Dacă oamenii ar cunoaște toate proprietățile vindecătoare puternice ale sucului de tulpini de țelină, acesta ar fi salutat pe scară largă ca un superaliment miracol. Tulpinile de țelină au capacitatea uimitoare de a crea îmbunătățiri radicale în orice problemă de sănătate.

SUCUL DE TULPINA DE TELINA SE BEA SINGUR

Tulpinile de țelină sunt un adevărat salvator atunci când vine vorba de boli cronice. Cunoaștem deja mii de oameni care suferă de boli cronice și misterioase care se recuperează consumând o jumătate de litru de suc de tulpini de țelină în fiecare zi, pe stomacul gol. Din acest motiv, Anthony William a început mișcarea de a bea suc pur și natural din tulpini de țelină pentru a se asigura că oamenii știu să folosească corect și cu succes această băutură puternică.

Sucul de telina este cel mai tare atunci cand il bei singur, fara aditivi sau impuritati. Deși este grozav să consumi alte sucuri verzi sau de legume și să adaugi articole precum spanac, kale, pătrunjel, coriandru sau mere, bea aceste sucuri amestecate în momente diferite decât sucul de țelină singur. Aceste preparate funcționează diferit față de ceea ce vă recomandă Medium Healer ca fiind cel mai important mijloc de a vă restabili sănătatea: suc pur din tulpini de țelină luat pe stomacul gol. Dacă bei suc de tulpini de țelină la prima oră dimineața, acesta va stimula digestia alimentelor pe care le consumi în restul zilei.

Vom ajunge la mai multe sfaturi într-un moment. Mai întâi, să ne uităm la ce face acest suc atât de miraculos.

CALMĂ INFLAMAȚIA

Sucul de tulpină de țelină este plin de proprietăți antiinflamatorii puternice. Aceasta înseamnă că este extrem de util pentru persoanele care suferă de boli cronice și misterioase, inclusiv afecțiuni etichetate „autoimune”. Tiroidită Hashimoto, artrită reumatoidă (RA), fibromialgie, encefalomielita mialgică/sindrom de oboseală cronică (ME/SFC), boala Lyme, migrene, vertij, boala celiacă, sindromul intestinului iritabil (IBS), diabet zaharat, psoriaza, aczema , aczema Sindromul Guillain-Barré, sarcoidoza, sindromul Raynaud, boala Meniere, boala de reflux gastroesofagian (BRGE), guta, bursita, distensia abdominala, spasme intestinale, distensia abdominala, reflux acid, vertij, constipatie, sindromul picioarelor nelinistite, furnicaturi, amorteli - toate aceste simptome și boli sunt un mister pentru comunitatea medicală, deși au nume. Cauzele lor adevărate sunt încă necunoscute cercetării medicale și științei.

Tulpinile de țelină sunt ideale pentru combaterea inflamației, deoarece înfometează agenții patogeni, inclusiv bacteriile neproductive și viruși precum Epstein-Barr (EBV) care le creează. După cum Anthony William dezvăluie în cartea sa Healing the Thyroid Gland , Epstein-Barr este cauza reală a tiroiditei Hashimoto și a multor alte boli pe care comunitatea medicală le numește autoimune. (Pentru mai multe despre cauzele reale ale bolilor autoimune, vezi cărțile lui Anthony William din seria Healing Medium .) Acești agenți patogeni duc la sute de simptome și afecțiuni diferite care sunt diagnosticate greșit.

MIRACILE SĂRURILOR MINERALE ÎN TULINA DE ȚELINĂ

Tulpinile de țelină sunt capabile să distrugă microorganismele patogene și, de asemenea, să conțină multe săruri minerale nedescoperite care funcționează împreună ca antiseptic. Când aceste săruri minerale puternice intră în contact cu viruși precum Epstein-Barr , HHV-6 și herpes zoster , bacterii precum streptococii și alți agenți patogeni care provoacă boli cronice, sărurile încep să descompună membranele celulare ale agenților patogeni, ucigând în cele din urmă. le și distruge.

