Această înghețată este exact ceea ce vrei să fie - cremoasă, dulce și rece. Cel mai bun lucru este că vă puteți bucura de el în orice moment, fără teama de a vă întârzia tratamentul. Inghetata la micul dejun? Absolut! Înghețată pentru cină? De ce nu!? Este, de asemenea, gustarea perfectă. Indiferent când te bucuri de înghețată de banane, glanda tiroidă și restul corpului îți vor mulțumi pentru beneficiile vindecătoare pe care le aduce această răsfăț.

Ingrediente:

  • 3 banane mari congelate;
  • 2 căni de afine sălbatice dezghețate;
  • 2 linguri de miere cruda (optional).

Mod de preparare:

Puneți 1 cană de afine sălbatice dezghețate și lichidul lor într-un robot de bucătărie împreună cu 2 linguri. miere crudă dacă se dorește. Pulsați de 5 ori până se combină. Majoritatea fructelor ar trebui să rămână întregi. Pune acest sos deoparte.

Tăiați grosier bananele și puneți-le în robotul de bucătărie împreună cu ceașca rămasă de afine sălbatice. Mixați până obțineți o înghețată moale. Dacă doriți, puteți pune înghețata la congelator să se întărească timp de 2 ore înainte de a o scoate.

Serviți înghețata în boluri individuale și stropiți cu sosul de afine sălbatice. Bucurați-vă!

Porție pentru 2 persoane.

SFAT:

  • Fă-ți o înghețată melba cu toppinguri medicinale la alegere. Acoperiți înghețata cu curmale sau smochine tocate, fructe proaspete, banane feliate, nucă de cocos mărunțită, semințe de cânepă sau nuci zdrobite.
Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[Video] Anthony William dezmintă miturile de detoxifiere
[Video] Anthony William dezmintă miturile de detoxifiere
Ți s-a spus că nu te simți bine pentru că te detoxifiezi?! Ați auzit teoria că detoxifierea prea rapidă este dăunătoare?! Știți de unde înce
Mai multe
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.