Capsulele MSM (metilsulfonilmetan) cu siliciu și calciu sunt un produs uimitor din catalogul suplimentelor nutritive Vimergy®! Este o formulă unică concepută pentru a susține sănătatea oaselor, părului și unghiilor. Nu este surprinzător că MSM (și siliciul) sunt adesea denumite suplimente de frumusețe. Fiecare capsulă de Vimergy® MSM cu siliciu și calciu conține 780 mg de MSM pur, plus 25 mg de siliciu din extract de tulpină de bambus și 25 mg de calciu din alge marine ale Atlanticului.

Pentru Vimergy® MSM cu siliciu și calciu se folosește OptiMSM®, care garantează puritatea și calitatea MSM-ului. OptiMSM® este singurul MSM purificat printr-un proces brevetat de distilare în mai multe etape. Procesul elimină impuritățile și rezultatul este o formă permanentă, extrem de pură de MSM. OptiMSM® este singurul MSM de pe piață etichetat OKB („în general recunoscut ca sigur”). Este fabricat in SUA.

La fel ca toate produsele lor, Vimergy® Silicon and Calcium MSM este non-OMG, fără gluten, fără cereale și fără soia. De asemenea, nu conține acid citric, gelatină, silice și aditivi. De asemenea, este vegan, cușer și paleo.

MSM oferă și alte beneficii uimitoare:

  • Sprijină mobilitatea și confortul articulațiilor în timpul exercițiilor fizice normale.
  • Reduce disconfortul muscular după exercițiile fizice obișnuite.
  • Ajută la recuperarea mai rapidă.
  • Ajută la curgerea nasului sezonier și iritațiile nazale.
  • Sprijină un răspuns imun mai bun.
Capsulele Vimergy® MSM sunt o modalitate ușoară și eficientă de a vă susține și de a vă promova sănătatea și bunăstarea generală.

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, continutul sau si toate materialele aferente sunt prezentate doar in scop informativ si nu inlocuiesc sfatul, diagnosticul, tratamentul sau prescriptia medicala. Nimic din ceea ce este continut in sau accesibil de pe acest blog nu trebuie considerat ca fiind un sfat medical, diagnostic, tratament sau prescriptie medicala, nici o promisiune de beneficii, o pretentie de vindecare, o garantie legala sau o garantie a rezultatelor care urmeaza sa fie obtinute. Nu ignorati niciodata sfaturile medicale sau nu renuntati sa le solicitati din cauza a ceea ce ati citit pe acest blog sau in oricare dintre materialele legate. Prirodnik Ltd si echipa sa nu sunt medici si nu pretind ca ofera servicii de asistenta medicala. Consultati un profesionist licentiat in domeniul sanatatii inainte de a schimba sau intrerupe orice medicamente, tratamente sau ingrijiri curente, sau de a incepe orice dieta, exercitiu sau program de suplimente, sau daca aveti sau suspectati ca ati putea avea o afectiune medicala care necesita asistenta medicala. Administratia pentru Alimente si Medicamente a R. FDA nu a evaluat nicio declaratie, afirmatie sau reprezentare facuta in sau disponibila pe acest blog sau in orice alt material asociat. Continutul acestui blog si orice material legat nu reflecta neaparat opiniile Prirodnik Ltd sau ale autorului principal si nu se garanteaza ca este corect, complet sau actualizat. Acest articol poate contine linkuri catre alte resurse de pe internet. Aceste linkuri sunt furnizate ca citate si ajutoare pentru a va ajuta sa identificati si sa localizati alte resurse de internet care ar putea fi de interes si nu au scopul de a declara sau implica faptul ca Prirodnik Ltd sau autorul principal recomanda, aproba, sprijina, sponsorizeaza sau sunt in vreun fel afiliati sau asociati cu orice persoana sau organizatie asociata cu materialul la care se face trimitere sau sunt autorizati in mod legal sa utilizeze orice nume comercial, marca inregistrata, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate fi reflectat in materialul la care se face trimitere.