Plăcintă cu mere olandeză

Нидерландски ябълков пай

Felii de mere dulci și calde aranjate într-o marshmallow delicioasă la cuptor și acoperite cu topping crocant ușor prăjit și frișcă de cocos, dacă doriți. Când vrei să te răsfeți cu ceva delicios și nu numai – plăcinta este sănătoasă pentru că nu conține gluten, lactate și ouă, care îți pot dăuna sănătății. Încercați această rețetă atunci când căutați un desert sau o gustare de după-amiază pe care să o serviți la o adunare socială, vacanță sau eveniment special, sau faceți-o ca un răsfăț delicios pentru familie. Cu siguranță vă va face plăcere.

Mărul este un aliment străvechi care ne duce înapoi la creație. Este unul dintre primele alimente care ne-a oferit confort și de aceea merele creează un sentiment de refugiu. Acest lucru le face perfecte pentru atunci când vă simțiți deprimat, înstrăinat, incapabil, neputincios, lipsit de valoare, fără valoare - înțelegeți ideea. Dacă simți vreodată că ești subapreciat, consumul de mere te poate ajuta să schimbi direcția.

Ingrediente:

Pentru sandvișul copt:

Pentru toppingul crocant:

Umplere:

  • 8 căni de mere feliate, fără sâmburi și decojite;
  • 1/2 cană zahăr de cocos ;
  • 2 linguri. amidon de cartofi;
  • 1/2 lingurita scortisoara macinata ;
  • 1 lingura. suc de lămâie.

A servi:

1/3 cana frisca de nuca de cocos (optional).

Mod de preparare:

Pentru a pregăti pandișpanul copt, amestecați într-un castron semințele de in măcinate , sosul de mere , zahărul de cocos și uleiul de cocos . Se amestecă până la omogenizare.

Într-un alt castron, amestecați făina de ovăz , făina de orez brun și amidonul de tapioca .

Adăugați ingredientele lichide la ingredientele uscate și amestecați până obțineți un aluat uniform moale. Se lasa la frigider 30 de minute.

Preîncălziți cuptorul la 180 °C.

Rulați aluatul între două foi de hârtie de copt, apoi transferați-l într-o tavă rotundă pentru tort sau plăcintă. Cu mâinile, apăsați uniform aluatul pe fundul și pe părțile laterale ale vasului. Puteți folosi o ceașcă pentru a nivela fundul. Înțepăți aluatul de mai multe ori cu o furculiță. Păstrați la frigider în timp ce pregătiți celelalte ingrediente.

Pentru a face toppingul, combinați făina de ovăz și făina de orez brun într-un castron mic. Se amestecă până se combină, apoi se toarnă siropul de arțar și uleiul de cocos . Amestecați ingredientele lichide cu ingredientele uscate până obțineți un amestec sfărâmicios. Pus deoparte.

Pentru a pregăti umplutura, combinați într-un castron foarte mare merele tăiate felii, zahărul de cocos , amidonul de cartofi, lata de trestie și sucul de lămâie. Se amestecă până când feliile de mere sunt acoperite uniform.

Scoateți marshmallow-urile din frigider și aranjați strâns feliile de mere în vasul de copt. Acoperiți cu toppingul crocant și coaceți timp de 30 de minute până când bezele se rumenesc, apoi acoperiți și coaceți încă 20-30 de minute până când merele sunt gătite.

Se lasa la rece cel putin 1 ora, apoi se serveste cu o lingura de frisca (optional).

Porție pentru 6-8 persoane.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale a sucului de țelină și autorul cel mai bine vândut al lui New York Times, „The Medium Healer: A Health Cleanse, „The Medium Healer: A Liver Cleanse, „The Medium Healer: The Most Benefic Foods”, „The Medium Healer : Thyroid Healing”, The Medium Healer: A Health Cleanse”, „The Medium Healer: A Liver Cleanse”, „ The Medium Healer: The Most Benefic Foods”, „The Medium Healer: Thyroid Healing , „The Medium Healer: A Health Cleanse”, „The Medium Healer: A Liver Cleanse” născut cu capacitatea unică de a conversa cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise, care sunt înaintea timpului său.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Mini brioșe cu afine sălbatice

Aceste mini brioșe cu afine ies din cuptor moi, parfumate și tentant de delicioase – perfecte atât pentru micul dejun, cât și pentru o gustare...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Ceaiul „Ajutor la ficat”.

Acest ceai cu gust de pământ este suficient de puternic pentru a reuni toate proprietățile uimitoare ale brusturei, trifoiului, păpădiei și urzicii, dar suficient de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Falafel copt cu sos tahini de mentă

Aceasta reteta va satisface chiar si pe cei mai flamanzi dintre mancatori. Falafelul fraged, copt, este învelit în frunze de salată verde și combinat cu...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Felii de mere caramel fără zahăr

A veni cu rețete distractive și ușoare pentru întreaga familie poate fi uneori o provocare. Atunci aceste felii de mere caramel vin în ajutor! Sunt...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult