Ciocolata fierbinte cu ciuperci CHAGA CU MIRODIANTE SI CREMA DE COCOS

Ciocolata fierbinte cu ciuperci CHAGA CU MIRODIANTE SI CREMA DE COCOS

Nimic nu funcționează la fel de bine și liniștește sufletul ca o băutură caldă într-o zi rece (sau în orice perioadă a anului!). Adaugă proprietățile vindecătoare uimitoare ale ciupercii chaga și câteva mirodenii vindecătoare speciale și te vei bucura de o băutură profund terapeutică și delicioasă. Această rețetă ar fi minunată pentru a o servi prietenilor și familiei sau pentru a o savura pe cont propriu în intimitatea liniștită a propriei case.

Chaga este una dintre cele mai bune surse de acid betulinic, despre care se știe că ucide celulele canceroase la contact. Din acest motiv, chaga este adesea citat ca fiind unul dintre cele mai bune alimente anticancerigen și antitumorale și este foarte apreciat în diferite protocoale de tratament natural al cancerului și de tratament preventiv. Cercetările arată că chaga este deosebit de benefică pentru cancerul de colon, stomac, endometru, plămân, sân și prostată.

Ciuperca chaga este, de asemenea, bogată în beta-glucani, care pot întări și întări semnificativ sistemul imunitar, făcându-l o alegere ideală pentru cei care suferă de boli autoimune precum sindromul de oboseală cronică, artrita reumatoidă, lupusul, fibromialgia, sindromul intestinului iritabil (IBS) . , boala Crohn , limfom, bursită, herpes zoster și sindromul ovarului polichistic (PCOS).

Chaga conține cel mai mare nivel de superoxid dismutază (SOD) din lume, care este o enzimă care ajută la descompunerea radicalilor liberi și s-a dovedit a fi foarte eficientă în tratamentul bolii Parkinson, Alzheimer, bolii Lou Gehrig, gutei , sclerodermiei . , osteoartrita si cataracta. Proprietățile sale antiinflamatorii îl fac ideal pentru persoanele cu sindrom de colon iritabil (IBS) , artrită, colită, cistită, tendinită, edem, astm, boala celiacă și acnee. Gama largă de beneficii medicinale găsite în chaga îl fac unul dintre cele mai importante și esențiale alimente medicinale de inclus într-un regim natural de sănătate.

Ingrediente:

Pentru crema de cocos (optional):

  • 1 cutie de 400 ml crema de cocos sau lapte de cocos plin de grasime racit la frigider peste noapte;
  • 2-3 linguri. miere crudă.

Mod de preparare:

Puneți laptele de cocos, apa, pudra de chaga , scorțișoara , ghimbirul , cardamomul , nucșoara, curmalele și vanilia într-un blender și amestecați până la omogenizare și spumă, cel puțin 2 minute.

Pentru a face crema de nucă de cocos, care este opțională, dă la rece vasul de mixare la congelator timp de 10 minute. Când bolul s-a răcit, îndepărtați smântâna groasă de pe partea de sus a kennai, lăsând apa de cocos. Folosind un mixer cu stand, bate frisca timp de 2-3 minute pana se formeaza varfuri moi. Adăugați mierea și bateți încă 2 minute.

Pentru a servi, turnați băutura într-un pahar și acoperiți cu cremă de cocos (dacă este folosită) și stropiți cu scorțișoară. Serviți imediat.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.