BURGER DE MEI ÎN „PAINE” DIN SALATA DE ICEBERG

BURGER DE MEI ÎN „PAINE” DIN SALATA DE ICEBERG

Învelișurile cu salată verde iceberg crocantă și proaspătă se înfășoară în jurul acestor burgeri delicioși cu mei, roșii feliate, ceapă și ketchup de casă ușor de făcut. Ingredientele pentru burgeri pot fi puse cu ușurință pe chifle fără gluten pentru membrii familiei care preferă rețete mai tradiționale.

Ingrediente: 

1/4 cana ceapa tocata marunt;
1 catel de usturoi, tocat marunt;
1/4 cana rosii uscate la soare tocate marunt (fara grasime si fara sare);
1 cană de mei;
2 căni de bulion sau apă medicată;
1 lingura ierburi italiene uscate, cum ar fi cimbru , oregano și/sau busuioc ;
1/2 linguriță. ardei rosu ;
2 linguri. amidon de cartofi;
2 capete mari de salată iceberg
1/4 cană ketchup;
1/2 cană roșii, feliate subțiri;
1/3 cană ceapă, tăiată subțire.

Mod de preparare:

Puneți o cratiță mică antiaderentă la foc mediu-mare. Adăugați ceapa și gătiți timp de 3 până la 5 minute până când devine translucid. Adăugați usturoiul și roșiile uscate și continuați să gătiți timp de 1 până la 2 minute. Reduceți temperatura și adăugați mei, bulion medicinal sau apă, ierburi și ardei roșu . Acoperiți și fierbeți timp de 10-12 minute până când meiul este fiert. Se lasa deoparte pana se raceste complet.

Puneți amestecul într-un bol mare și adăugați amidonul de cartofi. Se zdrobește de câteva ori cu un pisător de cartofi până se sparge parțial și amidonul din cartofi este bine distribuit în amestec. Cu mâinile umede, formați amestecul în 4 burgeri mari.

Puneți o tigaie din ceramică antiaderentă la foc mediu-mare. Asezati burgerii si gatiti 4-5 minute pe fiecare parte pana se rumenesc.

Tăiați 8 discuri mari din cele două capete de salată iceberg (4 din fiecare cap) pentru a forma „pâinile”. Puneți burgerul de mei, ketchup-ul, roșia, ceapa și oa doua salată iceberg deasupra unui disc de salată iceberg. Repetați cu ingredientele rămase și serviți imediat.

Porție pentru 4 persoane

Sfat:

Când alegeți între bulion medicamentos și apă, rețineți că bulionul va conferi o aromă mai bogată. Stocul cumpărat din magazin nu este recomandat deoarece este foarte dificil să găsești o varietate care să nu conțină ulei, sare, arome naturale și/sau alți aditivi.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.