Dacă ești îngrijorat că sodiul din tulpinile de țelină este o problemă pentru că ai auzit că „sarea este sare”, știi că sodiul din țelină nu este doar sare sau sodiu mineral de bază. Cercetarea medicală și știința nu au descoperit încă diferitele tipuri de sodiu din țelină și nici cât de benefice sunt acestea. Sodiul natural din tulpinile de țelină ajută de fapt la stabilizarea tensiunii arteriale, scăzând-o când este prea mare și ridicând-o când este prea scăzută. De asemenea, sodiul nu vă va deshidrata organele. În schimb, se agață de sărurile toxice și periculoase din alimentele de proastă calitate și ajută la eliminarea lor din organism, înlocuindu-le cu sărurile grupate încă necunoscute .

Aceste subgrupuri de sodiu se leagă împreună și sunt saturate cu alți compuși chimici importanți ai tulpinilor de țelină și informații care sunt extrem de active în vindecarea organismului. Știința nu a deconstruit sau investigat încă aceste săruri de grup. În cele din urmă, cercetările vor dezvălui că aceste săruri de grup acționează în mod simbiotic și sistematic pentru a elimina toxinele, agenții patogeni morți, cum ar fi virușii și bacteriile, și neurotoxinele patogene și resturile din fiecare por al corpului.

Apropo, neurotoxinele sunt create de viruși precum Epstein-Barr , care se hrănesc cu metale grele toxice, inclusiv mercur și aluminiu. Știința medicală și cercetarea încă nu știu că virușii se hrănesc cu anumiți combustibili, cu atât mai puțin că produc neurotoxine ca deșeuri. Neurotoxinele produc simptome neurologice, inclusiv arsuri ale pielii, tremurături, tremurături, spasme, mâini și picioare reci, probleme de echilibru, vertij, bătăi neregulate ale inimii, insomnie și furnicături care derutează medicii .

Acum că știți că agenții patogeni precum EBV sunt responsabili pentru bolile cronice, puteți înțelege cât de critică este funcția antiseptică a sărurilor ciorchine ale tulpinilor de țelină . Globulele albe din sânge folosesc aceste săruri de grup ca scut și armă pentru a vâna viruși și bacterii neproductive, ceea ce duce la ameliorarea numeroaselor simptome și afecțiuni pe care le provoacă.

MAI MULTE DESPRE SĂRURILE MINERALE MAGNIFICE DIN TUPINA DE ȚELINĂ

Sărurile minerale sunt cruciale pentru funcționarea optimă a organismului nostru. Ele susțin funcția rinichilor și suprarenalelor și măresc acidul clorhidric din intestin , astfel încât organismul să poată descompune și digera ceea ce mănânci - în timp ce echilibrează pH-ul, precum și curăță și reface stomacul, restul tractului digestiv și, cel mai important, ficatul. . De asemenea, permit informațiilor să se miște în corpul tău, astfel încât să poată fi menținute în echilibru indiferent de ceea ce se întâmplă.

Sărurile minerale în special din țelina cu tulpină joacă un rol important în energia electrică care conduce corpul. Ele sunt elemente de bază pentru substanțele chimice ale neurotransmițătorilor, declanșând activitatea impulsurilor electrice și menținând funcția neuronilor. Un creier cu impulsuri electrice slabe și neurotransmițători slabi se oprește și intră în modul „baterie moartă” , făcând din sucul de țelină un fel de încărcător pentru creier care oprește acest proces. Sărurile minerale susțin activitatea inimii și creează neurotransmițătorii necesari pentru a transfera informațiile din punctul A în punctul B, adică. de la neuron la neuron. (Gândește-te la gând ca la o barcă și la sărurile minerale ca la ocean: dacă oceanul se usucă, barca nu poate merge nicăieri.)

