Această shawarma vegetariană este atât de delicioasă și de sățioasă. Este o alternativă excelentă la shawarma cu carne pentru cei care doresc să includă mai multe legume medicinale în dieta lor. Servită alături de un sos de dovlecei și caju, combinate cu salată verde proaspătă, roșii, castraveți și ierburi proaspete, toate învelite în tortilla de linte roșie, această rețetă este plină de aromă. De asemenea, nu conține gluten, lactate și ulei.

Ciupercile conțin sute de compuși fitochimici nedescoperiți, mulți dintre care detoxifiază ficatul. Ciupercile reduc, de asemenea, numărul de ciuperci, bacterii și viruși din tractul intestinal, permițând nutrienților mai curați și sângelui mai curat să intre în ficat.

Ingrediente:

Sos cremos de dovlecei caju:

 • 1 cana dovlecel tocat;
 • 1/3 cană caju crude;
 • 1 ½ lingură. suc de lămâie;
 • 2 lingurite praf de ceapa;
 • 1 lingura praf de usturoi;
 • sare de mare , după gust;
 • 2-3 linguri. apă, dacă este necesar pentru amestecare;
 • 1 lingura. mărar sau pătrunjel tocat.

A servi:

 • 2-3 tortilla de linte rosie ;
 • 1 cana salata verde tocata;
 • 1/2 cana rosii cherry tocate;
 • 1/2 cană castraveți mărunțiți;
 • 1/4 cană ierburi proaspete, cum ar fi menta, pătrunjelul sau coriandru.

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200 ° C. Tapetați o tavă mare cu hârtie de copt.

Într-un castron mare, combinați ciupercile, ceapa, sucul de lămâie, siropul de arțar , condimentele și sarea de mare (dacă utilizați). Se amestecă până se amestecă uniform. Transferați în tava de copt pregătită și întindeți uniform. Coaceți 20-25 de minute, amestecând din când în când, până se rumenesc.

Pentru a face sosul, combinați toate ingredientele într-un blender de mare viteză și amestecați până la omogenizare. Dacă este necesar, adăugați apă ca să nu fie prea groasă.

Pentru a servi, împărțiți ciupercile între tortilla și acoperiți cu salată verde, roșii, castraveți, ierburi proaspete și sos. Serviți imediat.

Porție pentru 2-3 persoane.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
În acest videoclip, Anthony William face ceai din ciuperci reishi și chaga, vorbește despre proprietățile medicinale ale acestei băuturi și
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.