânii, unde apar primele semne ale multor infecții. Hydrastis întărește și sistemul imunitar.

Forme utile de hidrastis

Hydrastis poate fi găsit sub diferite forme - capsule, tinctură, extract, ceai, apă de gură și cremă. Căutați întotdeauna o tinctură de hydrastis fără alcool, care să nu conțină aditivi ascunși și problematici precum acidul citric. Cea mai recomandată formă de hydrastis de către Anthony William este Extractul de hydrastis organic fără alcool Vimergy® . Ar trebui să fie utilizat timp de până la o săptămână sau două, cu un interval de două săptămâni între doze pentru a-și menține nivelurile de eficacitate în organism.

Pentru mai multe informații despre utilizarea hydrastis și a altor suplimente, inclusiv dozele recomandate, puteți citi bestsellerul New York Times Cleanse for Health .

Publicații similare

[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.