Faptul că sărurile minerale de țelină reprezintă un suport atât de important pentru sistemul nervos central înseamnă că sunt extrem de vindecătoare pentru persoanele care se luptă cu depresia, anxietatea, ceața creierului , confuzia, tulburarea bipolară, pierderea memoriei, boala Alzheimer, obsesiv-compulsiv. tulburare (TOC) , tulburare cu deficit de atenție/hiperactivitate (ADHD) și tulburare de stres posttraumatic (PTSD), precum și pentru persoanele care au probleme de concentrare și de concentrare.

Tulpinile de țelină pot îmbunătăți de fapt capacitatea suplimentelor de GABA , glicină și L-treonat de magneziu de a fi absorbite de creier și ajută la susținerea neurotransmițătorilor care susțin somnul. De asemenea, tulpinile de țelină îmbunătățesc metilarea, adică. absorbția și utilizarea corespunzătoare a sute de nutrienți, inclusiv vitamina B12 și zinc .

Electroliții din țelină se hidratează la nivel celular profund, făcându-vă mai puțin probabil să suferiți de migrene, anxietate, atacuri de panică și multe altele. De asemenea, țelina stabilizează și susține glandele suprarenale, oferă ameliorarea stresului și repară celulele deteriorate din ficat.

Și pentru că sărurile minerale ale țelinei sunt antibacteriene, ele ucid bacteriile precum streptococul, ceea ce promovează un mediu sănătos pentru bacteriile „bune”. Infecțiile cu streptococ de grad scăzut sunt adesea cauza reală a infecțiilor tractului urinar (ITU), a infecțiilor cronice ale sinusurilor, a acneei, a sindromului de colon iritabil (IBS) și a creșterii bacteriene intestinale subțiri (SIBO) , deși comunitatea medicală nu este încă conștientă de faptul că streptococul infectiile sunt asociate cu aceste afectiuni. Acum știți că sucul de tulpini de țelină și proprietățile sale antibacteriene pot ajuta și la tratarea tuturor acestor afecțiuni.

Dacă suferiți de boală tiroidiană, acordați atenție: țelina are capacitatea de a curăța glanda tiroidă de toxine și de a spori producția de hormon T3. Pentru mai multe informații despre cauza adevărată necunoscută a problemelor tiroidiene, cum ar fi tiroidita Hashimoto, boala Graves, nodulii tiroidieni, chisturile și tumorile, tiroida mărită, bolile paratiroidiene și multe altele, consultați cartea Vindecarea tiroidei .

SUC DE TULINA DE TELINA SI BOLI AUTOIMUNE

Capacitatea țelinei de a descompune și de a elimina virușii este o știre care schimbă viața pentru oricine i s-a spus că are o boală autoimună. Agenții patogeni, cum ar fi virușii, inclusiv Epstein-Barr și herpesul zoster , sunt cauza reală a inflamației despre care se crede în mod eronat că este o boală autoimună. Comunitatea medicală pur și simplu nu este încă conștientă de cauza reală.

Teoria autoimună predominantă este că sistemul imunitar confundă o parte a corpului cu un invadator și începe să o atace, provocând inflamație. Această credință s-a dezvoltat deoarece în anii 1950 lumea medicală a fost frustrată de lipsa de explicații pentru afecțiuni precum boala Hashimoto, boala Graves, lupusul, artrita reumatoidă (AR), boala Crohn, boala celiacă, colita ulceroasă și scleroza multiplă ( SM ) . ) lasă oamenii bolnavi sau chiar infirmi. Observarea atentă a analizelor de sânge ale unor pacienți relevă prezența anticorpilor. Apare o teorie conform căreia organismul a luat-o peste cap și a creat anticorpi pentru a se ataca pe sine. Este important să ne amintim că aceasta este doar una dintre zecile de teorii - nu a existat niciodată un răspuns definitiv. Întreaga ipoteză este o ipoteză nedovedită pe care comunitatea medicală o inventează pentru că nu au răspunsurile reale la suferința oamenilor. Așa că ei dau vina pe corpurile oamenilor, ceea ce ia vina pe cercetarea medicală și pe știință și, din păcate, teoria stăpânește și devine lege.

