Brichete vegane fără gluten

Веган безглутенови кексчета

Cupcakes-urile sunt deliciul perfect pentru zile de naștere, cutii de prânz pentru copii, picnicuri și tot felul de sărbători! Aceste cupcakes sunt extrem de delicioase și făcute doar cu ingrediente curate. Nu există lactate, ouă sau gluten care să hrănească agenții patogeni care provoacă atât de multe boli cronice. Puteți face aceste cupcakes cât de simple sau colorate după cum doriți, cu diferite opțiuni de culoare pentru glazură și fructe de decorat.

Ingrediente:

Pentru cupcakes:

Pentru glazura:

  • 1 3/4 linguriță. caju (înmuiate în apă fierbinte timp de 1 oră);
  • 1/2 linguriță. + 1-2 linguri. crema de cocos;
  • 3 linguri. ulei de cocos ;
  • 3 linguri. sirop de arțar ;
  • 1 lingura. suc de lamaie;
  • 1 lingura extract de vanilie fără alcool;
  • 1-2 lingurite. pulbere de pitaya și/sau turmeric (opțional).

Pentru a servi:

  • 1/4 lingurita. fructe de padure proaspete sau fructe taiate cubulete precum zmeura, afine sau mango.

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Tapetați o tavă de brioșe cu folii de hârtie de pergament sau ungeți-o bine.

Într-un castron mare, amestecați făina de ovăz , făina de cocos , făina de orez brun, zahărul de cocos și praful de copt . Pune deoparte.

Într-un alt castron, amestecați sosul de mere , laptele de cocos, uleiul de cocos și semințele de in . Bateți-le până se obține un amestec uniform.

Adăugați ingredientele lichide la ingredientele uscate și amestecați până obțineți un aluat omogen, foarte gros, dar fluid. Turnați aluatul în tava de brioșe pregătită, umplând fiecare linie până la aproximativ 3/4 din adâncimea sa.

Coacem 25-30 de minute pana se rumenesc usor deasupra.

Se răcește timp de 5 minute în tavă, apoi se scoate și se răcește complet pe un grătar.

Pentru a face glazura, adăugați într-un blender caju , crema de cocos, uleiul de cocos , siropul de arțar , sucul de lămâie și vanilia. Se amestecă până când este foarte omogen, răzuind părțile laterale ale vasului după cum este necesar. Dacă este necesar, mai adăugați puțină cremă de cocos pentru a omogeniza.

Lăsați-l ca atare sau adăugați pudră de pitaya sau turmeric și amestecați din nou. Dacă doriți să aveți toate cele trei culori, împărțiți amestecul în trei părți, lăsați 1/3 simplu și adăugați pulbere de turmeric și pulbere de pitaya în cealaltă treime. Dați glazura la frigider pentru cel puțin 4 ore, de preferință peste noapte.

Transferați-o într-o pungă de înghețată și înghețați brioșele.

Se ornează cu fructe proaspete și se servește imediat. Păstrați resturile la frigider.

Servește 12 cupcakes.

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale pentru suc de țelină și autorul numărul 1 al celor mai bine vândute New York Times - "Healer Medium: Health Cleanse", "Mediu de vindecare: Ajutor pentru ficat", "Mediul de vindecare: cele mai utile alimente" , "Healeral-lea mediu", “ Mediul de vindecare: vindecarea tiroidei gland”, „Suc de țelină” și „Brain Saver” (netradus încă în bulgară), s-a născut cu capacitatea unică de a conversați cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise înainte de vreme.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Plăcintă cu mere fără grăsimi

Nu există nimic mai bun decât plăcinta cu mere! Cu excepția cazului în care este plăcintă cu mere fără grăsimi, fără gluten și fără lactate,...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Varză de Bruxelles prăjită cu sirop de arțar

Varza de Bruxelles din această rețetă sunt incredibil de atrăgătoare. Este dulce, picant, picant și bogat în arome. Dacă picantul nu este treaba ta, nu-ți...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Apa de afine

Această apă de merișoare este echilibrul simplu și perfect între acrișor și dulce. Este ușor de făcut, frumos de privit și o modalitate delicioasă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Cartofi dulci dublu copți

Această rețetă cremoasă și decadentă de cartofi dulci este pe cât de reconfortantă, pe atât de delicioasă. Cartofii dulci copți se amestecă cu cremă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult