Fursecurile din turtă dulce sunt deliciul perfect de sărbători! De fapt, dacă copiilor tăi le plac, sunt o activitate distractivă pentru orice moment. Aveți la dispoziție o selecție mare de diverse forme pentru ei, cu care să vă animați masa festivă. Puteți face bărbați de turtă dulce, stele, inimi, brazi de Crăciun, animale sau orice formă doriți! Umplute cu condimente încălzitoare precum ghimbirul, scorțișoara, nucșoara și cuișoarele, aceste prăjituri aduc multă bucurie, căldură și confort sărbătorilor.

Una dintre calitățile speciale ale ghimbirului este capacitatea sa de a scoate corpul dintr-o stare reactivă prin calmarea nervilor și a mușchilor. Ghimbirul ajută la atingerea echilibrului și a homeostaziei, ceea ce este de mare ajutor în perioadele stresante, cum ar fi săptămânile din preajma Crăciunului și Anului Nou.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Într-un castron mare, amestecați făina de ovăz , amidonul de tapioca , bicarbonatul de sodiu , scorțișoara , nucșoara, cuișoarele, ghimbirul și zahărul de cocos .

Într-un alt bol, amestecați siropul de curmale sau siropul de arțar , sosul de mere , sucul de lămâie și uleiul de cocos topit . Adăugați ingredientele uscate în lichid și amestecați cu o spatulă până obțineți un aluat omogen, uniform. Împărțiți aluatul în două părți, înfășurați fiecare parte în hârtie de copt sau folie și lăsați-l la frigider timp de 1 oră.

Preîncălziți cuptorul la 165°C. Tapetați două foi mari de copt cu hârtie de copt.

Lucrați cu fiecare bucată de aluat separat. Așezați-l între două foi de hârtie de pergament și întindeți-l cu un sucitor la o grosime de aproximativ 0,5 până la 1 cm.

Folosind forme pentru biscuiți, presați forme în aluat și îndepărtați excesul. Formați excesul de aluat într-o bilă mare și continuați să rulați și să tăiați forme până când se epuizează tot aluatul.

Transferați fursecurile pe foi de copt și coaceți timp de 11-14 minute, până se rumenesc ușor pe margini. Răciți-le pe un grătar înainte de a le mânca.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.