Teoria autoimună nu este adevărată. Este extrem de important să știi ce se întâmplă cu adevărat cu problemele autoimune: anticorpii sunt acolo pentru că corpul tău se luptă cu un agent patogen pe care cercetarea științifică încă nu îl poate detecta. De exemplu, în cazul bolii Hashimoto, dacă sunt prezenți anticorpi, este pentru că corpul tău urmărește virusul Epstein-Barr . Nu este vorba că corpul tău a produs anticorpi care îți atacă tiroida. Puteți afla mai multe despre acest lucru în cartea Thyroid Healing .

Din nou, contrar gândirii curente, corpul nu se atacă și nu se întoarce împotriva ta. Corpul tău urmărește doar agenții patogeni și doar doi factori declanșează inflamația: rănirea și invazia. Agentii patogeni cauzeaza ambele. Sunt invadatori - corpuri străine în corpul tău și pot fi, de asemenea, dăunătoare, uneori dăunând țesutului în călătoria lor prin sistemul tău. (Ambele factori nu sunt întotdeauna necesari pentru a provoca inflamație. De exemplu, dacă vă rupeți piciorul și acesta se umflă, aceasta este doar o accidentare. Cel puțin unul dintre acești doi factori este întotdeauna necesar.)

Din păcate, teoria autoimună populară și eronată susține că oamenii sunt responsabili pentru bolile lor. Îi face pe oameni să creadă că corpul lor i-a trădat, s-a întors împotriva lor, i-a dezamăgit. Când părăsești cabinetul medicului după ce ți se spune că corpul tău se atacă pe sine sau se atacă un anumit organ, poate fi dăunător emoțional și această credință însăși interferează cu sistemul dumneavoastră imunitar. Corpul tău îți este loial. Face tot posibilul pentru a te ajuta să fii întreg și vindecat. Te iubește necondiționat. Propul tău sistem imunitar nu îți va face niciodată rău, funcționează doar pentru tine. Cunoașterea acestui adevăr poate porni procesul de vindecare pentru o persoană care credea anterior că corpul său este împotriva ei.

Confuzia cu privire la sistemul autoimun este una dintre cele mai mari greșeli din medicina modernă. Ea este un exemplu excelent al motivului pentru care doar peste 250 de milioane de oameni din SUA trăiesc sau suferă de simptome și afecțiuni misterioase fără nicio ușurare reală.

Ceea ce ne readuce la motivul pentru care sucul de tulpini de țelină este atât de important. Deoarece țelina elimină agenții patogeni, corpul tău va fi mult mai capabil să facă față oricărei vieți.

ECHILIBRAȚI NIVELELE PH-UL CORPULUI

De ce este sucul de tulpini de țelină atât de benefic încât întărește acidul clorhidric din intestine? Deoarece acidul clorhidric este crucial pentru digestie și menținerea unui sistem digestiv alcalin.

Deși auzim cuvântul „acid” și gândim „rău”, acizii din stomac, inclusiv acidul clorhidric, sunt acizi critici, benefici, care nu trebuie confundați cu un sistem digestiv acid, care este dăunător sănătății.

Când mănânci, alimentele se deplasează rapid în stomac pentru a fi digerate cu ajutorul acidului clorhidric. Deși știința nu și-a dat seama încă, acidul clorhidric nu este doar un acid - este de fapt un amestec complex de șapte acizi. Dacă nivelurile de acid clorhidric sunt dezechilibrate sau scăzute, alimentele nu vor fi digerate suficient de bine în stomac. Aceasta înseamnă că alimentele nu se vor descompune suficient pentru ca celulele tale să aibă acces la nutrienți și, în schimb, alimentele vor sta și vor putrezi, ceea ce duce la arsuri la stomac.

PREVENIREA PERMEABILITĂȚII AMONIACULUI - O CAUZA MAJORĂ NECUNOSCUTĂ A SĂNĂTĂȚII NECESARE

Această putrefacție în intestin, sau descompunere, creează gaz de amoniac, care are capacitatea de a ieși din tractul digestiv direct în fluxul sanguin. De asemenea, poate trece în organe precum ficatul și creierul. Aceasta este ceea ce numim permeabilitatea la amoniac.

Milioane de oameni au probleme de sănătate digestivă și unul dintre factorii din spatele acestui lucru este permeabilitatea amoniacului, precum și problemele hepatice lente subiacente . (Adevărul despre permeabilitatea amoniacului nu a fost încă descoperit. Concepte similare, deși eronate, sunt adesea numite „sindromul intestinului permeabil” sau „permeabilitatea intestinală”).

O altă afecțiune care înrăutățește acidul clorhidric scăzut și creează permeabilitatea amoniacului este ficatul lent, stagnant, gras. Condițiile de sănătate ale ficatului sunt extrem de frecvente. Comunitatea medicală încă nu știe cât de răspândite sunt cu adevărat sau ce se află în spatele acestor probleme, în primul rând. Un ficat lent, stagnant, gras are ca rezultat o producție mai mică de bilă, ceea ce înseamnă că organismul nu poate descompune și dispersa cu ușurință grăsimea, iar acest lucru contribuie, de asemenea, la putregaiul intestinal, ceea ce duce la o permeabilitate și mai mare a amoniacului. Este extrem de important să înțelegeți cum să vă mențineți ficatul, deoarece aproape toată lumea are astăzi un ficat lent, care este la originea nenumăratelor simptome, boli și îmbătrânire prematură și moarte. Din fericire, există modalități simple de a vă menține ficatul sănătos. Anthony William le împărtășește în detaliu în cartea sa Help for the Liver .

Acolo intervine sucul nostru de tulpini de țelină eroul nostru! Restabilește eficient echilibrul complex al stomacului și aprovizionarea acestuia cu acid clorhidric. De asemenea, întărește sistemul digestiv, ajutând la vindecarea ficatului, ceea ce duce la creșterea producției de bilă , ameliorând constipația și balonarea . În plus, prin scăderea nivelurilor de agenți patogeni precum bacteriile și virușii și invadatorii precum ciupercile și mucegaiurile, duce la o întărire a mucoasei intestinale. Sucul de țelină este una dintre cele mai profunde modalități, dacă nu cea mai profundă, de a restabili sănătatea digestivă. El este atât de puternic.

SUC DE TULINA DE TELINA PENTRU CORP SI EMOTII

Avem tendința de a păstra multă frică în intestine. Nervozitatea provoacă sentimente pe care le cunoaștem sub denumirea de „storach flips” sau „fluturi în stomac”, iar anxietatea poate traversa adânc prin sistemul nervos și ne poate îngusta intestinele. Prin restabilirea întregului sistem digestiv, sucul de tulpini de țelină ne liniștește și mintea și inimile. Folosiți-l pentru efectul său calmant atunci când vă simțiți speriat, panicat, șocat, anxios, nervos, amenințat, nesigur, speriat sau defensiv.

Am putea continua și mai departe despre beneficiile sucului de tulpini de țelină pentru tot felul de afecțiuni - mentale, fizice, spirituale, emoționale. Sucul de tulpină de țelină este alcalinizant, bogat în enzime, îmbunătățește electroliții, reface ficatul, echilibrează zahărul din sânge, antiseptic și multe altele.

Nu lăsa simplitatea umilei țeline să-și mascheze puterea. Adesea, cele mai simple măsuri din viață fac minuni în cele mai complexe situații. Sucul de țelină este cu adevărat un suc miracol. Este unul dintre cele mai mari tonice vindecătoare din toate timpurile.

Vezi videoclipurile lui Anthony William:

Publicații similare

[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau a oricărui material aferent. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.